Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Bu adam gerçekten normal değil
Ve şunu fark ettim siz umrunda değilsiniz sanki varsa yoksa oğlu
Siz gidince o da gidecek diye ne derseniz kabul ediyor
Nasıl bir insan bu ya
Insan çocuğunu sevmeli ama bu derecesi çok saçma!
Onuda acikliyor suan bu hayatta canli büyümüş ilk onu düşünmek zorundaymis beni de düşünüyormuş boşanmayı kabul etmiyorum diyor ki ilk basta beni bosanmayla tehdit eden oydu cocuk annesiz olur muymus

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
Böyle adama ilkini de göstermem cok net😏
İyi korunaymıs ozman.
Kolejde okutcaz diye kürtaj mı olunur ya💆🏻‍♀️

Bana göre koruma talep et polise bildireceğim de siddet bıle kullanabılır Allah korusun kafayı bozmus bıkere bıde oglunun içinde varsa her okulu her bolumu kazanabılır içinde yoksa özele okulada göndersen bı halt olmaz. O cocugun hakkını veremezsınız kalbıde atıyormus yazık. Diyorum yemınle yuzunu bıle göstermem bebegın ben bu herife. Benım amca kızı catır catır dogurdu valla 3. Oglusunu nedense en cok babası seviyor falan filan.. 🤨
Şiddet uygulamaZ oyle olsaydi inanin donmezdim sadece saatlerce konusuyor hesap kitap yapiyor o iyi gelecek iyi egitim alsinlar diyor ama ben yapamam bu denli cani olamam karnimdakine abini koleje yollayacagiz iyi kıyafetler oyuncaklar alacagiz biz seni öldürelim çünkü abinin hakki demek bana mantiksiz geliyor ve canilik geliyor

dünden beri aklımdasın. Yani tam cozumlenmemis ama yinede bir gelişme var. Israrla böyle bir yanlıştan dönmemesi çok garip eşinin. Oğluna haksızlık edeceğini düşünüyor ama çok bencilce bu yaptığı. Neyin hesap kitabını yapiyorki yarın ne olacağımız belli mi. Bir deprem oluyor heryer yerlebir. Ne eşya ne para kalıyor. İkinci bebeği kendi kafasında seytanlastirmis bu hiç sağlıklı bir düşünce değil..konu sahibi sen dik dur eşin belliki bu yanlıştan dönecek duygusal sömürü yapacaktır bir süre kolejdi,maddiyatti falan filan asla modunu düşürmesine izin verme. Bebeğine sıkıca sarıl.hersey gönlünce olsun
İnanir misiniz ayni seyleri söyledim sen hesap kitap yapiyorsun dedim de Ya Allah'ın hesabi kitabi dedim yarina cikacagimiz belli mi inanin cok örnekler verdim Rabbim yardimcim olsun cok zorlaniyorum hamileyim ilk haftalarim bir de üstüne saatlerce hesap kitap yapiyor

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
Cnm bu senin imtihanın Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır . O yüzden iyi düşün bebekler nasipleriyle gelir .onlar geldiğinde Allah bolluk bereket ihsan eder . Allah hakkında hayırlısini nasip etsin :-)

Ben bu kolej ısrarını anlamadım.
Ben çocuklarımı devlet okulunda okutacağım.
Okuyacak çocuk her yerde başarılı olur deseniz belki bakışı değişir..
Cok soyledim inanin tamam bir baba olarak evladina iyi gelecek iyi seyler almak istiyor eminim bunu her anne baba yapiyor fakat kazayla olmus bir bebek var ne diyelim karnimdakine abinin geleceği için senden vazgeciyoruz sen geri git Allah'a yalvariyorum sinavim cok büyük uzuntum cok fazla Rabbim bizi feraha cikartsin insallah

