- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
-
- Konu Sahibi snowprencess
Haydaaa umarım fake bir konudurbenim anlamadığım ne dememizi bekliyorsunuz? Cidden biz boşanın dedik diye boşanacaksanız ya da hala bu adamla evli kalmayı düşünüyorsanız diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
bu adamı eğitmek maddiyat icin cabalamaktan daha zordur emin olBoşanmayı denedim ama bir kızım var ve maddi durumum ona yetmez onu iyi eğitmek istiyorum
Evet ama düzelir belki diye annesine dedim pisikyatrilere psikologlara gittik belki sonuç alırım diye ama sonuç yipranmak oldu sadece yıprandım gücüm olsa bosanirdim ama oda çözüm değil sadece kızımla ortada kalırız isim yok evim yok
Bilmiyorum belki de içimi dökmek istiyorum ağlamaktan yoruldumHaydaaa umarım fake bir konudurbenim anlamadığım ne dememizi bekliyorsunuz? Cidden biz boşanın dedik diye boşanacaksanız ya da hala bu adamla evli kalmayı düşünüyorsanız diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
Boşanıp donuna kadar alin. Bu teklifleri ispatlayabilirseniz rahatca alirsiniz. Kocaniza da ciftler gruplar baks
MaalesefBu teklifler karsisinda bu kadar sakin kalip bu evliligi surduruyor musunuz?
Anlıyorum teşekkür ederimKonu gerçekse Eğer böyle sapık bir heriften boşanmayı düşünmüyorsanız neyi soruyorsunuz?İsteklerini nasıl yerine getiririm falan mı soruyorsunuz?işim yok diyorsunuz,böyle bir manyakl yaşayacağıma evlere temizliğe giderim,bulaşıkçılık yaparım..vs.Çocuğumu o sapıkla büyütmem.Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz,anlamadım.O yüzden tekrar söylüyorum İNANMADIM!
Haklısınız ama yapamıyorum işte herşey istemekle olmuyor öylece kalıyorumİlk bakışta fake gibi geliyor ama sonra twitter'da falan dönen swinger muhabbetleri geliyor aklıma onlar gerçekse var demek böyle insanlaro..pu istiyorsa o.pularla takilacakti sizin hayatınızı karartmayacakti. Çocuğunuzu bu adamın yanında daha iyi eğitemeyeceginize göre bir an evvel kurtulmaya bakın
Düşüncenize saygı duyarimŞüphen mi var
TeşekkürlerDüşüncenize saygı duyarim
Rica ederimTeşekkürler