Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Gönlü baskasina kaymis
Kusurabakma ama bu ihtimal cok yuksek
Hayatinda biri var demiyorum ama olmak uzere.

Sizi sevmiyor sonuc olarak. Onemli nokta burasi.sizle devam etmek istememesi hayatina.

Bence cocuk olmadan bu sekilde size acilmasi da iyi birsey.

Tekrar konusun
Cozelim halledelim deyin

Ama sizi gozden cikardiysa hayir diyecek
O zaman da daha fazla zorlamayin bence

O kadar cok dul kelimesi kullanmissiniz ki yazmak istedim kendimi tutamayarak. Bosanmis kadin dul degildir, bekardir. Oyle olsa dul maasi alirdi. Artik su toplumda bosanmis kadina dul denilmesini birakmak lazim.
Ayrica colugu olup bosanmis ama bekar erkekle evlenen kadinlar da var, tabloyu o kadar kotu yapmayin. Bosanmak o kadar da kotu degil. Bosanmak bir bitis degil yeni bir baslangic. Bu kotu cizilen tablolar yuzunden siddet gordugu halde evliliklerini surduren kadinlarimiz var. Artik bu dusunceleri kafamizdan atmaliyiz.

Peki ne tabiri kullanmamiz lazim? Ben bunu bilmiyordum mesela. Yani dulun hakaretvari bir tabir oldugunu bilmiyordum. Sayenizde şuan çağ atladim :)

Dul kadın olmak aşağılayıcı bir tabir. Ve bunu kullananların beyni şu şekilde çalışır; evlenmiş boşanmış yani bakire değil yani artık benimle yatabilir erkeklerle yatıp kalkabilir bir engeli yok. İğrenç biliyorum ama zihniyet bu.

Ben tam tersi düsüncedeyim aslinda. Onu belirtmeye calistim. Yani bence de bosanmak bu kadar zor olmamali. Hele ayaklari üzerinde duran bir kadinsaniz toplum ne derse desin. Ama manevi yaralar acabilecek durumlar var toplumda. Bence bu yaralar tazmin edilmeli. Ben böyle düşünüyorum. Bu arada ben dul kelimesinin bosananlar icin kullanildigini saniyordum inanin.

ay ne kadar rezil ve berbat bir ortadogu beyni bu ya. cok uzuldum ve kizdim

defolup gitsin o zamn sjzin gibi bir kadina bu yapilmaz ne guzel borclari beraber odeyelim yok yaaa

Yani dul kadin tabirini öyle kullandiysam neden yorumumda bosanan kadinlara o gözle bakanlara şeref yoksunu diyeyim ki dimi. Ama neyse bundan sonra dikkat ederim tabi ki. Sagolun

Peki ne tabiri kullanmamiz lazim? Ben bunu bilmiyordum mesela. Yani dulun hakaretvari bir tabir oldugunu bilmiyordum. Sayenizde şuan çağ atladim :)

kimlikte ne yazdığı önemli değil çünkü toplum dul demekten vaz geçmiyor geçmezde ... yazdığınız yorumu okudum ve malesef yazdıklarınızın her satırına hak verdim ... en modern dediğimiz insanlar bile dul denince ağzı burnu kayıyor .

Hayatında başka biri olsun veya olmasın, eşiniz dürüstçe mutlu olmadığını, ayrılmak istediğini söylemiş. Erkeklerin sizle sevişmeye devam ediyor oluşu, çocuk çalışmaları yapmanız onun gerçekten mutlu olduğu anlamına gelmez. Bunu kadınlar bile yapıyor.
Bence sorgulamayın. Seviyorum gitme demeyin. Mümkünse tek damla gözyaşınızı görmesin. Bu sizi en azından unutulmaz kılar. Belki de ilerde pişmanlık duymasına sebep olur. Buna psikolojik intikam diyoruz :)
Borç varsa arabanın kimin üzerine olduğunun önemi yok. Eşyaları ister paylaşın ister satın ama arabanın satılmasını ve borcun tamamı bile olmasa bir kısmının ödenmesini isteyin. Bu sizin hukuki hakkınız. Boşandıktan sonra borç falan ödenmez.

Konuya çok üzüldüm içim sızladı. Her yönden kullanmış gibi sanki. Büyük ihtimalle bu düşünce yeni bir düşünce değil. Bari karakterli davranıp aylardır çocuk denemesi yapmasaymış. Boşanma isteme kısmına karakterdizlik demiyorum ama hem plan yapıp hem çocuk denemek kötü bir karakter örneği. Arabanızı vermeyin eşyaların borcunuda kim kullanacaksa o devam eder.

