eşim baskasına aşık yardım

Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor
oha diyorum... sende hala sana dokunmamıs olmasını dert edıyorsun öyle mı? pes dıyorum sadece...

Üzüldüm vallahi, cidden çok üzüldüm:(
Ailen sana destek oluyorsa, yada kendi ayaklarinin üzerinde durabilecegine inanaiyorsan ayrıl diyeceğim ama 6 aylık bir bebek var ışte, bana bunu söylemek kolay gelebilir,senide5 düşünmek gerek..
Allah yar ve yardimcin olsun arkadaşım:..

ayrıl canım .. :19:
daha kötü sonuclar gelmeden ayrıl ..:53:
ondan da yapar bir cocuk .. :26:
Allahım ya bu erkeklere akıl fikir ver ..:47:

bazı arkadaşlar cevap verenleri eleştirmiş de ben de kocanı eve bağla diyenleri anlayamıyorum.. hadi bundan ayırdı kocasını peki ya bundan sonrakilerden? sürekli tetikte durup, süper kadın rolü mü oynayacak bu kız bir ömür.. neden? kocası başka kadına gitmesin diye..

neden biz kadınlar gururumuzu bu kadar paspas yapıyoruz.. adam seni sevmiyor konu sahibi, rahatı bozulmasın istiyor.. hem ahlaksız hem de pişkin bir adam bu.. ailene haber ver, kocanın ailesine de haber ver.. bir an önce def et bu adamı hayatından, sana da yazık, çocuğuna da..

Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemedim gerçekten Allah kimsenin başına vermesin bir de çocuk var ortada

ben de baskasina asigim. ondan ayrılacağim bana zaman ver diyin ve olacakları izleyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle allah yardımcın olsun çok zor bi durum böyle şeyler okurken kalbim sikisiyo. Ama eğer bitsin istemiyorsan -ki yuva yıkmak kolay değil bi de çocuk varmis- ona daha çok ilgi göster bence, tabi zor bi durum nasil yapabilrisin sen de bilmiyorsun ama dene bence üstüne düş biraz onu eve bağlamaya çalış, tarzını değiştir ne biliyim sac kesimini rengini değiştir evde makyajla dolaş ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalış, soyledigimi yapman çok zor biliyrm böyle bi ihanete uhramisken bunu yapmak istemiyo olabilrisin ama belli ki bitirmek istemiyosun o yüzden bence bunu yapmalisin git kendine güzel güzel gecelik bak mesela. Onu yeniden kendine aşık et biz kadınlar istedikten sonra başaramayacağımiz birşey yok :)

Siz sessiz kaldiginiz sürece, nasil olsa benden ayrilmiyor diyip hep ayni seyleri yapacak. Ya bu iliskiyi bitirir ya da sizi kaybeder. Bence biraz mantikli düşünün

Öncelikle bu durumda kendiniz ne hissettiğinize ve ne istediğinize karar verin. Bir kalp aynı aynda iki kişiyi sevemez, sizi sevdiğini söylüyorsa diğer kadına olan hisleri heyecandan başka bir şey değildir. Bebeğiniz de daha çok küçük, kendi ayaklarınız üzerinde duran biriyseniz eşinizle bu konuda daha açık ve ısrarcı olabilirsiniz. Kaçan kovalanır maalesef, evlilik ve çocuk olunca erkeklerde eşlerine karşı heyecan bitebiliyor, biraz soğuk davranırsanız belki aklı başına gelir. Allah yardımcınız olsun.

Siz boyle bisey yapsaniz acaba ne olurdu merak ediyorum.
Ya dovup kapinin onune koyardi ya da öldürürdü.
Ne rahat bi adam benim sevgilim var diyo. Sizde bana dokunmuyo diyosunuz.
Yani evdeki durum nasil peki onuda merak ettim yani bu adam eve gelince oturup yuzunuze bakabiliyor mu muhabbet edebiliyor mu piskin herif.
konu gercekse sabriniza ve sakinliginize hayran kaldim.hani empati yapin diyolar evet empati yapiyorum dakkasina giderdim.
Duzelceksede umrumda olmazdi. Bu halti yiyen hep yer . Zaten guven diye biseyde kalmamis. Omrumun sonuna kadar bu adam nerde birini mi buldu diye geciremezdim.
Cocugumu o pislik herifin yaninda buyutecegime tek basima buyuturdum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle allah yardımcın olsun çok zor bi durum böyle şeyler okurken kalbim sikisiyo. Ama eğer bitsin istemiyorsan -ki yuva yıkmak kolay değil bi de çocuk varmis- ona daha çok ilgi göster bence, tabi zor bi durum nasil yapabilrisin sen de bilmiyorsun ama dene bence üstüne düş biraz onu eve bağlamaya çalış, tarzını değiştir ne biliyim sac kesimini rengini değiştir evde makyajla dolaş ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalış, soyledigimi yapman çok zor biliyrm böyle bi ihanete uhramisken bunu yapmak istemiyo olabilrisin ama belli ki bitirmek istemiyosun o yüzden bence bunu yapmalisin git kendine güzel güzel gecelik bak mesela. Onu yeniden kendine aşık et biz kadınlar istedikten sonra başaramayacağımiz birşey yok :)

