Eşim öyle koksa ben rezil olurum benim arkamdan konuşurlar çunkü kocası nasıl kokuyor gormuyor mu diye öğkk çok iğrenç ya bide aynı yatakta yatmak eşim sigara içtiği zamanlar ekstra duş alir diş fircalar gene de o gece aynı yatakta yatmam nasıl katlaniyorlar anlamiyorum ve hemen iğrenç kokuyorsun diyede derim o utanmiyorsa ben mi söylerken utancamYani konu sahibinin bahsettiği boyutta pis bir adam kokar. Herkes zaten arkasından konuşuyordur. Ailesi arkadaşlarının yanında rencide etmem demesi komik, zaten herkes anlıyor biliyordur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim bana göre çok pis
- Konu Sahibi Maviportakal123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Konuyu okurken midem kalktı. Böylesiyle karı koca hayatı yaşanır mı yahu iğrenç
Kafamdaki tek soru , neden bu adamdan hamile kaldınız.? Pardon önce bu adamla nasıl sevisiyorsunuz?Merhaba, eşimle yaklaşık 3 yıldır birlikte yaşıyoruz evlenmeden önce 2 yıl birlikte yaşadık, evleneli bir yıl oldu. Her zaman pisti ama düzenli bi hayatımız olmadıgı ıcın böyle oldugunu dusunurdum. Dişini haftada bir bile fırcalamaz eğer önem verdigi saygı duydugu bırıyle bulusacaksa fırcalar, o da ayda yılda bir olur. Banyo yapma olayına değinmiyorum bile hafta bir 10 günde bir, kışın iki haftada bir yaptıgı bile olur. iç çamasırını da banyodan banyoya değiştirir o yüzden her zaman iç çamasırı da pistir. İç çamasırı yok diye eve bir sürü iç çamasırı aldım bak ben her gün değiştiriyorum sen de öyle yap dedim yok yapmıyor. Durum böyle olunca çarsaf nevresim yastık kılıfları da kokuyor ve ben 4-5 günde bir nevresim değiştirmeye kalktıgımda bana kızıyor niye değiştiriyosun diye. Bir de yataktan her gün onun çorapalrını topluyorum gece yataga cıkaırıyor coraplarını sabah kalktıgında da unutuyor orda ben ellemesem yatak ve cevresı corap dolacak. Üstelik evde iki muhabbet kusumuz var ve onların dıskısını hiçbir şekilde sorun etmiyor, tişortune şortuna kusun dışkısı bulaşsa da gelip o tişortle koltuklara yataga uzanıyor. Kuşa evin her yerinde yem veriyor ve her yer yem, ekmek kırıntısı oluyor. Geçen gün buzdolabının üstünde kuşa ekmek vermiş, buzdolabının üstünü temizlerken küflü ekmek buldum, bunu sen mi yaptın dedim şakaya vurdu. bunun gibi o kadar çok şey var ki ama artık son nokta şu oldu. geçen gün beraber kahvaltı hazırlarken yumurta kırdıgı kaseyi tavaya doktukten sonra bana uzattı çalkaladım bulaşık makinasıne koymak için. Neden bulaşık makinesine koyuyorsun o temiz yukarı koy onu dedi. Ben de sen ciddi misin ben evde yokken bu şekilde mi yapıyosun dedim, evet bu gayet normal, sadece senin bildigin sekılde yapılan temizlik doğru temizlik degildir diyip onu temiz tabakların bulundugu dolaba koymam konusunda ısrar etti. muhtemelen ben evde yokken bu şekilde bir çok şeyi temizlerin bulundugu dolaba koyuyodur. Ben çalkalayıp hatta gerekırse sungerle yıkayıp bulasık makınasına koyuyorum ama beyefendi için çalkalamak temizlik oluyor. artık delircem evde bi hafta yoktum ve geldigimde de cok hastaydım yataktan kalkamıyodum ve evi gerçekten b** götürüyodu(kuş dışkıları, yemler, tozlar, pis bulaşıklar, her yerde tabak bardak) kılını kıpırdatmadı, ben o halimle kalkıp bişeyler yapınca söyle ben yapayım dedi, mutfagı topla dedim, yarım yamalak topladı, yemek bile yapmadı kalkıp corbamı kendimi yaptım o halimle. sonra biraz iyileştim ve evi toplayıp sildim süpürdüm, o kadar kir çıktı ki anlatamam. artık nasıl baş edecegımı bilmiyorum, ben mi abartıyorum diyorum ama ben de kendimi titiz biri olarak tanımlamam, çok abartılacak kadar temiz bir insan da değilim ama bıktım artık
Size saygı duymuyor demekkipatronuyla ve iş arkadaşlarıyla bulusurken dus alır ve dişlerini fırcalar aslında sevdigi degıl de saygı duydugu mu mu desem ne desem bilemedim
Siz hiç kokmuyor musunuz diye sormuşsun ya ona istinaden fikrimi ilettimee ben ne diyorum, işten aksam gelince dus alırsan kokmazsın zaten aynısını dıyorum
Neyse umarım ofiste işe başlar da kurtulursun ne diyeyim
Bu adama uyuz bile bulaşmaz o derece sen neyine vuruldun hiç anlamadım,nasıl tahammül ediyosun ?
