• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim baskasına aşık yardım

Yok yok bizde bu akıl oldugu sürece.
Bu erkeklerde uckur merakı bitmez....
Ohhhh adamın bi elinin altında evdeki EŞ sıfatlı bayan... diğer elinin altında SEVGİLİ adı altında aşık oldugu hatun....
Ondanda bi cocuk yapsında cekirdek aileniz büyüsün. Aşkını meyvesiz bırakmasın....

Yazdıklarınızı baştan sona okumadan cevap veriyorum, ben size 'Ayy, cinselliğin ne önemi var canım? Kardeş kardeş yatsınlar yatakta' mı demişim? Evet adam şu an o metresin yanında, ama sizce metresine değer veriyor mu? Onu nikahına geçirir mi? Kaç erkek tanıdınız hayatınızda hayat kadınlarına saygı duyan? Eğer kadınlar kocaları tarafından yalnızca cinsel çekimleri sayesinde değer görselerdi bugün dünyada en büyük değeri hayat kadınları, striptizciler, ve p.rno yıldızlarının görmesi gerekirdi öyle değil mi? Sorsanıza bir etrafınızdaki erkeklere kaçı o kadınları dikkate alır, onlara saygı duyar, onlarla evlenir?

Burada sorun adamın karısını aldatması değil. Sorun adamın karısını aldatmaya karısının haberi olduğu halde devam etmesi, bir de üstüne pişkin pişkin 'Ya bana zaman ver, daha cinselliğe doyamadım, yarın yine onun yanına gidiyorum' deyip, metresinin yanına gitmeye devam etmesi. Üzgünüm ama bu karısına saygı duyan, ona değer veren kaybetme korkusu olan erkek hareketi değil. Adamda biraz kaybetme korkusu olsaydı karısı durumu öğrendikten sonra ayaklarına kapanır, onu affetmesi için yalvarırdı. Bir daha da bu meseleyi açmaya dahi cesaret edemezdi. Ama adam bunların hiçbirini yapmıyor çünkü kadının duygularına değer vermiyor, onu kaybetmekten zerre korkmuyor tam da şu 'Aman bacım, kocanı ne yaparsa yapsın bırakma; git gecelik giy, onun geyşası ol' zihniyetinden dolayı. adam biliyor ki ne yaparsa yapsın karısı ona kul köle olacak, niye aldatmasın bana bir söylesene? Oysaki bu kadına güçlü durması, kendini ezdirmemesi salık verilse ve bu kadın da öyle dursa kocasının karşısına geçip 'Bana böyle davramazsın, ben kendi değerimin farkındayım, o kadını hemen bırakıyorsun' dese bu adam şu an o kadının koynunda yatıyor olmazdı, karısının ayaklarına kapanmış 'Lütfen beni affet, çocuğum bensiz büyümesin' diye yalvarıyor olurdu. Umarım meramımı anlatabilmişimdir.

Ben söylediklerinin hepsi yanlış sana katilmiyrm falan demiyrm kadın sadece erkeğin ihtiyacını karşılamak için vardir gibi bi düşünceyle yorum yapmadım oraya kırmızı don giy herşey hallolur demiyrm onu acikliga kavuşturmaya calisiyrm. Adam tabi ki en büyük küfürleri hakediyo kaybetmekten korkmuyo ama kaybetmek istemiyo yoksa bozar gününü gün ederdi karısının ayak bağı olmasını istemezdi. Kadın zaten boşanmayı kafaya koysa buraya bana yardim edin diye konu acmazdi. O yüzden burada yazılan bosan ifadeleri bos bence. Bizim simdi bu evliliği kurtarmak için ne tur çareler bulabiliriz ona bakmamiz lazim. Ki ben de biraz değişiklik yapması taraftariyim herşeyi de cinselliğe yikmiyorum. Adamı eve bağlamalı kendine yeniden aşık etmeli diyrm kadın istedikten sonra bunu başarır. Bunu başardıktan sonra da ona yapttıklarının acısını çıkarsın bu yaptığı affedilir değil ve her turlu cezayı hakediyo. Bu sure içinde güçlü olmalı ve elinden geleni yapmalı onu evine bağlamak icin onu kul köle etmeli yalvarmasini sağlamalı. Boyle bekleyerek bu isin bir yere varacağı yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha beteri adam kadına aşık.. yani günlük, eğlencelik ya da geçici olarak bakmıyor bildiğin aşık.. millet gecelik, don seviyesinde ama adam belki de sadece gözlerine bakıyor sevgilisinin.. dediğin gibi kırmızı don ile aşık olunsaydı striptizciler top yapardı aşk konusunda.. hani arkadaş sormuş ya onun duygularını mı önemsiyor diye, elbette önemsiyor o yüzden konu sahibine dokunmuyor bile.. hayatı, kalbi, beyni başkasına kaymış bir adamı hangi don ve gecelik geri getirir bilemedim..

