• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Rabbim size nasip etsin inşallah inanin dua edecegim size suan oglum icin nasilsam karnimdaki icinde oyle olacagim esime yarin sunu soracagim oglumuza kardesin olacak ama ben onu istemiyorum onu annenin karnindan alacaklar dese ne der acaba eminim oglum kiyameti koparir ama cocuk işte oglum kardes isterken rabbim bize korundugumuz halde nasip etti oglum aşırı derecede kardeş istiyor ve hâlâ haberi yok yavrumun
yawrucum korunmuyoruz ? oluyo mu hayır. demek kı bunu yuce rabbım bole ayarladı. bana vermemesının bı sebebı var sana da vermesının bu ka basıt. ıstesen de ıstemesen de olcağı varsa onune gecemıyorsun ki. rabbım hata yaptırmasın hayırlı olanı versın ınsallah. kım kımın parasını yıyosa yesın. kocana bı ınsan normal bı ınsan ne kendı tarafından ne senın tarafındann aklı basında bırı gelsın olayın ne sacma bısey oldugunu anlatsın kafasına soksun mumkunse. hıc mı danısacak bı buyugunuz yok. bı taraf aıle ılıskısınden anlamıyo bı taraf ısı gucu para olmus sıze kım arka cıksın kı zaten.. bu adamla olanı olcagı buysa ayrıl ıste. hıc aglamaya strese gerek yok katıl olunca omrunun sonuna kadar kursagından yemek gecebılır mı? bı de o adamın yanında yatabılır mısı n tekrar? mal varlıgı yerıne gelınce dedıgı uzre bı cocuk daha yapalım dese yapabılcek mısın? ben koca omru tasarladım bak sana .. burnundan gelcene kocasız kal.. gercı kımse kocasız kalmaz korkma...

İki ucu ...deynek misali anne kizina şart koşuyor,evdeki adam kendi yaptığı bebeği reddediyor. Yarın hastaneye gitmeyip bebeği aldirmasanda bu adamın elinden bişey yiyip içme. Sabah gideceğin yer hastane değil adliye olsun. Kocadan önce git boşanma dilekçesini ver. Bir anneyi evladı arasında seçim yapmaya zorlayan adamdan koca olmaz. Paşa paşa o bebeği kabul edene kadarda dilekçemi çekme

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
Çok zor bir durum ama şöyle düşünsün eşiniz bu ilk oğlunuzu öldürmeye kalksa yapa bilir mi canına kıya bilir mi hayır diğeri de aynı evlat onun canına nasıl kıyıyor

Oyuncak değil o can..
Yapmadan önce dikkat edin dahada.
Aldirirsaniz ömür boyu unutmaz pişman olursunuz.

Adami zorla baba da yapamazsiniz. Zor bir durum ama adam istemiyorsa zorla kabul ettirmek ne kadar dogru bilemiyorum. Bosanmasaniz bile ileride ikinci cocugunuza karsi soguk kalabilir, sevgisini gostermeyebilir. Yakinimda boyle bir durum var. Ikinci cocugu hic istemiyordu adam. Ilk cocuk tedaviyle oldugu icin nasil olsa olmaz deyip cok kisa sure sonra ikinciye hamile kaliyor kadin. Aralarinda az yas farki var. Adam ikinci ogluna karsi cok kotu. Bildiginiz zalim. Ne sevgisi var ne ilgisi. Disaridan bakan goz bile anliyor. Cocuk da babami sevmiyorum diyor acik acik.

Kusura bakmayin sizin durumunuzda siz de biraz suclusunuz. Cocuk karari beraber verilir. Istemiyorduysaniz keske iyi korunsaydiniz. Siz bu cocugu dogurmak icin israr ederken belki de siz de onun gunahina giriyorsunuz cunku belki de onu kotu bir babaya mahkum ediyorsunuz. Hicbir cocuk boyle sevgisiz bir babayi haketmiyor. Umarim bebek icin en hayirli karari verirsiniz.

