• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Bütün yorumları okudum. Bana en mantıklı makul gelen sizin yorumunuz. Bebek doğarsa ve sevgisiz babaya,sürekli tartışan aileye maruz kalırsa asıl canilik bu olur. Adam istemiyorsa zorla mı baba olması gerek. Geleceği ortam da güllük gülistanlık sanki
Evet malesef, sorunlu bir birey olma ihtimalleri cok yuksek. Bahsettigim cocuk da simdiden sorunlu. Asosyal ve ciddi davranis bozukluklari var. Anne baba birbirinden nefret ediyor. Anne iki cocuguna da asiri fedakar. Baba ikinci cocuga zalim. Anne onu korumak icin daha da verici. Cocuk ikisi arasinda kalmis. Anneye tapiyor, babadan nefret ediyor. Acik acik babami sevmiyorum keske olse diyor. Ergenligini dusunemiyorum bile.

Tekrar aynı konuyu açıp aynı şeyleri yazma amacınıa ne anlamadım ben? O konuda size söylenen söylendi yani daha buradan ne bekliyorsunuz yaşayan karar verecek olan sizsiniz boşanamam ailem kabul etmez diyorsunuz doğurmak istiyorsanız doğurun yani boşayacağını da sanmam ama burada tekrar aynı konuyu yazmakla bir yere varamazsınız

Bizim bir akrabamız da eşi hamile kaldığında çocuğu hiç istemedi ve çocuk doğana kadar eşine etmediği kalmadı.Sonrasinda çocuk doğdu ve herşey unutuldu gitti.Sabredin ve o masum yavruyu dogurun her ne pahasına olursa olsun.İsterse bosansin sizden ama o cana kıymayın .

Ya ben anlamadım. Korunmuşsunuz ama es kaza olmuş işte. Adam ikinci bir evlada hazır olmayabilir,bunu istemeyebilir. Çocuk kadının karnında meydana geliyor ancak doğduktan sonra iki kişinin sorumluluğunda oluyor. Ömür boyu istemediği bir duruma maruz kalmak zorunda mı? Hadi diyelim ısrar kıyamet kabul etti doğurdunuz çocuğu ancak ilk çocuğa gösterdiği ilgiyi göstermeyip ikinci çocuğu saf dışı bırakmaya çalışabilir. En önemlisi de ilk çocuğun yaşayacağı her başarısızlıkta ikinci çocuğu suçlayacak. Bilemiyorum karar sizin..

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
Nasıl hamile kalıyorsunuz istemediğimiz halde? Ben isteyip eşim istemediği halde olamıyor.. Allah kolaylığını verir. Koleje gitmesi de şart değil. Abartmayın. Can bu oyuncak mı?

Tekrar aynı konuyu açıp aynı şeyleri yazma amacınıa ne anlamadım ben? O konuda size söylenen söylendi yani daha buradan ne bekliyorsunuz yaşayan karar verecek olan sizsiniz boşanamam ailem kabul etmez diyorsunuz doğurmak istiyorsanız doğurun yani boşayacağını da sanmam ama burada tekrar aynı konuyu yazmakla bir yere varamazsınız
Belkide kocasını gidip bizim ikna etmemizi bekliyordur

Bence lafının yapılması bile çok yanlış,nasıl kıyarsınız biz kaç yıldır çocuğuma kardeş olsun diye uğraşıyoruz bizde üniversite okuduk devletin okullarında okuyarak kazandık çok saçma herşey para değildir insanlar sırf bebeği olsun diye neler yapıyorlar bunun vebalini eşin ahirette nasıl verecek eğerki sen de aldırırsan nasıl vereceksin kadınlar her zaman güçlüdür Allah akıl fikir versin eşine

Bütün yorumları okudum. Bana en mantıklı makul gelen sizin yorumunuz. Bebek doğarsa ve sevgisiz babaya,sürekli tartışan aileye maruz kalırsa asıl canilik bu olur. Adam istemiyorsa zorla mı baba olması gerek. Geleceği ortam da güllük gülistanlık sanki
Bnm babam zamanında 5.çocuğuna demiş aldıralım diye ..annem de çocuk delisi 4 ay dememiş babama,babamın gözü şimdi en küçük kardeşimden başka kimseyi görmüyor,insanın evladını sevmemesi için zalim olması gerek.

