Ilk çocuğunu koleje gönderecek diye ikinciden nasıl vazgeçer bir insan nasıl mantık gitmeyiversin koleje herkes kolejdemi okuyor unutmayın ülkenin en başarılı öğrencileri devlet okullarında mum başında çalışanda olabiliyor koleje yollarsin okumaz etmez ilan karnındaki sabiye olur esiniz bir derdi olduğunda kardeş aramazmi onu sorun belki oğlunuz ilerde kardeş ariyacakArkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
İlk konuyla suan actıgın konu arasında gelisen birsey göremiyorum ben.?Merhaba ben tekrar eden konu acmadim arkadaslardan bazilari merak ediyoruz gelismelerden haberdar et demisti ona istinaden yazdim
Dünyayi ser deseler bir evladimiz olsun diye bunu yapardik. Olan olmayan herseyimizi verirdik. Gece gündüz calisirdik para ise bunu getiren. Kos deseler yalin ayak bile kosardik. Rabbim kazala vermis ya kocasi kiymet bilmeyenlerden. Özel caba sarf etmeden verilen hicbiseyin degeri yok derlerya kimine göre evlatta olabiliyormus. Yorumun icime isledieşine hayatta bazı şeylerin bir sınav olduğunu ve allahın insanları sınayıp onlara hayır ve şer sunacağından bahset.inan burda o bebek için ev yat kat paraları dökecek insanlar var.tek bir evladım olsun diye.gidip çocuk esirgemede sıra bekleyip numaralarını burdaheyecanla paylaşan binlerce kişi var.bunu allah istemeden verdi,ama birşey söyleyeyimmi en güzel şeyler bizler istemiyorken gelenlerdir.inan burda doğumda öleceğini bilerek doğurup kadere tevekkül eden insanlar var.hergün acılarına ağlarım sevinçlerine gülerim,kendim hamileyken düşük yaptım üzüldüm ki gebeliğim 3 bucuk aylıktı.sakın pes etme allah senden yana olacak ,bu günahagirme,girenler ömür boyu pişman,vicdanını susturamazsın çevremde yaşayanlar var.bir teyze var 57 yaşında iki çocuğu var .5 tane aldırmış ,hala unutamıyor,allahtan hep af diliyor kocası aldırmış zorla.bir cinayettir bu bir facia bir katliam vicdanını dinle o seni yanıltmaz.
1.sini devlet okuluna verin maddi yetersizlik ne ya ben anlamıyorum lütfen kızmayın ben temizliğe giderim evladımdan vazgecmem kocaymış anammış boş iş sen kıyabilecek misin o cana milyonlarca kişi sadece hamile kalmak için yıllarını veriyor tabiki karar sizin ama maddiyat göreceli kavram bir arkadsım bir bakanlıkta uzman eşi banka müdürü 2 çogugu sag ikisini aldırdı sürekli atak geçiriyor öbürleri ve at alındı düşün çovuga maddi durumu yok diye aldırmıştı diğerlerinşArkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
E adamı zorla mı baba yapmış ?? Tecavüz filan mı etmiş kadın? Kesinlikle çocuk istemeyen, olursa aldıralım diyen bir taraf varsa ya sevişmeyecek ya gidip tüplerini bağlatacak bir zahmet. Hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor bunun dışında.Adami zorla baba da yapamazsiniz. Zor bir durum ama adam istemiyorsa zorla kabul ettirmek ne kadar dogru bilemiyorum. Bosanmasaniz bile ileride ikinci cocugunuza karsi soguk kalabilir, sevgisini gostermeyebilir. Yakinimda boyle bir durum var. Ikinci cocugu hic istemiyordu adam. Ilk cocuk tedaviyle oldugu icin nasil olsa olmaz deyip cok kisa sure sonra ikinciye hamile kaliyor kadin. Aralarinda az yas farki var. Adam ikinci ogluna karsi cok kotu. Bildiginiz zalim. Ne sevgisi var ne ilgisi. Disaridan bakan goz bile anliyor. Cocuk da babami sevmiyorum diyor acik acik.
Kusura bakmayin sizin durumunuzda siz de biraz suclusunuz. Cocuk karari beraber verilir. Istemiyorduysaniz keske iyi korunsaydiniz. Siz bu cocugu dogurmak icin israr ederken belki de siz de onun gunahina giriyorsunuz cunku belki de onu kotu bir babaya mahkum ediyorsunuz. Hicbir cocuk boyle sevgisiz bir babayi haketmiyor. Umarim bebek icin en hayirli karari verirsiniz.
Önceki konusunda yazmıştı doğum kontrol yöntemini doktorla planlamışlar hap ve iğneler bünyesine çok zarar vermiş spiral de en iyi markalar denenmesine rağmen aşırı kanama yapmış kaç kere bayılmış kan değerleri düştüğü için. Doktor kararıyla prezervatifle korunmaya mecbur kalmış prezervatif kullandığı halde hamile kalmış kazara dediği o. Anlıyorum sizin de acınız var ama böyle zor durumda olan birisine de keşke "60tl verip prezervatif alıp korunamıyor" diye kesin hükümlü olmasanız.Esinin tavrını bildigin halde korunma yollarını saglam tutmuyorsun oda istemedigi halde 60 lira prezarvatife verip korunamıyor...
Yani istemediginiz durumlara birbirinizi kendiniz sokuyorsunuz karar verecek olan sizlersiniz ama bu durumunuz evlat hasreti ceken benim gibi insanları geriyor.
ya korunun yada sevismeyin
inanki evladım olmasına rağmen hergün forumlara girip okuyup kahroluyorum,inan ağlıyorum içten içe içim kanıyor,bana verirken bile rabbim benden önce canı gönülden arzu edenlere benden önce nasip eyle allahım diye dua ettim.yemin ederimki istemeyene evlat nasip edeceğine rabbim sizlere nasip eylesin inşallah.herbirinizin hamilelik haberini duyunca kendi kardeşim gibi seviniyorum.Dünyayi ser deseler bir evladimiz olsun diye bunu yapardik. Olan olmayan herseyimizi verirdik. Gece gündüz calisirdik para ise bunu getiren. Kos deseler yalin ayak bile kosardik. Rabbim kazala vermis ya kocasi kiymet bilmeyenlerden. Özel caba sarf etmeden verilen hicbiseyin degeri yok derlerya kimine göre evlatta olabiliyormus. Yorumun icime isledi
Ben bosanacagim dedigimde aldir sonra boşanalım dedi bende dedim ki aldirmiyorum senden de ayrilacagim o zaman bosanmayi kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek diyor. Hatta dedi ki hadi bunu doğurdun birkac yil sonra kazayla tekrar olursa ne yapacan onu da mi dogurcan dedi adamin akli basinda degil beni de cildirtti
Sakın kıyma o yavruya masuma. Onun hayatı senin elinde. Oğlumumuzu öldüre bilirmisin diye sor bakalım o caniye nasıl kıyar bebişe yaArkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Eşinin boşanacağı yok blöf yapıyor. Ama sen onun düşündüğü gibi boşanmaktan korkup kürtaj olursan bu olayı unutamazsın zaten ilişkinizin bir daha düzelmesi zor. Bir de eşine kızıyorsun kendi kazancını ailesine verdi diye ama benzerini sen de yapıyorsun niye babadan kalma hakkının peşine düşmüyorsun? Abin her şeyi yedikten sonra mi aklına gelecek? Annen de eşin de çok merhametsiz bir an önce hakkını al en azından kenarda dursun.Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?