Eşim bana yetmiyorsun diyor

Bir g.vatla evlisin, boşanamıyorsun çünki çocuğun iyi eğitim(!) Alsın istiyorsun. Eee biz napalım grubunuza destek mı verelim? Ne diye konu açtın ?
Kendimi çok yanlız hissediyorum içerikleri siz bilemezsiniz kimseyle paylasamiyorum burayı keşfettim bir nebze olsun iyi hissediyorum hepsi bu

Ne yapmalıyım diye soruyo musun ciddi ciddi?
Tabii ki de boşayacaksın böyle adamı! Hem eşin hem de aranızda ki ilişki iğrenç gerçekten. Böyle iğrençleşmesine de sen müsade ediyosun. Kendine ve kızına saygın varsa o adamı boşarsın!

isim yok diyosunuz da ben zamanında Bi patik orerek bile para kazandım kadın gücü diye bisey var evden bile yapılabilecek çok iş var sadece korkmamak lazım. ha onlar yetmez diyosanizda şimdiden iş araştırıp bulduğunuz zaman ayrilabilirsiniz gücüm yok sadece bahane bence zaman kaybı. yarın öbür gün çocuğunuz büyüyünce bu adamin ona da bisey yapmayacağından nasıl emin olabiliyorsunuz. her şeyi geçtim şu anda Bi boşanma davasinda zaten sizin Bi suçunuz yoksa yasalar genellikle kadın lehine diye biliyorum. çok geç olmadan daha fazla yipranmadan bitirmek lazım. ben bekledim ve neden o kadar beklediğim konusunda pişman oldm kurtulun bence Bi an önce

O da kendinin normal olmadığının farkında iyileşmek istese yardım eden çok bana duzelicegini söylüyor biraz zaman tanı diyor 3 yıldr tabi ben sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmeden

Teşekkür ederim

O da kendinin normal olmadığının farkında iyileşmek istese yardım eden çok bana duzelicegini söylüyor biraz zaman tanı diyor 3 yıldr tabi ben sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmeden

Kusura bakma ama kocanın ne mal olduğu ortada! Kızını gerçekten düşünüyo olsaydın böyle sapık bi babayla büyümesine izin vermezdin!
Hata sadece kocanda değil sende de hata var, neymiş evin yokmuş işin yokmuş bi anne evladı için neler neler yapar ama sen belli ki rahatından ödün vermek istemiyosun.
Keşke adınızı sanınızı bilsem de şikayet edebilsem polise. Sırf kızının psikolojisi ve geleceği için yapardım bunu. Kızının sizin yanınızda kalmasını da doğru bulmuyorum bu durumda.
Umarım bi an önce aklını başına toplarsın...

Tövbe bismillah. Eşinize küfür edip hanımefendi çizgimi bozamayacağım. Ne mi yapmalısınız? Adliyeye gidip dilekçenizi verin gerisi gelir.

İyide içeriğini bilmeden uğraşıp ugrasmadigimi bilmeden nasıl bu kadar gaddarca konusabiliyorsunuz beni kızımdan ölüm ayırır ancak ben herkes için hep fedakarlık yaptım hiçbir zaman kendimi düşünmedim kizimida benden çok kimse düşünemez çözüm bosanmaysa bosaniriz yıkmak kolay adam hastayım iyilesicem gitmeyin diyor bu ay randevusu var iyilesicek gibi değilse boşanir o zmn

Hasta değil, sapık. Sizi oyalıyor. Böyle bir hastalık yok. Umarım başınıza iş gelmeden uyanırsınız.

çok tuhafmış gibi karşılayan arkadaşlar olmuş. bakın bunlar hayatın gerçekleri ve bu tip istekler erkeklerin bir çoğunda var. belki sizden saklıyorlardır? arkadaşım sen şuna dikkat et, eşin ile cinsel aktivitenizi artırmaya çalış. bunu yaparken kendin neler hoşuna gidecekse bunları ortaya koy. yahut eşinin hoşlandığı bir şeyler bul. şöyle söyleyebilirim sana, mesela birgün çocuğunuz uyuduktan sonra ona de ki birlikte internetten bir titreşimli halka sipariş verelim mi? yahut buna benzer farklı şeyler. belki kelepçe? senin dünyanın da renkli olduğu fikrini eşine ver. seni sadece yaşayan, yemek yeyip çocuğuna bakan bir kadın olarak hayal etmesin. seni elinden dahi kaçırabileceğini düşünsün. umarım anlatabiliyorumdur.

Ben kimseye boşan demem lakin burda söz konusu senin namusun namusunu kimseye çiğnetme böyle koca olmaz olsun pis sapık öyle babada olmaz olsun evladını al bu adamdan uzaklaş sana para pul lazım değil onur lazım

Gayet net anladım ve haklısınız da bunları fark ettim inşallah herşey yoluna girer teşekkür ederim

Kocan yesin fiski bosa onu kziin varsa var boyle kocami olur nasil baskalarina itmeye adam ayarlamaya yada doyurmuyorsun falan demeye kalkar bos bitsin ben yerinde olsam bisardim 2 dk duramazdim.beni istemeyen adamla ne isim olur ayni evde kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…