Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Cok sacma değil mi yani nasil götürecek istemeyen birini, ayrıca aldır sonra boşan demis aldrinca bosanmamaya ikna edecek adam. Yazik ya cok kötü
Benimde dünden beri aklımda. Konu sahibi gitmezse tabiki zorla götüremez ama bana biraz pasif biri gibi geldi. Umarım böyle bir caniligi yapmamislardir

Konu sahibi çevrimiçi gözüküyor, kendisi istemedikten sonra eşi hiçbir şey yapamaz.
Neyse zaten sonunda çocuğu doğurur eşi de yaptığı blöfle kalır.

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
Diren aldirma.Benim esimde kazara olan bebegimi istemedi 6.haftada farkettik.Zaten sikintilar vardi aldirmaya kalkti duyar duymaz annesi de destek cikti evi terkettim bosaniyordum.Ikiz kizlarimla dustum yollara dedim rabbim ben emanetine sahip cikiyorum sende bize sahip cik.Inan esim 2.5 sonra bambaska adam olarak geldi ayagima bin sukur oglum dogdu bize bereket getirdi rizki fazlasiyla geldi.Esini ikna et aldirma dua et

Diren aldirma.Benim esimde kazara olan bebegimi istemedi 6.haftada farkettik.Zaten sikintilar vardi aldirmaya kalkti duyar duymaz annesi de destek cikti evi terkettim bosaniyordum.Ikiz kizlarimla dustum yollara dedim rabbim ben emanetine sahip cikiyorum sende bize sahip cik.Inan esim 2.5 sonra bambaska adam olarak geldi ayagima bin sukur oglum dogdu bize bereket getirdi rizki fazlasiyla geldi.Esini ikna et aldirma dua et
allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah :dua: :KK200:

Ne guzel rabbim yardimcin olmus dilerim benimde olur yazını okurken agliyorum çünkü suan senin yasadiklarini yasiyorum esim sabah cikmadan yarin hast. Randevu aldigini soyledi bende suan valizimi hazirladim oglumu alip evden ayriliyorum eve geldiginde bizi görmeyecek artik Rabbime birakiyorum senin dedigin gibi ben onun emanetine sahip cikiyorum insallah Rabbimde bize sahip ciksin🙏🙏

Arkadaslar esim sabah hast. Yarin randevu almış ben istemiyorum gelmeyecegim dedim yine birsürü olumsuzluk saydi yine ayni seyleri ben evi terk ediyorum valizimi hazirladim oglumu alip çıkıyorum Rabbim bize sahip ciksin inşallah 🙏🙏🙏 ondan baba olmuyorsa benden hem anne hem baba olacak onuda rabbime havale ediyorum

Arkadaslar esim sabah hast. Yarin randevu almış ben istemiyorum gelmeyecegim dedim yine birsürü olumsuzluk saydi yine ayni seyleri ben evi terk ediyorum valizimi hazirladim oglumu alip çıkıyorum Rabbim bize sahip ciksin inşallah 🙏🙏🙏 ondan baba olmuyorsa benden hem anne hem baba olacak onuda rabbime havale ediyorum

Rabbim size güç kuvvet, eşinize de merhamet versin.

Ah canim rabbim yardımcın olsun eşine vicdan merhamet versin inan bana en iyisini yapıyorsun.
Rabbim bir kapıyı kaparsa diğerini açar canim.

Amin tek esime degil annemede versin okadar kötüyüm ki babasizlik cok zor babam olsaydi arkamda dağ olurdu babam yok kimsem yokmus

Annenize durumu anlattınız mı? Hamile olduğunuzu biliyor mu?

Siz evlatlarınıza hem anne hem baba olursunuz yeter ki inanın. Şimdi gidecek yeriniz var mı?

Allah yardımcınız olsun kolay değil ama doğru bir karar. İnanın içinizde geri döndüremeyeceğiniz vicdanınızı acıtacak bir durum olmayacak Allahın izniyle.
Bundan sonrası eşinizin kendi vicdanı ile başbaşa kalacağı bir durum.

Annenize durumu anlattınız mı? Hamile olduğunuzu biliyor mu?

Siz evlatlarınıza hem anne hem baba olursunuz yeter ki inanın. Şimdi gidecek yeriniz var mı?
Annem bilmiyor annem hep diyordu birgün boşanırsan sen gel ama cocugun asla diyordu simdi desem oglunu birak o da karnindakini aldir diyecek annem cok gaddar duygusal biri degil gidecek yerim yok bugun bir otele yerlesmeyi düşünüyorum

Annem bilmiyor annem hep diyordu birgün boşanırsan sen gel ama cocugun asla diyordu simdi desem oglunu birak o da karnindakini aldir diyecek annem cok gaddar duygusal biri degil gidecek yerim yok bugun bir otele yerlesmeyi düşünüyorum

Üzerinizdeki para sizi ne kadar idare eder ki? Öğretmenevi falan baksanız belki daha uygun olur. Eşinizi kovsaydınız keşke evden.

Sizi ararsa, bir evladımızdan vazgeçtin ötekinden de vazgeç bu kadar kolaysa deyin. Biraz düşünsün. 😕

Back