• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim kürtaj olucam cok üzülerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkur ederim almak istedigim boyle yorumlardi ama cok agir ithamlarda hakarete girecek sozlerde bulunuluyor. Bende kabul ediyorum korunma yknteminin yanlis oldugunu . Sadece anne oldugum icin duygusal yaklasiyorum. Aldirmaya uzuluyorum aldirmasam imkansizliklar var . Bunu anlatip bu psikolojiden nasjl kurtulurum bu sartlarda hangisi daha dogru olur bunun cevabini istemistim sadece
Abla eğer eşin sen korunmak istiyorsun diye şikayet ediyorsa ve sana kötü davranıyorsa, eşinden habersiz doğum kontrolü yapabilirsin bir doktora git bence hem düzenli korunursun hem de eşinle ilişki sırasında eşin korunmuyor diye tartışma yaşamazsın, şimdi değilse kendi maddi durumunu düzelttiğinde de tekrar anne olabilirsin bunu da unutmamalısın bence, hamile olabilirsin ama böyle şeyler benim fikrimce imkan dahilinde olmalı. Aldırmaya gelince de ablacım anne olmak çok güzel bir mecra bunu seçim olarak düşünme ama senin herkes için en doğru kararı vereceğine eminiz. Bu psikolojiden kolay kolay kurtulamam diyorsan eğer bir psikoloğa gidebilirsin hem sana sadece bu yönde değil her yönden iyi gelir. Demem gibi kendince bir eksi ve artı listesi hazırla sana iyi gelecek.

Ay yemin ediyorum sinirim bozuldu ya ahahah🤣🤣 ne güzelde demis korunsaydiniz diye 🤣
Oradaki arkadasimiz. Dogurduguna pisman. Aldiradabilirdi bakamadigi bakmak istemedigi cocugu dogurmaktansa . Burdanda anliyoruzki aldirmak sonradan pisman olmaktan iyidir .

Oradaki arkadasimiz. Dogurduguna pisman. Aldiradabilirdi bakamadigi bakmak istemedigi cocugu dogurmaktansa . Burdanda anliyoruzki aldirmak sonradan pisman olmaktan iyidir .
Ya sen kendini baskasiyla bir tutma, sen kurtaji resmen korunma yontemi gibi goruyorsun. Keyfi yapiyorsun bunu saka gibisin gerçekten. Baskasina diyene kadar kendin korun hala ona buna laf ediyorsun ya

Kurtaj olmadan once sutumu sagiyorum. Kurtajdan sonra 1 gun emzirmiyorum sagdigim sutumu veriyorum. Doktor boyle soylemisti
Oha önceki kürtaj yakin zamanda mı oldu? Kafayı yiyeceğim.

Yavrum senin canının hiç mi kıymeti yok.
Kendine gel!

Çükünün zevkini düşünen boşalmasını kontrol bile edemeyen adama niye kendini seks kölesi ettin?

Birazda beni dusunuyor. Oglum iki yasina girmemis olucak birde yeni dogan yardimci kimsen yok nasil basediceksin diyor.
Ne kadar düşünceli bir eş. Vah vah. Kendi uçkurundan ödün vermiyor ama günahsız bebekleri öldürmekte sakınca görmüyor. Karı-koca ikiniZde bencilsiniz. Keşke sizin anne-babanız size kürtaj yapsaymış.

Canim benim.. kiymetli yorumun ve guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen tup bebekle bir umut bekleyen herkeze nasip etsin . Gercekten annelik babalik yapabilcek kimsenin kucagini bos birakmasin. Bi tarafta bekleyen cok istyen insanlari gorunce nankorluk ediyormusum gibi ama dogurupta bakamamaktan iki coxuguma yeterli ilgiyi veremeyip ihtiyclarini karsilyamamaktan korkuyoruz esimle. Hakkimizda hayirlisi sagol tekrardan
5 yıl ve pekçok acıdan sonra hamile kalmış biri olarak fikirlerinize katılıyorum.. çok zor olsa da maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak lazım bebeklerin.. bu sadece para meselesi değil. Zor bir karar ama buradaki yazıları ciddiye almayın kendi iç sesinizi dinleyin derim..

Ders alman için kaç kere kürtaj olman lazım? 6 ayda bir mi? Öbüründe vicdan yapmamışsın, şimdi mi yapacaksın.
Ne biliyosun vijdan yapmadigimi? Uzulmedigimi ne biliyosun . Bir konuyla insanlarin hayatlarina ne kadar mudahil olup sert elestiriyosunuz yazik valla

Ne kadar düşünceli bir eş. Vah vah. Kendi uçkurundan ödün vermiyor ama günahsız bebekleri öldürmekte sakınca görmüyor. Karı-koca ikiniZde bencilsiniz. Keşke sizin anne-babanız size kürtaj yapsaymış.
Burda yorum yapan hanim ablalarimizin yuzde 50 si hayatlarinda en az bir kere kurtaj olmustur. O kadar eminimki buna ama tabi baskasini ljnclemek onun uzerinden bilmislik taslayip egosunu oksamak kendi hikayesini anlatmaktan daha kolay.

Keske.. kazayla oldu diyenlere inanmazdim. Oluyormus demekki . Bir kere daha anlamis olduk geri cekme bir korunma yontemi degilmis.
Hamile kalmaktan bu kadar korkup korunmamanın amacı nedir o kadar merak ediyorum ki
Ben korunmadan adama dokunmuyorum neredeyse
Madem aldıracak ve aldırırsanız çook üzüleceksiniz, korunmak çok mu zor?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Çok Görüyorum bu olayı

5 yıl ve pekçok acıdan sonra hamile kalmış biri olarak fikirlerinize katılıyorum.. çok zor olsa da maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak lazım bebeklerin.. bu sadece para meselesi değil. Zor bir karar ama buradaki yazıları ciddiye almayın kendi iç sesinizi dinleyin derim..
Tesekkur ederim. Rabbim sagljcakla kucagina almayi nasip etsin gule gule buyut bebegini

Keske seni baban direk prezarvatif taksaymis . Döl olarak kalip cöpü boylasaymişsın .

Burda yorum yapan hanim ablalarimizin yuzde 50 si hayatlarinda en az bir kere kurtaj olmustur. O kadar eminimki buna ama tabi baskasini ljnclemek onun uzerinden bilmislik taslayip egosunu oksamak kendi hikayesini anlatmaktan daha kolay.
Kürtaj olmadım. Hamile kalmamak için korunuyorum. Eşim bebek istiyor ama ben şu an istemiyorum. Hap kullanamadığım dönemlerde kondom kullanıyor.

Bunca korunmayla hamile kalırsam ve yine anne olmak istemezsem kürtaj olurum.

Bizim karşı olduğumuz şey kürtaj değil, korunmamak.

Adamın şu an fosur fosur uyuyor olması peki. Kadın kürtajı olduktan sonra kaldığı yerden seksine devam edecek olması.😐
Cevrenizde kurtaj olan yokmu arkadasim ayni tepkiyimi veriyosunuz . Bakamadigim cocugu mu dogurayim ? Hangisi daha kotu

Kürtaj olmadım. Hamile kalmamak için korunuyorum. Eşim bebek istiyor ama ben şu an istemiyorum. Hap kullanamadığım dönemlerde kondom kullanıyor.

Bunca korunmayla hamile kalırsam ve yine anne olmak istemezsem kürtaj olurum.

Bizim karşı olduğumuz şey kürtaj değil, korunmamak.
Kendisi saga sola korunun deyip kendi korunmadigi icin herkesi oyle zannediyor kiyamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back