askina eskiyaSevgisi bitmiş, bunalımdaymış falan, geçelim bunları. Evlilerin hepsi de aşkına eşkıya değil zaten. Belli ki başka birine tutulmuş. Aldatma konusunda hiçbir şüpheniz olmayabilir. Beklenti olmayınca şüphelenmemeniz de normal.
Test şart, en azından yarın varsa bir gün önce cikarBurada herkes mal mülk yorumu yapıyor diye düşünme acını anlıyoruz buradaki kadınların bir bildiği var bu şokla herşeye evet deme diye seni bir salıyorlar dikkate al derim..bununla beraber herşeye evet dediğin cinsel hayatını aktif tutuğun bir adam boşanmak isteyecek bahene bulamayınca istemediğini dürüstçe söyleme eğiliminde bulunmuş olay bu dik dur şoku atlat tahminimce dik durur giyinir süslenir gezer tozar kapının önüne koyarım kafasına girersen geri döner sana ama aynı şeyleri yaşatır bunu da unutma..hamileliğe gelince olabilirsin git kan testi yaptır emin ol birde kafan onla meşgul olmasın çünkü stresli dönem geciktire bilir daha da daralma
Şu anda aşırı iyimser bir düşünce gibi geldi banabaşka sıkıntılarımı var acaba kendinden kaynaklı çocuğunuz olamayacaksa doktora falan gitti ve böyle bir şey söylediyse o yüzden olabilir mi
Kan testi hemen çıkıyor battı beklemen gerekmiyorTest şart, en azından yarın varsa bir gün önce cikar
90lar çocuğuyuz.askina eskiya
Aynen öyle!Madem arıza çıkaran kendisi arabayı eşyaları evi bırakıp gitsin
Siz diş gösterin biraz
Bedavaya boşanmak yok çok meraklıysan ceketinle çıkar gidersin diceksiniz
Haklısınız ama aldatmadığını nereden biliyoruz?napsaydı illa aldatsa mıydı?
Hayir gazdan değil, herkesin fikrini bilmek istedim. Belki bize yaranilmiyo ama erkeğe de saygı sevgi serbest bırakıp medeni şekilde davranmak hiç yaramiyormusBen anlayamıyorum mesela bunun neyin sorgulaması olduğunu? Ne farkeder ki nedeni? Mutsuzluktan daha iyi bi nedeni kimin olabilir ki? Bazı arkadaşlar adama bi dünya laf saymış, dürüstçe söylemiş işte mutsuzum ayrılmak istiyorum diye, napsaydı illa aldatsa mıydı? Gerçekten bazen biz kadınlara ne yapsan yaranılmıyo bu bi gerçek malesef. Sizin adınıza üzüldüm hala sevdiğinizi söylediğiniz için, ama emin olun daha farklı bi şekilde üzülmektense ileride bu şekilde üzülmekle kaldığınız için mutlu bile olacaksınız. Mallar borçlar konusunda da iyi bi hesap kitap yapın ve kimsenin kimseye hakkı geçmeyecek şekilde herşeyi bölüşün. İntikam alıcak soyup soğana çevirecek bi gerekçeniz falan da yok.. Hakkınız olmayan mal zaten ne size ne ona yaramaz. Bi boşanma da olaysız olsun diycem ama siz bu arkadaşların gazına geldikçe o da biraz zor gözüküyo.
Gidecekse de başka biri varsa bunu gozumle görmem umarımKonu sahibi bak gör bu adamin hayatinda baska biri var ve eminim ki ayni is yerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?