• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim baskasına aşık yardım

canım yazdıklarını okudum ama şöyle bişey var kendini salmak tabi ki eşlerin istemediği bişey fakat bunu illa seni aldatarak mı göstermesi lazımdı? sana böyle bir travma yaşatmaya ne hakkı var? karakteriniz farklıysa istediğini bulamadıysa çocuk olmadan yollarını ayırabilirdi veya sen bakımsız gezmeye başlayınca seni uyarabilirdi, böyle olmandan hoşlanmıyorum diyebilirdi. en fazla kavga ederdiniz ama sen de oturup düşünüp hak verirdin eşine ve bakımına diyetine başlardın.

ayrıca sanki erkekler çok bakımlılar? biz aldatıyor muyuz? ve insanız sonuçta her insanın böyle dönemleri olabilir ki sen kutsal bir görev için bu duruma girmişsin, bebeğinizi taşıyorsun... hamile, yeni doğum yapmış ve anneliğin kadınlığın önüne geçtiği dönemlerde aldatmak bana çok vicdansızca geliyor... hemen aldatmak mı lazım, bu kadar basit bişey mi bu?

bebek için bir evliliği yürütmek de çok saçma geliyor. o çocuk mutsuz bir yuvada büyüyecek, kadınlığı/erkekliği ne kadar yanlış öğrenecek, belki ömür boyu ruhsal bunalımlar geçirecek. bunu anlayan malesef yok. eşler boşanınca babasız veya annesiz kalmıyor ki... sadece eşler ayrılıyor, bunu kavramak lazım.

dalga geçin diye değil mantıklı bişeyler yazın diye şurda biraz dertleşeyim diye yazdım ama hata yapmışım
Dertleşecek bir durum yok ortada maalesef , arkadaş haklı o ilişkiden artık kimseye hayır gelmez siz ne kadar geniş düşünürseniz kocanız 3 katı ileriden gidecektir. kolaylıklar dilerim

Allah yardımcınız olsun öncelikle.
Bana kalırsa boşanın.Ben bu durumun ilerde de tekrarlanacağını dusunuyorum.Hem izlerini tamamen silemezsiniz, illa ki arada bir kopukluk olacaktır.
Guven eksikliği, ruh haliniz hep huzursuz olacaktır.Çocuğunuz emin olun bundan çok etkilenir.Enkaz altında olsun da beraber yaşayalım olmasın.Eşinizi enkazda bırakıp yeni bir hayata başlayın.
Sonuç olarak hiç bir anne kızını evlendirirken kızının kocasının bir başkasının koynundan çıkıp kendisininkine gelmesini beklemesini istemez.Hiç bir anne çocuğunun mutsuzluğunu istemez.Ancak kendinizi yıpratırsınız.Ben bile şaştım bu pişkinliğe..Benim usuncem bu sekilde.Rabbim göstermesin kimseye.Hem çocuğunuz ufakken ayrılmanız buyuklugunde ayrılmanızdan daha iyidir.Sert çıkın ve eşinizin sizi dusunmediği kadar kendinizi dusunun...Allah yardımcınız olsun tekrardan...

Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Erkeklerin aşk dediği şey cinsellikten ibaret maalesef. Kendinize güveniyorsanız böyle bir muameleye maruz kalmayın lütfen. Güzellikler sizinle olsun.

gerçekten zor bir durum yani bana hiç bir şekilde dokunmuyor demişsin dokunmak istese bu durumda buna izinmi vereceksin şöyle düşünüyorum da ya bunu kabullenmek çok zor 6 aylık bebeğinizde varmış ondan da mı utanmıyor ALLAH yardımcın olsun eşine doğru yol göstersin

Ya ne aşıgı.aşık ayagna yatıyor.rahat gitmek içn.aşk adam seni brakmaycgna söz verir mi?
Lafa bak.zamana ihtycm var.
Kadnla yatcak etcek eglenecek.sonrada ayrılacak.
Sende aynısını yap.

erkekler de evlendikten sonra koca göbek yapıyor, aileleri yüzünden kadına baskı yapıyor, belki dırdır yapmıyor ama görümceler ve kvler dırdır yapıyor, herşeyine müdahale ediyor, bazı erkekler eşlerini dövüyor, ama biz kadınlar onları bu yüzden aldatmıyoruz.

bunlar kesinlikle bahane değil..

siz eşinizi zaten affetmek istiyorsunuz çünkü seviyorsunuz. hislerinizi anlamak hiç kolay değil ne desem havada kalır, bunu kolay atlatmak için mutlaka psikolojik destek almanız gerek, yarın öbürgün şuanki hisleriniz kızgınlığa dönüşecek çünkü..

