• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim kürtaj olucam cok üzülerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ikilemde kaldım, bu bebek doğup cahillikten bitap düşmüş ailesiyle mi yaşasın yoksa hiç başlamadan bitirsin mi bu hayat yolculuğunu... İlkel kabilelerde bile sizinkinden daha efektif korunma yöntemleri vardır... Ben sizin yerinizde olsam eşime karşı durur çocuğu doğururum. Gerekirse ek iş yapsın, eşek gibi çalışsın. Gerekenleri yapmadığınız için ikiniz de eşit derecede suçlusunuz ve sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

Kullandigim deterjani islak mendili bile ozel cocugumun her mevsim dolap yenilemeye gucum yetmiyor . Arkadaslarjmin bebegine kuculenleri aliyorum. Bende kuculenleri basklarina veriyorum. Kimse gocunmuyor kompleks yapmiyor.
Konuyu hemen fakirliğe çekiyorsunuz.

Hemen herkes birbirinin kıyafetiyle büyüdü, büyüyor.

Konu sizin fakir olmanız değil.

Fakirken -güya- korunmak için en pahalı prezervatifi alıp korunmamanız.

Kürtaja bütçe ayırıp bir hapa bütçe ayırmamanız.

Yeni bebeğin en ufak masrafını kaldıramayacakken geri çekilme ile ikinci kez hamile kalmanız.

E durum buyken korunmamakta niye ısrar ediyorsunuz? 1 kez bile çabalamamışsınız. Çocuğunuzun aşılarında sağlık ocağına gitmiyor musunuz? Hiç mi sormak gelmedi akliniza?
Bak korunma konusunda hepinize tek tek hak veriyorum cok haklisiniz kabul ediyorum yanlis yaptik. . Dogum kontrol haplarini emzirdigim icin icmedim. Esim prezarvatif takmak istemedi. Spiral icin adet donemini bekledim ki burda anladigim kadariyla gerekte yokmus . Spiral taktircaktim hamile oldugumu ogrendim

Konu

Yeni bebeğin en ufak masrafını kaldıramayacakken geri çekilme ile ikinci kez hamile kalmanız.
Konuyu fakirlige ceken eski konularimj bulup burda yayinlayan arkadaslar onlara cevap olarak yazdim ben hic o konuya girmedim. Prezarvatif aliyoruz cunku esim begenmiyot kalin diyor bisey anlamiyorum diyor takmak istemiyor. Toplamda 3 farkli urun denedik. Korunun diyosunuz ya bende o korunsun diye aldirdim. Ayrica prezarvatif dediginiz 150 yi gevmicek fiyatlardaydi bunuda alamicak kadar degiliz.

Bide yikiyormus unutmayalim

Konu

Konuyu fakirlige ceken eski konularimj bulup burda yayinlayan arkadaslar onlara cevap olarak yazdim ben hic o konuya girmedim. Prezarvatif aliyoruz cunku esim begenmiyot kalin diyor bisey anlamiyorum diyor takmak istemiyor. Toplamda 3 farkli urun denedik. Korunun diyosunuz ya bende o korunsun diye aldirdim. Ayrica prezarvatif dediginiz 150 yi gevmicek fiyatlardaydi bunuda alamicak kadar degiliz.
Dogum kontrol hapı daha ucuz. Ustelik prezervatiften daha uzun sure gidiyor. Kürtajdan sonra lütfen hekimden bilgi alın.

Bak korunma konusunda hepinize tek tek hak veriyorum cok haklisiniz kabul ediyorum yanlis yaptik. . Dogum kontrol haplarini emzirdigim icin icmedim. Esim prezarvatif takmak istemedi. Spiral icin adet donemini bekledim ki burda anladigim kadariyla gerekte yokmus . Spiral taktircaktim hamile oldugumu ogrendim
Emzirirken nasil anestezi alacaksınız? Anestezi almadan kurtaj olun bir sonraki ilişkide korunmanin gerekliliğini idrak etmiş olursunuz.

Problem baskalarinin küçülenlerini giydirmeniz degil. Bende daha cocuga 2 tane pantolondam baska birsey alamadim. Akrabalarimi tembihliyorum oyuncaklarini, giysilerini saklayin diye. Bundan gocunmuyorum da. Hatta kendi bebeklik giysilerimi bile giydirdim. Kizimin kuculenlerinide sakladim. Benim vurguladigim sey bu degil ama
Ama bunu problem eden arkadaslar var . Cocuga kiyafet almiyorum diye bakamamakla itham ediliyorum. Hersey kiyafet almak degil . Ayrica ozel bir hastaligida var onun masraflarini karsiliyoruz kiyafet almiyorsakta

Dogum kontrol hapı daha ucuz. Ustelik prezervatiften daha uzun sure gidiyor. Kürtajdan sonra lütfen hekimden bilgi alın.
Emzirdigim icin cekindim . Cunku oglum hasta hersey ona ters tepki edebilir ama arastirip bakicam sagol

Tesekkur ederim almak istedigim boyle yorumlardi ama cok agir ithamlarda hakarete girecek sozlerde bulunuluyor. Bende kabul ediyorum korunma yknteminin yanlis oldugunu . Sadece anne oldugum icin duygusal yaklasiyorum. Aldirmaya uzuluyorum aldirmasam imkansizliklar var . Bunu anlatip bu psikolojiden nasjl kurtulurum bu sartlarda hangisi daha dogru olur bunun cevabini istemistim sadece
Esiniz sizin bedeninize saygı duymadigi muddetce cinsel iliski talebini karsilamak zorunda degilsiniz. Kendisi korunmuyorsa, sizin korunmaniz icin para verip doktora goturmuyorsa beraber olmayin. Gördüğünüz gibi parayi veren düdüğü çalıyor. Cocuga bakamam diyor ve kurtaj oluyorsunuz. Bunu 2.kez yasiyorsunuz. Bu yuzden onceliginiz var olan cocugunuzu kres yasi gelene kadar buyutmek ve sonra ise girip calismak olsun. Maddi olarak esinize bagimli kalmayin.

Emzirirken nasil anestezi alacaksınız? Anestezi almadan kurtaj olun bir sonraki ilişkide korunmanin gerekliliğini idrak etmiş olursunuz.
Kurtaj olmadan once sutumu sagiyorum. Kurtajdan sonra 1 gun emzirmiyorum sagdigim sutumu veriyorum. Doktor boyle soylemisti

Konu sahibi spirali unutma. Bulunduğun yerde kadın doğum hastanesi varsa git taktir. Kadin dogum yoksa zaten devlet hastanesinde de takıyorlar. İlla da sana adet zamanı gel derlerse kadınların yumurtlama dönemi oluyor. Yumurtladigin zaman yumurta akı gibi yoğun akintin olur bu günlerde eşine hayır de ama sonra mutlaka taktir.

Spiralle de hamile kalınıyor. Kayma riski var. Eşinin eşek gibi kondom takmasi gerek. Sorumluluk sadece sana ait değil. Tavrını koy, sevişme. İnce prezervatiflerden alsın. Bizimkiler şikayet etmediklerine göre erkek değil herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back