• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Kafamı topladım eğer ki giderse her türlü kendi çıkarımı hukuki haklarimi gozetecegim, gitmezse de gizlediği şeyi soyleyip gizli saklı iş yapmamayi öğrenecek.vucut Yaşi 30 kafa yasi 4. Bu nedir ya ben deli gibi sana kendimi paspas edeyim yıllardır çalışıp geciniyorum ben evlenene kadar böyle savurganlık borç görmedim. Evliligime de bir hatam olmadı kimseden utanmami gerektirecek hicbirseyim yok şükür o utansin

Aklı başkasına kaymıştır. Ben başka birini seviyorum diyemediği için de evlilik bana göre değil diyordur.
Malları paylasmaya gelince, ben şahsen kendi ozel esyaları hariç hiçbir şeyi vermezdim. Geçerli bir sebebi olmadan bir yuvayı yıkmak isteyen kendisi. Bir zahmet bunun bir bedeli olsun. Siz sakın evi terk etmeyin ve boşanma davasını açmayın ki durum çekişmeli boşanmaya dönerse eliniz güçlü olsun.

Anlaşmali boşanma dedi yok anlaşma falan herşey kanuna göre olur, ara anani babanı evlilik bana göre degil ben mutsuzum de bekâr evine gececem de dedim. Ha insanlara da gecinemiyorum deme insanlar kör değil kimin ne mal olduğunu biliyorlar sana da shewolf15 ile gecinemiyorsan cehennemin dibine kadar yolun var derler bozulursun dedim
helal sana kız :halay:

Tereddute dustu geriledi, bana soyleyemedigi birşey var. Aynı taktikle ve duruşla beklemedeyim bakalım ne zaman sokulecek

“Sen her şeye evet diyen, kendini asla düşünmeyen, kendine değer vermeyen, sıkıcı derecede iyi ve verici bir kadınsın diye boşanıyordum. Yoksa öyle değil miymişsin?” tereddütüdür belki.

Aklı başkasına kaymıştır. Ben başka birini seviyorum diyemediği için de evlilik bana göre değil diyordur.
Malları paylasmaya gelince, ben şahsen kendi ozel esyaları hariç hiçbir şeyi vermezdim. Geçerli bir sebebi olmadan bir yuvayı yıkmak isteyen kendisi. Bir zahmet bunun bir bedeli olsun. Siz sakın evi terk etmeyin ve boşanma davasını açmayın ki durum çekişmeli boşanmaya dönerse eliniz güçlü olsun.
ben nedense başka biri oldugunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı konu sahibinin eksiklerini söylerdi. Eksik noksan arardı.

Yok kesinlikle evimi terk etmem ona da belirttim hepsini dün aksam

“Sen her şeye evet diyen, kendini asla düşünmeyen, kendine değer vermeyen, sıkıcı derecede iyi ve verici bir kadınsın diye boşanıyordum. Yoksa öyle değil miymişsin?” tereddütüdür belki.
Onu da söyledim çok mu huzur verdim sana battı mı? Çok mu siradan çok mu monoton geldim macera mı ariyon dedim

kanuni haklarınızı sonuna kada öğrenin lütfen ve yeri gelince eşinize sıralayın tek tek . Karşısındakini hafife almasın ne evden ne eşyadan nede arabadan vazgeçmeyin ama hiç bir zaman köprüleri de yıkmayın lütfen çünkü ben eşinizin siz sizinde eşinizi sevdiğinizi düşünüyorum . Bu da hem eşiniz hemde sizin için bir sınav

Başka biri yoksa ve eger evliliğiniz devam ederse, biraz burnunu sürtün eşinizin, öyle paspas falan da olmayın, borcunuz varken 1200 liraya takım elbise almis eşiniz sizde artık tutumlu fedakar falan olmayın, bakın eşiniz tarafından bunların pek kıymeti yok kolayca boşanma lafını ediyor kendisi

Başka biri yoksa ve eger evliliğiniz devam ederse, biraz burnunu sürtün eşinizin, öyle paspas falan da olmayın, borcunuz varken 1200 liraya takım elbise almis eşiniz sizde artık tutumlu fedakar falan olmayın, bakın eşiniz tarafından bunların pek kıymeti yok kolayca boşanma lafını ediyor kendisi
Dün akşam birşey istedi mutfakta yok dedim, niye yok dedi ben de eve ne alıp getirdiysen onlar var dedim. Bundan sonra evin paspasi gibi davranmicam hiç kıymeti yok gercekten

Dün akşam birşey istedi mutfakta yok dedim, niye yok dedi ben de eve ne alıp getirdiysen onlar var dedim. Bundan sonra evin paspasi gibi davranmicam hiç kıymeti yok gercekten
Maddi anlamda sizi cimri mi buluyor acaba
Bazi erkekler tutumlu birikimci kadin sevmez
Parasizliga hesap sorulmaya gelmez
Ne borcu var esiniz
Gelir gider borc harc durumlariniz cok mu karisik

Tereddute dustu geriledi, bana soyleyemedigi birşey var. Aynı taktikle ve duruşla beklemedeyim bakalım ne zaman sokulecek
Adamın bambaşka planları var yaaa, hayatında başka biri olma ihtimali arttı benim gözümde eğer öyleyse bunu ortaya çıkarın ve adamı rezil edin tazminatınızı her hakkınızı söke söke alırsınız

Arabayı eşiniz kullanıyorsa, anahtarını alın elinden. Bütçenizi ayırın. Madem boşanmak istiyor, sizin paranıza güvenip harcama yapmaya devam etmesin bi zahmet.
Anlaşmalı boşanmak istiyorsa da, senin hazırladığın protokolü imzalasın.

Eşiniz geri adım atıp düzelirmi bilmem ama bu saatten sonra ailesine dahi taviz verip 1 ay evinizde yan gelip yatmalarına asla müsade etmeyin. Gördüğünüz gibi, siz ne kadar verici olsanız da karşı taraf nankör olduğu sürece hiçbir anlamı yok.

Ben dün akşam pisirik davranmayinca sesi bi kesildi bakalım beklicem
Bence de başkası var.
Borçsuz harçsız kolayca boşanmak için tilkilik yapıyor.

Muhtemelen kararlı tavrınızı görünce erteleyecektir.
Sakın çocuk yapmayın. Siz onu ummadığı anda evden atın, boşayın.

Çünkü birkaç sene sonra muhtemelen sizi terkeder, sizi sevdiğine inanmıyorum.
Sevse mantıklı açıklaması olurdu.

Anlaşmali boşanma dedi yok anlaşma falan herşey kanuna göre olur, ara anani babanı evlilik bana göre degil ben mutsuzum de bekâr evine gececem de dedim. Ha insanlara da gecinemiyorum deme insanlar kör değil kimin ne mal olduğunu biliyorlar sana da shewolf15 ile gecinemiyorsan cehennemin dibine kadar yolun var derler bozulursun dedim
Afferim valla cok güzel konusmussun
Dik durusuna devam et kesinlikle
İlk bi naif görüp üstüne geldi ama artık ne kadar güclü oldugunun farkında
Buarada telefon veya maillerinden bişeyler yakalayabilirsin aldatıyorsa
Evde yemek vs de yapma derim ona kendi anlasın ne kaybettigini göre göre

Back