Dürüstlükle hadsizliği ve saygısızlığı karıştırmayalım arkadaslar. Bir insan günahını öncelikle gizlemelidir sanki çok gurur duyulacak bir mevzu gibi anlatmamalı. Ikincisi ortada yeni doğum yapmış bir zamanlar sevmiş olduğu bir kadın var bunu anlatıp onun gururunu kırmaya üzmeye ne hakkı var. Adam apaçık yaptığı pisliği günahı annesine anlatır gibi eşine anlatıyor ve böylece vicdanını rahatlatıyor. Ve o kadar bencil bir adamki artık topu kadına atıyor hadi bakalım şimdi kadın üzülsün çare arasın dertlensin.... Bence bu adam artık diğer kadından ayrılıp gelse bile sizi haketmiyor onu Allah affetsin artık. Allah sizin yardımcınız olsun.

Dürüstlükle hadsizliği ve saygısızlığı karıştırmayalım arkadaslar. Bir insan günahını öncelikle gizlemelidir sanki çok gurur duyulacak bir mevzu gibi anlatmamalı. Ikincisi ortada yeni doğum yapmış bir zamanlar sevmiş olduğu bir kadın var bunu anlatıp onun gururunu kırmaya üzmeye ne hakkı var. Adam apaçık yaptığı pisliği günahı annesine anlatır gibi eşine anlatıyor ve böylece vicdanını rahatlatıyor. Ve o kadar bencil bir adamki artık topu kadına atıyor hadi bakalım şimdi kadın üzülsün çare arasın dertlensin.... Bence bu adam artık diğer kadından ayrılıp gelse bile sizi haketmiyor onu Allah affetsin artık. Allah sizin yardımcınız olsun.

