eşim baskasına aşık yardım

Arkadaşlar,

Hanfendi gerçek bir derdini açmış sizlere ve bebeği var...Bence oturduğumuz yerden şunu niye yapmadın, neden bu kadar large'sın gibi yorumlar yapmak o kadar yanlış ki..Kadın daha ne yapsın bebeği için yaşıyor anlamıyor musunuz ve seviyor kocasını hala tam emzirme döneminde kalmış öylece, zayıf bir dönem yani...Bu konu öyle dedikodu sohbetlerinde dalgaya alınacak konulardan değil. Bir insanın psikolojisiyle oynuyorsunuz şu anda...Çok kötü birşey oturduğunuz yerden sütten çıkmış ak kaşıkmışsınız gibi zaten ezilen, mecbur kalan, çocuğu için yaşayan bir kadına saymak...Kadıncağıza kadınlar kulübü adıyla destek kulübü adıyla destek olacağınıza niye öyle yaptın, niye böyle yapmadınlara girmiş bir de dalga geçmişsiniz..Ayıptır yaa günahtır o süt emen bebeğin sütünü keseceksiniz, kadıncağız ruh hallerinin birinden diğerine girip çıkacak siz daha da kötü yapıyorsunuz..Bir empati yapın yaaa....belki duygusal olarak seviyor kocasını ve inanamıyor hala şok içinde...

Hanımefendi birkaç kibarlıktan uzak yorum için ben yazmadığım halde utandım.Kadınların birbirine destek olması gerekirken erkeği değil gidip hiçbirşeyi kontrol edemeyen bebekli bir kadını suçluyorsunuz yaa inanılmaz birşey bu...Hanfendi siz bu yorumlara inat kuvvetli kalın bebeğiniz için öncelikle ve bir süre ailenizin yanına gidin tatil bahanesiyle...Pek de yüz vermeyin kocanıza...O sizi göremedikçe özleyecek emin olun...Ultimatom verin bir daha olursa asla dönmeyeceğim diye ailenizin evinden ailenize sezdirmeden konuşun...Kesinlikle bebeğini özleyecek önce sonra sizi....

Bir de evli bir erkekle beraber olan karşı taraftaki kadını kimse konuşmamış asıl tuhaf olan kadın modeli o...Daha önce de başkaları varmış, nasıl oluyor eşiniz çok iyi bir yalancı diyorum o zaman...Çapkınlığı bir erkeklik sembolü sayan erkeklerle zaten evlilik zor yürür ama şu aşamada siz gerçekten pişman olacak mıyı arıyorsunuz.Pişman etmek için de görüşmeyin ve ailenizin evine bebeği bahane ederek yerleşin anne babanıza asla söylemeyin bu durumları...

İnanın çok üzüldüm allah yavrunuza bağışlasın.Ben de çocuk sahibi olmaya çalışan bir bayanım inanın çok üzüldüm....:50: Lütfen uzak durun eşinizden o sizin güçlü durmanızı engelliyor, ona sevdiğiniz için zaafınız var ve ayrılamıyorsunuz evden bile...Hemen boşanmayın ama evden uzaklaşın ve ailenize eşinizin işleri çok uzuyor korkuyorum bebeğe zor bakıyorum bahanesiyle yerleşin...

dalga falan geçtiğim yok.
sadece gözünü açmasını istiyorum konu sahibinin.
bu kadar sakin olup kocasını evde beklediği sürece sanıyor musun ki kocası düzelecek?
birini bıraksa oburune gider. adam gibi bir ders alsa en azından karısından utanır gizli gizli yapardı belki.
bile bile göz göre göre kocası başka kadınla olan kadının canını benim yorumum mu acıtacak?
onun canı zaten yanmış. emin ol çok üzüldüm konu sahibine. ama bu kadar kocasını özgür bırakmasını aklım almıyor.

bence konunu bir derdim var bölümüne taşıt, şuan sağlıklı düşünebildiğini sanmıyorum, zamana ihtiyacın var, sana destek olabilecek ailen ya da arkadaşların vardır umarım

Arkadaşlar,

Hanfendi gerçek bir derdini açmış sizlere ve bebeği var...Bence oturduğumuz yerden şunu niye yapmadın, neden bu kadar large'sın gibi yorumlar yapmak o kadar yanlış ki..Kadın daha ne yapsın bebeği için yaşıyor anlamıyor musunuz ve seviyor kocasını hala tam emzirme döneminde kalmış öylece, zayıf bir dönem yani...Bu konu öyle dedikodu sohbetlerinde dalgaya alınacak konulardan değil. Bir insanın psikolojisiyle oynuyorsunuz şu anda...Çok kötü birşey oturduğunuz yerden sütten çıkmış ak kaşıkmışsınız gibi zaten ezilen, mecbur kalan, çocuğu için yaşayan bir kadına saymak...Kadıncağıza kadınlar kulübü adıyla destek kulübü adıyla destek olacağınıza niye öyle yaptın, niye böyle yapmadınlara girmiş bir de dalga geçmişsiniz..Ayıptır yaa günahtır o süt emen bebeğin sütünü keseceksiniz, kadıncağız ruh hallerinin birinden diğerine girip çıkacak siz daha da kötü yapıyorsunuz..Bir empati yapın yaaa....belki duygusal olarak seviyor kocasını ve inanamıyor hala şok içinde...

