eşim bana göre çok pis

Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Okurken midem bulandı siz bu insanla yaşıyorsunuz. Ya hu korkunç cidden iğrenç

Yemin ediyorum başlığı görünce, ay insan kocasına pis der mi yaa diye düşündüm. Okudum, nasıl sabrediyorsunuz? Okurken kaşıntı tuttu beni, midem bulandı yaa. Yazın ortasında 10 gün nasıl yıkanmadan durabiliyor, insan bir gün bile dayanamazken.
Yumurta kasesi olayına hiç değinmiyorum zaten, yumurta kokusu geldi burnuma resmen.
Valla bilmiyorum düzelir mi düzelmez mi ama yaşanmaz be bununla. Ay fenalık bastı

Nasıl katlanırsınız ya hu ter,ağız kokusu ve dışkı kokusuna??

Kokmamak için duş alıyoruz biz. Hatta mevsimler gereği daha sık alıyoruz artık. Nasıl düşünüyordunuz mesela ? Toplum içinde yaşıyoruz , o kokmuyor bu kokmuyor eee benim koca niye böyle demediniz mi mesela ?

Niye her insan koksun?Ciddi bir sağlık sorunu yoksa (bazı insanların teni kokar ne yaparsa yapsın) temizliğine önem veren insan pis kokmaz. Her gün duşunu alan, ter önleyici kullanan insan pis kokmaz. Normalleştirmeye başlamışsınız durumu içinizde.
Ayrıca birlikte çalıştığı insanlar içinde çok rahatsız edici bir durum bu.

Evlenmeden önce 2 sene boyunca (az bir süre değil) birlikte yasamıssiniz. Düzen yok diye düşündüm diyorsunuz da anlattığınız şeyler az buz pis şeyler değil. Mutlaka görmüşsünüzdür. Bile bile evlenip şikayet etmenizin manası yok. Ben olsam bosanirim. Bir insan neyse odur. Değişmez.

şaka yaptığını düşünmek istiyorum
kaldı ki ben de tembelimdir

3 yıldır evliyim eşimin bir kere ter koktuğunu bilmem. Ter kokan bir insana, aman her insan ter kokabilir gözüyle bakmıyorum şahsen.

Yahu bu saatten sojra bu adam duzelmez... Kotu yonlerini gormemeye calis baska sansin yok... Surekli uyararak ancak biraz duzelir ama huylu huyundan vazgecmez cok buyuk bisey beklemeyin

Adam, kakali donla geziyor, vah ki vah.

Beş yaşındaki çocuğum, iç çamaşırında leke görse, ben demeden koşar makinaya atar.

Anası da pismiş demek ki!

Bizim ülkemizde evlilikler neden zorunlu doğu görevi gibi yapılıyor anlamıyorum. 2 yıl aynı evde yaşadıysan en azından dişini fırçalamadığını biliyor olmalısın. Ya da 10 gün yıkanmadığını. Tüm bunlara rağmen evlenebilecek kadar sevgiyi içinizde nasıl buldunuz ve soğumadıysanız aynı öyle devam edin. Çünkü temizlik bir alışkanlık meselesi. Yumurtalı tabağı alıp dolaba koymanın temizlikten de öte zekayla bir bağlantısı var bence orası ayrı.

Şu domestos reklamlarındaki mikroplar bu adamı görse secde ederler. Bu adamın kaç yıllık kiri hamamda kırklanmayla bile çıkmaz, kirden görünmüyordur, ırk değiştirmiştir; banyosu da çimme şeklindedir, bu adam keselenmez, sabunlanmaz.

Bu adamla sevişen kadının da kendine saygısı yoktur üzgünüm ama…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…