- 18 Temmuz 2016
- 4.576
- 12.650
- 208
Görde kendine gel, kirli donuna kadar al. Hatice meryem yazmis birazda azarlanmis ama tr de evlenip bosanan kadinlarin neler yasadigi malum.Gidecekse de başka biri varsa bunu gozumle görmem umarım
Ben gidene kadar eczaneler kapanacak, yarın bakacağım o ise deyeterince araba eşya yorumu yapıldı sanırım.benim merak ettiğim acaba hamile misn olablir mi keşke eczaneden bir test alsan ya eve gidince yapardın.bi de hamileysen eşin ne der acaba? eşin acaba çocuğu olmadığı için mi ayrılmak istiyor diye ben de düşünmek istedim ama bu dünya için fazla pembe kaldı ? zaten o niyetle söylese işi mal paylaşımına dökmezdi o yüzden eledim kafamda.
bazı insanlar bazı sıfatlar taşıyorsa eş gibi bu sıfatların hakkını vermeli. Adam denememiş bile dürüst demişsiniz ne kadar dürüst sizce bakın arkadaş daha sıkıntının nerede olduğunu bile anlamamış. Konu sahibi dik durun ailenizle eşinizin ailesiyle görüşün eşinizle beraber bu işler böyle olmaz. Ne o oyunda misket paylaşır gibi sen şunu al ben bunu sizin bir kabahatiniz varsa söylesin siz onun bu korkak tavrının bedelini tek başınıza ödemek zorunda değilsiniz.Ben anlayamıyorum mesela bunun neyin sorgulaması olduğunu? Ne farkeder ki nedeni? Mutsuzluktan daha iyi bi nedeni kimin olabilir ki? Bazı arkadaşlar adama bi dünya laf saymış, dürüstçe söylemiş işte mutsuzum ayrılmak istiyorum diye, napsaydı illa aldatsa mıydı? Gerçekten bazen biz kadınlara ne yapsan yaranılmıyo bu bi gerçek malesef. Sizin adınıza üzüldüm hala sevdiğinizi söylediğiniz için, ama emin olun daha farklı bi şekilde üzülmektense ileride bu şekilde üzülmekle kaldığınız için mutlu bile olacaksınız. Mallar borçlar konusunda da iyi bi hesap kitap yapın ve kimsenin kimseye hakkı geçmeyecek şekilde herşeyi bölüşün. İntikam alıcak soyup soğana çevirecek bi gerekçeniz falan da yok.. Hakkınız olmayan mal zaten ne size ne ona yaramaz. Bi boşanma da olaysız olsun diycem ama siz bu arkadaşların gazına geldikçe o da biraz zor gözüküyo.
Başkası var benceKızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
bi süre ayrı kalmaya çalısın belki bir bunalımdadır ve geçici bir durumdur. Bi aile terapistine mi gitseniz imkanınız elverirse.Ne kanitim ne de şüphem var...
Belki var belki yok ben en az 1 aydır yemek ailesine hizmet ev iş temizlik derken uyumuşumBaşkası var bence
Belki var belki yok ben en az 1 aydır yemek ailesine hizmet ev iş temizlik derken uyumuşum
Yarın kan verecegim acilden, ağrım var deyip. Hastaneye yakın isim izin alırım 1 saat. İdrarda olmasa da kanda kesin olur belgem olur varsa da yoksa danöbetci eczane bulamaz mısn ? ben mümkün değil duramam şu an
Çok da fazla fikirle kafanızı karıştırmayın derim. Erkeğe de öyle yaranılmıyo böyle yaranılmıyo diye bişey yok, sizin gibi davranan belki de daha iyi davranan hala evlilikleri süren insanlar da çok. Siz sadece yanlış seçim yapmışsınız demekki o kadar. İlk eşime çok aşıktım, çok sevdim, çok saydım, çok musamaa gösterdim her konuda o bunu kullandı ve 1 yılımız dolmadan sonu şiddetle biten bi evliliğim oldu. şimdiki eşime daha fazla aşığım, daha çok seviyorum, daha çok sayıyorum, daha iyi davranıyorum ama ondan da en az verdiğim kadar alıyorum.. bu şans meselesi, herkes aynı değildir..kafanızda böyle bi sınıflama yapıp da bundan sonraki ilişkilerinizi kötüye yönlendirmeyin derim.Hayir gazdan değil, herkesin fikrini bilmek istedim. Belki bize yaranilmiyo ama erkeğe de saygı sevgi serbest bırakıp medeni şekilde davranmak hiç yaramiyormus
bilmiyoruz o yüzden öyle bişey olmadığını varsayıyoruz, eğer bilseydik hakaretlerimizi ona göre sıralayabilirdik.Haklısınız ama aldatmadığını nereden biliyoruz?
Ailesi gezme görme diye kaç defa geldi en son bir ay önce geldiler. Kayinpeder kayinbirader iki gün oluyor gitti görümce cuma gidecek. Her gün işten çıkıp eve gidip yemek yaptım bulaşık yikadimBir üye daha yazmış, ailesi sizde mi kalıyor şu an o kısmı anlamadım. Bir de bu adam aylardır ailesine hizmet mi ettiriyor size?
Eşyaları şimdi satmak isteseniz aldığınız fiyata satamazsınız, çok değer kaybeder. Ama araba o kadar değer kaybetmez. Bence de arabayı vermeyin. Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin.Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Ailesi gezme görme diye kaç defa geldi en son bir ay önce geldiler. Kayinpeder kayinbirader iki gün oluyor gitti görümce cuma gidecek. Her gün işten çıkıp eve gidip yemek yaptım bulaşık yikadim
Ailesi gezme görme diye kaç defa geldi en son bir ay önce geldiler. Kayinpeder kayinbirader iki gün oluyor gitti görümce cuma gidecek. Her gün işten çıkıp eve gidip yemek yaptım bulaşık yikadim
5 yillik Devlet memuruyum kamudayim. O kadar belirteyimAy çok sinirlendim şu an ya. Bir de ailesine baktırdı size yani giderayak ne kullansam kardır dedi töbe estağfurullah ya.
Meslek nedir nerde çalışıyorsunuz ?
Hayir gazdan değil, herkesin fikrini bilmek istedim. Belki bize yaranilmiyo ama erkeğe de saygı sevgi serbest bırakıp medeni şekilde davranmak hiç yaramiyormus
Bence davranislarini cirkinlestirecek. Hele bakalim yüzüme bakıp birşey diyecek mı . Akşam soyleyecegim yarın gebelik testi yapacağim diyeben bu gece seninle konuşucak mı konuşucaksa da ne diyecek onun merakındayım
Yarın kan verecegim acilden, ağrım var deyip. Hastaneye yakın isim izin alırım 1 saat. İdrarda olmasa da kanda kesin olur belgem olur varsa da yoksa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?