gerçektende yazılanlardan sonra hatanın nerelere çekilebileceğini daha iyi anlıyorum
ama ben sadece iş arkadaşım olduğu için eşlerde görüşüyordu bi yanlışlık görmedim bu yüzden ama eleman serefsiğzin teki çıktı anlatmaya çalıştım ama olmadı anlamadı şimdi benim huzurum kaçtı o ise hiç bi şey olmamış gibi hayatına bakıyor ne kadar acı zor bi durumdayım
Ayşecim ben seni aslında anlıyorum, çevremizde bizi neşelendiren sohbetinden ilgisnden hoşlandığımız insanlar oluyor.ve o bir erkekse asla birlikte olmayı yanlış bişey yapmayı düşünmezsin ama bir taraftan ilgilensin de istersin. Üstelik evli isen, eşinin ilgisi seni tatmin etmiyorsa durum senin için keyifli bile olur.kadın psikolojisi.. biraz yanlış gelebilir bazı arkadaşlara bu yorumum. ama bu namussuzluk değildir bence. olayda bende biraz flört durumu sezdim evli bir kadına asla yakışmıyor tabi tartışmasız. ama insan bazen heyecan istiyor malesef. özellikle uzun süredir evli isen, ilşki monotonlaşmış ise ve sen sosyal bir kişiliksen.
senin tek hatan biraz ileri gitmen olmuş.. elemanı bu kadar cesaretlendirmemeliydin, ve eşin mesajları gördükten sonra görüşmeyi kat i olarak kesmeliydin. ama olan olmuş evliliğinizi sevginiz kurtatrır. yeterki sen bir daha böle konularla çıkma karşısına. :)) bir süre suyuna git bence..:)
tek soru
bunları yapan kocan olsaydı???
tek soru
bunları yapan kocan olsaydı???
biraz yanlış gelebilir bazı arkadaşlara bu yorumum. ama bu namussuzluk değildir bence. olayda bende biraz flört durumu sezdim evli bir kadına asla yakışmıyor tabi tartışmasız. ama insan bazen heyecan istiyor malesef. özellikle uzun süredir evli isen, ilşki monotonlaşmış ise ve sen sosyal bir kişiliksen.
senin tek hatan biraz ileri gitmen olmuş.. elemanı bu kadar cesaretlendirmemeliydin, ve eşin mesajları gördükten sonra görüşmeyi kat i olarak kesmeliydin.
ooo ozaman bak buraya nasıl bir konu açılırdın.
eşim beni işyerindeki elemanla aldatıyor.
ayrılmayı düşünüyorum
aldatıldım.gibiiiiiii
Ben de yanlış anlayanlardanım yorumunuzu. Sosyal kişilikler evliliği ilerledi diye, monotonlaştı diye heyecan mı ararmış. Ben oldukça sosyalim. Evliliğim değil monotonlaştığında bitme aşamasına geldiğinde bile heyecan aramadım. Hiçkimseyle flört düşünmedim. Tek düşündüğüm çocuklarımdı. Çocuklarım olmasaydı da düşünmezdim. Kocam duyacak diye değil. Bana yakışmayacağından
bende evliyim, ve çocuğum var, sorunlarım olsa bile bir arayışa girmem girmedim... anlatmak istediğim yakışıp yakışmama durumu değil.arayışa geçme durumu da değil. elbetteki namuslu hiçbir kadına yakışmaz... ama öyle yargılarda ve kesin cümleler kurulmuşki ben açıkçası şaşırdım. bir kadın olarak kadın doğasını inkar eden düşünceler yazılıyor. bana bir kadın göster ki ilgi sevmesin istemesin...heleki sosyalsen çevrende bir sürü insan varsa, bu tür yaklaşımlara kadınlar hep maruz kalıyor.ve bir boşluk anında yanlış yapabiliyorsun,bu söylediğim herşey için geçerli. konu sahibi bir hata yapmış zaten ve bunu da farkına varmış önemli olan yaşadığımız olaylardan ders almak ve şekillenmek. aldatmak dünya üzerinde tartışmasız kabul edilmez bişey.
Teşekkür ederim. Sadece konu sahibinin yaptığı yanlışı farketmesini amaçladım yorumlarımda. Sonrasıyla ilgili atacağı adımlarda hatalarını görerek bu evliliği yola sokmasını isterim.bende diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum ona bu cesareti sen vermişsinve kocana acıdım açıkçası , bu arada EBRU 72 nin tüm yorumları çok isabetli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?