Adam da zaten karısının saç rengini beğenmediği için kendine metres tutmuştu. Kadınlar olarak değerimizi 'dantelli gecelik' ve 'evde makyajlı dolaşma' olarak belirlediğimiz sürece daha çok eziliriz. Sorun adamın karısına saygı duymaması, ona değer vermemesi, duygularını önemsememesi, bilmem anlatabildim mi? Her problem dantelli gecelik giyerek çözülseydi, aile terapisti diye bir şey olmazdı değil mi? Kendi değerinizi bu kadar düşürmeyin, hiçbirimiz tek amacı kocasını cinsel açıdan tatmin etmek olan fahişeler değiliz, ha siz eğer kendinizi öyle görürseniz eşleriniz/ sevgilileriniz de size fahişe muamelesi yapar. İsterseniz, konu sahibi eşine söylesin de komodinin üstüne de 100 Dolar bıraksın sabahları çıkmadan önce. :ssz:

'Gırmızı don giy de herifi kendine bağlacılar' yine gelmiş. Yani yakında BDV'yi bırakıp Türkiye ve Dünya Gündemi topicine gelir de Suriye'de akan kanların durulması için Esad'a 'Müzakerelere dantelli gecelik giy bacım' diye tavsiye verecekler diye korkuyorum. :27: Siz lütfen BDV'de takılmaya devam edin canlar. :55:

Son düzenleme:
'Gırmızı don giy de herifi kendine bağlacılar' yine gelmiş. Yani yakında BDV'yi bırakıp Türkiye ve Dünya Gündemi topicine gelir de Suriye'de akan kanların durulması için Esad'a 'Müzakerelere dantelli gecelik giy bacım' diye tavsiye verecekler diye korkuyorum. :27: Siz lütfen BDV'de takılmaya devam edin canlar. :55:

işte Adriana Lima hep buradan kaybetti.. bir de VS meleği olacak :19:

bunu bile kadına yıkmışız, helal olsun bize..

Adam da zaten karısının saç rengini beğenmediği için kendine metres tutmuştu. Kadınlar olarak değerimizi 'dantelli gecelik' ve 'evde makyajlı dolaşma' olarak belirlediğimiz sürece daha çok eziliriz. Sorun adamın karısına saygı duymaması, ona değer vermemesi, duygularını önemsememesi, bilmem anlatabildim mi? Her problem dantelli gecelik giyerek çözülseydi, aile terapisti diye bir şey olmazdı değil mi? Kendi değerinizi bu kadar düşürmeyin, hiçbirimiz tek amacı kocasını cinsel açıdan tatmin etmek olan fahişeler değiliz, ha siz eğer kendinizi öyle görürseniz eşleriniz/ sevgilileriniz de size fahişe muamelesi yapar. İsterseniz, konu sahibi eşine söylesin de komodinin üstüne de 100 Dolar bıraksın sabahları çıkmadan önce. :ssz:

