- 16 Şubat 2021
- 23
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi snowprencess
Boşanın.
Tabi sahte hesap değilseniz.
Boşanmayı denedim ama bir kızım var ve maddi durumum ona yetmez onu iyi eğitmek istiyorumOldu artık kardeş sen bir sapkınla evlisin kurtul ondan
Hayırlısı kankaMerhaba arkadaşlar. Ben burada yeniyim ve yasadiklarimı kaldıramadigim için birileriyle paylaşmak ve ne yapabilirim diye öneriler alabilmek için katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim. ilk iki ay herşey çok güzeldi ama gittikçe işler çığrından çıktı. Eşim bana beni doyhormuyorsun yetemiyorsun bir oruspu gibi değilsin diyor ve aldatmaya meylediyor. ben fark edince kızıyor sende aldat diyor hiç birşeyi umursamıyor ve bir kızımız var iki yaşında. Hatta ben 3 aylık hamileyken bana erkekler ve çiftler ayarlamaya calisiyordu neyseki ona uymadim. ne yapmalıyım.
Sapik laa buuMerhaba arkadaşlar. Ben burada yeniyim ve yasadiklarimı kaldıramadigim için birileriyle paylaşmak ve ne yapabilirim diye öneriler alabilmek için katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim. ilk iki ay herşey çok güzeldi ama gittikçe işler çığrından çıktı. Eşim bana beni doyhormuyorsun yetemiyorsun bir oruspu gibi değilsin diyor ve aldatmaya meylediyor. ben fark edince kızıyor sende aldat diyor hiç birşeyi umursamıyor ve bir kızımız var iki yaşında. Hatta ben 3 aylık hamileyken bana erkekler ve çiftler ayarlamaya calisiyordu neyseki ona uymadim. ne yapmalıyım.
Öyle zaten ama ben kabul etmiyorumSapik laa buuBosan bacimm grup sekslere dahil eder bu adam senii
Allahım fake konu olsun ya nolur...Merhaba arkadaşlar. Ben burada yeniyim ve yasadiklarimı kaldıramadigim için birileriyle paylaşmak ve ne yapabilirim diye öneriler alabilmek için katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim. ilk iki ay herşey çok güzeldi ama gittikçe işler çığrından çıktı. Eşim bana beni doyhormuyorsun yetemiyorsun bir oruspu gibi değilsin diyor ve aldatmaya meylediyor. ben fark edince kızıyor sende aldat diyor hiç birşeyi umursamıyor ve bir kızımız var iki yaşında. Hatta ben 3 aylık hamileyken bana erkekler ve çiftler ayarlamaya calisiyordu neyseki ona uymadim. ne yapmalıyım.
Hatta ben 3 aylık hamileyken bana erkekler ve çiftler ayarlamaya calisiyordu neyseki ona uymadim. ne yapmalıyım.
Öyle zaten ama ben kabul etmiyorum
Yuh bence sahte hesap eğer gerçekse bu adamla ne diye duruyorsun demezler mi adamaMerhaba arkadaşlar. Ben burada yeniyim ve yasadiklarimı kaldıramadigim için birileriyle paylaşmak ve ne yapabilirim diye öneriler alabilmek için katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim. ilk iki ay herşey çok güzeldi ama gittikçe işler çığrından çıktı. Eşim bana beni doyhormuyorsun yetemiyorsun bir oruspu gibi değilsin diyor ve aldatmaya meylediyor. ben fark edince kızıyor sende aldat diyor hiç birşeyi umursamıyor ve bir kızımız var iki yaşında. Hatta ben 3 aylık hamileyken bana erkekler ve çiftler ayarlamaya calisiyordu neyseki ona uymadim. ne yapmalıyım.
Al çocuğunu namusunla dilen derim.Sen bilirsinÖyle zaten ama ben kabul etmiyorum
Bu teklifler karsisinda bu kadar sakin kalip bu evliligi surduruyor musunu