• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen

İstemiyorum diyen adama diyecek söz yok
Yerinde olsam bir dakika daha devam ettirmezdim, onuruma yediremem böyle bir talebi

Bence davranislarini cirkinlestirecek. Hele bakalim yüzüme bakıp birşey diyecek mı . Akşam soyleyecegim yarın gebelik testi yapacağim diye
neden çirkinleştirsin sen ona bir şey yapmadın ki ? sonuç belli olmadan bir şey demesin mi ? üstüne düşünmesin düşünecek vakti olmasın.sen düşün ilk önce

Çok da fazla fikirle kafanızı karıştırmayın derim. Erkeğe de öyle yaranılmıyo böyle yaranılmıyo diye bişey yok, sizin gibi davranan belki de daha iyi davranan hala evlilikleri süren insanlar da çok. Siz sadece yanlış seçim yapmışsınız demekki o kadar. İlk eşime çok aşıktım, çok sevdim, çok saydım, çok musamaa gösterdim her konuda o bunu kullandı ve 1 yılımız dolmadan sonu şiddetle biten bi evliliğim oldu. şimdiki eşime daha fazla aşığım, daha çok seviyorum, daha çok sayıyorum, daha iyi davranıyorum ama ondan da en az verdiğim kadar alıyorum.. bu şans meselesi, herkes aynı değildir..kafanızda böyle bi sınıflama yapıp da bundan sonraki ilişkilerinizi kötüye yönlendirmeyin derim.
guzel ornek normal iliski okuyunca gorunce duyunca inanin cok mutlu oluyorum:KK200:

bazı insanlar bazı sıfatlar taşıyorsa eş gibi bu sıfatların hakkını vermeli. Adam denememiş bile dürüst demişsiniz ne kadar dürüst sizce bakın arkadaş daha sıkıntının nerede olduğunu bile anlamamış. Konu sahibi dik durun ailenizle eşinizin ailesiyle görüşün eşinizle beraber bu işler böyle olmaz. Ne o oyunda misket paylaşır gibi sen şunu al ben bunu sizin bir kabahatiniz varsa söylesin siz onun bu korkak tavrının bedelini tek başınıza ödemek zorunda değilsiniz.
Mutsuzluğunu söyleyip ayrılmak istemiş bu dürüstlük benim için yeterli. Kimileri gibi sevmediği halde, evliliği karşısındaki insanı kanırta kanırta devam ettiren, aldatan, kötü davranan,döven,söven,hayatı değil sadece aynı çatıyı paylaşan,her konuda dürüstlükten son derece uzak eşlerden değil en azından. Eğer başka birine gönlü gittiyse de ikisini bi arada yürütmek gibi bi çabası da olmadığına göre bence burdan iyi bi insan profili çiziyo. Mutsuzun diyosa bi insan. Bence deneyecek bişey de kalmamıştır zaten.

Burada herkes mal mülk yorumu yapıyor diye düşünme acını anlıyoruz buradaki kadınların bir bildiği var bu şokla herşeye evet deme diye seni bir salıyorlar dikkate al derim..bununla beraber herşeye evet dediğin cinsel hayatını aktif tutuğun bir adam boşanmak isteyecek bahene bulamayınca istemediğini dürüstçe söyleme eğiliminde bulunmuş olay bu dik dur şoku atlat tahminimce dik durur giyinir süslenir gezer tozar kapının önüne koyarım kafasına girersen geri döner sana ama aynı şeyleri yaşatır bunu da unutma..hamileliğe gelince olabilirsin git kan testi yaptır emin ol birde kafan onla meşgul olmasın çünkü stresli dönem geciktire bilir daha da daralma

Eh öyle yani.
Burda bir üyeye akıllar verdik hemen avukat bul adam seni kandırıyor diye. Konu sahibesi de gayet duygusal şekilde yuvam emeklerim vs yazarkeeeen adam arabayı aldı kaçırdı babasının üstüne yaptı. Diyeceğim şu ki erkekler boşanırken çok şerefsizleşiyor. Mal da kaçırıyor, çocuk da kaçırıyor, maaşı da asgariden gösteriyor.
Duygusal davranan kadınlar boşandıktan sonra maddi olarak mağdur oluyor. Buraya 10 kere yazdık sonra boşandıktan sonra maddi olarak pişman olmayın. Yuva, koca, emek aşk falan yiyip içilmiyor. Paraları kapın.

