Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayesinde Arap saçı gibi ben normalde cimri değilim fakat sabit borçlar kira faturalar varken biri gidip 1200 liraya takım elbise alırsa otomatik olarak diğerine harcayacak birşey kalmamış oluyor konusu açılınca bunu da yapistircam ben onaMaddi anlamda sizi cimri mi buluyor acaba
Bazi erkekler tutumlu birikimci kadin sevmez
Parasizliga hesap sorulmaya gelmez
Ne borcu var esiniz
Gelir gider borc harc durumlariniz cok mu karisik
Dün yemek yapmadım,telefon a bir fırsat bulursam icindeki her şeyi elden geçireceğimAfferim valla cok güzel konusmussun
Dik durusuna devam et kesinlikle
İlk bi naif görüp üstüne geldi ama artık ne kadar güclü oldugunun farkında
Buarada telefon veya maillerinden bişeyler yakalayabilirsin aldatıyorsa
Evde yemek vs de yapma derim ona kendi anlasın ne kaybettigini göre göre
Kesinlikle harfiyen katılıyorumBence de başkası var.
Borçsuz harçsız kolayca boşanmak için tilkilik yapıyor.
Muhtemelen kararlı tavrınızı görünce erteleyecektir.
Sakın çocuk yapmayın. Siz onu ummadığı anda evden atın, boşayın.
Çünkü birkaç sene sonra muhtemelen sizi terkeder, sizi sevdiğine inanmıyorum.
Sevse mantıklı açıklaması olurdu.
Duştayken veya derin uykudayken olabilirDün yemek yapmadım,telefon a bir fırsat bulursam icindeki her şeyi elden geçireceğim
Arkadaslarindan biri cok yakin ona bizim is yerinde,telefon harici yüzyüze de konusacagim işte olmadığı bir gun. Telefonu da dustayken ara ara elden gecirecegimDuştayken veya derin uykudayken olabilir
Sadece biriyle değil arkadaslarına da anlatmıs olabilir vaktiniz olursa son zamanlardaki konusmalarıda inceleyin mutlaka
Madem kendi paşa paşa itiraf etmiyor mecbur bu yolu deneyelim
boyle dusunen adam mal taksimi yapmaz hemen. keske bu kadar iyi niyetli olsaydiBelki ben biraz hayelperest düşünebilirim ama sanki eşiniz kendini sizden soğutmaya çalişiyor.
Bir başka kadin olsaydi erkekler bu kadar nazik davranmiyorlar,cikar gider sevgilisinde kalirdi.
Birde birkaç güne kadar istekli ve sik cinsellik yaşamazdi .
6 aydir çocuk yapmaya deniyormuşsunuz ve belki o sizden habersiz muayene oldu ve kendinde kusur olduğunu öğrendiyse
Gururuna yediremedi ve bu ayriliği düşündü.
Belki o kisir cikti ve sizin bir evlat sahibi olma ihtimalinizi ellinizden almak istemedi.
Bu durumu acik acik söyleseydi elbette sizde içten üzülecektiniz.
Belki bu sorunu aşamazsiniz diye düşündü ve şimdi kendini soğutma çabasinda .
Yoksa burda çok okuyoruz bir başka kadin olsa daha cirkef davranirdi.
Bilmiyorum bu sorulari nasil aciğa cikarta bilirsiniz ama düşünmek gerek .
Ara ara kararlı sekilde dünkü konusmalarimiz gibi konusursam kendi anlatacak bence neyi olduğunu. Ben de şu an için başka biri olma ihtimalini göz ardı etmiyorum fakat davranış olarak cinsellik olarak telefonunda hicbir şüpheli durum yaşamadımBelki ben biraz hayelperest düşünebilirim ama sanki eşiniz kendini sizden soğutmaya çalişiyor.
Bir başka kadin olsaydi erkekler bu kadar nazik davranmiyorlar,cikar gider sevgilisinde kalirdi.