yawrucum korunmuyoruz ? oluyo mu hayır. demek kı bunu yuce rabbım bole ayarladı. bana vermemesının bı sebebı var sana da vermesının bu ka basıt. ıstesen de ıstemesen de olcağı varsa onune gecemıyorsun ki. rabbım hata yaptırmasın hayırlı olanı versın ınsallah. kım kımın parasını yıyosa yesın. kocana bı ınsan normal bı ınsan ne kendı tarafından ne senın tarafındann aklı basında bırı gelsın olayın ne sacma bısey oldugunu anlatsın kafasına soksun mumkunse. hıc mı danısacak bı buyugunuz yok. bı taraf aıle ılıskısınden anlamıyo bı taraf ısı gucu para olmus sıze kım arka cıksın kı zaten.. bu adamla olanı olcagı buysa ayrıl ıste. hıc aglamaya strese gerek yok katıl olunca omrunun sonuna kadar kursagından yemek gecebılır mı? bı de o adamın yanında yatabılır mısı n tekrar? mal varlıgı yerıne gelınce dedıgı uzre bı cocuk daha yapalım dese yapabılcek mısın? ben koca omru tasarladım bak sana .. burnundan gelcene kocasız kal.. gercı kımse kocasız kalmaz korkma...
Aileler dışında mantikli hatta dini bilgisi kuvvetli kişiler var fakat inanin ben utaniyorum insanlara demeye esim evladini aldirmak istiyor diye birdr şu düşüncedeyim ben gunlerdir konusuyorum kendi zatenküçük değil ha desem bilmiyo inan dini vazifelerini benden daha cok getiren biri bile bile gaflete düşüp Allaha şirk koşan birisine artik ne denir ki biri ciksa konussa tamam aldirmasin dese de benim gözümde hicbir degeri yok cunku ben zaten bebegime kiymayacagim yarin amnemi arayacagim o beni evlatlarimla kabul etmezse basimin caresine bakacagim artik

İki ucu ...deynek misali anne kizina şart koşuyor,evdeki adam kendi yaptığı bebeği reddediyor. Yarın hastaneye gitmeyip bebeği aldirmasanda bu adamın elinden bişey yiyip içme. Sabah gideceğin yer hastane değil adliye olsun. Kocadan önce git boşanma dilekçesini ver. Bir anneyi evladı arasında seçim yapmaya zorlayan adamdan koca olmaz. Paşa paşa o bebeği kabul edene kadarda dilekçemi çekme
Merhaba bana bilgi verir misiniz boşanma dilekcesini nasil veriyoruz hangi adliyeye hicbir bilgim yok birde avukat tutmak sart mi dilekce icin belli miktar ücret gerekli mi hazirlikli olayım

Adami zorla baba da yapamazsiniz. Zor bir durum ama adam istemiyorsa zorla kabul ettirmek ne kadar dogru bilemiyorum. Bosanmasaniz bile ileride ikinci cocugunuza karsi soguk kalabilir, sevgisini gostermeyebilir. Yakinimda boyle bir durum var. Ikinci cocugu hic istemiyordu adam. Ilk cocuk tedaviyle oldugu icin nasil olsa olmaz deyip cok kisa sure sonra ikinciye hamile kaliyor kadin. Aralarinda az yas farki var. Adam ikinci ogluna karsi cok kotu. Bildiginiz zalim. Ne sevgisi var ne ilgisi. Disaridan bakan goz bile anliyor. Cocuk da babami sevmiyorum diyor acik acik.

Kusura bakmayin sizin durumunuzda siz de biraz suclusunuz. Cocuk karari beraber verilir. Istemiyorduysaniz keske iyi korunsaydiniz. Siz bu cocugu dogurmak icin israr ederken belki de siz de onun gunahina giriyorsunuz cunku belki de onu kotu bir babaya mahkum ediyorsunuz. Hicbir cocuk boyle sevgisiz bir babayi haketmiyor. Umarim bebek icin en hayirli karari verirsiniz.
Merhaba korunma olayinda inanin en iyi sekilde dikkat ediyordum hatta acile gittim hastaydim doktor gebelik var mi ona göre igne yapcam dedi ben mümkün değil dedim korunuyoruz ve dr yinede test yapalim dedi ve cıktı ben okadar şok oldum ki hic beklemiyordum ve suan sunu söylüyorum Rabbimin bir bildigi var tamam belki kabul etse de sevgisini evet dediginiz gibi gösteremedi diyelim evladimin suan canina mi kiyayim kürtajı mi tercih edeyim tercih ettim diyelim ben artik eşime sevgimi verebilecek miyim bu evliligi sürdürebilecek miyim tabiki hayir o zaman en mantıklıolan bosanmak geliyor bana

İlla tek çocuk istiyorsa hayattakini öldürün hem tecrübe kazandınız yeni doğanı daha iyi yetiştirirsiniz. Eşine bu teklifi sun bakalım. 2si de evlat ha karnında ha dışarda hiçbir farkı yok. Allah vicdan merhamet versin eşine.