Doğru bir de adamın o kadına aşık olma ihtimali var.:31: Hatta o kadar aşık ki karısına dokunduğunda suçluluk duyuyor o kadına karşı, onun duygularına daha fazla değer veriyor belki de. Şimdi okudum, aşığım diye itiraf da etmiş, normalde erkekler aşık olsalar bile değilim derler, bu onu dahi itiraf etmiş okumamıştım bak. Yani şu kırmızı gecelik olayı daha da saçmalaştı gözümde bu yeni bilgi sayesinde.

Doğru bir de adamın o kadına aşık olma ihtimali var.:31: Hatta o kadar aşık ki karısına dokunduğunda suçluluk duyuyor o kadına karşı, onun duygularına daha fazla değer veriyor belki de. Şimdi okudum, aşığım diye itiraf da etmiş, normalde erkekler aşık olsalar bile değilim derler, bu onu dahi itiraf etmiş okumamıştım bak. Yani şu kırmızı gecelik olayı daha da saçmalaştı gözümde bu yeni bilgi sayesinde.

Aşık olma meselesine çok dikkat etmemiştim. Belki adam kadına niye aşık olmuş onu dusunup bulabilirsek çözüme daha rahat ulasiriz

Aşık olma meselesine çok dikkat etmemiştim. Belki adam kadına niye aşık olmuş onu dusunup bulabilirsek çözüme daha rahat ulasiriz

Kadın kırmızı don giyip, evde makyajla dolaşıyormuş. :ssz: O sayede adam aşık olmuş.

Geçen gün okuduğum bir araştırmada erkeklerin eşlerini aldatma sebebi olarak %65 duygusal tatminsizlik gösteriyordu. Ben konuya biraz farklı yaklaşmak istiyorum, bence eşiniz sizi aldatsa da ona normalden çok daha fazla ilgi gösterin-biliyorum bu çok zor-daha fazla sevgi cümlesi kurun, ona gerkten ihtiyacınız olduğunu hissettirin. Bu onda bir farkındalık yaratacaktır bence. Olduku tüm bu fedakarlıklarınıza ve emeklerinize rağmen durum değişmedi en azından siz elinizden geleni yapmanın huzurunu yaşarsınız. O ise kesinlikle bir gün sizin emeklerinizi görmezlikten gelmenin acı pişmanlığını Yaşar. Bence kendiniz, çocuğunuz, aileniz için pes etmeyin. En mutlu görünen evlilikler bile çok acı şekillerde sınanırlar. Ve yine diyorum pes etmeyin be eşinizi o kadına bırakmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi niyetli oldugunuzun farkindayim ama insan kendini defalarca aldatip bunu bide utanmadan piskin piskin soyleyen bir adama ne kadar sevgi gostere bilir hem adam vaz gecip karisina donse bile ilerde ayni seyi birdaha tekrarlamayacagi ne malum bu cok ama cok onur kirici bir durum ..... ben kusura bakmayin ama boyle bir adamin karisi sevdigine inanmiyorum sevse bile belliki nevsine hakim olacak kadar degil karisi hamile kaldi diye hemen solugu baska kadinlardami almaliydi yani birde cocugu icin katlanmasini soyluyorsunuz bence bir evde huzur yoksa erkenden bitirilmeli bakin kendimden ornek vereyim benim baba dedigim yaratik insan bile diyemiyorum hayvanin teki icki icer dayak atar agzindan bir tek guzel soz cikmaz anemi calistirip butun parasini elinden alir neler neler ve benim o kor cahil anam butun bunlara ben ve lardeslerim icin katlandi sonuc hepimizde sfir bir ozguvenle beş sfir geriden basladik hayata eger calisma imkanin varsa ve ailende arkanda duruyorsa birak gitsin ben hep keske diyorum annem braksaydi o adami da ac kalsaydik okuyamasaydik en azindan huzurumuz olurdu :(

Kadın kırmızı don giyip, evde makyajla dolaşıyormuş. :ssz: O sayede adam aşık olmuş.

