• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana göre çok pis

ben sadece abartıp abartmadıgımı ögrenmek istedim aslında bunları yakınımdaki insanlara anlatsam eşim utanır, mahcup olur o yüzedn kimseyle paylaşamıyorum ve ben mi adama haksızlık ediyorum diye düşünmeye başladım cünkü benim abarttıgımı düşünüyor, bu yuzden benimle aynı seylerı paylasan birileri var mı diye merak ettim
Anlatmanıza gerek yok kokusundan anlıyordur herkes. Toplu taşımada kokusuyla meşhur adamlar vardır ondan eşiniz.
Ben dağınık sayılırım titiz değilim ama kakalı donla gezip kaka kokan, ağız kokusu olan bir adamla asla aynı evde yaşayamam. Sizin 3 sene devam etmenize inanamadım. Nasıl evlenirsiniz ki böyle bir adamla aklım almadı

Anlatmanıza gerek yok kokusundan anlıyordur herkes. Toplu taşımada kokusuyla meşhur adamlar vardır ondan eşiniz.
Ben dağınık sayılırım titiz değilim ama kakalı donla gezip kaka kokan, ağız kokusu olan bir adamla asla aynı evde yaşayamam. Sizin 3 sene devam etmenize inanamadım. Nasıl evlenirsiniz ki böyle bir adamla aklım almadı
Markete girdim dün, hani dolap kısmında yoğurtların peynirlerin olduğu alana doğru bir ilerledim ki bir tane adam vardı;ama böyle bir koku yok. Soğutulmuş dolaplı ortamı bile kokusuyla doldurmuş. Baharatlı, ekşi leş gibi ter kokuyordu. 5 metre öteden bile geliyordu kokusu. Mübalağa yapmıyorum. Toplu taşımada zaten o koku yüzüme vurunca, midem bulanıyor. Bir keresinde dayanamadım, metrobüsten attım kendimi.

Markete girdim dün, hani dolap kısmında yoğurtların peynirlerin olduğu alana doğru bir ilerledim ki bir tane adam vardı;ama böyle bir koku yok. Soğutulmuş dolaplı ortamı bile kokusuyla doldurmuş. Baharatlı, ekşi leş gibi ter kokuyordu. 5 metre öteden bile geliyordu kokusu. Mübalağa yapmıyorum. Toplu taşımada zaten o koku yüzüme vurunca, midem bulanıyor. Bir keresinde dayanamadım, metrobüsten attım kendimi.
Yani konu sahibinin bahsettiği boyutta pis bir adam kokar. Herkes zaten arkasından konuşuyordur. Ailesi arkadaşlarının yanında rencide etmem demesi komik, zaten herkes anlıyor biliyordur

aynı kaderi paylaşmak, küçükken şiddet görüp terkedilmek bir süre sokaklarda yaşamak vs bunları ikimizde yasadık ve tanıstıgımızda birbirimize cok iyi geldik, beraber güçlendik, ekmek alacak paramız yoktu, ben temizliğe giderdim ögrenciyken mesela o da bu tarz işler yapardı ve bir şekilde beraber bi hayat kurduk. beraber bişeyleri başarmak, yanında seni anlayan sana destek olan birinin olması ağır bastı. her şey yoluna girince de şimdi onun düzeltmesi gereken bir sorun olarak temiz olmaması kaldı geriye. Ve bunu da düzeltmemekte diretince ben de kendimce delirmeye başladım
Bi kere delirmekte çok haklısınız. Kim olsa delirir. Delirmeyen de en az bu kadar pistir, o yüzden delirmiyordur. Ona bu yazılanları gösterin, en azından utanır bari.

Bi kere delirmekte çok haklısınız. Kim olsa delirir. Delirmeyen de en az bu kadar pistir, o yüzden delirmiyordur. Ona bu yazılanları gösterin, en azından utanır bari.
Ya tamam çok haklı konu sahibi,kim olsa iğrenir böyle bir adamdan ama evlenmeden önce iki sene birlikte yaşadık diyor,mantık dışı geldi bana bilmiyorum.Hiçmi kokmuyordu o zaman?

Ya tamam çok haklı konu sahibi,kim olsa iğrenir böyle bir adamdan ama evlenmeden önce iki sene birlikte yaşadık diyor,mantık dışı geldi bana bilmiyorum.Hiçmi kokmuyordu o zaman?
Ay onu da hiç anlamadım ki, hadi paylaşımların var adamla ısındın sevdin ettin, kokan adamı koynuna nasıl soktun delircem 😑