İnanir misiniz ayni seyleri söyledim sen hesap kitap yapiyorsun dedim de Ya Allah'ın hesabi kitabi dedim yarina cikacagimiz belli mi inanin cok örnekler verdim Rabbim yardimcim olsun cok zorlaniyorum hamileyim ilk haftalarim bir de üstüne saatlerce hesap kitap yapiyor
Senin karnından söküp atamaz. Rahat olmaya çalış. Kendi hesap mı yapıyor ne halt ediyorsa etsin. Dediğim gibi acitasyon yapıyor. Beyni tek bir şeye odaklanmis. Seni bu şekil strese sokmaya hakkı yok. Aile büyüğü yokmu eşin tarafından lafından sozunden çekindiği biri bu kalın kafayla konuşsa

Şu an yaptığı hesap sanki diğer bebek oldupu zaman uyacak mı, hangimizin yarına garantisi var.
Adama kesinlikle tek kelime ettirmeyin artık bu konuya dair. Eğer bir kelime daha söylersen uzaklaştırma kararı çıkaracağınızı bebeğinizin de sizin de yanınızdaki oğlunuzun da bunu yaşamaya hakkı olmadığını ifade edin. Ve ikinci çocuğa karşı sevgisiz davranacak şimdiden çeksin gitsin hayatınızdan.

Şu an yaptığı hesap sanki diğer bebek oldupu zaman uyacak mı, hangimizin yarına garantisi var.
Adama kesinlikle tek kelime ettirmeyin artık bu konuya dair. Eğer bir kelime daha söylersen uzaklaştırma kararı çıkaracağınızı bebeğinizin de sizin de yanınızdaki oğlunuzun da bunu yaşamaya hakkı olmadığını ifade edin. Ve ikinci çocuğa karşı sevgisiz davranacak şimdiden çeksin gitsin hayatınızdan.
Evet bunu bende düşündüm bebek sağlıkla doğsun bu adam ayrım yaparmi acaba sürekli lafını edermi. Sevgisiz davranırımi el kadar bebeğe. Hiç kestiremedim

Cnm bu senin imtihanın Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır . O yüzden iyi düşün bebekler nasipleriyle gelir .onlar geldiğinde Allah bolluk bereket ihsan eder . Allah hakkında hayırlısini nasip etsin :-)
Amin canim inşallah hepinizden Allah razı olsun hicbirinizi darda birakmasin bana cok destek oldunuz inan esime dedim size de söyleyeyim eşim ticaretle ugrasiyor kendi işini yapiyor oglum dogacagi sene cok sıkıntiliydik ben karnim burnumda onunla bir olduk calistik ve inanirmisiniz doguma 3 haftam vardi ogluma hicbirsey alamamistim doğuma 1 hafta kala eşim 2 tane is aldi ve 4 sene önce 2 isten 60.000 tl para kazandi gittik doguma Kacgün kala herseyini aldik oglumuz riskiyla geldi ben buna cok inaniyorum çünkü bizzat yasadik ama benim maalesef öküz kocam kör olmus nankör

Evet bunu bende düşündüm bebek sağlıkla doğsun bu adam ayrım yaparmi acaba sürekli lafını edermi. Sevgisiz davranırımi el kadar bebeğe. Hiç kestiremedim

Adamı tanımıyoruz ama olabilir bence adam ilk çocuğa normal üstü bir bağımlılığı var gibi görünüyor. Normal çocuk sevgisi olsa böyle olmaz. Hastalıklı sevgiler başkalarına karşı sevgide haksızlık yaptırıyor çünkü.

Amin canim inşallah hepinizden Allah razı olsun hicbirinizi darda birakmasin bana cok destek oldunuz inan esime dedim size de söyleyeyim eşim ticaretle ugrasiyor kendi işini yapiyor oglum dogacagi sene cok sıkıntiliydik ben karnim burnumda onunla bir olduk calistik ve inanirmisiniz doguma 3 haftam vardi ogluma hicbirsey alamamistim doğuma 1 hafta kala eşim 2 tane is aldi ve 4 sene önce 2 isten 60.000 tl para kazandi gittik doguma Kacgün kala herseyini aldik oglumuz riskiyla geldi ben buna cok inaniyorum çünkü bizzat yasadik ama benim maalesef öküz kocam kör olmus nankör

Al işte adamın elinde kapı gibi örnek olay var ama idrak etmeyen beyin idrak etmiyormuş hakikaten.

