eşim ben den boşanıyor

Tam dengesiz
Hadi siz el kızısiniz,e çocuğuna nasıl acımaz bir baba ya
Yüklü miktarda nafaka talep edin
Boşanmak sizin için en doğrusu

Kayinvalidsnizin size yaptıklarını goren tanidiklar dahil evde yaşadıklarınızi bilwn kişilerden de sahit listesi hazirlayin.
Tazminat nafaka velayet ve boşanma davasi acin

'' benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın'' ?

Has....ttirsin oradan, şizofren herif.
Bir de düşünüyor musun ne yapmalıyım diye, istemiyor işte adam seni sen de onu isteme boşan evladınla mutlu ol.
İşin de varmış kimseye muhtaç olmazsınız.

Ayrıca o polisleri uğradığınız şiddete şahit olarak yazabilirsiniz.

Bence siz kendi anneniz gibi değerlendirmeyin herkesi. Bir anne dese karşısındaki 2 anne mi olacaktı? Anne elbet kötülüğünü istemez ama öyle anneler var ki egoları evlatlarının iyiliğini kötülüğünü göremeyecek kadar kör etmiş gözlerini. Gelin konuşsa ne olur konuşmasa ne olur? Oraya kimin için geldi torunu ve oğlu için. Edepli biri olsaydı gelin konuşmasa bile görevini yapar giderdi oğlunu doldurmazdı. Sizin anneniz kardeşinizi dolduruyor mu? Huzur bozmak ne zaman iyilik oldu?

Gelin konuşur konuşmaz, 10 yılda kim bilir ne oldu bilinmez. Anne baba eş fark etmez, herkes evladının eşinin iyiliğini istiyorsa görevini yapıp çekilir o kadar. Yaşla bu işin ilgisi yok bence, herkes çenesini tutup oturacak ki huzur olsun. Bu kızcağızın kimseye minnet borcuda yok, ama eşinin annesi . Eşi bunları yaparsa o zaman durup düşünecek .

Bende eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Peşlerinde koştum annecim babacım diye bana bir kere kızım demediler nasılsın demediler. Ben sizi anlıyorum ama herkes sizin anneniz gibi değil. Velhasıl ne analar var bu dünyada ...

hanfendi istenmediğin yer egit bakalım nasıl oluyor psikolojin oğlunu doldurmaz kimse..oğlu görmüş zaten olanları yazık kadıncağıza öyle olmaz işte konuşmazsa istemezse oda tepki veriri insanız biz tepki veririz...

Niye eğilsin, niye dik durmasın? Cariye mi o?
Annenizin canını 'anne' diye seslenmediği için mi yakmış oluyor?
El kızı bana anne dese ne olur, demese ne olur ki?
Siz pek objektif bakmıyorsunuz bana göre.

Son düzenleme:

9 aylık hasta bebeğini sen yanında olmadan 18 saat gonderirmiydin? Birazcık empati

kendi yaptığına pişman olur o kadında bu kadar 10 sene bekleyip gözünü karartıp nasıl yuva yıkmaya cürret ediyor bu sitede boşanan erkeğin mektubunu mesaj olarak at görsün şimdi pohpohlayan hırs delisi annesi ve akrabaları boşanınca nasıl akbabaya dönüyor.sonuçta kvalde ne yaparsa yapsın eşiniz neticeye ulaştırıyorsa 10 senede adam olamamış evli gibi değil de bağlı köpek gibi yaşamış

Aman yürüsün gitsin ana delisi.
Evlat sahibi olmuş ama kafa yok maalesef.

Hiç cevap verme muhattap olma. Ben vermiyorum dilekçe falan.
Git aç davayı mahkemede görüşürüz de. O uğraşsın.

mama parasını hesaplayıp mama vermiyor aç bırakıyor bezini hesaplayıp değiştirmiyor dedi az önceki yorumlarda sanırım okumadınız
bi bebeğim mamasına bezine kadar göz diktiyse sonu gelmez. ki bu bebek sağlık problemi olan iyi bakım gerektiren bir bebek

Ben de eğilmem dikim anneme babama kardeşime herkese öyle, bir duruşum var beğenen olur beğenmeyen olur anne de demiyorum eşim de demez anneme, çünkü gereksiz buluyoruz teyze teyze teyze sonra birden anne, ne alaka? Gelinimiz de demesin, ha sıkıntı şu evime gelen adamla konuşurum yani sorunum varsa onu konuşurum bir iletisim olur illa ki

Gayette dolduran var, ha ben o konuya dolmasın mal mı diye bakıyorum o ayrı

Aman yürüsün gitsin ana delisi.
Evlat sahibi olmuş ama kafa yok maalesef.

Hiç cevap verme muhattap olma. Ben vermiyorum dilekçe falan.
Git aç davayı mahkemede görüşürüz de. O uğraşsın.
Dilekçe vermezse çekişmeli boşanma mı oluyordu? Nafaka, tazminat falan?
Anlamıyorum pek bu işlerden ama nafaka talep etsin çocuk için.
Bu herif şimdi bedava getirmeye çalışır, çocuğa 3 kuruş bile vermez, köpekler gibi vermeli oysa.
Ne var ne yok yarısını alsın kapı dışarı etsin bu ezik adamı.

Ya haşa napıcam diyorsun git bi sadaka ver boşanıyorsun diye off off bu kadınları neden ben anlamıyorum çalışıyorsun çocuğunada bakarsın zaten bebğün sende kalır kimse alamaz

Benim annem de anne demedi, babam da anneanneme anne demiyor. Anne demeyince saygısız ya da dik başlı diyenleri anlamıyorum. Açıkçası gelinimizin anneme 'anne' demesini istemem, benim gelinim de bana anne demesin, ben samimi bulmuyorum açıkçası.

Ben de çok anlamam ama mantıken düşünüyorum.
Birlikte dilekçe verince anlaşmalı boşanılıyor.
Hak talep etmen de daha zordur haliyle bence.

Adamın derdi o zaten uyanık!

Boşanmak isteyen gitsin açsın davayı valla.
Böylesinden donuna kadarını almak lazım.
Donunu ne yapayım bile demeyeceksin.
Al çöpe at da ona yaramasın.

Anne diyen bayıldığından anne demiyo samimiyetsiz geliyo bana bir de neden anne dice 26 sene sonra hayatıma girmiş kadına, o eşimin annesi eşimi dogurmus bakmış sağolsun ama o kadar yani

Anneler kutsalsa bu kadınlar 'anne' olmayı haketmiyor arkadaş. Sırf oğlunun parasını yiyemiyorsun, senin boyunduruğunda değil, köpek gibi emirlerine koşturmuyor, egonu tatmin etmiyor diye yuvasını yıkıyorsun insanların, bir de ortada torun var ki derdi torun bakmak değil gelinini uyuz etmek. Ben böyle insanların içinde evlat sevgisi ya da torun sevgisi olduğuna inanmıyorum. Uğraşı olmayan işsiz insanlar bunlar. Bir de üstüne ana oğul, el kadar bebenin 3 kuruş rızkı peşindeler, Allah bildiği gibi yapsın. İnsanlar bu kadar düşmese, kendini uyanık sanmasa keşke. Alsın sünepe oğlunun turşusunu kursun şimdi.

Anne var annecikler var bana göre.
Bu da cikcikgillerden Allah uzak etsin zor böyleleri ile uğraşmak.
Hani oğlu altın olsa çekilmez.

Bu sözlere rağmen alttan almalıydın diyen üyeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…