Merhaba, eşimle yaklaşık 3 yıldır birlikte yaşıyoruz evlenmeden önce 2 yıl birlikte yaşadık, evleneli bir yıl oldu. Her zaman pisti ama düzenli bi hayatımız olmadıgı ıcın böyle oldugunu dusunurdum. Dişini haftada bir bile fırcalamaz eğer önem verdigi saygı duydugu bırıyle bulusacaksa fırcalar, o da ayda yılda bir olur. Banyo yapma olayına değinmiyorum bile hafta bir 10 günde bir, kışın iki haftada bir yaptıgı bile olur. iç çamasırını da banyodan banyoya değiştirir o yüzden her zaman iç çamasırı da pistir. İç çamasırı yok diye eve bir sürü iç çamasırı aldım bak ben her gün değiştiriyorum sen de öyle yap dedim yok yapmıyor. Durum böyle olunca çarsaf nevresim yastık kılıfları da kokuyor ve ben 4-5 günde bir nevresim değiştirmeye kalktıgımda bana kızıyor niye değiştiriyosun diye. Bir de yataktan her gün onun çorapalrını topluyorum gece yataga cıkaırıyor coraplarını sabah kalktıgında da unutuyor orda ben ellemesem yatak ve cevresı corap dolacak. Üstelik evde iki muhabbet kusumuz var ve onların dıskısını hiçbir şekilde sorun etmiyor, tişortune şortuna kusun dışkısı bulaşsa da gelip o tişortle koltuklara yataga uzanıyor. Kuşa evin her yerinde yem veriyor ve her yer yem, ekmek kırıntısı oluyor. Geçen gün buzdolabının üstünde kuşa ekmek vermiş, buzdolabının üstünü temizlerken küflü ekmek buldum, bunu sen mi yaptın dedim şakaya vurdu. bunun gibi o kadar çok şey var ki ama artık son nokta şu oldu. geçen gün beraber kahvaltı hazırlarken yumurta kırdıgı kaseyi tavaya doktukten sonra bana uzattı çalkaladım bulaşık makinasıne koymak için. Neden bulaşık makinesine koyuyorsun o temiz yukarı koy onu dedi. Ben de sen ciddi misin ben evde yokken bu şekilde mi yapıyosun dedim, evet bu gayet normal, sadece senin bildigin sekılde yapılan temizlik doğru temizlik degildir diyip onu temiz tabakların bulundugu dolaba koymam konusunda ısrar etti. muhtemelen ben evde yokken bu şekilde bir çok şeyi temizlerin bulundugu dolaba koyuyodur. Ben çalkalayıp hatta gerekırse sungerle yıkayıp bulasık makınasına koyuyorum ama beyefendi için çalkalamak temizlik oluyor. artık delircem evde bi hafta yoktum ve geldigimde de cok hastaydım yataktan kalkamıyodum ve evi gerçekten b** götürüyodu(kuş dışkıları, yemler, tozlar, pis bulaşıklar, her yerde tabak bardak) kılını kıpırdatmadı, ben o halimle kalkıp bişeyler yapınca söyle ben yapayım dedi, mutfagı topla dedim, yarım yamalak topladı, yemek bile yapmadı kalkıp corbamı kendimi yaptım o halimle. sonra biraz iyileştim ve evi toplayıp sildim süpürdüm, o kadar kir çıktı ki anlatamam. artık nasıl baş edecegımı bilmiyorum, ben mi abartıyorum diyorum ama ben de kendimi titiz biri olarak tanımlamam, çok abartılacak kadar temiz bir insan da değilim ama bıktım artık
Yumurta olayı beni bitirdi.Yumurta yaptıysa detarjanlı suyla lavobonun içine koyabilir.Makineyi çalıştırıcaksa domestos koymalı yumurta kokusu gitmesi için.Ellerini mutlaka yumurta kırdıktan sonra detarjanla yıkamalı.Dışardan balık söylersek masayı domestosla silmek zorunda değmiş olabilir kokar.Takıntılıyım koku olayına.
Diğerleride siz yaptığınız sürece yapıcak.Temizlikci çağırıcaksınız parasını ödicek o zaman yapıyo mu bakalım.
Havlu meselesi vardı bizde elini siliyo havlunun ıslamöayan yeri kalmıyo uzun süre kullanıyo değiştir diyorum alışkanlık öyle gelmiş değiştiremiyo.Bu havlular kokuyo ıslak kaldığı için çöpe atıyorum.Böyle kullanmaya devam edersen evde havlu kalmıcak yeni almam gerekicek fiyatlarıda bu bilgin olsun dedim.Sürekli değiştirir şimdi ama hani öyle dağınık düzen bozan biri değildir zaten o yüzden öğrenebiliyo olabilir.
Aynı tshirtü bir hafta giyer işe giderken.İki saat dışarda oluyo sonra evden devam ediyo.Senin karın çamaşır yıkamıyo mu derim kokmadığı için nasıl biliyosa yapsın takılmam sadece gülerek senin karın çamaşır yıkamıyo mu derim işte öyle.

