eşim bana göre çok pis

Okurken bile inanılmaz rahatsız oldum, bunlar normal şeyler değil ki, çok çok kötü.
Özel olacak ama öpüşme, sevişme durumlarında nasıl oluyor, temizlik koku vs o kadar önemli ki.

Bir başak burcu kadını ben yumruğumu ısırarak okudum. Duvarlara vuracaktım kendimi biraz daha uzasaydı yazı. Sabah kocama kahvaltı sonunda ağzını peçeteyle silmedi diye çok kızmıştım adama bağırmıştım şuan özür dilemeye gidiyorum. Şaka bir yana aaslaa tahammül edilecek bir durum değil. Üzgünüm ama böyle insanlar değişmiyor da. Sizin hatanız evlenmeden önce durumu görüp bile bile evlenmeniz.

Son düzenleme:
Okurken bile inanılmaz rahatsız oldum, bunlar normal şeyler değil ki, çok çok kötü.
Özel olacak ama öpüşme, sevişme durumlarında nasıl oluyor, temizlik koku vs o kadar önemli ki.
Çok özür diliyorum ama pis çamaşırı çıkarınca o iş için o kokuyla insanın ne hevesi kalır ne arzusu

E bilerek evlenmişsiniz ne diyelim artı önemsediği birine giderken diş fırçalamak ne ya siz önemli biri değil misiniz

Her zaman pisti ama düzenli bi hayatımız olmadıgı ıcın böyle oldugunu dusunurdum
Dişini fırçalamakla donunu değiştirmemekle dağınık yaşamanın ne alakası var. Dağınık yaşansa da bunlar alışkanlıktır.
Bence sen o evi şöyle foşur foşur dip köşe bi temizle. çöplerle beraber kocanı da koy kapının önüne. Farkedeceğini de sanmam çöplerin arasında..

Ya kusura bakmayin sizn hic akliniz yokmu iki sene beraber yasamissiniz nasil pis igrenc bir adam olduğunu gormussunuz bir hafta dis fircalamayan banyo yapmayan adamla evlenmissiniz igrenc ya don degismemek ne demek git bosan bune ya igrenc

On gün boyunca degisilmeyen iç camasirini ve bok kokan biriyle karı koca iliskisi yaşamayı düşünmek bile istemiyorum bu adam bu yaştan sonra değişmez karakteri öyle olmuş artık. banyo yapmayan dişlerini fırçalamaya donunu bile değiştirmeye erinen bir insanla yanyana aynı ortamda bile oturamam ben siz nasıl dayaniyorsunuz dokunduğu herşeyden igrenir insan ama siz resmen bilerek evlenmissiniz ?

diş fırçalama ve çamaşır değiştirmeme meselesinden sonrasını okuyamadım, kusuyorum çünkü şu an

2 senede bunların farkedilmemesi mümkün değil. Çevremde gördüğüm kadarıyla boşanılma sebebi genelde evlilik öncesi kendini bir yerden gösteriyor ama kadınlar ya görmek istemiyor ya düzeltirim diyor. Sizinkide öyle olmuş çok belli

Evet arkadaslar o kdar pisken sevişmiyoruz, hiçbir zaman ben başlatmıyorum dişlerini yeni fırcalamdıyaa ve dus almadıysa. Genelde o sürekli gelip öpmeye calıaıyo ama karslık vermiyorum ve midem bulanıyor diyorum sonre peki diyip duruyo ya da gidip fırcalıyo dus alıyo. Kişisel bakımını o kadar dert etmiyorum derken bundan bahaedıyodum aslında sürekli sevişmek istedigi için ben duş al dişini firçala diyorum ve bu konuda kavga ediyoruz ama eninde sonunda fırcalayıp dus alıyor. Ama ben reglysem ya da istemiyosam bi hafta on gün dus almaz dısını fırcalamaz ve ona bunu söyledıgımde trip atar. Ama ev temizlipş mutfak temizliği konusunda onu motive eden bir şey yok, asla düzelmiyor ve dedıgımı yapmıyor bu konuda. Şu an küsüz trip atıyor bana hala yumurta kasesine pis dedigim için. Ondna o kadar sogudum ki aymı evde durmak istemiyorum

Ben de sizdenim. Yıllardır yumurtayı ağzıma sürmem. Kokusuna hiç dayanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…