Sanki ben herşey cinselliktir diyrm yahu niye anlamamakta bu kadar israrcisiniz.Konu sahibine bosanmak istemiyosa eger kendinde biraz değişiklik yapsin diyrm buna ek olarak cinsellikte önemli ama ben herşey cinsellikten ibaret demiyrm önce bunu bi anlayin. Erkekler monotonluktan sıkılır başka şeylere kayar ilgileri öncelikle bunu onlememiz lazim bu yüzden birşeyleri değiştirmeli sac bas giyim ve cinselliği de unutmamalı diyorum. Erkek bunları eşinden bulduğu zaman başka seylere ilgisi azalir. Erkekler çok basit canlılar duygusal dusunemiyolar onlarin vicdanina kalmis birsey ben bunu çocuğuma karıma nasıl yaparım diye düşünmek demekki bu adam vicdanını gözardı etmiş eşinin onun vicdanına dokunacak birşeyler yapması lazim, adam görsün benim ne kadar güzel iyi bi karim varmış benim yaptıklarına rağmen o bana boyle davrandi ben bunu ona nasıl yaptım desin diye öneri sunmaya calisiyrm. Önce orda bi anlasalim tüm o soylediklerimden sadece cinselligin önemli olduğu düşüncesini cikartmissiniz demekki tüm odaginiz oymus

Çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun
ben başkasına aşığım demek bence açık açık
beni terket demek.Böyle erkekler yeryüzünde neden yaşar acaba

Çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun
ben başkasına aşığım demek bence açık açık
beni terket demek.Böyle erkekler yeryüzünde neden yaşar acaba

O da ayrı bi sacmalik adamdaki, asigim diyo ama karısından ayrılmak istemiyo, aşığım diyo bana zaman ver onunla bagimi kescem diyo bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Ortada minicik bi çocuk varken bosan diyemiyrm anca kocasını eve bağlamanın yolunu bulmalı boşanmak istemiyosa. Affedilmez de ama sonrasında burnundan getirilebilir. allah kimseye yaşatmasın vallahi çok zor bi durum

O da ayrı bi sacmalik adamdaki, asigim diyo ama karısından ayrılmak istemiyo, aşığım diyo bana zaman ver onunla bagimi kescem diyo bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Ortada minicik bi çocuk varken bosan diyemiyrm anca kocasını eve bağlamanın yolunu bulmalı boşanmak istemiyosa. Affedilmez de ama sonrasında burnundan getirilebilir. allah kimseye yaşatmasın vallahi çok zor bi durum

boşan diyemeyiz evet ama affet dese içi affedemez tekrar eskisi gibi olamaz.
yıllar geçipte geçmişe baktığında çok pişman olacak Ben bu adamı neden çekmişim diyecek
tabi bunlar sadece benim fikrim.

Ya ben birde erkeklere verilen asiri degeri anlayamiyorum ayni seyi kadin yapsa or..pu olur fa..se olur sur..tuk olur ama erkek yapinca hep baska kadina gitmis aldatmis capkinlik yapmis gibi yumusak kelimelerle anlatiliyo bence toplum olarak degismeliyizzz erkeklerede cok agar bir dile or..pu diye bilmeliyizzzz bu durumum erkekler icinde cok cirkin bisi oldugunu vurgulaya bilmeliyizzzzz..

Şaka mısınız yahu? Adamın yaptıklarına rağmen hâlâ boşanma,eve bağla diyenler var. Neymiş küçük çocuk varmış. O adam düşünmüş mü acaba hiç çocuğunu? Ama yok kadın çocuğunu düşünüp bu adamdan ayrılmasın evlilikleri bozulursa çocukları çok etkilenir ya... peki hiç düşündünüz mü bu adam bu şeyi 7-8 sene sonra yeniden yapsa ve karısını,çocuğunu bırakıp giderse o çocuk nolur? Ama yok boşanmasın mazallah çocuk etkilenir. Burda kadının psikolojisinin ne önemi var ki. ______Konu sahibi; senin yerinde olsa bu adamin beni aldattığını fotoğraf,video ya da ses kayıtlarıyla kanıtlardım. Mahkemeye başvurup bunları delil olarak gösterirdim. Versin her ay nafakayı hemde fazla fazla. Senin geçimini belli miktarda karşılar. Bu adam anca parasını kaybederse üzülür.

boşan diyemeyiz evet ama affet dese içi affedemez tekrar eskisi gibi olamaz.
yıllar geçipte geçmişe baktığında çok pişman olacak Ben bu adamı neden çekmişim diyecek
tabi bunlar sadece benim fikrim.

