Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Prezevatif hariç diğer bütün korunma yöntemleri kadına ne kadar zarar veriyor. Çocuk istemeyen herifin kendisi, kendisi baglatsaydi. Bütün sıkıntıyı niye kadınlar çekiyor ki. Hem konu sahibinin de kocasının böyle bir tepki vereceğini düşündüğünü sanmıyorum. :KK43:
İnsan kocasını tanır bende üstüne konusmak istemiyorum...

Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏

Kesinlikle çocuğunuzu aldırmayın , ilk çocuğunuz da kolejde okumayıversin. İyi bir eğitim için para gerekiyor , kabul ediyorum ama bir kardeş de iyi bir eğitime ne kadar engel olabilir bilemiyorum. Belki gün gelecek siz hayatta olmayacaksınız ve 2 kardeş sırt sırta verecekler. Her şeyden önce 4 yaşındaki evladınızı kardeşinden mahrum bırakırsanız o zaman geleceğiyle oynamış olursunuz. İnanın çocuklarınızla herkesten biraz fazla ilgilenirseniz koleje gitmelerine falan da gerek kalmaz. Yarın öbür gün elinize geçen parayı eşiniz yine anasına babasına dağıtırsa o zaman çok zorunuza gider o aldırdığınız can , sakın böyle bir hataya düşmeyin. Hastaneye dahi gitseniz dr la bir şekilde yalnız kalıp bebeğin alınamayacak kadar büyüdüğünü söylemesini isteyin.

Prezarvatifle bende korundum hap kullandıgım halde iliskiden sonra kontrol ediyorduk yırtılmısmı patlamısmı diye buda tedbirdir
Tedbirsizliklerini söylemek acımasızlıksa eger haklısınız cok acımasızım ben👍
Sizinle tartışmak için yazmıyorum olaya farklı bi açıdan baktığım için yazıyorum yırtılmış mı diye bakma konusunda haklısınız ama bazen öngöremediğimiz şeyler olabilir birtek prezervatif yırtılırsa mı hamile kalacağını sanıyorsunuz yırtılmadığı halde bazen spermin taşma durumları da olabilir özür dileyerek yazıyorum ama ihtimal dahilinde şeyler. Yani prezervatifi kontrol edip yırtık görmediği halde bile öngöremediğimiz şeyler olabilir. Burda en net çözüm adam kesinlikle istemiyorsa adam kendi tüplerini bağlatabilirdi. Ama şuan bunları konuşmak yersiz artık. Sadece farklı bi bakış açısı göstermek için yazdım sizinle tartışmak istemiyorum aynı yerden bakabileceğimizi de sanmıyorum

Cogu insan kondom ile korunmayi bilmiyor, son dakika takilmasi gereken bir sey gibi goruyor. Halbuki tam koruma icin iliskinin en basindan itibaren takilmasi gerekiyor. Kondom ile hamile kaldim diyenlerin cogunun sebebi aslinda dogru kullanmayi bilmemeleri.

Ancak konu bunun cok otesine gecmis, esinizin yaptigi psikolojik siddet ve hicbir bahanesi olamaz. Lutfen ilk asamada kadin siginma evine basvurun, oradayken hayatinizi yoluna koymaya calisirsiniz. Hamile ve kucuk cocukla otel odalarinda yasamaniz cok zor olur.