Öbür kadın ne yaptı acaba adam onun duygularını çok mu onemsiyo ona saygı mi duyuyo bu yüzden mi yaninda? Dimi adam o kadına hiç dokunmuyor zaten sadece onun yaninda oturmak adamı mutlu ediyor bu yüzden yeni heyecanlar peşinde! Benim demek istediğimi anlamayip bu sekil terbiyesizce cevap vermeniz sizin ayibiniz. Ben her şey cinselliktir erkeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için varız gibi birşey söylemedim. Erkekler monotonluktan çok cabuk sıkılıyor biraz değişiklik hem kadına hem erkeğe iyi gelir buna ek olarak yatakta mutluluk da önemlidir. Her acidan dengeyi saglamak gerek yani. He siz bunu da yanlış anlarsınız simdi onu da bi acikliyim ben konu sahibine kusur sende tüm hata sende adami mutsuz ettin gibi birşey söylemiyorum kadının o kadar büyük bi görevi var ki hamile yeni doğum yapmış bebeği var bin parcaya bolunmus halde ama biz kadinlar yapimiz geregi gucluyuz degisiklik yapilmasi zor birsey degil ayıp adamın ayıbı boyle ona sadik kalmis bi kadın bu ihaneti hic hak etmiyor. Ama gelip de burada hemen ayrıl kardeşim kov onu boşver hayatına bak diyemem birincisi bu kadın eşini seviyo ikincisi sevgili değiller evliler ve çocukları var bunları da düşünmek gerek boşanmak basit değil. Kadın belli ki kocasını geri kazanmak istiyo o zaman bu konuda ona büyük is düşüyor. Kocasını geri kazanması yapma etme diyerek ağlayıp sizlayarak olacak is mi? Adam belli ki karisini kaybetmek istemiyo sadece kafası karışmış farklı heyecanlar peşinde. Ben adamı affet herşeyi unut da demiyrm zamanı gelince bu yasattiklarinin açısını çıkarsin tabiki bu ihanet unutulacak birşey değil. Ama ilk görev kocasını o kadından uzak tutmak olmalı. He ben ayrılmak istiyrm der o başka kendi bileceği is o zaman yapmasın birşey. Önce yazdiklarimdaki mantığı bir kavrayin ;)

Şu askerlere ne kullanıyorlar cinsel istek azaltıcı olarak.
Koyun ondan vallahi bak , tamam olabilir hayatta her şey insanlar için ama bu pişkinlik nedir yahu.
İnce adammış ama bak seni merak ettirmiyor töbe töbeee.

şap :)) mantıklıymış :1:

Öbür kadın ne yaptı acaba adam onun duygularını çok mu onemsiyo ona saygı mi duyuyo bu yüzden mi yaninda? Dimi adam o kadına hiç dokunmuyor zaten sadece onun yaninda oturmak adamı mutlu ediyor bu yüzden yeni heyecanlar peşinde! Benim demek istediğimi anlamayip bu sekil terbiyesizce cevap vermeniz sizin ayibiniz. Ben her şey cinselliktir erkeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için varız gibi birşey söylemedim. Erkekler monotonluktan çok cabuk sıkılıyor biraz değişiklik hem kadına hem erkeğe iyi gelir buna ek olarak yatakta mutluluk da önemlidir. Her acidan dengeyi saglamak gerek yani. He siz bunu da yanlış anlarsınız simdi onu da bi acikliyim ben konu sahibine kusur sende tüm hata sende adami mutsuz ettin gibi birşey söylemiyorum kadının o kadar büyük bi görevi var ki hamile yeni doğum yapmış bebeği var bin parcaya bolunmus halde ama biz kadinlar yapimiz geregi gucluyuz degisiklik yapilmasi zor birsey degil ayıp adamın ayıbı boyle ona sadik kalmis bi kadın bu ihaneti hic hak etmiyor. Ama gelip de burada hemen ayrıl kardeşim kov onu boşver hayatına bak diyemem birincisi bu kadın eşini seviyo ikincisi sevgili değiller evliler ve çocukları var bunları da düşünmek gerek boşanmak basit değil. Kadın belli ki kocasını geri kazanmak istiyo o zaman bu konuda ona büyük is düşüyor. Kocasını geri kazanması yapma etme diyerek ağlayıp sizlayarak olacak is mi? Adam belli ki karisini kaybetmek istemiyo sadece kafası karışmış farklı heyecanlar peşinde. Ben adamı affet herşeyi unut da demiyrm zamanı gelince bu yasattiklarinin açısını çıkarsin tabiki bu ihanet unutulacak birşey değil. Ama ilk görev kocasını o kadından uzak tutmak olmalı. He ben ayrılmak istiyrm der o başka kendi bileceği is o zaman yapmasın birşey. Önce yazdiklarimdaki mantığı bir kavrayin ;)

Yazdıklarınızı baştan sona okumadan cevap veriyorum, ben size 'Ayy, cinselliğin ne önemi var canım? Kardeş kardeş yatsınlar yatakta' mı demişim? Evet adam şu an o metresin yanında, ama sizce metresine değer veriyor mu? Onu nikahına geçirir mi? Kaç erkek tanıdınız hayatınızda hayat kadınlarına saygı duyan? Eğer kadınlar kocaları tarafından yalnızca cinsel çekimleri sayesinde değer görselerdi bugün dünyada en büyük değeri hayat kadınları, striptizciler, ve p.rno yıldızlarının görmesi gerekirdi öyle değil mi? Sorsanıza bir etrafınızdaki erkeklere kaçı o kadınları dikkate alır, onlara saygı duyar, onlarla evlenir?

