Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Ilk çocuğunu koleje gönderecek diye ikinciden nasıl vazgeçer bir insan nasıl mantık gitmeyiversin koleje herkes kolejdemi okuyor unutmayın ülkenin en başarılı öğrencileri devlet okullarında mum başında çalışanda olabiliyor koleje yollarsin okumaz etmez ilan karnındaki sabiye olur esiniz bir derdi olduğunda kardeş aramazmi onu sorun belki oğlunuz ilerde kardeş ariyacak

Merhaba ben tekrar eden konu acmadim arkadaslardan bazilari merak ediyoruz gelismelerden haberdar et demisti ona istinaden yazdim
İlk konuyla suan actıgın konu arasında gelisen birsey göremiyorum ben.?
Hala aynı cümle esim kürtaj baskısı kuruyor ben bosanmak istiyorum aldırmak istemiyorum bla bla

Sahsen bir yıldır cocuk sahibi olmak istiyorum Allah katında vakti varmıs demekkiki nasibim hala gelmedi.
Ama sizin konunuz beni cok enterese ediyor.
Esinin tavrını bildigin halde korunma yollarını saglam tutmuyorsun oda istemedigi halde 60 lira prezarvatife verip korunamıyor...
Yani istemediginiz durumlara birbirinizi kendiniz sokuyorsunuz karar verecek olan sizlersiniz ama bu durumunuz evlat hasreti ceken benim gibi insanları geriyor.
ya korunun yada sevismeyin.

Buradan insanlar size el uzatamazki.
İnan sana üzülmüyorum karnındaki o günahsıza üzüldügüm kadar.

Aldirdiktan sonra vicdan azabi daha büyük sorunlar acacak. Bir cana kiymak büyük bir günah. Esiniz dedi diye yazdim. Esinizi dinlerseniz sizde onun kadar suclu olacaksiniz. Ailenin evine degil ozaman kadin korunma evine gidin cocugunuzla. Bunu yavrulariniza ve kendinize yapmayin.

Dünyayi ser deseler bir evladimiz olsun diye bunu yapardik. Olan olmayan herseyimizi verirdik. Gece gündüz calisirdik para ise bunu getiren. Kos deseler yalin ayak bile kosardik. Rabbim kazala vermis ya kocasi kiymet bilmeyenlerden. Özel caba sarf etmeden verilen hicbiseyin degeri yok derlerya kimine göre evlatta olabiliyormus. Yorumun icime isledi

1.sini devlet okuluna verin maddi yetersizlik ne ya ben anlamıyorum lütfen kızmayın ben temizliğe giderim evladımdan vazgecmem kocaymış anammış boş iş sen kıyabilecek misin o cana milyonlarca kişi sadece hamile kalmak için yıllarını veriyor tabiki karar sizin ama maddiyat göreceli kavram bir arkadsım bir bakanlıkta uzman eşi banka müdürü 2 çogugu sag ikisini aldırdı sürekli atak geçiriyor öbürleri ve at alındı düşün çovuga maddi durumu yok diye aldırmıştı diğerlerinş

Aldırma zorla istemediğin bir şeyi yaptıramaz.her cocuk kolejde okuyycak die bişiy de yok. Bunca okuyan iyi yerlerde olan insanlar kolejlerde okuyarakmı geldi bir yerlere. Ayrıca 7 haftalık çocuğun yaşadıgını bile bile aldırmak günahtır. Allah bir kan parçasına can verirken kimse o cana kıymamalı. Sonucda 5 çocuğunuz yok alt tarafı 2. Çocuk yani eşiniz bence abartmış. Ben olsam altında başka bişiylerde arardım sanki

E adamı zorla mı baba yapmış ?? Tecavüz filan mı etmiş kadın? Kesinlikle çocuk istemeyen, olursa aldıralım diyen bir taraf varsa ya sevişmeyecek ya gidip tüplerini bağlatacak bir zahmet. Hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor bunun dışında.