Bnm babam zamanında 5.çocuğuna demiş aldıralım diye ..annem de çocuk delisi 4 ay dememiş babama,babamın gözü şimdi en küçük kardeşimden başka kimseyi görmüyor,insanın evladını sevmemesi için zalim olması gerek.
Bu konu insandan insana değişen birşey. Kimi insan çocuk sevmez,kimi sever şartları uymaz,kimi bilmemkaçıncı çocuğu istemez vs vs uzayıp gider. Ne güzel baban kardeşini benimsemiş. Ama bu iş kumar gibi. Önceki konularda adam malını mülkünü ailesine yamamış kadının ondan bir kini var. Kadın çocuğu istiyor adam diyor ki durumum yok. Kadın da "heee ailene verirkene iyiydi" tarzında düşünüyor. (haksız da değil) ama mesele babalığa alışamama korkusu değil. Karı koca birbirine bu durumdan dolayı gıcık. Adamın dışarda para yiyici ve müdahaleci ailesi var. Şimdi ben çocuk olsam,bana slaytta gösterseler geleceğin ev bu diye "beni geri sokun" derim

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
AH ne kıymet bilmeyen insanlar var. İnsanlar kaç yıl çocuğu olsun diye mücadele veriyor . Ama sizin eşiniz ? Bence aldırmayın , nasıl kıyacaksınız 😐😐 gelen rızkı ile geliyor .

Bu konu insandan insana değişen birşey. Kimi insan çocuk sevmez,kimi sever şartları uymaz,kimi bilmemkaçıncı çocuğu istemez vs vs uzayıp gider. Ne güzel baban kardeşini benimsemiş. Ama bu iş kumar gibi. Önceki konularda adam malını mülkünü ailesine yamamış kadının ondan bir kini var. Kadın çocuğu istiyor adam diyor ki durumum yok. Kadın da "heee ailene verirkene iyiydi" tarzında düşünüyor. (haksız da değil) ama mesele babalığa alışamama korkusu değil. Karı koca birbirine bu durumdan dolayı gıcık. Adamın dışarda para yiyici ve müdahaleci ailesi var. Şimdi ben çocuk olsam,bana slaytta gösterseler geleceğin ev bu diye "beni geri sokun" derim
Orası öyle de canım koleje göndermek istediğine göre para sorunu yok hangimiz kolejde okuduk sırf bu sebepten çocuk aldırmak saçmalık Allah onu nasip ettiyse zaten adam istediği kadar yırtsın bi yerlerini o çocuk yine doğar önemli olan mutluluk kardeş sevgisi gibi var mı.ama böyle bir ülkede ,sene 2020 çocuk ölümlerinin yaşandığı bir ülkede dünyada yaşamaktan utanıyorum.cahiliye devrinde kız çocuklarını diri diri gömerlerdi,şu anki devrin cahiliyye devrinden bi farkı kalmamış isterse Robert kolejinde okutsun cahil her zaman cahildir

Merhaba ben tekrar eden konu acmadim arkadaslardan bazilari merak ediyoruz gelismelerden haberdar et demisti ona istinaden yazdim

Orası öyle de canım koleje göndermek istediğine göre para sorunu yok hangimiz kolejde okuduk sırf bu sebepten çocuk aldırmak saçmalık Allah onu nasip ettiyse zaten adam istediği kadar yırtsın bi yerlerini o çocuk yine doğar önemli olan mutluluk kardeş sevgisi gibi var mı.ama böyle bir ülkede ,sene 2020 çocuk ölümlerinin yaşandığı bir ülkede dünyada yaşamaktan utanıyorum.cahiliye devrinde kız çocuklarını diri diri gömerlerdi,şu anki devrin cahiliyye devrinden bi farkı kalmamış isterse Robert kolejinde okutsun cahil her zaman cahildir
Mesele zaten para meselesi değil. Adam baba olmak istemiyor. İpe un seriyor. İstemeyeni de zorlayamazsın. Ayrıca olabilir çocuğuna en iyi eğitimi vermek istiyor olabilir. Bize de birşey demek düşmez.
Ayrıca kimi insan nasibi beklemez,kendisi yaratır. İşte bu yüzden kürtaj,doğum kontrol yöntemlerini uygulama seçeneği var.

