Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Çok üzüldüm. Lütfen güçlü ol ve o adama yalvarma.Sadece sakin kal. Borçları ortak ödenen arabayı neden o alıyor? Gitmek istiyorsa bıraksın gitsin her şeyi.
Bu işin içinde bir şey olmalı. Burnuma güzel kokular gelmiyor. Gönlünü başka birine mi kaptırdı acaba.?Ya da özgür olup istediği ile takılmak mı istiyor? Sen eşini daha iyi tanırsın.

Beraber aldiginiz bir paspasi bile birakma yarisini al. Arabayi da sakin verme ohh ne ala memleket.. O adam cikmis yola yalvarma senin gibisini bulamaz pisman olacak ama gec olacak.. Allah yardımcın olsun

Aldigin hicbirseyi birakma sakin pisman olursun evlenirken neredeyse herseyi bana kitlediler bosanma surecinde herseyi aldim ev tuttum tayin istedim suan mutluyum.. Borclar esimindi o oducek ki benim maas daha fazla onun 3 ayda odeyemedigini bir ayda hallederim ama borclar kumar ve onun ailesine yaptigi enayilikler o yuzden kendi halletsin... arabayi vermeyin ben kendi arabami zaten alip geldim onunki evlendkten sonra kredisi devam eden aracti mahkemeden istedim herseyi de..

Bak sen çakala!
Seni ortada bıraksın sebep yokken mutsuzum edebiyatına.
Araba onda kalacak, borçları beraber ödeyeceksiniz.
Yok yeaaa!

Çünkü adam iyi niyetli görünmeye çalışan bir uyanık. Eğer sizin dediğiniz gibi gerçekten samimi , iyi niyetli olsa içinde azıcık da olsa bir rahatsızlık hisseder, her şeyi hanımefendiye bırakıp giderdi. Ama adam, hanımefendinin kendisinin aldığı borçlarını ödediği arabasını bile almaya niyet etmiş. Hem de kalan borcu ikisi birlikte ödeyeceklermiş. Şu tabloya hiç de iyimser bakamıyorum, bakamıyoruz.

Tecrübe konuşuyor. Çok güzel ifade etmişsiniz.

Sen de cok mukemmelsin peki cik git gule gule demelisin. Sen ustune dustukce inan senden uzaklasir. Tek yapacagin sey hoscakal demek olmali. Ya akli basina gelir yada gercekten defolup gider. Araba falan da veremem deyin.

Bir kez boşanma kelimesi telafuz edildiyse, boşanma isteği cazip geldiyse bu evlilik bitmiş demek.. Özellikle de boşanmayı erkek istediyse..haa tekrar barışılır vs. ama en ufak bir olumsuzlukta tekrar boşanma düşüncesi ağır basacaktır tecrübeyle sabittir, tabi istisnalar olabilir.. Bu adam kafasında bitirmiş gibi görünüyor çünkü 3 aydır mutsuz olduğunu düşenen birisinin kararından vazgeçirmek kolay değildir. Senin yapacağın en güzel şey dik durup burnundan kıl aldırmamak. Yanında ezik durma, ağlamaklı olma, yalvarma, kendinden ödün verme. Güçlü ol. Şaşırsın. Affalasın. Yuvanı kolayca dağıt demiyorum. ama bu aşamaya gelmeden önce hiç mi fark etmedim, öncesinden sinyal almadın. 1 aydır aramız iyi değildi diyorsun, neden bunun önlemini öncesinden almadınız?işi bu raddeye kadar getirdiniz. Oturun, sorunun kaynağını bulun. basit bir şeyse konuşarak, şans vererek devam edin ama iş farklı boyutlardaysa (gönül işi vs..) o zaman geçmiş olsun. Oldu ki boşanma olacak borçları ÖDEME sakın! köy kurnazına bak sen!

Bir adam ayrılık kararını verip söylediyse yapılacak tek şey : Blöfünü sonuna kadar görmek..
Bu karardan vazgeçmesini istiyorsan, bu tek yolun..
Beni istemeyeni ben hiç istemiyorum moduna gireceksin..

Keşke sana söyler söylemez bunu yapabilseydin.
Vakit kaybetmeden hemen yap derim.

Araba konusu komik geldi..
Ayrılıyoruz, eşyalar (birlikte ödemiş te olsanız) bende kalıyor, araba satılacak, kalan kredi borcu ödenip ortak paylaşılacak demelisin.

Muhtemelen hayatında birisi var.
Ağlayıp, yalvararak kendine döndüremezsin ve hatta ezilirsin.
Yukarıda dediğim gibi davranırsan en azından bir şansın var ayrılma kararından vazgeçmesi için..

Galiba arabayı evlenmeden önce siz almışsınız. Bu durumda davayı siz açarsanız , evlilik süresince ödediğiniz kredi taksitleri tutarının yarısını alabilir en fazla.

İnanın bir aydan fazla oldu sürekli konuşalım diyorum konuşalım deyip sonraya ertelenir. yok konuşma falan, ben konuşuyorum dinlemek istemiyor. 1 milyon defa da bir derdin bir sikintin varsa söyle biz evliyiz ciftiz bir aile olduk dedim

Akşam geç saatlerde çenesi açıldı yine aynı minvalde bu defa iplemedim, iyi çok kolaymış sana dedim. Evlenmeden önce aldiklarim ve borclarim bana evlendikten sonra olanlar yarı yarıya senin evlenmeden önceki borçların sende kalır mehirimi de nakit olarak istiyorum istersen al eşyaların yarısını senden sonra oturup eşyaları izleyemicem dedim

Anlaşmali boşanma dedi yok anlaşma falan herşey kanuna göre olur, ara anani babanı evlilik bana göre degil ben mutsuzum de bekâr evine gececem de dedim. Ha insanlara da gecinemiyorum deme insanlar kör değil kimin ne mal olduğunu biliyorlar sana da shewolf15 ile gecinemiyorsan cehennemin dibine kadar yolun var derler bozulursun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…