öncelikler herkese fikirlerinden dolayı teşekkürler hepinizin düşüncesine saygım var uzun süredir yazmadım ama okudum hepsini.şunu söyliyeyim ne beni ne de eşimi tanımadığınız için farklı önerileriniz var.doğrudur herkesin yetiştirlme tarzı yaşam koşulları vesayre farklıdır o yüzden de ne beni anlamanızı ne de eşimi anlamanızı beklemiyorum.evet benim için çok zor bir zaman benim olduğu kadar belki eşimin de.öne sürdüğünüz terk et boşan önerileerinizi yapmayı denedim.kaç kez valizimi hazrıladım hatta en son haber bile vermeden hava alanına gittim ama öğrendi ve geri döndürdü beni.defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk.çünkü biz hep bi arkadaş gibi konuşabilen insanlardık.eşim pişman hemde çok bunu yüzünden görebiliyoum hayatım boyunca da unutmayacam bu yaptığını o da biliyor.zaman istemesi sadece kadından ayrılmak için değişdi kendini affetmesi için deydi.şu an görüşmüyolar ilerde ne olur bilemem.ama size bazı şeyleri de açıklayayım.evet severek evlendik ama iki farklı kültürün insanıydık farklı şekilde yetiştirldik.ama hepsini aşacağımızı düşündük ya da ben düşündüm.ben ne kadar utangaç kendine kapanık biriysem eşim o kadar arkadaş canlısı eğlenmeyi gezmeyi giyinmeyi seven biridir.başlarda ayak uydurdum ama sonra bıraktım.evlenirken 57 kiloydum doğum yaptığım da 96.evlendilten kosa bi süre sonra kilo alkmaya başladım ve kendime balmayı bıraktım .hep aynı şeylkerle gezdim buna hamilelik de dahil.dışarı çıkmak istemedim.sadece eşim yanımda evde otursun o da gezmesin istedim.her arkadaşıyla buluşmasında kızdım neden bu kadar para harcadın neden şuraya gittin demeye başladım.anlayacağınız sürekli dırdırcı biri oldum.bunlara rağmen eşim aldatmadı taki hamileliğin son zamanlarına kadar.bakın yalnış anlaşılmasın bunlar eşimi haklı çıkarmaz ama şunu unutmayaılm erkeklerle kadınlar farklı düşünür.eşim ne kazandıysa geldi bana verdi hi,ç bir zaman harcamalarıma karışmadı aksine al giyin gez dolaş dedi.etrafımda bi çok insan eşlerinden gizli alışveriş yaparken ben imkanım olsada yapmadım.hata mı hata bunları kendeime söylüyordum ama doğru söylememişim .eşimle en son konuşmamız da artık yüzüme acı da olsa bunları söyledi.ve haklıydı onu evden uzaklaştıran bendim eve geldiğin de bakımsız dırdırcı evine özen göstermeyen biri vardı karşısın da ve bir anda bakımlı işveli cilveli giyinmeyi makyaj yapmayı seven eğlenmeyi bilen hayatta kimseyi umursamayan bir kadın çıktı ve o zman eşim grçeklerle yüördi ki neden benim karım böyle değil.bakın kadının attığı bir kaç msj ı gördüm ne evliliğimizde ne sevgiliyken ben böyle şeyler söylemedim eşime tabi diğer kadının da kendine çekmek işçin yaptığı şeylerdi bunlar ve eşimin kafası karıştı evet başta aşığım dedi ama şu an aşık olmadığını anladı sadece bir heyecan değişiklik artık ne derseniz haklımı yine değil .ama bir anlık zaaf artık ne denirse.ben acı gerçeklerile yüzleşince düşündüm ve eşim haklıydı kendime yaptıklarım konusun da kendime fiziksel olarak kendime güvenmiyordum veacısını eşimden çıkardım.ama artık anladım önce kendime bakmam gerektiğini ve şu anda onu yapıyorum 82 kiloyum ve sporumu diyetimi yapıyorum her gün bakımlı olmaya çalışıyorum ne olursa olsun eşimin yanında kendimden utanmıyorum bunları onun için değil kendim için yapıyorum.o bu değişimi görür hatasını anlarsa ne ala ki çok pişman zaten kendide defalarca söyledi yüzüme bakmaya utandığını vesayre neyse ben eşimi seviyorum belki bu olay onu ne kadar sevdiğimi görmemi daha iyi sağladı oğlumu seviyorum babası eve geldiğinde gözlerindeki ışıltıyı onu gördüğünde nasıl güldüğünü babasıyla nasıl oynadığını görüyorum ondan bunları almak istemediğim için mücadele ediyorum eşimi o kadına bırakmayacağım ama ilerde ne olur bilemem şu an ben önce kendim için sonra oğlum için sonrada evliliğim içi,n mücadele ediyorum gerisi allaha kalmış ve şu an da gayet iyi gidiyor merak edenler için

Canım sen çoçuguna saril, hayatta herkezin basina gelmeden yorum yapanlara takilma yasamadan ahkam kesmek kolay kadinin cocugu var ayrilinca hayat dahami kolay olucak cocuk olmasa sikinti degildi ama cocuk var kendine bi ugras bul evde olursan dusunmekten kafayi yersin gercekten canim evladin icin birakma kendini

kötü bir durum, bence yapmanız gereken güçlü olmak, bekleyip beklememek kararı size ait olucak tabiiki. Fakat eşiniz size tamamen döndüğünde, büyük bir aşkla bile dönse, bir daha aldatmıyacak olsa bile; ilişkiniz eskisi gibi olabilecek mi? Başkasına aşık oldum demesini, sizden uzak duruşunu unutabilecekmisiniz? Bu bambaşka bir melankoliye sürükler insanı, çocuğunuz tabiiki önemli, ama hiç bir çocuk kendi içinde kaybolmuş, kendini yok etmiş bir annesi olsun istemez. Haketmediğiniz bu davranış yüzünden, kendi içinizde, tek başınıza muhasebesini yapar durursunuz yıllar boyu. HAZMEDEMEZSİNİZ bir türlü. Sizi kırmaya çekinmeyen hiç kimseyi hayatınızda tutmayın derim. Güçlü ve sakin olun, bu acıyı ve yaşatanları geride bırakarak, çocuğunuzla çok mutlu bir hayatınız olabilir. (kimsenin olmadığı bir yere gidin ve gırtlağınız patlayana kadar bağıra bağıra ağlayın, bu çok iyi geliyor)