Mesele zaten para meselesi değil. Adam baba olmak istemiyor. İpe un seriyor. İstemeyeni de zorlayamazsın. Ayrıca olabilir çocuğuna en iyi eğitimi vermek istiyor olabilir. Bize de birşey demek düşmez.
Ayrıca kimi insan nasibi beklemez,kendisi yaratır. İşte bu yüzden kürtaj,doğum kontrol yöntemlerini uygulama seçeneği var.
Sağlıklı bir bebeğin kürtaj diye bir seçeneği olamaz canım 2 kere kürtaj olan biri olarak söylüyorum bunu..sağlıksızsa kürtaj olunur o zaman evlenmesin kimse madem çocuk istemiyordu korunma yöntemlerini deneseydi neyse boşver bize ne aman başımı ağrıtamam herkes kendi hesabını ahirette kendi verecek

eşine hayatta bazı şeylerin bir sınav olduğunu ve allahın insanları sınayıp onlara hayır ve şer sunacağından bahset.inan burda o bebek için ev yat kat paraları dökecek insanlar var.tek bir evladım olsun diye.gidip çocuk esirgemede sıra bekleyip numaralarını burdaheyecanla paylaşan binlerce kişi var.bunu allah istemeden verdi,ama birşey söyleyeyimmi en güzel şeyler bizler istemiyorken gelenlerdir.inan burda doğumda öleceğini bilerek doğurup kadere tevekkül eden insanlar var.hergün acılarına ağlarım sevinçlerine gülerim,kendim hamileyken düşük yaptım üzüldüm ki gebeliğim 3 bucuk aylıktı.sakın pes etme allah senden yana olacak ,bu günahagirme,girenler ömür boyu pişman,vicdanını susturamazsın çevremde yaşayanlar var.bir teyze var 57 yaşında iki çocuğu var .5 tane aldırmış ,hala unutamıyor,allahtan hep af diliyor kocası aldırmış zorla.bir cinayettir bu bir facia bir katliam vicdanını dinle o seni yanıltmaz.

1500 yıl önce kürtaj mı vardı? İnsanlar test olup "hmm hamilesiniz" dendiğinde kürtaj seçeneği mi oluyor?
Bu ayetin çıkış nedeni arapların doğum kontrolü olmadığı için,birden fazla evlilik olduğu için bir babanın çok fazla çocuğu oluyor. Fakirlikten dolayı,cinsiyetini beğenmediğinden dolayı çocuklarını çeşitli şekillerle öldürüyorlar.
Ben günümüzde dolar yükselirken,gıdaya yüksek miktarda zam gelirken çok çocuklu ailelerin güllük gülistanlık yaşadıklarını ne gördüm ne de duydum.

Güllük gülistanlık yaşayabilen kesim zaten çok az bu zamanda. Ne yapalım bu durumda, yaşama hakkını elinden mi alalım oluşmuş bir canlının. Sorunumuzu bunu yaparak mı çözeceğiz?

Ne olursa olsun bir cana ASLA KIYILMAZ!!!!!kıyanlarada ALLAH sorsun!!!!!!!!!!ha karnındaki bebeği aldırmışsın ha 10 yaşındaki bi çocuğu öldürmüşsün.hiçbir farkı yok!!!! Kimse bilgiçlik taslamasın

Bu satırları okurken o kadar üzüldüm ki bizde yeni evliydik kazaara hamile kalmıştım eşim tutturdu aldıralım diye maddi sıkıntıları problem ediyordu bende altınlarımı ona vereceğimi Bebeği aldırmak istemediğimi söyledim kabul etti fakat anlattığım süreç çok uzundu ve stresten bebeğimi kaybettim sana diyeceğim şudur ki lütfen üzülme bebeğin için asla aldırma ve kararlı ol ben hala eşimi affedemiyorum bebeğimi kaybettim ve hala anne olamadım

Off ne saçma sığ düşünceli eşiniz var. Sırf çocuğunu kolejde okutmak için aldıralim diyor
Yazıktır yapmayın.
Sanki hepimiz kolejde okuduk. Kendimi övmek için demiyorum ben kıytırık bir lisede okudum okulum kötü diye kendim azmettim çalıştım üni sınavından ilk bine girdim. Yani sırf kolej için şu için bu için yavrunuza kıymayın. Okumak isteyen oğlunuz her türlü okur .

Back