canım eşimle bir tutmuyorum o çok pis ve cok pis kokuyor bu konuda hem fikiriz ama ben ne kadar temiz olursam olayım dısarı cıkarsam kokarım cunku kendi terinden baska etkenler var, sigara egzoz dumanı sokak kokusu vs. asla seni eşimle bir tutmamEvet ben kokmuyorum kiloluykemde kokmazdim şimdide çünkü temizliğime dikkat ederim 10 günde 1 yıkanan adamlada bir tutulduk ya pes siz koklamaya devam edin bu pisliği kolay gelsinde dışarı salmayın toplu taşimalarda midemiz bulanıyor
edemiyorum kendime ev bakıyorum tasınacagım muhtemelen, sonra da bosanırızBu adama uyuz bile bulaşmaz o derece sen neyine vuruldun hiç anlamadım,nasıl tahammül ediyosun ?
Aynen,temizliğe karşı dimdik ayakta durmaya devam etmiş.Adamın suçu yok ki. Adam böyleymiş. Hiç değişmemiş.
Son tahlilde davasını savunmak adına ne gerekiyorsa fazlasını yapmış.
Yani adamda suç yok :Bildiğin kendi cizgisinde giden,ufacık dahi olsa yolundan sapmayan,ideallerine sıkıcı bağlı bir insan.
Bir yandan esimi seviyorum derken diğer yandan da b.kumla mutluyum imajı çiziyor.
Adamı suçlamayın,davasına baş (yahut b.k) koymuş
Yarın öbür gün hamile kalsan çok çok zor olur hem bebeğin bakımı hem sürekli onun arkasını toparlamak çok yorucu zaten bebek olduğunda hijyenik ortamda olması gerek ki babası olacak hiç mi kucağına almicak bunları da düşün, ayrıldığından bu yükü omzunda tsşıdığın için çok pişman olucaksn ama zararın neresinden dönülse kâr diye düşün ve bi an önce yol ver bu hayat başkalarını adam etmeye uğraşmak için çok kısaedemiyorum kendime ev bakıyorum tasınacagım muhtemelen, sonra da bosanırız
Ay konu sahibi bı kaç seneye koli basilinden gider benceYıkanmamış totodan çıkan don ?
Daha ne olsun bilmiyorum bence yeterli, herkesin bi kusuru var neticede... Biraz duzeltmeye calisirsiniz olursa olur olmazsa da saglik olsunbana deger verir, sürekli beni mutlu etmek için hediyeler alır, özel günleri unutmaz, sevdiğm yerlere yemege götürür, maaşını alınca hepsini direkt bana atar, ev idaresini ben yaptıgım için. Benimle hep gurur duyar, daha iyi yerlere geleceğime hep inanır, kıskanç baskıcı biri değil, küsersek barışmak için ilk adımı genelde o atar, beni de gerçekten seviyor hissediyorum
Bu boklu herifi çok aradınız mı? Kendi öz bakımını halletti de kuşa bakması kaldı. Allah’ın davarını koynunuza nasıl alabiliyorsunuz, ben asıl ona hayret ettim. İyi mide varmış sizde.
bence sizin burnunuz esinizin kokusuna alismis her yerde o kokuyu duyuyorsunuz. ben de kokmuyorum nisanlimin da koktugunu hic hatirlamam spordan falan cikmadiysak. ki kendisi cok terler o yuzden gunde iki kez dus alir.ben ne kadar temiz olursam olayım koktugumu hissediyorum, gün aşırı dus almalar ıc camasırı kıyafet degıstırmeler vs yine de dısarı cıktıysam bı sekılde kotu koktugumu hısseıdyorum, doktora da gıttım normal dedi, her insan terler dedi
sabah kalkinca dus alir, dustan sonra vucuduna nemlendirici surer erkekler icin olanlardan, tras sonrasi balsam kullanir, parfumunu deodorantini sikar, arabasinda ekstra parfumu olur, sigara ictikten sonra yeniden ellerine kolonya doker, gun icinde ayni sekilde erkekler icin olan kolonyasi var onu da boynuna falan surer ferahlamak icin. eve gelince de direkt dus alir. bu adamin kokma ihtimali var mi sizce? bizi ikna etmeye calisiyorsunuz bizim veya eslerimizin de koktuguna ama hayir dunyada kokmayan insanlar da var.
