Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Esinle birliktemi aradin siz gitmeden abisini zehirleyip kendi gibi düşünmesini sağlarsa. Yada sen eşinden habersi abiyle gorussen gitmeden ön bilgi vermek icin
Evet canm birlikte aradik yok abisi cok mantikli biri konuşunca beni anlayacağını ümit ediyorum ki anlamadigini varsayalım benim kararim yine değişmeyecek

Çok sinirlendim vallahi. Resmen şov yapmaya başlamış hesap kitap yaparak. Anasına milyarlar yedirirken onları geri istemezken iyi ama kendi çocuğuna gelince hesap kitap yapsın. Allah akıl fikir versin!
Artı ilk çocuğum diyo Allah ömür vermiş mi acaba kolej de okuyacak mı yada hayırlı evlat olacak mı biraz hayatı gören bi insan bunları düşünür yada kolejde diye tutturuyor ama belki çocuğu aldıracak ileride durum öyle kötü olacak ki onu da koleje gönderemeyecek tamam allah akıl fikir vermiş ama akılı fikri olmadan önce kullanmak lazım madem bu kadar çocuk istemiyordu ameliyatını falan olsaydı kesinleştirseydi ee çocuk olmuş ama istemiyorum öldürelim gibi bi mantığımı var ya Allah akıl fikir versin hala pskolojik baskı yapıyor

Ya bunu bende düşündüm bütğn hayatı herşeyi çocuğa odaklı yaşıyor normal değil bu kadarı

Ben olusabılcek komplikasyonlardan bahsettim hayatta Hersey olabılır sonucta baskı var alttan alta. Bu gozler neler gordu donduysen eger sus artık demelisin bence hesap kıtap yapıp durmasın hayatta hıcbısey hesapla olmuyor yeri geldiği zaman evlat hasta olsa dermanı kardesınde arıyorlar bazen doktorlar bazı hastalıklar da.. Ayrıca evet canilik alet olmayacağına zaten cani gonulden ınanıyorum Allah gonlune gore versin.

Acaba dıyorum cevreye karsı bı takıntısı mı var cevresınde herkesin cocugu koleje gidiyor vs. İse sosyal statu meselesi yapıyor gıbı geliyor bana. Varsın devlet okulunda okusun canım devletin o kadar cok fırsatı kursları var ki spordan sanata her dalda gelısım gosterebılırler.

Hesap kitap yapmayı bıraksın. İkinci çocuğun kolej zamanı gelince ben işe başlarım gerekirse de. Elini taşın altına koyacağını bilsin.

Bence sadece rahatı bozulsun, evde yeniden bir bebek telaşı olsun istemiyor...karısına, doğmamış evladına merhameti olmayan çevresini de pek takmaz, anca kendini, kendi aklını seviyor bu tipler

Ya inan bu tarz seyler yazacaktim ama alasjni yasamissiniz daha ne denirki bu adama ... Allah kalbini yumusatsin

Hesap kitap yapmayı bıraksın. İkinci çocuğun kolej zamanı gelince ben işe başlarım gerekirse de. Elini taşın altına koyacağını bilsin.
Bence boyle demesin konu sahibi. Esi zaten her ufacik olmsuzlukta en ufak bebek durmadi yahut anne yoruldu diyelim o an diyecegi tek sey sen kendin ettin diyecek cogu sey konu sahbne yuklenecek zten bide yetmedgi yerde calisirim deme asla ki gecmste zaten darda kaldklarnda destek olmus adam kymet blse bilir soylemesne gerek bile yok
Allah yardmcniz olsun konu sahbi okudukca beynim alev aliyo kadin uste cikacagi yerde hamile birakilan o kocasinin dikkatszlgnden ama celallenen gene adam ...

Kadınların evde oturan sadece çocuk bakan insanlar olarak konumlandırılmasına karşıyım. Gerekirse kadın da çalışacak çocuğunun geleceği için...

Eşim baskı yapmıyor diyorsunuz da, gayet güzel psikolojik baskı ve ajitasyon yapıyor yahu. Sanırım baskıdan anladığınız en son yaptığı gibi yarın doktor randevusu aldım, kürtaja gidiyoruz emrivakisi gibi bir şey. Yok bacım yok, hala baskı yapıyor da taktik değiştirmiş. Zorlayarak olmayacağını anlayınca, kendini acındırma, hesap kitapla sizi sindirme yöntemine geçmiş.

İnsanın ekonomik gücü yoksa, çocuk yapmamalı. Bu tartışılması bile abes bir şeydir. Çocuk rızkıyla gelir masalına da inanmam. Öyle olsaydı, açlıktan ölen çocuklar olmazdı. Ama siz aç ve açıkta olan, evine zor ekmek götüren insanlar değilsiniz. İlk çocuğunuzu koleje göndermeyi, her şeyin en iyisini almayı düşünebildiğinize göre, durumunuz aslında bir çok yurdum insanından iyidir. Ha, eğer hiç hamile kalmasaydınız, ikinciyi yapmayalım, varımızı yoğumuzu ilk çocuğumuza harcayalım deme seçeneğiniz elbette vardı. Ama hamilesiniz, açlık sınırında değilsiniz, üstelik siz bu çocuğu istiyorsunuz. O zaman beyefendiye b.k yemek düşüyor tam anlamıyla. Ya çocuğuna baba olacak ya da bırakın defolsun gitsin. Sizi bu ajitasyonlarla boğmasına izin vermeyin. Bu kadar net bir şekilde çocuk istemiyordu ise, zamanında bunu sizinle kesin bir şekilde konuşacak, alınabilecek tüm önlemleri alacaktınız birlikte. Yapmadığına göre, şimdi çenesini kapatıp, sorumluluklarına yoğunlaşsın.