Benim iki kızım var elhamdülillah. Inanır mısınız bilmiyorum ama eşim asgari ucretin biraz üstü bir maaşla çalışıyor. Ve Rabbim öyle bereket veriyor ki çok şükür hiç zorlandığımız olmadı. Büyük kızımı devlet okuluna gönderiyoruz sınıf birincisi. Elimizden geldiğince tüm imkanları sağlamaya çalışıyoruz ama en önemlisi onu çok seviyoruz. Hicbir kolej hiç bir oyuncak hiçbir elektronik eşya hiçbir imkan birbirini seven bir aileden daha önde olamaz ben eşinizi çok gaddar ve acımasız buldum, hala size baskı yapıyor. hesap kitap yapmasına aldanıp ona acımayın onun için üzülmeyin. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Allah yardımcınız olsun. Gönlünüze genişlik versin 🤲🤲🤲
Amin cok ama cok teşekkür ederim gerçekten sizinle ayni düşünüyorum ve diliyorum Rabbimden esiminde kalbi bu noktada yumuşar daha cok kirmaz beni

Bu adam hakkaten gerzek! 2. Çocuğa maddi gücüm yok aldir diyince ben bayaga kıt kanaat geçiniyorsunuz sanmıştım, meğer çocuğunuzu kolejde okutacak kadar iyiymiş durumunuz. Diğerini okutamazmis. Vah gariban baba, kolejde okuyamayan evlat insan olamıyor çünkü...hiç var olmasa daha iyi. ... gerzek ya, keşke seni aldirsaymis annen zamanında

Senin karnından söküp atamaz. Rahat olmaya çalış. Kendi hesap mı yapıyor ne halt ediyorsa etsin. Dediğim gibi acitasyon yapıyor. Beyni tek bir şeye odaklanmis. Seni bu şekil strese sokmaya hakkı yok. Aile büyüğü yokmu eşin tarafından lafından sozunden çekindiği biri bu kalın kafayla konuşsa
Var büyük kaynima gidecektik bugün bize bir saat uzakta oturuyor aradik telefonda konuyu acmadik o da cok fena grip olmuş zaten kanserdi yeni atlatti cuma günü görüşelim dedi hasta oldugu icin önemli mevzu demedik cuma günü gidecegiz

Bu adam hakkaten gerzek! 2. Çocuğa maddi gücüm yok aldir diyince ben bayaga kıt kanaat geçiniyorsunuz sanmıştım, meğer çocuğunuzu kolejde okutacak kadar iyiymiş durumunuz. Diğerini okutamazmis. Vah gariban baba, kolejde okuyamayan evlat insan olamıyor çünkü...hiç var olmasa daha iyi. ... gerzek ya, keşke seni aldirsaymis annen zamanında
Benimde zoruma giden o ya birine iyi gelecek icin birinden vazgeçiyor bide zamaninda aileaine kaptırdı paramızı

Adam ilk cocuk kolejde okusun diye ikincinin canina kiyiyor. Oysa herkes rizkiyla gelirmus. Herkesin rizki dogmadan yaziliymis.
Ne malum ki islerinin hep boyle gidecegi? Cok kizdim esine ya. Sirf bunu istedi diye ben sogurdum bu adamdan ya. Babalik mi bu: birini kolejde okutacagim diye digerinin canina kiymak? Rabbim akil fikir versin esine.

Var büyük kaynima gidecektik bugün bize bir saat uzakta oturuyor aradik telefonda konuyu acmadik o da cok fena grip olmuş zaten kanserdi yeni atlatti cuma günü görüşelim dedi hasta oldugu icin önemli mevzu demedik cuma günü gidecegiz
Esinle birliktemi aradin siz gitmeden abisini zehirleyip kendi gibi düşünmesini sağlarsa. Yada sen eşinden habersi abiyle gorussen gitmeden ön bilgi vermek icin

Adına üzüldüm cnm kocan içinde Rabbim inşallah doğru yola iletir 🤲🤲😊

Back