Hanımefendi birkaç kibarlıktan uzak yorum için ben yazmadığım halde utandım.Kadınların birbirine destek olması gerekirken erkeği değil gidip hiçbirşeyi kontrol edemeyen bebekli bir kadını suçluyorsunuz yaa inanılmaz birşey bu...Hanfendi siz bu yorumlara inat kuvvetli kalın bebeğiniz için öncelikle ve bir süre ailenizin yanına gidin tatil bahanesiyle...Pek de yüz vermeyin kocanıza...O sizi göremedikçe özleyecek emin olun...Ultimatom verin bir daha olursa asla dönmeyeceğim diye ailenizin evinden ailenize sezdirmeden konuşun...Kesinlikle bebeğini özleyecek önce sonra sizi....

Bir de evli bir erkekle beraber olan karşı taraftaki kadını kimse konuşmamış asıl tuhaf olan kadın modeli o...Daha önce de başkaları varmış, nasıl oluyor eşiniz çok iyi bir yalancı diyorum o zaman...Çapkınlığı bir erkeklik sembolü sayan erkeklerle zaten evlilik zor yürür ama şu aşamada siz gerçekten pişman olacak mıyı arıyorsunuz.Pişman etmek için de görüşmeyin ve ailenizin evine bebeği bahane ederek yerleşin anne babanıza asla söylemeyin bu durumları...

İnanın çok üzüldüm allah yavrunuza bağışlasın.Ben de çocuk sahibi olmaya çalışan bir bayanım inanın çok üzüldüm....:50: Lütfen uzak durun eşinizden o sizin güçlü durmanızı engelliyor, ona sevdiğiniz için zaafınız var ve ayrılamıyorsunuz evden bile...Hemen boşanmayın ama evden uzaklaşın ve ailenize eşinizin işleri çok uzuyor korkuyorum bebeğe zor bakıyorum bahanesiyle yerleşin...

Eğer evden giderse tamamen meydanı o kadına bırakmak olmaz mı? Bu sefer istedikleri gibi rahat olurlar yanlış düşünüyorsam düzeltin

neden alttan almasi gereken evinde oturup kocasini bekelemek zorunda olan hep biz kadinlariz?
aldatmaktan bahsediyoruz arkadaslar.evet bir cocuk var ortada gunahsiz ama boyle bir ortamda yeniden mutlu bir aile hayatina donus olma ihtimali var mi sizce?
hangimizin midesi kabul eder baska bir kadinla beraber olmus bir erkegi yeniden yatagimiza hayatimiza almayi?zorla guzellik olmaz hic bir zaman.hicbirsey de eskisi gibi olmaz.
insan kocasina baska kadindan ayrilsin diye nasil zaman verebilirki.benim mantigim gercekten kabul etmiyor bole birseyi.hemde bu surecte hala gorusmeler suruyorsa kimse kusura bakmasin ama asla affetmem cocugumda olsa.zaten ailesine deger veren insan bole biseyi yapmaz.
benim sahsi gorusum bu.hep biseyleri alttan almasi gereken kadinlar oluyor bunu kabullenemiyorum.
allah yardimcin olsun arkadasim kocana da dogru yolu gostersin.

Esiniz ben baskasina asigim diyor, elindeki duzeni kaybetmemek icin de!sizi sevdigini soyluyor siz de buna inanip evde duruyorsunuz?? Cocuk icin bu igrenclige katlanmak demek, bunun gibi durumlari hep kabulleneceksiniz demektir.. Bakis acinizi degistirin derim. Allah yardimciniz olsun

Eğer evden giderse tamamen meydanı o kadına bırakmak olmaz mı? Bu sefer istedikleri gibi rahat olurlar yanlış düşünüyorsam düzeltin