Bir de şeyi anlamadım, boşanmanız durumunda niye oğlu babasız büyüyormuş? Çocukla da mı boşanıyor? Ve istersen odaları ayırırız ama oğlumu benden ayırma ne demek? Amacı sadece oğluyla bir arada olmak mı, yoksa karısıyla mutlu bir yuva mı? Abuk sabuk laflar. Eşinizin yontulması gereken çok konu var da... Umarım sizi en az yoracak, üzecek şekilde tamamlar o süreci. Ve ileride ikinci yavrusunun gözlerine bakarken utanacak.

Son düzenleme:
güçlü duruşunuz için tebrikler
biliyor musunuz eşiniz şuan karnınızdaki bebeğinden çok fayda görecek belki
doğduğunda ne kadar çok sevecek

büyüğü koleje mi gönderiyordunuz normalde de
eğer hiç başlamadıysa iyi bir devlet okuluna yazdırın

eşin sadece bu konuda haklı birini koleje gönder birini gönderme olmaz
kendine güvenmiyorsa çocuk da koleje başlamadıysa yani hiç gitmediyse
direk devletten başlatın derim
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

doğum kontrol haplarının yeni nesilleri kadına zarar vermez . ekstra olarak zaten regl düzensizliği olan kadınlara bile veriliyor . tüylenme vs vs bile yapmıyor . onlar cok eskide kaldı .
lütfen yanlıs bilgilendirme yapmayın

Korunma yöntemlerini destekliyorum, lakin doğum kontrol haplarının kadınlara hiç bir olumsuz etkisi yok diyemeyiz. Rahimdeki kist ve milyomları besliyormuş o hormonlar. İki arkadaşım da aynı sorunu yaşadı. Hapla beslenen kistler de doktorun verdiği bilgi. Bu demek değil ki doğum kontrol hapı kullanılmasın. Sadece herkese uygun bir korunma yöntemi değil demek ki. Ha ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, belki başka cinsi de vardır bilmiyorum.

Biliyorum pko olduğum için ben de kullandım, bozulan hormonlarımı düzene soktu ama sonuçta bu haplar sağlıklı bir kadında doğal giden döngüde gebe kalmamak için bazı şeyleri baskılıyor öyle değil mı? Hormonlarına müdahele ediyor. Yüzde yüz zararsız diyebilir misiniz? Diyelim yüzde yüz zararsız da olsa konu sahibinde sıkıntılara yol açmış.
Çok çocuk istemeyen herif sadece prezervatife güvenmeyip kendi spermlerini baglatsaydi. Korunma yöntemleri sadece kadın için mi geçerli ki? Herkes konu sahibinin üstüne gelmis. Konumuz haplar değil konu sahibinin içinde bulunduğu durum.

asıl o cocugu doğurursanız , çocuga büyük haksızlık olur . eşinizin o cocuga duygusal bir sey besleyecegini sanmıyorum . bosanırsanız görüşmek bile istemeycektir . bosansanızda bosanmasanızda abisi her zaman esinizin gözdesi olacaktır . siz bu travmanın vebalini alabiliyor musunuz ? bu cocuk üzerinde ne etki yaratır nelere yol acar tahmin edebiliyor musunuz ?
ben cocuk yanluşlıkla oldu vs olaylarına inanmıyorum , ve cocuk sizin bedeninizde diye size ait bir mal değil . eşinizinde söz hakkı var . konu sahibinin tamamen haksız olduğunu düşünüyorum . ayrıca kolej cok mu gerekli demişler , arkadaslar iyi bir eğitim için para gerekli , en gerekli seylerden biri .

ben saglıklı insanlar için konustum , eger rahminde bir sorun varsa başka bir ilacta sorun yaratabilir , şimdi o ilaç kötü mü diyecegiz ?

hiç bir seye yüzde yüz zararsız diyemem . suya bile .
her sey sartlar ve miktara baglıdır . ama kalkıp doğum kontrol hapı kadına ne zararlar veriyor yazarsanız bu yanlıs bir anlatımdır ve aile planlamasının bu kadar kötü olduğu bir ülkede bu sekildeki fikirleri düzeltmemiz gerekir .
ben konu sahibin bebeginin 'yanlıslıkla ' olduğuna inanmıyorum . bu konuda baska da bir sey demyecegim

Oğlunu o kadar çok düşünüyorsan ailene kaptırdığın paranı al onunla koleje gönder desenize. Hatta arayın söyleyin ya paramız yok diye karnımdakini öldürmeye çalışıyor oğlunuz, paramızı gönderin diye. Sinir hastası eder bu adam. Nasıl katlanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…