Bu tür şeyler kadınların kaderi mi...?
aynı eve girince büyü bozuluyor
kimse evlenmesin doğurmasın...o zaman...
nedir yani bu erkeklerin evlendikten sonra ki bu hali ya....
hayır o aldattığı kadınla da evlense 3-5 yıla
aynısını yapacak...varolma amacı ne bunların

Ya ben anlamıyorum ! Çoğu arkadaş sabret bebeğin için , kocana daha çok ilgi göster onu bağla yazmışlar. Şoktayım!
Adam resmen gül gibi karısı , bebeği dururken başka kadınla gönül eğlendiriyor hatta aşığım ama ileride bi gün ayrılıcam diye pişkin pişkin açıklıyor kadın daha neyini bağlayacak ortada bağlanacak 'adam' mı var ki ben göremedim ?
Arkadaşım bu adam iflah olmaz bugün sen böyle anlayışlı anlayışlı kocacığının dönmesini beklersen kusura bakma ama yediğin boynuzların haddi hesabı olmaz . Bu kadın gider , başkası gelir. Bebeğinle kendine yeni bi hayat kur , emin ol daha mutlu olursunuz .

Sizde kocanıza aynen tatlım ben başkasına aşık oldum,ama sendende ayrılmam de.
bana zaman ver zamanla ondan ayrılacağım tekrar sana döneceğim dersin.ortada sorun kalmaz.
Allah aşkınıza bazı arkadaşlar hangi akılla sabret diyor,adam başka kadınla beraber.
sonrada kadınların kaderi deriz ve susarız.kendi elimizle hayatımızı mahvederiz ki geçmiş ola.

Benim arkadaşım da aldatılıyor. Eski kız arkadaşıyla adamın.Hem de çaktıra çaktıra.Adam geceleri çıt çıt mesajlaşıyomuş.Bu arkadaş da koyameti koparmıyormıuş.Kız galiba yüz vetmemiş adam arada ağlıyormuş.Cinsel atakları azalmış.Kanıt bekliuorım diyor ama korkuyıor galiba.Blöf yap gerekirse dedim.Sen evden gitme o gitsin dedim.Ozaman bağları iyice kopartır diyor.İyi dayanıyor.Sakin kalamazdım ben sanırım..Allah yardımcınız olsın.Bunların kalplerine eşlerine bağlılık versin.

Merhaba öncelikle forumu hep takip ediyordum üye olmak bugüne nasip oldu bu konu dikkatimi çekmişti. Eşinizi elinizde tutmanız tamamiyle size bağlı sizin kendinize olan bakımınıza güzelliğinize ve cazibenize kendinizi Çocuktan sonra salmış olabilirsiniz ama üzülmeyin hemen toparlanın bir erkek emek sarfettiği bi kadını kolay kolay bırakamaz. Kuaför belki estetisyen.. Yeni çamaşırlar ve giysiler.. Vitamin kullanabilirsiniz.. Bakım çok önemli!

Bi baskasina asik olup ayni zamanda sizi nasil sevebiliyor.anlasilan sizi cepte tutmaya calisiyor.durumunuz cok zor.ben boyle bi durumda kalsaydim 5 dk evde durmazdim

o adamı def-et hayatından...bence...
geçen ne duydum bir arkadaşımızın annesi vajina kanseri olmuş vajinal kanser mi adı her neyse işteee ve bunu yapan ne biliyor musunuz o elin kadınlarından bulaşan virüs sebebiyle oluyormuş
yazık günah be kendinize yapmayın bunu,değer mi....

Back