Dokum alacagim canım son 6 ayın
Adamin almak istedigi telefon piyasaya 9.700 den girecek yahu hadi bir alti deden zaten 5000
Size 5000 soyleyemedigi icinmi bosanmaya karar vermis bosanmayi birakin mal paylasimina kadar ince ince hesabini yapmis
Birde simdi size girisicem ben kusura bakmayin epeydir okuyorum ama yazmak istemedim anlattiginiza bayagi borc var onune ardina bakmadan harcayan sorumsuz bir koca var en ufak sıkıda bosanalim diyen ve bayagi bayagi bunuda yapabilecek karakterde biri olduda oldu bayagida cekisecek bir adam siz mamanin 800 gr nin 120 tl bezin 60 tl oldugu bir ulkede cocuk diye niye bu kadar israrcisiniz bunun daha neleri neleri var
Bayagi bayagida istiyorsunuz yaziminizdan Allah gonlunuze gore versin insallah
Banada kizmayin ama ya bizler cok cesaretsiziz ya sizler trolluyosunuz veya abartiyorsunuz para borc olaylarini diye dusunuyorum bu ve benzeri kinulari okurken sahsim adina cesaret edemezdim
Herkes kendinden sorumlu sonucta cocugunun mamasini ben almayacagim ama genel olarak hep goruyorum bu tarz konular aslinda ona istinaden yazdim yani bu kadar guvensizlik ortaminda insanlarin cesareti beni kendimi sorgulamaya itiyor birakin cocugu kredi karti borcum olsa ikinci birseye girismem ben insaniz Allah korusun saglikta biraz sikinti olsa ozellerde bise yaptirma mecburiyeti dogsa ozel sigortasi olmayanin vay haline kaldiki bebek cocuk inanilmaz masrafli olaylar misal herkesin sutu olacak diye bir kaide yok ulkede mama fiyatlari ortada gercekten cesaret ister olmusBen bebek olayını sormaya kalktım hemen bir kaç üyeden veto yedim, konu sahibi de ben bebeğime bakarım dedi sustum. Yani benim anladığım konu sahibi bebek istiyor, eşinin ciddi olmadığını, bu rüzgarın gelip geçtiğini eski hallerine döneceklerini düşünüyor. Cinsel hayatımız iyi diyor, ama adam baba olacak sorumluluğa sahip değil. Neyse olaylar iyice netleşmeden çok yazmak istemiyorum, zira hemen sus denilecek farkındayım.
Ben adamın sadece para için geri adım attığını düşünüyorum.
Dikkat et canım durumun aynı arkadaşımın durumuna benziyor o da gizli gizli eşinin kredi kartından para çekmişti arti kenara disinden tırnağindan arttırdığı ceyreklerini almıştı üstüne bir de taksit taksit düğün ev eşyası borcu öderken yapmış bunu sen de gözünü 4 aç mümkünse bebek yoksa bir müddet askıya al en azından eşin biraz kendine çeki düzen versinKızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?