- Konu Sahibi Nurpoyraz55
Abla eğer eşin sen korunmak istiyorsun diye şikayet ediyorsa ve sana kötü davranıyorsa, eşinden habersiz doğum kontrolü yapabilirsin bir doktora git bence hem düzenli korunursun hem de eşinle ilişki sırasında eşin korunmuyor diye tartışma yaşamazsın, şimdi değilse kendi maddi durumunu düzelttiğinde de tekrar anne olabilirsin bunu da unutmamalısın bence, hamile olabilirsin ama böyle şeyler benim fikrimce imkan dahilinde olmalı. Aldırmaya gelince de ablacım anne olmak çok güzel bir mecra bunu seçim olarak düşünme ama senin herkes için en doğru kararı vereceğine eminiz. Bu psikolojiden kolay kolay kurtulamam diyorsan eğer bir psikoloğa gidebilirsin hem sana sadece bu yönde değil her yönden iyi gelir. Demem gibi kendince bir eksi ve artı listesi hazırla sana iyi gelecek.Tesekkur ederim almak istedigim boyle yorumlardi ama cok agir ithamlarda hakarete girecek sozlerde bulunuluyor. Bende kabul ediyorum korunma yknteminin yanlis oldugunu . Sadece anne oldugum icin duygusal yaklasiyorum. Aldirmaya uzuluyorum aldirmasam imkansizliklar var . Bunu anlatip bu psikolojiden nasjl kurtulurum bu sartlarda hangisi daha dogru olur bunun cevabini istemistim sadece