Arkadaşlar esimin gelmesine az kaldi ve ben simdi evden cikiyorum dualarınıza ihtiyacimiz var hepinize ayri ayrı gercekten cok cok teşekkür ederim bazi arkadaslar kirici yorum yazmis olsun caniniz sagolsun ama unutmayin ne olur Rabbim bizi ne ile sinav yapacak hicbirimiz bilmiyoruz basimiza gelmeden kalp kirmayalim hele ki karninda melek tasiyan bir anneyi kirmayin lütfen kimsr böyle birsey basina gelsin ister mi ben istemez miydim bu haberi esime söylediğimde mutluluktan ucsun sarilsin üstüme titresin ama olmayinca olmuyor isyan etmiyorum Rabbimin sinavi diyorum bundan sonra ne olur inanin bilmiyorum bugün bir otele gidecegim esim sözünden dönmezse hâlâ ayni olursa yarin annemi arayacagim o da kabul etmezse büyük sinavim mücadelem o zaman başlayacak. Size tek tavsiyem babaniz hayattaysa ne olur kiymetini bilin benim babam arkamda olsaydi inanin ayaginin altini öperdim benim yufka yürekli babam gitti kaybettim artik kimsem yok o olsaydi beni bu durumda birakmazdi annem asla söz söyleyemezdi tek diyecegim inanin baba yoksa arkanizdaki dağ yok ve eşiniz dahil size bunları yasatiyor. Rabbim yardimcimiz olsun ben onun emaneti icin ölüme dahi giderim hepinizden Allah razı olsun cok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏
Ne güzel ne kdr şanslı çocuklarınız, siz nasıl babanızdan büyük bir sevgiyle bahsediyorsanız, çocuklarınız da size o sevgiyi ve değeri verecek, yolunuz açık şansınız bol olsun ❤

Prezarvatifle bende korundum hap kullandıgım halde iliskiden sonra kontrol ediyorduk yırtılmısmı patlamısmı diye buda tedbirdir
Tedbirsizliklerini söylemek acımasızlıksa eger haklısınız cok acımasızım ben👍
Zevk suyunda bile sprem vardır eser miktarda. Ve olan olmuş Allah o bebeği bir şekilde kadının rahmine koymuş. Konu sahibi o kadar korundum bu bebek nasıl oldu diye sormadi ki..

karninizdaki başkasinin mi çocuguymuş?
sevişmeseymiş ozaman

Arkadaşlar esimin gelmesine az kaldi ve ben simdi evden cikiyorum dualarınıza ihtiyacimiz var hepinize ayri ayrı gercekten cok cok teşekkür ederim bazi arkadaslar kirici yorum yazmis olsun caniniz sagolsun ama unutmayin ne olur Rabbim bizi ne ile sinav yapacak hicbirimiz bilmiyoruz basimiza gelmeden kalp kirmayalim hele ki karninda melek tasiyan bir anneyi kirmayin lütfen kimsr böyle birsey basina gelsin ister mi ben istemez miydim bu haberi esime söylediğimde mutluluktan ucsun sarilsin üstüme titresin ama olmayinca olmuyor isyan etmiyorum Rabbimin sinavi diyorum bundan sonra ne olur inanin bilmiyorum bugün bir otele gidecegim esim sözünden dönmezse hâlâ ayni olursa yarin annemi arayacagim o da kabul etmezse büyük sinavim mücadelem o zaman başlayacak. Size tek tavsiyem babaniz hayattaysa ne olur kiymetini bilin benim babam arkamda olsaydi inanin ayaginin altini öperdim benim yufka yürekli babam gitti kaybettim artik kimsem yok o olsaydi beni bu durumda birakmazdi annem asla söz söyleyemezdi tek diyecegim inanin baba yoksa arkanizdaki dağ yok ve eşiniz dahil size bunları yasatiyor. Rabbim yardimcimiz olsun ben onun emaneti icin ölüme dahi giderim hepinizden Allah razı olsun cok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏
Naptınız bilgi verin lütfen çoook merak ettim

Durumu Bende çok merak ettim ne oldu acaba

Son durum nedir acaba? Konu sahibi arkadaşım iyi misin ? Umarım eşinin aklı başına gelir de kadını hamile haliyle daha fazla üzmez .

Çok yazık.. onun bir tırnağını bile yaratamayız. Sizin yerinizde olmak isteyen tonlarca insan var ve bende bunlardan biriyim. Biz olsun diye gözünün içine bakarken eşinizde ki bu tavır hiç ele alınır bir davranış değil. Eşiniz adına çok üzüldüm..

Back