eşim bana göre çok pis

dışarı cıkarken dus alıyor zaten, adam dısarı cıkmıyor ki evden calısıyor. Dısarı cıkacaksa iş için cıkıyodur ve cıktıgında da dus alır dişini fırcalar. Kişisel temizlik tabiki önemlidir bunu onunla da konustum ve cok dert ediyorum orası ayrı konu ama benim yaptıgım temizliğe özen gösterilmemesi, yediğim tabagın temiz olmaması, evi toplayıp silip süpürdükten sonra aynı gün batırması bana aşırı saygısızlık geliyor. Robot süpürge aldım sırf kuşların yem parcaları icin cünkü her yere dagıtıyorlar ve ben süpürmeden süpürülmüyor. Süpürgenin sesinden rahatsız olmaya basladı. Bunun gibi saygısızlıkları beni daha cok delirtiyor. Tabiki kişisel bakımına özen göstermemesi de bana saygısızlık ama diğer konuda beni fiziksel olarak da cok yoruyor. iş ve temizlik dısında bir şey yapamıyorum, kendime ayrıcak zamanım kalmıyor.

Tüy temizliğini düzgün yapan, sık yıkanan bir insan kolay kolay kokmaz. Ben tüm gün güneş altında koşmadıysam kokmam. Eşim de ben de işten dönüyoruz kokmuyoruz. Kılıf uydurmayın bence pisliğe

disini fircalamaktan aciz adamdan bu kadar beklenti fazla değil mi?

Yani sevildiginiz sürece saygıya ihtiyacım yok mu diyorsunuz?
elbette var kaç kere kavga ettim bu konuda kac kere tartıstık bilemezsiniz, ayrılmayı bosanmayı kac kere dile getirdim ama bir şekilde ikna etti beni. Bi daha dus almazsam alma yataga beni, her gün dişimi fircalıcam gibi gibi bir.ok söz verdi ama bir süre sonra her sey eski haline döndü ve ben de takip etmekten yoruldum

İç çamaşırını her gün değiştiren, tüylerini alan, her gün duş alan bir insan kokmaz. Kokmayan pek çok insan var. Herkes kokmuyor zaten çok saçma bir argümanı var konu sahibinin

İnsan anlamasa bile emeğe saygı duyar da az dikkat eder.

lazer epilasyon yaptırdım ve kıl tüy yok denecek kadar az bende ama kış değilse ve dısarı cıkmıssam ne kadar temiz olursam olayım eve geldiğimde sokağın sigara dumanlarının(ben içmiyoırum diger insanlar) ve elbette terliyoruz bu terlerin kokusu insanı bir şekilde kötü kokutur, aşırı derecede degıl ama bir şekilde kokutur. her gün yıkanırım ben bu yuzden cunku temiz hissetmem ve evet eşim tam tersi ama bunu başta anlayamadım benim salaklıgım

Canım biz kokmuyoruz öyle ya. İşten gelince duş alıp deodarant kullanmayı deneyin. Donlarınızı sabah akşam değiştirin. Dişlerinizi fırçalayın. Sıradan insan kokusu olur sadece akşam üstü. Onun dışında pis insan daha pis kokar. Sen bunu anlayamamışsın 2 yıl. Çok geç kalmışsın.

İç çamaşırını her gün değiştiren, tüylerini alan, her gün duş alan bir insan kokmaz. Kokmayan pek çok insan var. Herkes kokmuyor zaten çok saçma bir argümanı var konu sahibinin
iç çamasırımı her gün deiştirir yanımda yedek tasırım dısarı cıkıyorsam, kılım zaten yok, her gün dus alırım parfum deodorant sıkarım ama terlerim bu gerçeği değiştiremeyiz her insan terler ve ter bi şekilde kokar, çok ya da az ama kokar. ve bakın istanbulda yasıyorum her yerde sigara icen insanlar egzoz kokusu sokakların pis kokusu bana ve kıyafetlerıme karısır, eve geldigimde ilk yaptıgım sey dus almaktır bu yuzden bu her zaman böyle oldu, dısarısı her zaman pis benim için özellikle metropolde yasıyorsanız.

ee ben ne diyorum, işten aksam gelince dus alırsan kokmazsın zaten aynısını dıyorum

10 günde dus alıp, aylık diş fırçalayan insan mı olur yahu... Eşim eve girmeden daha üzerini çıkarıp duşa girer. Ya ben titiz biriyim ve bu durum benim için boşanma sebebidir. Evlenmeden önce 210 günde duş alıp aylık diş bakımı yapan biriyle 2 yıl yaşamışsaniz sizi de bilemiyorum hangi cesaret... Nasıl aynı yataga yattınız, nasil öptünüz o kokulara nasil katlandiniz dehşetler içindeyim. Allah kurtarsin

Kokmayan insanlar ter bezini mi aldırdı sizce? Eşimin koktuğunu on yıldır bir kaç kere ancak duydum. Demek ki adam mucizeye imza atmış.

Kokmayan insanlar ter bezini mi aldırdı sizce? Eşimin koktuğunu on yıldır bir kaç kere ancak duydum. Demek ki adam mucizeye imza atmış.
ben ne kadar temiz olursam olayım koktugumu hissediyorum, gün aşırı dus almalar ıc camasırı kıyafet degıstırmeler vs yine de dısarı cıktıysam bı sekılde kotu koktugumu hısseıdyorum, doktora da gıttım normal dedi, her insan terler dedi

Eşiniz pis kokuyorsunuz diye yatağı terketmiyor ama . Evi pis tutuyorsunuz diye evi terketmiyor , boşanırım demiyor. Sanırım bu kadar tepki beklemiyordunuz, normalden biraz daha anormal sanıyordunuz, ya da ona ikna olmak istiyordunuz , şimdi eşinizin normalden bir tık daha anormal olduğuna, katlanılır olduğuna ikna etmeye çalışıyorsunuz bizden çok kendinizi.

Klasik kk sorusu: evlenmeden once bilmiyor muydun? Valla baya baya evli gibi yasamissin ablam, sende bile bile evlenmissin neden yani? Haftada 1 dis fircalayan ayda bir banyo yapan herif evlenince neden degissin ki evli gibiymissiniz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…