eşim bana kötü söz söyledi..

bana da eşim sabah bı kufur ettı yanında ses yaptım dıye ben hazırlanırken o uyuyodu açık açık söyledı yanı sus be salak dedım kafasına bı tane saplak attım evden çıktım ama kusmek aklıma gelmedı.

O da kusmedı zaten

bence doğal akışına bırakın orda kalmak ıstıyosa kalsın uzerını örtmeyın yeter tepkı de vermeyın kusmeyın de hıcbırsey yokmus gıbı devam edın işiniz düşerse de ona hadı gel deyın bu kadar basıt sizin işiniz düşünce yapın

Su profil resmine bak allahm yarabbim yaaa, oglum diyor ki niye guluyorsun baktim dusundum ve dedim ki o saplak atilan senaryo canlandi kafamda ve konu bas rolu su fotodaki kadin gul gul catladim :confused:

Sanki karsimda platon konusuyor tillahi adamin uyku edepsizliginden bile bir felsefe cikaran hemcinslerim benim hepinize birden merhaaaaba

Herkese acik bir platformda baskalarinin dusuncelerine karisabilecegini sanip ustune vazife olmadigi halde yorumculara yorum yapan hemcinslerim. Size de merhaba...

Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
terbiyesiz sey yaaa...düşnme cnm ne hali varsa görsün git yatagına yat sen gelmezse gelmesin

Herkese acik bir platformda baskalarinin dusuncelerine karisabilecegini sanip ustune vazife olmadigi halde yorumculara yorum yapan hemcinslerim. Size de merhaba...

Ki ben yorum cesitliligi hosuma gittigi icin yazdim mahkeme duvari degil burasi dimi sonucta elestirmedim ki surat ifadesi koymadigimdan cok ciddi dalga gectigimi sanmissin yanilmissin hosuma gitmisti bilakis neyse uzatmiyorum sana da tekrar merhabaaaaa

X