Sevgisi bitmiş, bunalımdaymış falan, geçelim bunları. Evlilerin hepsi de aşkına eşkıya değil zaten. Belli ki başka birine tutulmuş. Aldatma konusunda hiçbir şüpheniz olmayabilir. Beklenti olmayınca şüphelenmemeniz de normal.

eşiniz tür olarak aldatırken yakalanıp saçma sapan yalanlar söyleyen erkek türünden dahi daha haysiyetsiz bi türe sahip afedersiniz ama öyle. hayatında başkasının olduğuna emin olabilirsiniz lakin bence bunu deşmeyin siz çok yıpranırsınız. asla ama asla bir iğne hakkınızdan dahi vazgeçmeyin. akıllıya bak arabayı istiyır borçlar ortak. eşya dediğin nedirki birine versen beğenip almaz bile. beyfendiye bak hesap kitaplarıda yapmış çoktan. sizin yerinizde olsam boşanmak istiyorum fakat hiç bir hakkımdan vazgeçmeyeceğim derdim. bu akşam bence bu minvalde kısa bi konuşma yapın. asla daha da fazla muhattap olmayın. ondan sonra da ne zaman açıyosa açsın davayu. tabi ki sizin şartlarınızı yerine getirdikten sonra

Dik duracagim,zaten ailesi beni her yerde öve öve bitiremiyordu o hizmetlerden dolayı soylediginde kesin ayilip bayılıp karsi çıkacaklar ama şimdi eşim evde ben dava acayim diye bana eziyet etmeye baslicak
Ailesine de fazla güvenme , kimse kara kaşına kara gözüne değil seni boşuna sevmezler eşinin ailesi.Eşine de aldırma sana eziyet ederse.Sakın gururlu kadın olucam diye haklarından feragat etme.Eşinin insanlıktan anlayacağını düşünmüyorum.14 ayda sıkılacaktı da ne diye evlendi? Saçmalık bu , böyle sebep olmaz olsa olsa bahane olur.Eşinin söyledikleri inandırıcı değil.Ya başka birisi var ya da sana ayrılık anksiyetesi yaşatıp kendine daha çok bağlamaya çalışıyor.Oyuna gelme.Paye verme ya şu insana.Ben burda sinir oldum.

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Esyalari satmaya kalksan hepsi ikinci el oldu şimdi satsan arabanin yari parasi etmezler. Bosanma durumunda zaten hatırası olduğu için görmek istemiyceksin. Inşallah duzeltirsiniz olmasın ama olur da bosanirsaniz arabayı verme. Ayrıca da şerefsiz böyle yapacakmış da ne evlenmiş.

Çok üzücü bir durum.
Yine de şu an için yapmanız gereken dik durmak ve mantığınızla hareket etmek.Çoğu kişi yazmış zaten nedense bende aynı hissiyattayım;eşiniz sizi aldatmasa bile ya unutamadığı platoniği var,yada boşanırsa(hazır çocuk da yokken kafasıyla) gitmek istediği bir yer var.
Yani her şey bu kadar iyiyken bu adam manyak mı yeni kurulmuş düzeni bozuyor,hele ki erkeklerin kadınlar kadar cesur olup alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay şey değil.
Evlilik zamanla monotonlaşan bir durum ama çocuk gibi ben sıkıldım,oynamıyorum diyen bebelerden biri sizin imtihanınız olmuş maalesef.
Barışmak bu olayda bana anlamlı gelmedi,burada kv lerin söylediği lafları yıllarca unutamamaktan yakınan insanlarız,eşiniz sizi bu kadar incittikten sonra aynı yatağa girmek size işkence olacak.
Lütfen güçlü olun ve mağdur taraf olduğunuz için maddi,manevi alabildiğiniz her şeyi alın.
Arabayı vermeyin,borcuyla birlikte alıp,düğünde takılan tüm altınlarınızı alın.Gerekirse altınlarla araba borcunu kapatır,rahat rahat yaşarsınız.Başka borç da kabul etmeyin.Düzeni kim bozuyorsa bedelini o ödesin.Adama bak ya sanki karşılıklı boşanma isteği var da sözde medenice mal dağıtımı bile yapmış!
Siz her şekilde yeniden ayağa kalkarsınız,hayat yeniden başlıyor,seni gerçekten seven bir ADAMdan evlatların,mutlu bir yuvan olsun inşallah.
Üç gün öncesinde sizden bebeği olsun isteyen,size ana babasını ağırlattırıp da sonra iki süslü kelimeyle sizi ortada bırakacak zavallı da iki cihanda elbet bedelini öder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…