Zor valla konu sahibi ne yapmak istiyorsa ona gore bi taktik uygulamali, boşanmak isterse delil bulmalı istemiyosa evine baglamali bana istemiyo gibi geldi istese napcam diye konu açıp içini rahatlatacak şeyler okumaya ihtiyaç duymazdi. Her koşulda affedemiycek her iki durumda da zamanı gelince surundurmeli. Napti acaba sesi çıkmıyor hic

Şaka mısınız yahu? Adamın yaptıklarına rağmen hâlâ boşanma,eve bağla diyenler var. Neymiş küçük çocuk varmış. O adam düşünmüş mü acaba hiç çocuğunu? Ama yok kadın çocuğunu düşünüp bu adamdan ayrılmasın evlilikleri bozulursa çocukları çok etkilenir ya... peki hiç düşündünüz mü bu adam bu şeyi 7-8 sene sonra yeniden yapsa ve karısını,çocuğunu bırakıp giderse o çocuk nolur? Ama yok boşanmasın mazallah çocuk etkilenir. Burda kadının psikolojisinin ne önemi var ki. ______Konu sahibi; senin yerinde olsa bu adamin beni aldattığını fotoğraf,video ya da ses kayıtlarıyla kanıtlardım. Mahkemeye başvurup bunları delil olarak gösterirdim. Versin her ay nafakayı hemde fazla fazla. Senin geçimini belli miktarda karşılar. Bu adam anca parasını kaybederse üzülür.

Kadın severek evlendik demiş sevince herşeyi silip atmak kolay olmuyor boşanmak istese zaten boyle bi konu acmazdi hemen uygulardi belki bi çıkar yol bulabilirim amaçlı yazmış ben bosan ya da bosanma diyemiyorum belli ki bitsin istemiyo ama bi yandan da hazmedemiyo o yüzden bende onerimi söyledim mesela. Ama tabi son kararını verip boşanmak isterse de karisilmaz buna. Bi de neden evli ya da sevgilisi olan erkekler kadinlara çekici geliyor anlamiyrm başka erkek mi yok bu dünya nereye gidiyo ya mutluluğu hakeden o kadar insan varken hepsi mutsuz..

Kadın severek evlendik demiş sevince herşeyi silip atmak kolay olmuyor boşanmak istese zaten boyle bi konu acmazdi hemen uygulardi belki bi çıkar yol bulabilirim amaçlı yazmış ben bosan ya da bosanma diyemiyorum belli ki bitsin istemiyo ama bi yandan da hazmedemiyo o yüzden bende onerimi söyledim mesela. Ama tabi son kararını verip boşanmak isterse de karisilmaz buna. Bi de neden evli ya da sevgilisi olan erkekler kadinlara çekici geliyor anlamiyrm başka erkek mi yok bu dünya nereye gidiyo ya mutluluğu hakeden o kadar insan varken hepsi mutsuz..

Aslında bunun psikolojik bir açıklaması var. Çocukluk ve ergenlik çağında babasıyla arası iyi olmayan hatta babasından fiziksel şiddet gören kız çocukları ileriki yıllarda böyle davranışlarda bulunabiliyorlar. Ama yine de tabiki kötü bir şey. Sevgi varsa evet boşanmak zor ama birde şöyle düşünelim kadın kocasını seviyor ama kocası karısını seviyor mu acaba? Karısını gerçekten sevse bunca şeyi yapar mıydı? Bu kadını bu kadar kötü bir duruma düşürür müydü? Bence sevgi de aşkta bir yere kadar. Seni sevmeyen biriyle evli olmak evde huzur mu bırakır sanki? Çocuğum için boşanamam diyor ama bence bunu da düşünsün. Benim düşünceme göre böyle şeyler yapmış olan adamın evinde huzur olmaz. Bu ortam da çocuğu kötü etkiler. Ama yine de kendisi bilir tabi

Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor

Direkt ver mahkemeye ayrıl. Nasıl bişey bu 😩 Allah yardımcınız olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında bunun psikolojik bir açıklaması var. Çocukluk ve ergenlik çağında babasıyla arası iyi olmayan hatta babasından fiziksel şiddet gören kız çocukları ileriki yıllarda böyle davranışlarda bulunabiliyorlar. Ama yine de tabiki kötü bir şey. Sevgi varsa evet boşanmak zor ama birde şöyle düşünelim kadın kocasını seviyor ama kocası karısını seviyor mu acaba? Karısını gerçekten sevse bunca şeyi yapar mıydı? Bu kadını bu kadar kötü bir duruma düşürür müydü? Bence sevgi de aşkta bir yere kadar. Seni sevmeyen biriyle evli olmak evde huzur mu bırakır sanki? Çocuğum için boşanamam diyor ama bence bunu da düşünsün. Benim düşünceme göre böyle şeyler yapmış olan adamın evinde huzur olmaz. Bu ortam da çocuğu kötü etkiler. Ama yine de kendisi bilir tabi

Çok dogru soyluyosun da iste cok zor gerçekten allah sabir versin hadi sevmese tamam çocuk da olmasa tamam bosan dersin ama böyle insan kestirip atamiyo gerçekten allah yardımcısı olsun. Boyle şeyler hep masum kadınların başına geliyor zaten çok uzuluyrm yaa. Konu sahibi gelse de gelişmeleri anlatsa ne karar vermiş çok merak ettim

öncelikler herkese fikirlerinden dolayı teşekkürler hepinizin düşüncesine saygım var uzun süredir yazmadım ama okudum hepsini.şunu söyliyeyim ne beni ne de eşimi tanımadığınız için farklı önerileriniz var.doğrudur herkesin yetiştirlme tarzı yaşam koşulları vesayre farklıdır o yüzden de ne beni anlamanızı ne de eşimi anlamanızı beklemiyorum.evet benim için çok zor bir zaman benim olduğu kadar belki eşimin de.öne sürdüğünüz terk et boşan önerileerinizi yapmayı denedim.kaç kez valizimi hazrıladım hatta en son haber bile vermeden hava alanına gittim ama öğrendi ve geri döndürdü beni.defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk.çünkü biz hep bi arkadaş gibi konuşabilen insanlardık.eşim pişman hemde çok bunu yüzünden görebiliyoum hayatım boyunca da unutmayacam bu yaptığını o da biliyor.zaman istemesi sadece kadından ayrılmak için değişdi kendini affetmesi için deydi.şu an görüşmüyolar ilerde ne olur bilemem.ama size bazı şeyleri de açıklayayım.evet severek evlendik ama iki farklı kültürün insanıydık farklı şekilde yetiştirldik.ama hepsini aşacağımızı düşündük ya da ben düşündüm.ben ne kadar utangaç kendine kapanık biriysem eşim o kadar arkadaş canlısı eğlenmeyi gezmeyi giyinmeyi seven biridir.başlarda ayak uydurdum ama sonra bıraktım.evlenirken 57 kiloydum doğum yaptığım da 