Kesinlikle sana katılıyorum, işin ilginç yanı ne biliyor musun? Genellikle 2. Kadın- nasıl hitap edeceğini bilemedim- adamın evli olduğunu bile bile birlikte oluyor. Ve kesinlikle ilk dönemlerde hiç bir beklenti içinde olmadığını hissettirmeye çalışarak güya rahat, özgür bir ortam yaratıyor erkek için. Böylelikle adam her sıkıldığında, daraldığında rahatlamak için(!) o kadına gidiyor. Ve erkekler psikolojik olarak kafalarını rahat ettirdikleri yere gidiyorlar. O kadın rahat rahat başını dik (!) tutup gezerken, aldatılan kadın ise utanıp, sıkılıyor. Bilin bakalım aldatılan kadın sonunda ne yapıyor? Gurur deyip yuvasını yıkıyor malesef. Bir ... İçin! Lütfen aileniz için çocuğunuz için güçlü olun ve kocanızı o kadının elinden alın. Bu durumu kabullenip özgüveninizin yıkılmasına izin vermeyin. Dualarım sizinle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kere aldatan bir daha aldatır hem de evlilik bu kadar yeniyken yapan ileride neler yapar tahmin edemiyorum. Sizi seviyorum demesi yalan bence, düzenini bozmak istemiyordur. Ondan öyle söylüyor, bırakmam diyor. Bir insan başkasına aşıkken aynı anda diğerini sevebilir mi? Ya da birini gerçekten severken başkasını gözü görür mü?

çok zor bir durum

diyecek bişeyde bulamadım

Zor bir durumdasınız Rabbim yardımcınız olsun öncelikle içinde olmadan bilinmez tabi ki ama bence kendinize yeni bir hayat kurmalısınız bilmiyorum bana basit mi geliyor ama sevdiğim adam karşıma geçip aşık oldum diyecek beni sevemez ki bir yürekte iki aşk nasıl taşınır ve ben bu lafı duyduktan sonra çiğerim nasıl yanmaz da dayanır sabreder beklerim ister yıllardır evlilik olsun ister 3-5 çocuk bu acıyı kendinize çektirmeye değer mi ? :50:

terk et direk terk et
görsün dünya kaç bucak
zaten boşanmazsınız ama terk et

İdam gelse iyi olur heh ☺️

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

aşk gelip geçicidir bir süre sonra o kadından sıkılıp ayrılacak muhtemelen ama ilerde başkası olmayacağı ne malum. Böyle erkekler genelde rahat durmaz ömür boyu aldatılmayı göze alabiliyorsan otur evinde. Çok zor bir durum biraz daha zamana bırakın isterseniz bebeğiniz çok küçük şuan sizde daha lohusa sayılırsınız. Bebek büyüsün biraz, kendinize çeki düzen verin, özgüveniniz geri gelsin .

bunu itraf edebilen erkek...kaç erkek yapar bunu?
sizi sevmediği aşikar da...bu özgüveni nerden alıyor..
kaybbetme korkusu olmayışından bence...
allahın sevdiği kuluymuşsun ki kartlar açık...ama o kartları yerle bir eden yok
zaten adam da farkında...kimsen yok,gidecek yerin yok büyük ihtimalle
eh çocuk da var...
bu adam bırakkılır arkadaşım...bu adam ,adam değil...çıkış yolu ara derim...ve onu ordan sallandır gitsin..

Empati yapmayı deneyin lütfen!! Ne kadar zor durum değil mi? Kucağında 6 aylık bebesiyle aldatılmış fakat ümidini kaybetmemiş bir kadın. Bebeğinin hatırına kocası hala ''seni DE seviyorum'' diyor ki o ''DE''de bebeğin hatırına. Peki bir de ters açıdan bakalım olaya. Ya eşi değil de kendisi yapsaydı ne olurdu?? Eşi onu affedermiydi?? Zamanla döneceği günü beklermiydi?? Kimse kendini kandırmasın.

Allah yardimcin olsun canım bence hiç düşünmeden ayril heleki ekonomik özgürlüğün varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşin gitme sizleri seviyorum diyorda onun içinmi gitmiyorsunuz:44: Ama bu şartlarda pisikolojiniz bozulur.. Bebeğe yazık olur çünkü sizin yaşadığınız stress sütünüzden bile o bebeğe geçer:19: Birleşip birleşmemek sizin bileceğiniz iş ama enazından bir süre olsun ondan uzaklaşın, ailenizin yanına gidin, şartlarınızı koyun.. Sizde düşünüp ailenize danışın ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım diye. Ama eşiniz çok pişkinmiş.. Karısına bunu söylemesi, tam bir aile olunca böyle yapması çirkin:19: Eminim kendisini dürüst der bu durumu yüzüne vursalar:19:

Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor

bu nasıl bir insandır böyle ya.. hele o kadının hiç utanmasıdamı yok yazıklar olsun. Allah yardımcın olsun ailenle görüş, nediyorlar

Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor

canım benim çok çok üzüldüm aynı şey bir arkadaşımın başına geldi. üstelik daha bir yıllık evlilerdi. boşandılar ve adamın aklı başına geldi şimdi tekrar evlenmek için arkadaşımın peşinde koşuyor. arkadaşımın neler yaşadığını gözlerimle gördüm ve sana sabırlar diliyorum bitanem. en doğru kararı sen verirsin ama hem başkasıyla olsun hem seni bırakmam desin öyle olmaz. bence burnunu sürt adamın ki aklı başına gelsin cnm. biliyorum böyle söylemesi çok kolay benim için ama iyi düşün cnm lütfen

Back