Konunuzu okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor kocanızın dini bilgisi varmı yokmu bilemem ama zerre Allah korkusu olmadığı kesin. Dini bilgisi de biraz olsa Allah isterse bırakın oğlunuzu kolejde okutmayı yiyecek ekmek bulamazsınız bunu bilirdi. Siz boşanalım dediğinizde kocanız ne dedi onu yazmamışsınız ? Ne kadar ciddi olduğunuzu anlatamadınız galiba kocanıza hâlâ hastane teklifinde bulunduğuna göre

Merhaba korunma olayinda inanin en iyi sekilde dikkat ediyordum hatta acile gittim hastaydim doktor gebelik var mi ona göre igne yapcam dedi ben mümkün değil dedim korunuyoruz ve dr yinede test yapalim dedi ve cıktı ben okadar şok oldum ki hic beklemiyordum ve suan sunu söylüyorum Rabbimin bir bildigi var tamam belki kabul etse de sevgisini evet dediginiz gibi gösteremedi diyelim evladimin suan canina mi kiyayim kürtajı mi tercih edeyim tercih ettim diyelim ben artik eşime sevgimi verebilecek miyim bu evliligi sürdürebilecek miyim tabiki hayir o zaman en mantıklıolan bosanmak geliyor bana
Bebek icin en hayirlisi neyse o olur insallah. Allah yardimciniz olsun.

Eşin sigortalı bir işte ise bilerek iş kazası geçirerek kendini öldürsün ve oradan gelecek tazminatla iki çocuğuna güzel bir gelecek sunabilirsin. Mantıklı mı ? Değil . İşte eşinin dediği ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklı. Sırf geçim kaygısıyla , üstelik annenin doğurmak istediği bir bebeği zorla aldırmaya çalışmak canilik.. Rızkı veren kendisi mi ? Acaba evladının rızkını kendinden mi biliyor dini bilgisinin çok çok fazla olduğunu söylediğin kocan ?

Allah korusun da yarın öbür gün diğer çocuğunuza bir şey olmayacağı ne malum ? Kocan bundan nasıl emin? Ayrıca sen istemedikçe hiç kimse karnındaki çocuğu aldıramaz da dikkat et sana düşük yapmana sebep olacak bir şeyler yedirip içirmesin

Merhaba bana bilgi verir misiniz boşanma dilekcesini nasil veriyoruz hangi adliyeye hicbir bilgim yok birde avukat tutmak sart mi dilekce icin belli miktar ücret gerekli mi hazirlikli olayım
Bilgim.yok dilekçe vermek için avukata gerek yoktur. Adliyede sorunca yardımcı olurlar.

Konunuzu okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor kocanızın dini bilgisi varmı yokmu bilemem ama zerre Allah korkusu olmadığı kesin. Dini bilgisi de biraz olsa Allah isterse bırakın oğlunuzu kolejde okutmayı yiyecek ekmek bulamazsınız bunu bilirdi. Siz boşanalım dediğinizde kocanız ne dedi onu yazmamışsınız ? Ne kadar ciddi olduğunuzu anlatamadınız galiba kocanıza hâlâ hastane teklifinde bulunduğuna göre
Ben bosanacagim dedigimde aldir sonra boşanalım dedi bende dedim ki aldirmiyorum senden de ayrilacagim o zaman bosanmayi kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek diyor. Hatta dedi ki hadi bunu doğurdun birkac yil sonra kazayla tekrar olursa ne yapacan onu da mi dogurcan dedi adamin akli basinda degil beni de cildirtti

Annem asla cocuguna bakmam diyor babasinda kalsin diyor sen gel diyor ama cocuk istemiyor
Annenize giderseniz siz çalışacak mısınız yoksa hakkınız olan parayi alıp bi süre onunla mi geçineceksiniz ? Yani çalışmayıp çocuğunuza siz kendiniz baksaniz bile sizi o evde istemiyor mu

Back