- 21 Ağustos 2015
- 31.623
- 95.778
- 598
- 37
- Konu Sahibi Maviportakal123
Dıs fırcalamayan ınsanla olmaz.toplu cevap vereyim;
evet böyle oldugunu başından beri görüyodum , o öğrenci evindeyken yanına gittigimde evi odası cok pisti ve bahane olarak ev cok evdeki insanlar cok pis bu yuzden ben hic temız hıssetmıyorum odamı da cok temız tutamıyorum dıyodu. hatta ben onun yanına gıttıgımde pislikten rahatsız oldugumu bıldıgınden otelde ya da airbnbde kalıyoduk. daha sonrasında beraber yasadıgımızda çok kötü durumdaydık evimize bir ay çamasır makınesı bıle alamadık, ben elimde yıkadım birçok seyi sonra yavas yavas durumumuz duzeldı hala bir düzenimiz yoktu ve yine pisliğinin bahanesinin bu oldugunu soyluyordu. kişisel temizliği hiçbir zaman olmadı onu bıle bıle evlendım evet ama düzelir diye dusundum cunku bir ara evi terk ettim dus almadıgı ve dısını fırcalamadıgı ıcın. beni yalvar yakar eve dondurdukten sonra bır ay boyunca duzenlı dus alıp dısını fırcaladı. ama sonra her sey eskı halıne dondu. ve evet cinsellikten soguttu beni,midem bulanıyor cogu zaman, beraber yatmaya zorluyorum kendimi ama geceleri kalkıp salona gecıp orda yatıyorum, bunu fark edınce gelıp benı gerı goturmeye calısıyor, kokusundan rahatsız oldugumu soyleyınce dus alıyor ama bunu normal zamanda soylesem dus almaz. dus aldıktan sonra da trip atıyor tabı gecenın o saatinde, o triple ugrasmamak icin fark ettirmeden baska odada yatmaya calısıyorum genelde. Bir de acıkcası tırnak nereye nasıl kesılır ben de dogrusunu bılmıyorum ama ben bir gazetenın ya da posetin icine etrafa sıcratmadan kesmeye calısıyorum sonra da kestıgım odayı supuruyorum. bu yanında sürekli tırnak makası tasıyo ve evın her yerıne tırnagını kesıyor, benim yaptıgım gibi yaptırmaya calısınca da kızıyor bir de eli sürekli burnunda burnunu karıstıyo sonra cıakrdıklaırnı peceteye koyuyor ve peceteler çöpe gitmiyor evin her yerinde
3 yasında kızım var,sucuk cok sevıyor:)Cıdden el kadar cocugunkıne bıle tahammul edemiyorm.Hele bu sıcaklarda.
Valla at gıbı dısını kontırl ediyorm.Sararmıs bak hadı fırcalayalım dıye.