Burada sorun adamın karısını aldatması değil. Sorun adamın karısını aldatmaya karısının haberi olduğu halde devam etmesi, bir de üstüne pişkin pişkin 'Ya bana zaman ver, daha cinselliğe doyamadım, yarın yine onun yanına gidiyorum' deyip, metresinin yanına gitmeye devam etmesi. Üzgünüm ama bu karısına saygı duyan, ona değer veren kaybetme korkusu olan erkek hareketi değil. Adamda biraz kaybetme korkusu olsaydı karısı durumu öğrendikten sonra ayaklarına kapanır, onu affetmesi için yalvarırdı. Bir daha da bu meseleyi açmaya dahi cesaret edemezdi. Ama adam bunların hiçbirini yapmıyor çünkü kadının duygularına değer vermiyor, onu kaybetmekten zerre korkmuyor tam da şu 'Aman bacım, kocanı ne yaparsa yapsın bırakma; git gecelik giy, onun geyşası ol' zihniyetinden dolayı. adam biliyor ki ne yaparsa yapsın karısı ona kul köle olacak, niye aldatmasın bana bir söylesene? Oysaki bu kadına güçlü durması, kendini ezdirmemesi salık verilse ve bu kadın da öyle dursa kocasının karşısına geçip 'Bana böyle davramazsın, ben kendi değerimin farkındayım, o kadını hemen bırakıyorsun' dese bu adam şu an o kadının koynunda yatıyor olmazdı, karısının ayaklarına kapanmış 'Lütfen beni affet, çocuğum bensiz büyümesin' diye yalvarıyor olurdu. Umarım meramımı anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
işte Adriana Lima hep buradan kaybetti.. bir de VS meleği olacak :19:

bunu bile kadına yıkmışız, helal olsun bize..

Aa ama şekerim , tüm suç Adriana'nın. Hep abidük gubidik renklerde giyiyor donları. Yok pembe, yok mavi, leopar desenli. Dedik o kadar kırmızı giy diye, dinletemedik, adam ne yapsın.:19:
Ya bir de işin komik tarafı şu erkeklerin kadına yalnızca cinsel cazibe arttırılırak değer vereceğini düşünenler sorsunlar bakalım kocalarına kaçı hayat kadınıyla evlenirmiş? Ya da kaçı o kadınlara saygı duyuyormuş? E tüm erkekleri erotik film yıldızlarının, striptizcilerin falan kapması gerekiyordu bu mantığa göre. Ama ne hikmetse hiçbir erkek o kadınlara zerre saygı duymuyor. :ssz: adam metresiyle yatıp kalkıyor, ama çocuklarına anne olarak konu sahibini seçiyor bu bile çok şey anlatıyor ya neyse.

Cocugun var yapma!
Cocugun var boşanma!
Eee bunu erkekler neden düşünmüyo...
Cocugumun yüzüne nasıl bakarım demeyip. Uckurunun peşinden gidiyo...

Sizde evde keklik gibi bekleyin... hevesi gecer gelir....
Başka kadınlarada gidip yine bize ugrarsanız şaşırmayız.
Bekle sen bekle...dişi kuş yapar evi...

Aa ama şekerim , tüm suç Adriana'nın. Hep abidük gubidik renklerde giyiyor donları. Yok pembe, yok mavi, leopar desenli. Dedik o kadar kırmızı giy diye, dinletemedik, adam ne yapsın.:19:
Ya bir de işin komik tarafı şu erkeklerin kadına yalnızca cinsel cazibe arttırılırak değer vereceğini düşünenler sorsunlar bakalım kocalarına kaçı hayat kadınıyla evlenirmiş? Ya da kaçı o kadınlara saygı duyuyormuş? E tüm erkekleri erotik film yıldızlarının, striptizcilerin falan kapması gerekiyordu bu mantığa göre. Ama ne hikmetse hiçbir erkek o kadınlara zerre saygı duymuyor. :ssz: adam metresiyle yatıp kalkıyor, ama çocuklarına anne olarak konu sahibini seçiyor bu bile çok şey anlatıyor ya neyse.

daha beteri adam kadına aşık.. yani günlük, eğlencelik ya da geçici olarak bakmıyor bildiğin aşık.. millet gecelik, don seviyesinde ama adam belki de sadece gözlerine bakıyor sevgilisinin.. dediğin gibi kırmızı don ile aşık olunsaydı striptizciler top yapardı aşk konusunda.. hani arkadaş sormuş ya onun duygularını mı önemsiyor diye, elbette önemsiyor o yüzden konu sahibine dokunmuyor bile.. hayatı, kalbi, beyni başkasına kaymış bir adamı hangi don ve gecelik geri getirir bilemedim..

Back