Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Adamin almak istedigi telefon piyasaya 9.700 den girecek yahu hadi bir alti deden zaten 5000
Size 5000 soyleyemedigi icinmi bosanmaya karar vermis bosanmayi birakin mal paylasimina kadar ince ince hesabini yapmis

Birde simdi size girisicem ben kusura bakmayin epeydir okuyorum ama yazmak istemedim anlattiginiza bayagi borc var onune ardina bakmadan harcayan sorumsuz bir koca var en ufak sıkıda bosanalim diyen ve bayagi bayagi bunuda yapabilecek karakterde biri olduda oldu bayagida cekisecek bir adam siz mamanin 800 gr nin 120 tl bezin 60 tl oldugu bir ulkede cocuk diye niye bu kadar israrcisiniz bunun daha neleri neleri var

Bayagi bayagida istiyorsunuz yaziminizdan Allah gonlunuze gore versin insallah
Banada kizmayin ama ya bizler cok cesaretsiziz ya sizler trolluyosunuz veya abartiyorsunuz para borc olaylarini diye dusunuyorum bu ve benzeri kinulari okurken sahsim adina cesaret edemezdim

valla kusura bakmayın konu sahibi ama lehinize dönmüş bi durum yok aslında. herşeyin üstüne evi yönetmeyi kendini yönetmeyi beceremeyen bi adamı daha ayan beyan terbiye etmeye çalışacaksınız o kadar. başkasının konusunda yanlış hatırlamıyosam eşinizin ailesinin uzun uzadıya sizde yaşamasından da bahsetmiştiniz. yani özetle bişeyin çözüldüğü yok. ha demiyorum ki boşanın elbette her evlilik şansı hakeder. sizin yerinizde olsam sanırım sırf tekrarına asla affedemeyeceğiniziniz bilincinde olsun ve öyle kolayca boşanma lafını ağzına almasın diye ona derdimki: laf ağızdan bi kere çıkar çocuk oyuncağı değil bu. bu saatten sonra sana güvenmem mümkün değil boşanalm derdim. bunu ciddi ciddi söylerdim. emin olun sizden asssllaa boşanmaz. sürece yaygın şekilde de her istediğimi yaptırırdım . bütçeyi ayırırdım, ailesiyle mesafeyi koyardım, beyfendiye paspas olmayada bi son verirdim

Bana eşinizin söylediği hiç inandırcı gelmedi. 5 bin için mi ayrılmayı göze almış yani? Bu kadar akıllıca plan yapan bir adam, böyle mantıksız davranmaz. Şu an sadece kararından vazgeçmiş görünüyor. Bir erkeğin ayrılık isteğini ciddiye almak gerek. Onlar kadınlar gibi anlık duygusal karar vermezler.

Butun yazdiklarinizi okudum . Bana da 5 lira mantikli gelmedi. İnsan sevdiginden 5 bin lira icin vazgecmez.
Hem yakin zamanda 1200 liraya elbise almis . Yani cok mantiksiz .

Her neyse madem hesaplar elinize gecti . En azindan , kendi onun maasiyla evi gecindirip ,kendi maasinizdan kenara para koyun. Ona da zevki icin 1 lira vermeyin.

5000 lira kredi çektiği için boşanmaya karar vermiş değil tabiki. Ayranı yok içmeye tahtıravalli ile gider çeşmeye diyerek kibarlaştırıyorum eşinizin para ile olan münasebetini. Eski eşimle bu muhabbetleri fazlası ile yaşadım. Üzülerek söylüyorum ki huylu huyundan vazgeçmiyor ve evliliğinizde gelecek görmüyorum. Ancak şu da bir gerçekki insan pat diye boşanamıyor. Boşanma gerçekleştiğinde tüm acabaları tüketmiş olmak , iyileşme sürecini hızlandırıyor. Keşke şöyle yapsaydım evliliğim düzelirdi düşüncesini yaşamaktansa , birde böyle deneyin bakalım. İnşallah yanıltır bizleri eşiniz ve çok mutlu olursunuz

Konunuzu cezalıyken okumuştum. Gelinen nokta çok trajikomik olmuş kusura bakmayın.
5000tl borç şu zamanda nedir ki bunun için söylenemeyip direk boşanılmak istensin?
Ortada çok daha farklı şeyler var. İkna olmayın veya araştırma işini bırakmayın derim.

Allah hakkınızda hayırlısını versin, ama çocuğunuza baba olarak kötü bir tercih olur kendileri. Zira eşinin arkasından baya dümen döndürme kapasitesine sahip..

5000 tl yi babasi annesi icin mi cekmis? Sormadin mi bu parayi ne icin cektin diye? Evlilikte gizli saklilik olmaz ki?

Ben bebek olayını sormaya kalktım hemen bir kaç üyeden veto yedim, konu sahibi de ben bebeğime bakarım dedi sustum. Yani benim anladığım konu sahibi bebek istiyor, eşinin ciddi olmadığını, bu rüzgarın gelip geçtiğini eski hallerine döneceklerini düşünüyor. Cinsel hayatımız iyi diyor, ama adam baba olacak sorumluluğa sahip değil. Neyse olaylar iyice netleşmeden çok yazmak istemiyorum, zira hemen sus denilecek farkındayım.

Ben adamın sadece para için geri adım attığını düşünüyorum.

