Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Burada herkes mal mülk yorumu yapıyor diye düşünme acını anlıyoruz buradaki kadınların bir bildiği var bu şokla herşeye evet deme diye seni bir salıyorlar dikkate al derim..bununla beraber herşeye evet dediğin cinsel hayatını aktif tutuğun bir adam boşanmak isteyecek bahene bulamayınca istemediğini dürüstçe söyleme eğiliminde bulunmuş olay bu dik dur şoku atlat tahminimce dik durur giyinir süslenir gezer tozar kapının önüne koyarım kafasına girersen geri döner sana ama aynı şeyleri yaşatır bunu da unutma..hamileliğe gelince olabilirsin git kan testi yaptır emin ol birde kafan onla meşgul olmasın çünkü stresli dönem geciktire bilir daha da daralma

başka sıkıntılarımı var acaba kendinden kaynaklı çocuğunuz olamayacaksa doktora falan gitti ve böyle bir şey söylediyse o yüzden olabilir mi

Test şart, en azından yarın varsa bir gün önce cikar

Evlilik zor bir olay ve içine girmeden yaşamadan anlaşılacak bir şey değil. Eğer mutsuzsa siz ne kadar sevseniz de yeterli olmayacaktır. Aynı şey sizin için de geçerli. Mutsuz olduğunuz yerde durmak bir insan için en kötü şeylerden biri. Siz şimdi yalvarsanız sizin yanınızda mecburiyetten kalsa siz bunu bilerek yaşamaya devam edebilecek misiniz? Elbette sizin için çok ama çok zor. Ama henüz daha başındayken böyle bir ayrım yapılması çok daha hayırlı. İlerde çocukla tek başınıza kalsanız daha mı iyi olacak. Bence siz sakin kafayla oturun ölçün niçin tartın. Eşinizle de daha detaylı konuşun. Kimseyi yanınızda zorla tutamazsınız. Evlilik dışarıdan göründüğü gibi bir olay değil. Büyük sorumluluk bunu herkes kaldıramıyor ayrılanlar kendine yol çiziyor qyrılamayanlar şiddet ihanet mutsuz bir evlilikte sürünüp gidiyor. Ayrılmak da evlenmek kadar doğal. Lütfen duygularınızla değil mantıkla oturun düşünün ve iyice konuşun eşinizle. Sadece mecburiyetten yanınızda duran Bi adam ister misiniz. Yoksa sizi seven ve sizinle mutlu biriyle mi yaşamak istersiniz. Allah yardımcınız olsun. Umarım en iyisi olur sizin için

Madem arıza çıkaran kendisi arabayı eşyaları evi bırakıp gitsin
Siz diş gösterin biraz
Bedavaya boşanmak yok çok meraklıysan ceketinle çıkar gidersin diceksiniz
Aynen öyle!
14 aylık evlilik nedir ki daha, bi anda mı bitti sevgisi..şiddetli geçimsizlik olur.uzun yıllar geçer bi bıkkınlık olur, o zaman haklı olabilir.
Cherry düşünsenize, eş kişisi bi anda boşanmak istediğini söylüyor ve kadın şoka giriyor..e tabiki girecek bu normal bi durum mu??

Ben anlayamıyorum mesela bunun neyin sorgulaması olduğunu? Ne farkeder ki nedeni? Mutsuzluktan daha iyi bi nedeni kimin olabilir ki? Bazı arkadaşlar adama bi dünya laf saymış, dürüstçe söylemiş işte mutsuzum ayrılmak istiyorum diye, napsaydı illa aldatsa mıydı? Gerçekten bazen biz kadınlara ne yapsan yaranılmıyo bu bi gerçek malesef. Sizin adınıza üzüldüm hala sevdiğinizi söylediğiniz için, ama emin olun daha farklı bi şekilde üzülmektense ileride bu şekilde üzülmekle kaldığınız için mutlu bile olacaksınız. Mallar borçlar konusunda da iyi bi hesap kitap yapın ve kimsenin kimseye hakkı geçmeyecek şekilde herşeyi bölüşün. İntikam alıcak soyup soğana çevirecek bi gerekçeniz falan da yok.. Hakkınız olmayan mal zaten ne size ne ona yaramaz. Bi boşanma da olaysız olsun diycem ama siz bu arkadaşların gazına geldikçe o da biraz zor gözüküyo.

Eşyalarla araba aynı madem kendi eşyaları alsın akıllıya bak hakim gibi mal paylaşımı da yapmış.

İşin var hiç arkana bakma kişilik meselesi ama eşinin söylediklerini unutabilir misin bunu düşün önce. Bunları duyup tahammül edebilecek güvenecek misin iki gün sonra ben demiştim der daha ağır şeyler yaşatır sana.

Hayir gazdan değil, herkesin fikrini bilmek istedim. Belki bize yaranilmiyo ama erkeğe de saygı sevgi serbest bırakıp medeni şekilde davranmak hiç yaramiyormus

Beyefendi istediği özgür bir hayat yaşamak çeşitli halatlar yemek bunun derdi sonra sizi saf yerine koyup sen otur evinde bende arabayla turlayim demeye getiriyor sakin bacım aklini başına al gelme bunun gazina

yeterince araba eşya yorumu yapıldı sanırım.benim merak ettiğim acaba hamile misn olablir mi keşke eczaneden bir test alsan ya eve gidince yapardın.bi de hamileysen eşin ne der acaba? eşin acaba çocuğu olmadığı için mi ayrılmak istiyor diye ben de düşünmek istedim ama bu dünya için fazla pembe kaldı ? zaten o niyetle söylese işi mal paylaşımına dökmezdi o yüzden eledim kafamda.

beyimiz ne guzel karar vermiş oldu bıttıı hoppp ... evlilik yuva dagıtmak bu kadar basit olmamalı olmasında mutlu değilmiş bekarlık ıkınızede ıyı gelırmış bu kadar ınce duşunceli olmamak lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…