ben bu işin boşanmayla sonuçlanacağını düşünmüyorum. Bazı insanlar kaybetmeden kıymet bilmiyor. iş ciddileşince dank ediyorlarCocuk olsa idi cocuk icin nafaka verilirdi. Anne ya da kadin calisiyorsa nafaka verilmiyor.
helal sana kızAnlaşmali boşanma dedi yok anlaşma falan herşey kanuna göre olur, ara anani babanı evlilik bana göre degil ben mutsuzum de bekâr evine gececem de dedim. Ha insanlara da gecinemiyorum deme insanlar kör değil kimin ne mal olduğunu biliyorlar sana da shewolf15 ile gecinemiyorsan cehennemin dibine kadar yolun var derler bozulursun dedim
Baska kadin var. Baska hic bir sey degilTereddute dustu geriledi, bana soyleyemedigi birşey var. Aynı taktikle ve duruşla beklemedeyim bakalım ne zaman sokulecek
Ben dün akşam pisirik davranmayinca sesi bi kesildi bakalım beklicemben bu işin boşanmayla sonuçlanacağını düşünmüyorum. Bazı insanlar kaybetmeden kıymet bilmiyor. iş ciddileşince dank ediyorlar
Tereddute dustu geriledi, bana soyleyemedigi birşey var. Aynı taktikle ve duruşla beklemedeyim bakalım ne zaman sokulecek
ben nedense başka biri oldugunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı konu sahibinin eksiklerini söylerdi. Eksik noksan arardı.Aklı başkasına kaymıştır. Ben başka birini seviyorum diyemediği için de evlilik bana göre değil diyordur.
Malları paylasmaya gelince, ben şahsen kendi ozel esyaları hariç hiçbir şeyi vermezdim. Geçerli bir sebebi olmadan bir yuvayı yıkmak isteyen kendisi. Bir zahmet bunun bir bedeli olsun. Siz sakın evi terk etmeyin ve boşanma davasını açmayın ki durum çekişmeli boşanmaya dönerse eliniz güçlü olsun.
Yok kesinlikle evimi terk etmem ona da belirttim hepsini dün aksamAklı başkasına kaymıştır. Ben başka birini seviyorum diyemediği için de evlilik bana göre değil diyordur.
Malları paylasmaya gelince, ben şahsen kendi ozel esyaları hariç hiçbir şeyi vermezdim. Geçerli bir sebebi olmadan bir yuvayı yıkmak isteyen kendisi. Bir zahmet bunun bir bedeli olsun. Siz sakın evi terk etmeyin ve boşanma davasını açmayın ki durum çekişmeli boşanmaya dönerse eliniz güçlü olsun.
Onu da söyledim çok mu huzur verdim sana battı mı? Çok mu siradan çok mu monoton geldim macera mı ariyon dedim“Sen her şeye evet diyen, kendini asla düşünmeyen, kendine değer vermeyen, sıkıcı derecede iyi ve verici bir kadınsın diye boşanıyordum. Yoksa öyle değil miymişsin?” tereddütüdür belki.
Dün akşam birşey istedi mutfakta yok dedim, niye yok dedi ben de eve ne alıp getirdiysen onlar var dedim. Bundan sonra evin paspasi gibi davranmicam hiç kıymeti yok gercektenBaşka biri yoksa ve eger evliliğiniz devam ederse, biraz burnunu sürtün eşinizin, öyle paspas falan da olmayın, borcunuz varken 1200 liraya takım elbise almis eşiniz sizde artık tutumlu fedakar falan olmayın, bakın eşiniz tarafından bunların pek kıymeti yok kolayca boşanma lafını ediyor kendisi
Maddi anlamda sizi cimri mi buluyor acabaDün akşam birşey istedi mutfakta yok dedim, niye yok dedi ben de eve ne alıp getirdiysen onlar var dedim. Bundan sonra evin paspasi gibi davranmicam hiç kıymeti yok gercekten
Adamın bambaşka planları var yaaa, hayatında başka biri olma ihtimali arttı benim gözümde eğer öyleyse bunu ortaya çıkarın ve adamı rezil edin tazminatınızı her hakkınızı söke söke alırsınızTereddute dustu geriledi, bana soyleyemedigi birşey var. Aynı taktikle ve duruşla beklemedeyim bakalım ne zaman sokulecek
Bence de başkası var.Ben dün akşam pisirik davranmayinca sesi bi kesildi bakalım beklicem
Afferim valla cok güzel konusmussunAnlaşmali boşanma dedi yok anlaşma falan herşey kanuna göre olur, ara anani babanı evlilik bana göre degil ben mutsuzum de bekâr evine gececem de dedim. Ha insanlara da gecinemiyorum deme insanlar kör değil kimin ne mal olduğunu biliyorlar sana da shewolf15 ile gecinemiyorsan cehennemin dibine kadar yolun var derler bozulursun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?