Eşim bana yetmiyorsun diyor

snowprencess

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
23
4
26
Merhaba arkadaşlar. Ben burada yeniyim ve yasadiklarimı kaldıramadigim için birileriyle paylaşmak ve ne yapabilirim diye öneriler alabilmek için katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim. ilk iki ay herşey çok güzeldi ama gittikçe işler çığrından çıktı. Eşim bana beni doyhormuyorsun yetemiyorsun bir oruspu gibi değilsin diyor ve aldatmaya meylediyor. ben fark edince kızıyor sende aldat diyor hiç birşeyi umursamıyor ve bir kızımız var iki yaşında. Hatta ben 3 aylık hamileyken bana erkekler ve çiftler ayarlamaya calisiyordu neyseki ona uymadim. ne yapmalıyım.

Hayırlısı kanka

Sapik laa buuBosan bacimm grup sekslere dahil eder bu adam senii

Allahım fake konu olsun ya nolur...

Yuh bence sahte hesap eğer gerçekse bu adamla ne diye duruyorsun demezler mi adama

Boşan, bir gün de karıma tecavüz fantazisi kurarsa bulursun mevlanı, kızını iyi eğitmek için çok para gerekmez ama ahlaksız bir babanın yanında vereceğin eğitim onu ezik yapar. Bu gün farkında değil ama yarınnanlamayacak mı annesinşn aldatıldığını, mutsuz olduğunu, o sorar size neden boşamadın bu adamı diye.

Haydaaa umarım fake bir konudur benim anlamadığım ne dememizi bekliyorsunuz? Cidden biz boşanın dedik diye boşanacaksanız ya da hala bu adamla evli kalmayı düşünüyorsanız diyecek hiçbir şey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…