Destek almasını sağlayın ikna edin mümkün değil una kimse katlanamaz niye yapmıyor acaba hastalık değilde ne bu nasıl titizlik ileri versiyonu varsa demekki pisliğinde varMerhaba, eşimle yaklaşık 3 yıldır birlikte yaşıyoruz evlenmeden önce 2 yıl birlikte yaşadık, evleneli bir yıl oldu. Her zaman pisti ama düzenli bi hayatımız olmadıgı ıcın böyle oldugunu dusunurdum. Dişini haftada bir bile fırcalamaz eğer önem verdigi saygı duydugu bırıyle bulusacaksa fırcalar, o da ayda yılda bir olur. Banyo yapma olayına değinmiyorum bile hafta bir 10 günde bir, kışın iki haftada bir yaptıgı bile olur. iç çamasırını da banyodan banyoya değiştirir o yüzden her zaman iç çamasırı da pistir. İç çamasırı yok diye eve bir sürü iç çamasırı aldım bak ben her gün değiştiriyorum sen de öyle yap dedim yok yapmıyor. Durum böyle olunca çarsaf nevresim yastık kılıfları da kokuyor ve ben 4-5 günde bir nevresim değiştirmeye kalktıgımda bana kızıyor niye değiştiriyosun diye. Bir de yataktan her gün onun çorapalrını topluyorum gece yataga cıkaırıyor coraplarını sabah kalktıgında da unutuyor orda ben ellemesem yatak ve cevresı corap dolacak. Üstelik evde iki muhabbet kusumuz var ve onların dıskısını hiçbir şekilde sorun etmiyor, tişortune şortuna kusun dışkısı bulaşsa da gelip o tişortle koltuklara yataga uzanıyor. Kuşa evin her yerinde yem veriyor ve her yer yem, ekmek kırıntısı oluyor. Geçen gün buzdolabının üstünde kuşa ekmek vermiş, buzdolabının üstünü temizlerken küflü ekmek buldum, bunu sen mi yaptın dedim şakaya vurdu. bunun gibi o kadar çok şey var ki ama artık son nokta şu oldu. geçen gün beraber kahvaltı hazırlarken yumurta kırdıgı kaseyi tavaya doktukten sonra bana uzattı çalkaladım bulaşık makinasıne koymak için. Neden bulaşık makinesine koyuyorsun o temiz yukarı koy onu dedi. Ben de sen ciddi misin ben evde yokken bu şekilde mi yapıyosun dedim, evet bu gayet normal, sadece senin bildigin sekılde yapılan temizlik doğru temizlik degildir diyip onu temiz tabakların bulundugu dolaba koymam konusunda ısrar etti. muhtemelen ben evde yokken bu şekilde bir çok şeyi temizlerin bulundugu dolaba koyuyodur. Ben çalkalayıp hatta gerekırse sungerle yıkayıp bulasık makınasına koyuyorum ama beyefendi için çalkalamak temizlik oluyor. artık delircem evde bi hafta yoktum ve geldigimde de cok hastaydım yataktan kalkamıyodum ve evi gerçekten b** götürüyodu(kuş dışkıları, yemler, tozlar, pis bulaşıklar, her yerde tabak bardak) kılını kıpırdatmadı, ben o halimle kalkıp bişeyler yapınca söyle ben yapayım dedi, mutfagı topla dedim, yarım yamalak topladı, yemek bile yapmadı kalkıp corbamı kendimi yaptım o halimle. sonra biraz iyileştim ve evi toplayıp sildim süpürdüm, o kadar kir çıktı ki anlatamam. artık nasıl baş edecegımı bilmiyorum, ben mi abartıyorum diyorum ama ben de kendimi titiz biri olarak tanımlamam, çok abartılacak kadar temiz bir insan da değilim ama bıktım artık
+1Adamin böyle oldugunu bile bile evlenmissiniz. O yasa kadar ailesinde görmeyen terbiyeyi siz veremezsiniz ki. Yani bu konuda kendini degistirmek istemiyorsa siz ne kadar cekmek istediginizi düsünmelisiniz. Tabaklari gecelim Türkiyede 10 günde banyo yapmak nedir heleki yazin
bir şey sormak istiyorum. bilmiyorum yorumlarda soruldu mu, bu kadar pis bir erkekle nasıl sevişiyorsunuz ? konuyu okurken sadece bunu merak ettim . insan yanında duramaz anlattığınız tarzda birinin. siz karı koca olmuşsunuz .
Biraz biraz kanıksamış artık, ben bile akşama kadar pis kokuyorum dedi. Siz hiç kokmuyor musunuz dedi.bir şey sormak istiyorum. bilmiyorum yorumlarda soruldu mu, bu kadar pis bir erkekle nasıl sevişiyorsunuz ? konuyu okurken sadece bunu merak ettim . insan yanında duramaz anlattığınız tarzda birinin. siz karı koca olmuşsunuz .