5.000 TL için mi boşanmak istedi yani? 1.200 TL'ye takım elbise alıyor ama 5.000 TL için boşanmak istiyor? Sizin hakkınızı arayacağınızı, mahkeme aşamasında her şeyin didikleneceğini anladı ve korktu bence. Hatta davayı kaybedeceğini düşündü ve maddi olarak size sürekli para vermek zorunda kalacağını da anladı. 2 olasılık var bence. Ya boşanıp hayatını tek başına yaşamak istiyor, ya da hayatında başkası var ( göz dışarda da olabilir) . Paraymış sorun diye göz ardı etme bunları. Burnuma pis kokular geliyor benim.

Herkes kendinden sorumlu sonucta cocugunun mamasini ben almayacagim ama genel olarak hep goruyorum bu tarz konular aslinda ona istinaden yazdim yani bu kadar guvensizlik ortaminda insanlarin cesareti beni kendimi sorgulamaya itiyor birakin cocugu kredi karti borcum olsa ikinci birseye girismem ben insaniz Allah korusun saglikta biraz sikinti olsa ozellerde bise yaptirma mecburiyeti dogsa ozel sigortasi olmayanin vay haline kaldiki bebek cocuk inanilmaz masrafli olaylar misal herkesin sutu olacak diye bir kaide yok ulkede mama fiyatlari ortada gercekten cesaret ister olmus
Okuyorum okuyorum bazen bir noktaya geliyorum konumu sahte acaba diyorum trolluyorlarmi tutarsiz geliyor cunku (bu konu icin degil cok denk geliyorum ) biz anormalizdir belki birsey diyemiycem artik

Ben en basindan kadin yok olayi para demistim simdi ilk sundugu sebebe ikna oldum aslinda gercekten bekarliga donmek istiyor ama baktiki papuc pahali masrafli olacak kaldi bir muddet daha konu sahibinin sabri nereye kadar gotururse gidecek
Hayirlisi haklarinda

Dikkat et canım durumun aynı arkadaşımın durumuna benziyor o da gizli gizli eşinin kredi kartından para çekmişti arti kenara disinden tırnağindan arttırdığı ceyreklerini almıştı üstüne bir de taksit taksit düğün ev eşyası borcu öderken yapmış bunu sen de gözünü 4 aç mümkünse bebek yoksa bir müddet askıya al en azından eşin biraz kendine çeki düzen versin

S Shewolf15
arkadasim lutfen aklinla hareket et.
bi erkek bi kere bosanalim diyosa bunun ardi arkasi gelir.
5 bin lira icin de kimse karisini bosamaz
bunda bi bit yenigi var.
bu adam dusundu tasindi zora geldi kisa sureligine bosanmayi rafa kaldirdi.
bi erkek ben bu evlilikte mutlu degilim diyosa bazen de ugrasmamak oldugu yerde birakmak gerekir.
senim su anda em son isticen sey bu adamdan cocuk yapmak olmali.
sakin sakin sakin cocuk yapma bu adamdan.guven olmaz.
senin yapacagin sey esinin hal ve harekeini izlemek.
uzgunum ama bak her erkek karisini karsisina alip ben mutsuzum ayrilmak istiyorum diyemez.demisse gercekten senden vazgecmis seni artik sevmiyo demektir.sen de zorlams lutfen.olan yine sana olcak.
bebek istemen de cok yanlis.cok ters bi zmnlama.hem hamilelik zaten basli basina stresli bi donem.
kalbinle degil mantiginla dusun.

Hepsini olmasa da çoğu sayfayı okudum.
Evlenmek 5 bin liranın kaç katına mal oluyor, 5 bin lira için kimse boşanmaya kalkmaz. 5 bin lira için boşanacak adam da maaşlarınız toplamından daha pahalı bir telefon almaya ya da arabanın üstüne yatmaya kalkmaz.
Üzgünüm ama çok fena kandırılıyorsunuz bence. Duruşunuzu, eşinize gösterdiğiniz tavrı takdir ediyorum ama bence çok çabuk inanmışsınız.
Bana eşiniz boşanmaktan vazgeçmedi de erteledi gibi geliyor. Kar-zarar hesabı yaptı ve borçları sizle beraber ödemek yalnız ödemekten daha kolay olacağı için erteledi. Sizden habersiz yaptığı borçlar boşanma sürecinde ortaya çıkarsa hatalı duruma da düşecekti. Bütün maaşını borçlara yatırıp 5 kuruşsuz kalmayı, arabadan olup toplu taşıma kullanmayı göze alamamıştır.

Boşanmak kolay değildir eminim ama bu saatten sonra gözünüz hep açık olsun. Madem geri adım attı diğer konuları da elden geçirin. Evde totosunu yayıp oturmasın iş yapsın, her şeyini ayağına götürmeyin, ailesinin gelip 1 ay-2 ay eve çökmesine de izin vermeyin.

Ben neyi beklediğinizi anlamıyorum. Hamile değilseniz gidip bi avukatla konuşup boşanın bence. Arkanızdan bin türlü iş çeviren biriyle ömür geçmez ki. Boşanma davası esnasında da çektiği krediler, yaptığı borçlar vs ondan alırsınız parayı. Üstüne kusurlu olduğundan tazminat da alırsınız oh. Ha eğer hemen boşanmayacağım bekleyeceğiö diyorsanız da bence direkt maaş kartına tüm kartlarına el koyun. Vermezse derhal boşanma davası açacağınızı söyleyin. Verdiğinde de yaptığı tüm borçları onun maaşından alıp ödeyin, 3 5 kuruş harçlık verin yeter. Kendi kredi kartınızı asla vermeyin gerekirse onu kapattırıp yeni kart alın şifresini değiştirin vs. Uyanık olun bu adam boşanmayı kafaya koymuş zararlı çıkan siz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…