6 aydir çocuk yapmaya deniyormuşsunuz ve belki o sizden habersiz muayene oldu ve kendinde kusur olduğunu öğrendiyse
Belki o kisir cikti ve sizin bir evlat sahibi olma ihtimalinizi ellinizden almak istemedi.
Çok baskı kurup kabuğuna kapatmadan biraz zaman içinde öğrenecek gibiyim bakalimboyle dusunen adam mal taksimi yapmaz hemen. keske bu kadar iyi niyetli olsaydi
arabayı alıp gitmek ne demek o zaman?borçları birlikte öderiz nedir yahu delirmiş olmalı.Hem kendi ayrılmak isteyecek,hem de sen borç ödeyeceksin öyle mi?çok film izlemiş sanırım.Hayal dünyasında yaşıyor. Oh ne ala ya kafana göre ayrıl bide istediğin hayatı yaşatayım sana öyle mi?Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak
Adam kızın bekarken aldığı arabaya göz koymuş.Taksitlerini birlikte odeyelim diye teklif sunmuş.Allah beni bu kadar "hassas ve dusunceli" erkekten korusunBelki ben biraz hayelperest düşünebilirim ama sanki eşiniz kendini sizden soğutmaya çalişiyor.
80 ler Türk filmi senaryosu bu :)Belki ben biraz hayelperest düşünebilirim ama sanki eşiniz kendini sizden soğutmaya çalişiyor.
Bu kadar basit değil her şey kusura bakmayın.Bir kadının hayatına istediği zaman girip istediği zaman sebepsizce çıkma hakkına sahip değil hiç kimse!!Evet haklısınız aldatsamıydı ya da başka olaylar mı yaşatsaydı daha iyi olurdu.Elbette hayır.neden delirmek üzeresiniz ki? aldatsa mıydı? mutsuzluğuyla alkole mi dadansaydı? hırsıyla şiddet mi gösterseydi ikna olacaktınız?
adam güzelce gelmiş devam etmek istemiyorum demiş tertemiz. bazen altında sorun aramamak en temizidir. biri mutlu biri mutsuz ilerleyecek bir şey değil evlilik.
başka türlü konular oluyor bir aile terapistine gitseniz felan diye öneride bulunduğum oluyor ama bu çok saygılı ve düzgün bir konuşma olmuş.
bence kurcalayıp kendinizi üzmeyin. herkes yolunu çizsin diye düşünüyorum.
++++Arabayı eşiniz kullanıyorsa, anahtarını alın elinden. Bütçenizi ayırın. Madem boşanmak istiyor, sizin paranıza güvenip harcama yapmaya devam etmesin bi zahmet.
Anlaşmalı boşanmak istiyorsa da, senin hazırladığın protokolü imzalasın.
Eşiniz geri adım atıp düzelirmi bilmem ama bu saatten sonra ailesine dahi taviz verip 1 ay evinizde yan gelip yatmalarına asla müsade etmeyin. Gördüğünüz gibi, siz ne kadar verici olsanız da karşı taraf nankör olduğu sürece hiçbir anlamı yok.