96.evlendilten kosa bi süre sonra kilo alkmaya başladım ve kendime balmayı bıraktım .hep aynı şeylkerle gezdim buna hamilelik de dahil.dışarı çıkmak istemedim.sadece eşim yanımda evde otursun o da gezmesin istedim.her arkadaşıyla buluşmasında kızdım neden bu kadar para harcadın neden şuraya gittin demeye başladım.anlayacağınız sürekli dırdırcı biri oldum.bunlara rağmen eşim aldatmadı taki hamileliğin son zamanlarına kadar.bakın yalnış anlaşılmasın bunlar eşimi haklı çıkarmaz ama şunu unutmayaılm erkeklerle kadınlar farklı düşünür.eşim ne kazandıysa geldi bana verdi hi,ç bir zaman harcamalarıma karışmadı aksine al giyin gez dolaş dedi.etrafımda bi çok insan eşlerinden gizli alışveriş yaparken ben imkanım olsada yapmadım.hata mı hata bunları kendeime söylüyordum ama doğru söylememişim .eşimle en son konuşmamız da artık yüzüme acı da olsa bunları söyledi.ve haklıydı onu evden uzaklaştıran bendim eve geldiğin de bakımsız dırdırcı evine özen göstermeyen biri vardı karşısın da ve bir anda bakımlı işveli cilveli giyinmeyi makyaj yapmayı seven eğlenmeyi bilen hayatta kimseyi umursamayan bir kadın çıktı ve o zman eşim grçeklerle yüördi ki neden benim karım böyle değil.bakın kadının attığı bir kaç msj ı gördüm ne evliliğimizde ne sevgiliyken ben böyle şeyler söylemedim eşime tabi diğer kadının da kendine çekmek işçin yaptığı şeylerdi bunlar ve eşimin kafası karıştı evet başta aşığım dedi ama şu an aşık olmadığını anladı sadece bir heyecan değişiklik artık ne derseniz haklımı yine değil .ama bir anlık zaaf artık ne denirse.ben acı gerçeklerile yüzleşince düşündüm ve eşim haklıydı kendime yaptıklarım konusun da kendime fiziksel olarak kendime güvenmiyordum veacısını eşimden çıkardım.ama artık anladım önce kendime bakmam gerektiğini ve şu anda onu yapıyorum 82 kiloyum ve sporumu diyetimi yapıyorum her gün bakımlı olmaya çalışıyorum ne olursa olsun eşimin yanında kendimden utanmıyorum bunları onun için değil kendim için yapıyorum.o bu değişimi görür hatasını anlarsa ne ala ki çok pişman zaten kendide defalarca söyledi yüzüme bakmaya utandığını vesayre neyse ben eşimi seviyorum belki bu olay onu ne kadar sevdiğimi görmemi daha iyi sağladı oğlumu seviyorum babası eve geldiğinde gözlerindeki ışıltıyı onu gördüğünde nasıl güldüğünü babasıyla nasıl oynadığını görüyorum ondan bunları almak istemediğim için mücadele ediyorum eşimi o kadına bırakmayacağım ama ilerde ne olur bilemem şu an ben önce kendim için sonra oğlum için sonrada evliliğim içi,n mücadele ediyorum gerisi allaha kalmış ve şu an da gayet iyi gidiyor merak edenler için

Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor

bunun dürüstlükle alakası yok pişkinlikle alakası var bence:19: oh ne güzel siz bekleyin o gitsin gününü gün etsin gelsin sizlede ilişki yaşamasın sizden neden ayrılsın ki hizmetçisi gibi olmuşsunuz kabullenmişsiniz:19: bir eli yağda bir eli balda :ssz:

Öncelikle geçmiş olsun,
Bibibella'ya sonuna kadar katılıyorum. Siz tepkinizi koymamışsınız zaten, herşeyi kabullenmişsiniz. Cidden nasıl sabrediyorsunuz buna?
Bu adamı affetmekten filan da bahsetmeyin lütfen, adam af dilememiş ki!
Ne zamanı ya, kadın yapsa O.... denir. Al işte bu da erkeğin O..... 'su. Hem de ağzıyla söylüyor ne halt yediğini.
Siz hala Polyanna oynamaya devam edin, çamaşarını bulaşığını yıkayın. Belki bana dokunur diye bekleyin.

öncelikler herkese fikirlerinden dolayı teşekkürler hepinizin düşüncesine saygım var uzun süredir yazmadım ama okudum hepsini.şunu söyliyeyim ne beni ne de eşimi tanımadığınız için farklı önerileriniz var.doğrudur herkesin yetiştirlme tarzı yaşam koşulları vesayre farklıdır o yüzden de ne beni anlamanızı ne de eşimi anlamanızı beklemiyorum.evet benim için çok zor bir zaman benim olduğu kadar belki eşimin de.öne sürdüğünüz terk et boşan önerileerinizi yapmayı denedim.kaç kez valizimi hazrıladım hatta en son haber bile vermeden hava alanına gittim ama öğrendi ve geri döndürdü beni.defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk.çünkü biz hep bi arkadaş gibi konuşabilen insanlardık.eşim pişman hemde çok bunu yüzünden görebiliyoum hayatım boyunca da unutmayacam bu yaptığını o da biliyor.zaman istemesi sadece kadından ayrılmak için değişdi kendini affetmesi için deydi.şu an görüşmüyolar ilerde ne olur bilemem.ama size bazı şeyleri de açıklayayım.evet severek evlendik ama iki farklı kültürün insanıydık farklı şekilde yetiştirldik.ama hepsini aşacağımızı düşündük ya da ben düşündüm.ben ne kadar utangaç kendine kapanık biriysem eşim o kadar arkadaş canlısı eğlenmeyi gezmeyi giyinmeyi seven biridir.başlarda ayak uydurdum ama sonra bıraktım.evlenirken 57 kiloydum doğum yaptığım da 96.evlendilten kosa bi süre sonra kilo alkmaya başladım ve kendime balmayı bıraktım .hep aynı şeylkerle gezdim buna hamilelik de dahil.dışarı çıkmak istemedim.sadece eşim yanımda evde otursun o da gezmesin istedim.her arkadaşıyla buluşmasında kızdım neden bu kadar para harcadın neden şuraya gittin demeye başladım.anlayacağınız sürekli dırdırcı biri oldum.bunlara rağmen eşim aldatmadı taki hamileliğin son zamanlarına kadar.bakın yalnış anlaşılmasın bunlar eşimi haklı çıkarmaz ama şunu unutmayaılm erkeklerle kadınlar farklı düşünür.eşim ne kazandıysa geldi bana verdi hi,ç bir zaman harcamalarıma karışmadı aksine al giyin gez dolaş dedi.etrafımda bi çok insan eşlerinden gizli alışveriş yaparken ben imkanım olsada yapmadım.hata mı hata bunları kendeime söylüyordum ama doğru söylememişim .eşimle en son konuşmamız da artık yüzüme acı da olsa bunları söyledi.ve haklıydı onu evden uzaklaştıran bendim eve geldiğin de bakımsız dırdırcı evine özen göstermeyen biri vardı karşısın da ve bir anda bakımlı işveli cilveli giyinmeyi makyaj yapmayı seven eğlenmeyi bilen hayatta kimseyi umursamayan bir kadın çıktı ve o zman eşim grçeklerle yüördi ki neden benim karım böyle değil.bakın kadının attığı bir kaç msj ı gördüm ne evliliğimizde ne sevgiliyken ben böyle şeyler söylemedim eşime tabi diğer kadının da kendine çekmek işçin yaptığı şeylerdi bunlar ve eşimin kafası karıştı evet başta aşığım dedi ama şu an aşık olmadığını anladı sadece bir heyecan değişiklik artık ne derseniz haklımı yine değil .ama bir anlık zaaf artık ne denirse.ben acı gerçeklerile yüzleşince düşündüm ve eşim haklıydı kendime yaptıklarım konusun da kendime fiziksel olarak kendime güvenmiyordum veacısını eşimden çıkardım.ama artık anladım önce kendime bakmam gerektiğini ve şu anda onu yapıyorum 82 kiloyum ve sporumu diyetimi yapıyorum her gün bakımlı olmaya çalışıyorum ne olursa olsun eşimin yanında kendimden utanmıyorum bunları onun için değil kendim için yapıyorum.o bu değişimi görür hatasını anlarsa ne ala ki çok pişman zaten kendide defalarca söyledi yüzüme bakmaya utandığını vesayre neyse ben eşimi seviyorum belki bu olay onu ne kadar sevdiğimi görmemi daha iyi sağladı oğlumu seviyorum babası eve geldiğinde gözlerindeki ışıltıyı onu gördüğünde nasıl güldüğünü babasıyla nasıl oynadığını görüyorum ondan bunları almak istemediğim için mücadele ediyorum eşimi o kadına bırakmayacağım ama ilerde ne olur bilemem şu an ben önce kendim için sonra oğlum için sonrada evliliğim içi,n mücadele ediyorum gerisi allaha kalmış ve şu an da gayet iyi gidiyor merak edenler için

Geçmiş olsun tekrardan bence Eşiniz hattını falan da değiştirmeli. Benim anlatmak istediğim de buydu biraz değişiklik fiziksel olarak, ese biraz daha yakin davranmak falan, hamileyken her kadın kendini salar tüm suç sizde değil ama hiçbirşey için geç de değil degisiklik yapmaya baslamissiniz inşallah bundan sonra herşey yoluna girer :)

Back