Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalbi atıyor diyorsunuz nasıl aldır diyebilir eşiniz. Umarım bir an önce aklı başına gelir. Şu an diğer çocuğunu öldür deseler öldürebilir mi? Bence hiçbir farkı yok kürtajın cinayetten kim ne derse desin. Onun vebalini bu dünyada da öbür dünyada da ödeyemez engin dini bilgisinde bu eksik sanırım.

Ben de gebeyim geçen acile gittim ve yan masada da bir kadın muayene oluyordu,on haftalıkmış,kadın aldırmak istiyorum dedi,doktor da dedi ki eli var ayağı var bunun ben alamam... Dinibütün kocanızın çok bilmiş taş kalbine Allah merhamet versin

Vay dindar vay!
Sağlığınız tehlikede değilse kürtaj yapmanız uygun değil, yani biz böyle inanıyoruz. Eşinizin dinini bilemedim.

Evlilikte bebek aldırmaya zerrece hak veremem.
"bu yolda teksin" diyen adam da defolup gitsin.
Ben olsam evimden de gitmem.
Arkanızda aileniz de yokmuş madem oturun evinizde,bebeğinizi de doğurun.
O adam da deyim yerindeyse köpek gibi sürünüp sizden af dilemezse ben de birşey bilmiyorum.
Ama tabii çok kırıcı bu yaşattıkları.

Ayrıca ailenize diyecek laf dahi bulamıyorum. Yazıklar olsun' dan başka...

Yorumları okumadım belki öneren olmuştur, the Silent scream (1984 yapımı) isimli bir kısa film var. Kürtaj anında ultrason görüntüleri videoya alınıyor. Bebeğin kürtaj başlamadan önceki halleri ve kürtaj anında uzaklaşıp çığlık atarcasına ağzını açıp kapadığı durum ortaya çıkıyor. Belki eşinize izletseniz etkilenir düşüncesi değişebilir. Gerçekten zor bir durum, üzüldüm..

Payını arabanı say küçük bir ev al çocuklar küçükmüş kanunen size kalır eşin de nafaka ödemek zorunda ihtiyaçlarınızı karşılarsınız

Esin o kadar cok biliyorsa her bebegin de rizkiyla geldigini bilmiyor mu? Herkesin rizki biz dogmadan yazilirmis. Madem bakamayacak, uckuruna da sahip ciksaydi. Bunun vebalini vidan azabini bir tek sana odetemez. Omur boyu seni vicdan azabi cekmeye mahkum edecek belki de bilemeyiz.

Cok teşekkürler sağolun yarin mutlaka izletecegim insallah kalbi yumuşar

Payını arabanı say küçük bir ev al çocuklar küçükmüş kanunen size kalır eşin de nafaka ödemek zorunda ihtiyaçlarınızı karşılarsınız
Suan icin bende oyle düşünüyorum annemden payimi alacagim orda cok rahat ev hakkim hatta daha fazlasi var hem cocugumu istemiyor hem payimi abime yediriyor.

Merhaba annem banada ablama da boşanirsaniz gelin ama asla cocukla gelmeyin dedi cocuklarinizi istemiyorum dedi ve ailemin maddi durumu iyi rahmetli babamdan bircok mulk var ama annem suana kadar ne bana ne ablama ses etmedi abime yediriyor ben bana düşeni alsam evimi cok rahat alirim üstüne bankaya atacak paramda olur ama o tarafta cok sıkıntılı

Suan icin bende oyle düşünüyorum annemden payimi alacagim orda cok rahat ev hakkim hatta daha fazlasi var hem cocugumu istemiyor hem payimi abime yediriyor.
Al tabi hakkın eriyip gitmeden değerlendir yalnız payını alıp evliyken ev alırsan yarısı eşine düşebilir ona göre davran miras da hakkı yok ama sonradan alınan ev de hakkı olur

Hanımefendi siz doğurmak istedikten sonra kimse karışamaz olaya kendiniz el atın ve eğer istiyorsanız arkasında durun yoksa vebal size de geçer tabi ki. Ayrıca ben olsam doğduktan sonra sevdirmem bile.

Cok cok dini bilgisi malesefki yok. Allahım yardım etsin. Hayırlı olan olsun. Maddiyat gecici ama evlat ahiretlik birşey. Boşanmak yerine az cabalayın sabredin doktorlar gerekirse konuşsun bi çare bulmaya calışın. Görümce kaynana bırakın şu zamanda. Evladınızı düşünün

Evet erkeğin zerre söz hakkı yoktur aldırma konusunda çünkü bir erkek bebek ancak doğduğunda baba olur fakat bir anne bebek rahme düştüğü andan itibaren annedir Allah ona bir mucize bahşetmiştir korusun kollasın diye ve eğer anne içindeki bebeğine kıyamıyorsa bunda erkeğin zerre söz hakkı yoktur. Erkek için aldır demek kolay bir kadın istemeyerek bebeğini aldırdığında onun pskolojisini hangi doktor düzeltebilir ? Ömür boyu bir anneyi evlat acısına itmek değilde nedir bu ? Ki ben konu sahibinin gerçekten bu çocuğa bakamayacak kadar kötü durumda olmadığını görüyorum çevresindeki insanların vicdansızlığından başka birşey değil bu.

Dini olsa ne okur imani yok.papucumun imami.her onune gelen iki rekat namaz kilan hoca oluyor. Gunah gunah aldirma

Dava açıp hakkınız olan miras payını alabilirsiniz. Cidden neden böyle bir hakkınız imkanınız varken eşinizin baskısına maruz kalmaya devam ediyorsunuz ki. Ben bana doğur aldır baskısı yapan biriyle asla evli kalmazdım

Eşinin dini bilgisi çok.cokk dedikten sonrasını okumadim
O kan pıhtısı oluştuğu andan itibaren kürtaj kürtaj dır ..karar sizin tabiki ..cocuk rızkıyla gelir..
Konudan bagimsiz olarak...
Çocuk rizkiyla felan gelmiyor.
Sokakta açliktan ölen, tecavuze ugrayan, zarar goren pek cok cocuk var. Tinerci olup toplumun basina bela olmayanlar da fabrika iscisi olup acliktan nefesi kokuyor. 3 tane sagliksiz vitaminsiz iyi bir egitim alamamis cocugum olacagina 1 tane ulkesine ailesine kendisine hayirli egitimli cocuk yetistireyim daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…