Buarada mutlaka kendinize bakmayı ihmal etmeyin kuaförünüzü giyiminizi makyajınızı yapmıyosanız bile önceden şimdi yapınArkadaslarindan biri cok yakin ona bizim is yerinde,telefon harici yüzyüze de konusacagim işte olmadığı bir gun. Telefonu da dustayken ara ara elden gecirecegim
Bravo durusuna takdir ettim dis gostermek gerekiyormus demekki dun yazdigim gibi dimi o tereddut ink diye kalacak demistim bise bulamadigindan oSayesinde Arap saçı gibi ben normalde cimri değilim fakat sabit borçlar kira faturalar varken biri gidip 1200 liraya takım elbise alırsa otomatik olarak diğerine harcayacak birşey kalmamış oluyor konusu açılınca bunu da yapistircam ben ona
Valla ben bu mesajdan sonra bu adamın boşanacağını düşünmüyorum amaç borçları ödetip arabayı alıp kendi keyfine göre yaşamak ama saf kadın Yok karşısında pabuç pahalı geldi bende de biri var izlenimi oluştu yada sakladığı bişey varAnlaşmali boşanma dedi yok anlaşma falan herşey kanuna göre olur, ara anani babanı evlilik bana göre degil ben mutsuzum de bekâr evine gececem de dedim. Ha insanlara da gecinemiyorum deme insanlar kör değil kimin ne mal olduğunu biliyorlar sana da shewolf15 ile gecinemiyorsan cehennemin dibine kadar yolun var derler bozulursun dedim
Hiç kimseden borç almayacağımi iyi bilir benim babam da öyledir babana cekmissin der hep. Kendisine de dedim daha önce başka meselelerde evde aç otursam borç almam diye.birsey anlatacak ama beklicem az bir süre sanırım. Evde hiç huzursuzluk çıkaramaz öyle bir ortama hiç uyup zemin hazirlatmam yani eline bahane vermem. Bir ilişkisi olsaydı en fazla iki günde bir yanaşmazdı bence çok istekli şekilde. Ben regl olunca 6 gün kivraniyor bitti mi diye soruyorBravo durusuna takdir ettim dis gostermek gerekiyormus demekki dun yazdigim gibi dimi o tereddut ink diye kalacak demistim bise bulamadigindan o
Buradaki kadinlar cok tecrubeli cin gibi soyledikleri cikiyor lakin ben esinde biri oldugunu dusunmuyorum neden dersen
Gunluk gelip gecicici (fantazi,heyecan icin)aldatan adam 9 doguruyor karisina hissettirmesin kadin beni bosar ama gezem tozam duzenimden olmayayim mantigi evde kadin her isimi yapiyor calisiyor ortak yiyoruz niye bosanayim gonlumu eglerim (serf...lk mi alasi)yakalanandan ayilan bagilan aglayan ele ayaga kapanan vs okuyoruz
İkincisi baska kadina asik olma o kadinla devam etme istegi ki bu durumdada hir gur karsi tarafi suclu cikarir davranislarla surekli huzursuzluk mutsuzluk eve gelmeme ese yanasmama esi assagilama vb bosanma ortami hazirlama durumu oluyor hele hele cocuk isteme ayak bagi goreceginden olmaz sen adamla hergun birlikteyim yazmissin
O dokulecek yakinda benim hissiyatima gore altindan cikabilecekler
-Ailenin durumu ortaysa yardim isteyesin borc veya hibe sizin borclar kapansin diye aman yardimci olalim cocugunuzun yuvasi yikilmasin durumu
-yine borc harc vikvik yapip kredi cekmeni teklif etmesi
-Son donem hafif dis gortermene bozuldu pasa malum aylardir ailesi ile kabile yasiyordun kendide olmayacagini bal gibi bildiginden suc bastirma senin zaafini kullanmaya kalkti perisan olup olur hizmetcilik kabulum diyecen sandi
-Bosanayim arabayi bana verir bu saf asikta borclarada yardim eder bende bekar hayatina donerim evlilik bana gore degil ilerde 40-45 de evlenirim erkegin yasi yok nasilsa mantigi
Son madde ise zaten durmaz kurtarilmazda onun icin haklarina siki sahip cik ama bana bu isin altindan bunun kurnazligina yonelik bise cikacak gibi gelio
Hayirlisi
Sakladığı birşey var benden habersiz başına bir bela açtı gibi içgüdüsel olarak oyle hissediyorum, inşallah yenilip yutulur birseydir anlatinca ona göre karar vereceğimValla ben bu mesajdan sonra bu adamın boşanacağını düşünmüyorum amaç borçları ödetip arabayı alıp kendi keyfine göre yaşamak ama saf kadın Yok karşısında pabuç pahalı geldi bende de biri var izlenimi oluştu yada sakladığı bişey var