- Emoji Skoru
- 5.411
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi yalnizlik35
Arkadaşlar,
Hanfendi gerçek bir derdini açmış sizlere ve bebeği var...Bence oturduğumuz yerden şunu niye yapmadın, neden bu kadar large'sın gibi yorumlar yapmak o kadar yanlış ki..Kadın daha ne yapsın bebeği için yaşıyor anlamıyor musunuz ve seviyor kocasını hala tam emzirme döneminde kalmış öylece, zayıf bir dönem yani...Bu konu öyle dedikodu sohbetlerinde dalgaya alınacak konulardan değil. Bir insanın psikolojisiyle oynuyorsunuz şu anda...Çok kötü birşey oturduğunuz yerden sütten çıkmış ak kaşıkmışsınız gibi zaten ezilen, mecbur kalan, çocuğu için yaşayan bir kadına saymak...Kadıncağıza kadınlar kulübü adıyla destek kulübü adıyla destek olacağınıza niye öyle yaptın, niye böyle yapmadınlara girmiş bir de dalga geçmişsiniz..Ayıptır yaa günahtır o süt emen bebeğin sütünü keseceksiniz, kadıncağız ruh hallerinin birinden diğerine girip çıkacak siz daha da kötü yapıyorsunuz..Bir empati yapın yaaa....belki duygusal olarak seviyor kocasını ve inanamıyor hala şok içinde...
Hanımefendi birkaç kibarlıktan uzak yorum için ben yazmadığım halde utandım.Kadınların birbirine destek olması gerekirken erkeği değil gidip hiçbirşeyi kontrol edemeyen bebekli bir kadını suçluyorsunuz yaa inanılmaz birşey bu...Hanfendi siz bu yorumlara inat kuvvetli kalın bebeğiniz için öncelikle ve bir süre ailenizin yanına gidin tatil bahanesiyle...Pek de yüz vermeyin kocanıza...O sizi göremedikçe özleyecek emin olun...Ultimatom verin bir daha olursa asla dönmeyeceğim diye ailenizin evinden ailenize sezdirmeden konuşun...Kesinlikle bebeğini özleyecek önce sonra sizi....
Bir de evli bir erkekle beraber olan karşı taraftaki kadını kimse konuşmamış asıl tuhaf olan kadın modeli o...Daha önce de başkaları varmış, nasıl oluyor eşiniz çok iyi bir yalancı diyorum o zaman...Çapkınlığı bir erkeklik sembolü sayan erkeklerle zaten evlilik zor yürür ama şu aşamada siz gerçekten pişman olacak mıyı arıyorsunuz.Pişman etmek için de görüşmeyin ve ailenizin evine bebeği bahane ederek yerleşin anne babanıza asla söylemeyin bu durumları...
İnanın çok üzüldüm allah yavrunuza bağışlasın.Ben de çocuk sahibi olmaya çalışan bir bayanım inanın çok üzüldüm.... Lütfen uzak durun eşinizden o sizin güçlü durmanızı engelliyor, ona sevdiğiniz için zaafınız var ve ayrılamıyorsunuz evden bile...Hemen boşanmayın ama evden uzaklaşın ve ailenize eşinizin işleri çok uzuyor korkuyorum bebeğe zor bakıyorum bahanesiyle yerleşin...
dalga falan geçtiğim yok.
sadece gözünü açmasını istiyorum konu sahibinin.
bu kadar sakin olup kocasını evde beklediği sürece sanıyor musun ki kocası düzelecek?
birini bıraksa oburune gider. adam gibi bir ders alsa en azından karısından utanır gizli gizli yapardı belki.
bile bile göz göre göre kocası başka kadınla olan kadının canını benim yorumum mu acıtacak?
onun canı zaten yanmış. emin ol çok üzüldüm konu sahibine. ama bu kadar kocasını özgür bırakmasını aklım almıyor.