N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
Kızlar bilenler vardır mutlaka ben eşimin ikinci evliliğiyim..eski eşinden 10 yaşında bir oğlu var eşimin..Çocuk nafakası olarak her ay 450 TL ödüyor annesine.Çocuğun ihtiyaçları için tabikide..Kadının düzenli bi işi var.boşandıktan sonra çalışmaya başladı.Ayrıca eşim boşanırken oğlunun çok ihtiyacı olduğu zaman kullanması için kadının hesabına 20 bin lira yatırmış.onunda aylık 200 tl ye yakın faizini kullanıyo. tamam buraya kadar normal herşey..eşim üstüne düşen herşeyi yapmış boşanırken..ama gel gelelim kadın oğlunun hiçbir ihtiyacını almıyo.sürekli çocuğa paramız yok alamam,yapamam,edemem diyip duruyo.çocukda tabi babasına telefon açıp söylüyo baba şu eksik,bu lazım filan diye..eşimde Allah var daha bir kere bile yok param demedi (çok sıkıntılı gnler yaşamış olmamıza rağmen) ya geçen gün çocuğun okulda futbol turnavası varmış.kayıt için 13 lira istemiş öğretmenleri.çocuk annesinden istemiş,yok param filan demiş..yazık çocuk ağlıya ağlıya tel açtı babasına..eşimde versin annen oğlum dedi.yok param diyo baba dedi..fesupanallahhhh...heray bi spor ayakkabısı alır eşim çocuğa sürekli futbol oynuyo çünkü..ayakkabı alırken mutlaka LCW den pantolon filanda alır yanında..topunun havası iniyo,onu bile eşim şişirtiyo..abur cuburunu bile tansaşa gider alır..eşim yüz kere söyledi kadına,ben 450 lirayı sen sevgiline içki sigara al,üstüne başına sıva diye vermiyorum,çocuk için veriyorum neden hiç çocuğun ihtiyaçlarını almıyosun diye..çocuğun evdeki internet faturasını bile 2 ay öncesine kadar eşim yatırıyodu.neymiş efendim o özel zevkiymiş oğlanın..istersen yatırma diyodu!!! ben herşeyini aıyorum ,yetişemiyorum diyo bide..çocuk dersaneye gidiyo.taksitlerini annesi ödüyo.150 lira..çocuk hasta da olsa,ayağı burkulmuş da olsa,dudağı şişmiş de olsa sırf oraya para ödüyo diye zorla dersaneye gönderiyo..eşim velayet davası açtı zaten..büyük ihtimal kazanıcak..kadının velayetten çok nafaka kesilicek korkusu var..öyle bi korku salmışki hatunu ,sevgilisi kadının arkadaşını mahkemede yalancı şahitlik yapsın diye tehdit bile etmiş.mahkemede bunla kadının arasında bi ilişki olmadığını,yan yana bile görmediğini söylemesse arkadaşının vardiyelerini gece yazıcakmış hep,huzursuz edicekmik iş yerinde..geceye yazmış zaten bu hafta ilk defa.hatunun sevgilisi,arkadaşının çalıştığı yerde şef ve evli.bu ilişki ıspatlanırsa velayet davasını kaybediceğini biliyo..eşimi tanıyo kadın.geçen geldi kapıya ağlıyarak,yan sitede oturuyolar.eşinide almış yanına.ağbi yardım et bu adam beni tehdit ediyo.evimde de huzurum kalmadı ,biz daha 3 aylık evliyiz,eski eşinin sevgilisi böyle yapıyo diye..kadını nasıl bi para hırsı bürüdüyse arkadaşını bile yaktı..şimdi görüşmeyi kesmiş kadın,eşi bidaha görüşmiyceksin o kadınla demiş..anlıycağınız eşime hem maddi hemde manevi çok sıkıntılar yaşatıyo..ya eşim bankamatik mi benim yaa..adam memur..ben çalışmıyorum.ev kirasıyla nafaka zaten maaşın 3 de ikisini götürüyo..çok üzülüyorum adama yaaa..bellide etmiyorum üzüldüğümü..bide beni kafaya takmasın diye..
daha neler var neler..neyse..sıkıntı bastı yine..
daha neler var neler..neyse..sıkıntı bastı yine..