Mutsuzluğunu söyleyip ayrılmak istemiş bu dürüstlük benim için yeterli. Kimileri gibi sevmediği halde, evliliği karşısındaki insanı kanırta kanırta devam ettiren, aldatan, kötü davranan,döven,söven,hayatı değil sadece aynı çatıyı paylaşan,her konuda dürüstlükten son derece uzak eşlerden değil en azından. Eğer başka birine gönlü gittiyse de ikisini bi arada yürütmek gibi bi çabası da olmadığına göre bence burdan iyi bi insan profili çiziyo. Mutsuzun diyosa bi insan. Bence deneyecek bişey de kalmamıştır zaten.

+10000000

Acilde yaparlar testini tabi gebelik testi için geldim demeyeceksin başka bişey bul üşüttüm heralde midem bulanıyo ya da dışardan yedim acaba zehirdendim mi vs gibi doktor test yazarken gebelik şüphem de var de

eş ile ilgili küçük yada büyük problemi olan arkadaşlara bir güzel gaz veriyoruz boşa gitsin ondan adam olmaz aldattı mı şiddet mi uyguladı evine mi bakmadı sevgi mi göstermedi hakaret mi ediyor?? bu tarz yorumlara aldırış etmeyin lütfen biz kadınlarda duygusal çöküşler yaşıyoruz 1 sene önce evliliğe alışamadım seni seviyorum ama olmuyor diye gece gündüz ağlardım hiç bir sebep yokken üstelik adam güllerle gelirdi ben ağlardım dışarı çıkalım gezelim derdi ben ağlardım pes etmedi ama düğün resimlerimizi getirdi bak ne kadar mutluyuz dedi daha çok ilgilendi gelecekle ilgili hayal kurdu içinnde bulunduğum boşluktan tuttu çıkarttı ben bir kere daha aşık oldum ona o zaman eşinizi sıkmadan yanında olun bir derdi vardır anlatamıyordur derdi olmasada sebepsiz bir mutsuzluktur zaman tanıyın biraz emek verin bu zamanları atlatınca belkide sizi eskisinden daha çok sevecektir

eş ile ilgili küçük yada büyük problemi olan arkadaşlara bir güzel gaz veriyoruz boşa gitsin ondan adam olmaz aldattı mı şiddet mi uyguladı evine mi bakmadı sevgi mi göstermedi hakaret mi ediyor?? bu tarz yorumlara aldırış etmeyin lütfen biz kadınlarda duygusal çöküşler yaşıyoruz 1 sene önce evliliğe alışamadım seni seviyorum ama olmuyor diye gece gündüz ağlardım hiç bir sebep yokken üstelik adam güllerle gelirdi ben ağlardım dışarı çıkalım gezelim derdi ben ağlardım pes etmedi ama düğün resimlerimizi getirdi bak ne kadar mutluyuz dedi daha çok ilgilendi gelecekle ilgili hayal kurdu içinnde bulunduğum boşluktan tuttu çıkarttı ben bir kere daha aşık oldum ona o zaman eşinizi sıkmadan yanında olun bir derdi vardır anlatamıyordur derdi olmasada sebepsiz bir mutsuzluktur zaman tanıyın biraz emek verin bu zamanları atlatınca belkide sizi eskisinden daha çok sevecektir
Siz eşinizi gercekten sevmemişsiniz eşiniz yardim etmiş mücadele etmiş daha doğrusu allah da yardim etmiş sevmissiniz demek somradan

Bu konu tatsiz biter konusahibi
Boşan ama gardini al, duygusal davranma
Cok zor eminim ama içaçıci degil durum

sakin bir şekilde konuşun l
bu kadar basi
İnsan bir gecede mutsuz olmaz sevgi bir iki ayda tükenmez. Belki konu sahibi hamile ve karşı taraf dürüst oldugu için mutsuz evliliğinden bir cümle ile kurturuyor. "mutsuzum boşanarım" evlilik bu mu . Kim evliliğinde hep mutlu oldu bizi eş yapan sadece sevgimiz değil emeğimizde .Bu kadın erkek için geçerli mutsuzsa sebebini söyleyecek çocuk yapmaya çalışmayacak . Dürüst olacak . Başaka bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum bu arada

Nadiren goruyoruz birimlerimiz arası iş olunca falan mesai saatlerinde

Bunu sormamın nedeni yani ilerde bir şey olduğunda da haberin olacak, birbirinizden tamamen kopamayacaksınız. Arkadaş çevresi falan nasıl, ben de sizin gibi bir sebep bulmaya çalışıyorum.

Back