Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Çünkü adam iyi niyetli görünmeye çalışan bir uyanık. Eğer sizin dediğiniz gibi gerçekten samimi , iyi niyetli olsa içinde azıcık da olsa bir rahatsızlık hisseder, her şeyi hanımefendiye bırakıp giderdi. Ama adam, hanımefendinin kendisinin aldığı borçlarını ödediği arabasını bile almaya niyet etmiş. Hem de kalan borcu ikisi birlikte ödeyeceklermiş. Şu tabloya hiç de iyimser bakamıyorum, bakamıyoruz.Ben kk üyelerini gerçekten anlamıyorum.Adam vurmamış,kırmamış,aldatmamış.Sen çok iyisin ama yürümüyor demiş.Başka konularda neden erkekler boşanmayı kabul edemez diyen kişiler adama yükleniyorlar.
Tecrübe konuşuyor. Çok güzel ifade etmişsiniz.Sevgili konu sahibi boşanma tecrübesini yaşamış bir kadın olarak , herseyde bir hayır vardır. Belkide çocuk sahibi olmadan bitmesi gerekiyordur . Sevgisi bitmiş adam dürüst davranmış muhatbettlerini kabul etmiyorum . Evlilik çocuk oyuncağı , bir kadında deneme tahtası değil. Bu sözlerde basiretli bir adama ait değil . Düzeltmeye falan çalışmayın boşuna . Ne hali varsa görsün. Belasını arıyordur muhtemelen . Eninde sonunda bulur . Su akar yolunu bulur .
İnanın bir aydan fazla oldu sürekli konuşalım diyorum konuşalım deyip sonraya ertelenir. yok konuşma falan, ben konuşuyorum dinlemek istemiyor. 1 milyon defa da bir derdin bir sikintin varsa söyle biz evliyiz ciftiz bir aile olduk dedimBir kez boşanma kelimesi telafuz edildiyse, boşanma isteği cazip geldiyse bu evlilik bitmiş demek.. Özellikle de boşanmayı erkek istediyse..haa tekrar barışılır vs. ama en ufak bir olumsuzlukta tekrar boşanma düşüncesi ağır basacaktır tecrübeyle sabittir, tabi istisnalar olabilir.. Bu adam kafasında bitirmiş gibi görünüyor çünkü 3 aydır mutsuz olduğunu düşenen birisinin kararından vazgeçirmek kolay değildir. Senin yapacağın en güzel şey dik durup burnundan kıl aldırmamak. Yanında ezik durma, ağlamaklı olma, yalvarma, kendinden ödün verme. Güçlü ol. Şaşırsın. Affalasın. Yuvanı kolayca dağıt demiyorum. ama bu aşamaya gelmeden önce hiç mi fark etmedim, öncesinden sinyal almadın. 1 aydır aramız iyi değildi diyorsun, neden bunun önlemini öncesinden almadınız?işi bu raddeye kadar getirdiniz. Oturun, sorunun kaynağını bulun. basit bir şeyse konuşarak, şans vererek devam edin ama iş farklı boyutlardaysa (gönül işi vs..) o zaman geçmiş olsun. Oldu ki boşanma olacak borçları ÖDEME sakın! köy kurnazına bak sen!
Yok ordan kesin eminim çok istekli ve sık sık birlikte olduğumuz bir cinsel hayatimiz vardı son günlere kadar
nasıl tereddüte düştü.. demek ki saklaDIĞI Bİ DURUM VAR_Tereddute dustu geriledi, bana soyleyemedigi birşey var. Aynı taktikle ve duruşla beklemedeyim bakalım ne zaman sokulecek
Bosanmaktan Vazgeçme psikolojisi gördüm gozlerinde benim bu soylediklerimden sonra, ama söylemediği birşey var. Bulacam o şeyi ya da tıpış tıpış kendi anlatacaknasıl tereddüte düştü.. demek ki saklaDIĞI Bİ DURUM VAR_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?