Önceki konusunda yazmıştı doğum kontrol yöntemini doktorla planlamışlar hap ve iğneler bünyesine çok zarar vermiş spiral de en iyi markalar denenmesine rağmen aşırı kanama yapmış kaç kere bayılmış kan değerleri düştüğü için. Doktor kararıyla prezervatifle korunmaya mecbur kalmış prezervatif kullandığı halde hamile kalmış kazara dediği o. Anlıyorum sizin de acınız var ama böyle zor durumda olan birisine de keşke "60tl verip prezervatif alıp korunamıyor" diye kesin hükümlü olmasanız.

Genellikle anne/bebek sağlığı tehlikesi bulunan ya da tecavüze uğrayan kadınlar kürtaj olduğunda bunda bir beis görülmüyor. O zaman da oluşmuş bir canlının canı alınmış olmuyor mu?
Ne değişiyor peki? Ayrıca güllük gülistanlık derken buradan sabancı ya da koç gibi olmamızı beklemiyorum. Ama sorunlu oturmamış bir evlilik varsa,çok çok ağır bir borç varsa,baba istemiyorsan,korunma yöntemi hatasından dolayı hamile kalınıyorsa bu nedenle olacabilecek kürtajda da sorun olmaması gerek.
Ve iyi ki de kürtaj ve doğum kontrol gibi güzel bir hizmet var.

inanki evladım olmasına rağmen hergün forumlara girip okuyup kahroluyorum,inan ağlıyorum içten içe içim kanıyor,bana verirken bile rabbim benden önce canı gönülden arzu edenlere benden önce nasip eyle allahım diye dua ettim.yemin ederimki istemeyene evlat nasip edeceğine rabbim sizlere nasip eylesin inşallah.herbirinizin hamilelik haberini duyunca kendi kardeşim gibi seviniyorum.

Bağlatsın kendini adam madem bu kadar istemiyorsa deli oldum konuyu okurken. Sakın ardına bakma.

Konu sadece kolej değil, iyi bir hayat sunmak. Ben de ikinciyi düşünmüyorum ve hamile kalmamak için çabalıyorum. Eğer kalırsam ne yapar eder bakarız ama şartlar çok ağırlaşır. İki kişi çalışıp kızı özel okula yolluyoruz ve zaman çok zor...

Sakın kıyma o yavruya masuma. Onun hayatı senin elinde. Oğlumumuzu öldüre bilirmisin diye sor bakalım o caniye nasıl kıyar bebişe ya

Sakın yapmayın sakın... Sen Rabbimin sana verdiği cana nasıl kıyacaksın? Rabbimin bir bildiği var ki vermiş. Çocuğu olamayan binlerce insan bir kalp atışı için yıllarca emek sarf ediyor. Sizin eşiniz size verilen meleği öldürmekten bahsediyor.... Belki bu sizin bir imtihanınız? Belki sizi sınıyor. Verende alanda şüphesiz ki Allah. Oğlunuzun kılına zarar gelmesin istersiniz değil mi? Ama o 2. parçanın kalbine bıçağı bile bile saplatacaksınız. Sakın eşinizi dinlemeyin.

Eşinin boşanacağı yok blöf yapıyor. Ama sen onun düşündüğü gibi boşanmaktan korkup kürtaj olursan bu olayı unutamazsın zaten ilişkinizin bir daha düzelmesi zor. Bir de eşine kızıyorsun kendi kazancını ailesine verdi diye ama benzerini sen de yapıyorsun niye babadan kalma hakkının peşine düşmüyorsun? Abin her şeyi yedikten sonra mi aklına gelecek? Annen de eşin de çok merhametsiz bir an önce hakkını al en azından kenarda dursun.

bir tanidigimiz yillar once 3 cocuk uzerine 4. Ye hamile kaliyor, kocasi asla istemiyor bunlara zor bakiyoruz diyor, kadina türlü baskı yapiyor ilacla bebegi düşuruyorlar, bir iki sene sonra kadin tekrar hamile kaliyor kazayla, buna karismiyor adam , doguruyor, ama o son dogan çocuk yillar sonra butun aileyi perisan etti parcaladi agir borçlara soktu, o kadin hep diyor, o bebeğimi düşürdüm zorla, ardindan doğurduğum cocuk hayirsiz bir evlat olarak dogdu diye.
kocan simdi istemiyor aldir diyor belki iki uc seneye durumunuz cok iyi olacak o zaman da çocuk yapalim diye tutturacak o zaman ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…