kokuyordu, bu da beni delirtiyordu elbette ama katlanırım. Benim katlanamadıgım şey evi pisletmesi, çiğ yumurta olan kaseyi çalkalayıp temizlerin arasına koyması vs. Kişisel temizliğini yapmaması beni bu kadar delirtmiyor. Ben evi bir gün temizliyorum, klozeti yıkıyorum her gün ve anında batıyor, beni delirten daha cok bunlar

kokuyordu, bu da beni delirtiyordu elbette ama katlanırım. Benim katlanamadıgım şey evi pisletmesi, çiğ yumurta olan kaseyi çalkalayıp temizlerin arasına koyması vs. Kişisel temizliğini yapmaması beni bu kadar delirtmiyor. Ben evi bir gün temizliyorum, klozeti yıkıyorum her gün ve anında batıyor, beni delirten daha cok bunlar
Ben yumurta kırdıktan sonra ellerimi on kere yıkıyorum,en nefret ettiğim şeylerden biri🙁.

Yani iki sene oncede ayniydi bu adam gene kokuyordu siz degisir dusuncesiyle evlendiniz simdi gozunuze batiyor duzelmesi cok zor bir ihtimal maalesef

Ay kisisel temizligi nasil delirtmiyor sizi? Tam tersi olmasi lazimdi. Eve yardimci alirsiniz temizlenir, esinizi nasil zorla temizleyeceksiniz?

Çok affedersiniz ama kendine saygısı olmayan adamın eve eşyaya saygı duymasını mı bekliyorsunuz. Öyle kokuk gezen bir insan en başta kendine saygı duymaz.
Hepsini geçtim cidden böyle pis bir adamla nasıl sevişirsiniz ÖYK

Ay onu da hiç anlamadım ki, hadi paylaşımların var adamla ısındın sevdin ettin, kokan adamı koynuna nasıl soktun delircem 😑
siz hiç kokmadınız mı :D her insan kokabilir diye düşünüyordum ilk zamanlar çünkü ben dus alıp deodorant sürüp parfüm sıkıp dısarı cıksam da tüm gün dısardaysam illa bir şekilde kötü kokarım ve bu kötü koku gitsin diye üstüne parfüm deodorant sıkmam cünkü bence daha kötü yapıyor, eve gidince de dusumu alırım. Ve ilk zamanlar sürekli dısardaydık onunla bunu da normal karsılıyodum, beraber eve gittigimizde de ilk zamanlar tabiki özen gösteriyodu dusuna dişine orasına burasına, ne zaman düzenli bir ilişkimiz olmaya basladı o zaman her sey ortaya cıktı

Pislik değil lağım resmen, bir de demissiniz ki onem verdigi ve sevdigi insanlarla bulusacakken dislerini fircalar, yani sizi sevmiyor ve önem vermiyor?
patronuyla ve iş arkadaşlarıyla bulusurken dus alır ve dişlerini fırcalar aslında sevdigi degıl de saygı duydugu mu mu desem ne desem bilemedim

yardımcınn yaptıgından ben memnun olmuyorum genelde, yardımcı almayı da denedim, denemedim değil

Zaten asil sorun bu degil ki, esinizin kokmadan yasamasi topluma karsi da bir sorumluluk ve sizin bundan rahatsiz olmak yerine evin temizligini daha cok dert etmeniz sorun. Toplu tasimada falan kokan adamlar icin `esi, kizi, annesi falan da mi yok uyaracak` diye dusunurdum, sorumun cevabini yazmis oldunuz. Her gece yaninda yatan kadin rahatsiz olmuyorsa biz ne yapalim?

siz hiç kokmadınız mı :KK70: her insan kokabilir diye düşünüyordum ilk zamanlar çünkü ben dus alıp deodorant sürüp parfüm sıkıp dısarı cıksam da tüm gün dısardaysam illa bir şekilde kötü kokarım ve bu kötü koku gitsin diye üstüne parfüm deodorant sıkmam cünkü bence daha kötü yapıyor, eve gidince de dusumu alırım. Ve ilk zamanlar sürekli dısardaydık onunla bunu da normal karsılıyodum, beraber eve gittigimizde de ilk zamanlar tabiki özen gösteriyodu dusuna dişine orasına burasına, ne zaman düzenli bir ilişkimiz olmaya basladı o zaman her sey ortaya cıktı
Bakın sabah duşunu alıp parfümünü sıkan temiz giyinen birinin akşama doğru kokmaya başlaması ile haftada bir zor bela banyoya giren birinin kokması bir değil. İlk zamanlar oyuna geldiniz biseyler oldu bağlanana kadar idare etti sonra kendini yavaş yavaş saldı, hala anlamıyorum ki yatağı terk edecek kadar rahatsız olduğunuz bir adam var şu an, hakikaten nasıl dokunmaya devam edebildiniz , işinize karışmak gibi olmasın ama sadece anlayamıyorum.

Back
X