- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah onlarda mutlu olurlar, o kıza ulaşsam konuşsam bir şey değişir mi bilmiyorum, Nasıl vazgeçti peki o yakınınız nasıl mücadele etti?Çok zor bir durum ne kadar acı çektiğini tahmin bile edemeyiz. Ancak erkeklerin özellikle hamilelik ve doğum sonrası girdikleri bunalım neticesi malesef böyle durumlar yaşanıyor. Sorun eşinin o kıza aşık olması değil. O kız sadece bir kaçış yolu eşin için. Eşin şuan bunalımda ona zaman vermen lazım. Malesef kısa ve kolay bir süreç değil. Bu durum malesef çok sık karşılaşılan bir durum. Zamanla eşin ailesinin değerini anlayacak. Tabi sana da çok görev düşüyor, eşini bunaltmadan ona evliliğinizin değerini göstermeye çalışmalısın. Anlattığın olayı bizzat yakınım yaşadı ve olayın çok içindeydim. 3 sene uğraştı ve şuan inan çok mutlular ve eşi yaptıklarından çok ama çok pişman.. ama arkadaşım çok uğraştı umarım bu güç sende de vardır..
nedenKonu pek inandırıcı gelmedi çünkü samimiyetsiz bir konu
Ya niye eşine sormuyor anlamıyorum benim eşim olsa ağzının ortasına si*arim sonra çocuğumu alıp s*ktir olup giderim bu kadar mı gurursuzum bu kadar mı dustuk biz ya erkek nedir Allah aşkına kadınların yapmayacagi iş yok hayır ben okurken kendi turumden igrendim resmen bu kadar aciz miyiz biz hasta olsa da kardeşleri gitsin yanlarına anası babası yok mu bununArkadaşlar bu durumu yaşayan komşum, malesef eşinin o kızla msjlarını beraber okuduk, komşum istedi ben yazdım, belkide ben dinleyerek msjları okuyarak buraya yazdığım için bu kadar soğukkanlı geldi size. Benimde elim ayağım titredi. Yani çocuğunu emzirirken eşinin kendisini aldattığını öğrendi, komşunun kardeşleri hasta malesef ailesinin yanına dönemez, ailesinde de öyle bir mantık yok malesef, çocuğunu da hasta kardeşleriyle bir odada büyütemez, köyüne dönemez, komşumun bir işi geliri mesleği de yok. Onun kadar bende çaresizim elimden bir şey gelmiyor.
Arkadaşlar komşumda iltahaplı romatizma hastalığı var malesef. Bazen kitleniyor olduğu yerde, bazen çocuğunu kucağına bile alamıyor, doktorlar lopus demişler ama görünüşte öyle bir şeyi yok, komşumda öylesine güzel bir bayan ki görseniz evini de oğlunuda eşini de hiç ihmal etmez, hastalığı olsun, oğlu olsun, hasta kardeşleri olsun, ailesindeki kültürsüzlük olsun, baba ocağına dönemez. Eşine anlatırsa kendisini bırakır diye korkuyor, o kıza daha çok yönelmesini istemiyor. Zamana bıraktı Allah'a bıraktı.
O zaman susup oturacak mecbur,simdi biz ne soyleyebiliriz.kiArkadaşlar komşumda iltahaplı romatizma hastalığı var malesef. Bazen kitleniyor olduğu yerde, bazen çocuğunu kucağına bile alamıyor, doktorlar lopus demişler ama görünüşte öyle bir şeyi yok, komşumda öylesine güzel bir bayan ki görseniz evini de oğlunuda eşini de hiç ihmal etmez, hastalığı olsun, oğlu olsun, hasta kardeşleri olsun, ailesindeki kültürsüzlük olsun, baba ocağına dönemez. Eşine anlatırsa kendisini bırakır diye korkuyor, o kıza daha çok yönelmesini istemiyor. Zamana bıraktı Allah'a bıraktı.