- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
Profiline yalan olan yaşını yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 34 se arada 4 değil 5 yaş olur bir de.Bir de demiş ki
Yaşlar 26-34
Aslında 96liysa yaşlar 29-34 olmalı
Ben anlamadım vallahi olayi
Başka yalan söylemediğinize emin misiniz?Eşime herşeyi anlattım çocukluğumda yaşadığım olayları neden böyle şeyler yaptığımı aslında anlatırken bana kiyamadi ağlamamı istemedi .Artık evli kalmak istemiyormuş yaş yalanını tolerans gösterdi hatta neden 3 yaş yalan söylediğime çok takıldı 5-7 yaş küçük söyleseydin neden 3 yaş az bir yaş farkı söyledin dedi .Bende uni dönemi için yaptığımı söyledim .Burun konusunda aşırı tepki gösterdi benim aşırı yalancı ve korkutucu olduğumu söylüyor ben sarışın mavi gözlü bebekleri beğendiğim için beni dış görünüşe takıntılı sanıyor halbuki öyle değil .Kaynakları çıkartalı 4 ay oluyor kendi saçlarım lens takmıyorum sadece iki yalan söyledim başka gerçekten söylemedim burun ve yaş
Üniversiteyi burslu kazandınız, muhteşem güzel bir işiniz var. Yani anlattığınıza göre zeki bir insansınız. Ama kimlik geç çıkınca yaşın büyümeyip küçüleceğini hesap edemiyorsunuz. İşin ilginç tarafı eşiniz de bunu yiyor. Ben yemedim.Buraya konu açtım gelen her yoruma açığım çünkü disardan bir gözün yorumuna ihtiyacım var.Mesleğimi ,aylık ne kadar para kazandığımı yazmadım çünkü gerek duymadım günlük hayatımda çok kişi ile temas halindeyim ve mesleğim saygı duyulan bir meslek .Eşimle aramızdaki sorunu yazmak istedim neden bazi arkadaşlar dalga geçtiniz ki ? Biri derdini paylaşır okur geçersin ama sayfalarca dalga geçmek neyin nesi ? burada saygısız yorumlar yapmadığınız için çok teşekkür ederim .Eşimle son kez daha konuşup çözüme kavuşturmak istiyorum .Değerli ve güzel vaktinizi bana ayırdığınız için çok teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız çok dikkat ettim not aldım
Adami kkda melek yaptilar, adam zaten bi tek guven meselesi demiyor ki , yok Konu sahibi calismiyormus, yok kocasinin ailesine Surat yapiyorum, yok surekli dir dir yapiyormus …. Oralari millet okumamis burda kadina yukleniyorlarSevgisi bitmekten ziyade başka neler var, ya da yalan olmayan ne var diye düşünüyordur. Üstelik o yalanlar da itiraf edilmemiş bizzat eşi ortaya çıkarmış. Hep demiyor muyuz evlilikte güven çok önemli diye. Güven bitmişse nasıl sevgi kalsın geride?
Aynı konu sahibi 5. sayfada çalıştığını, çok güzel bir işi olduğunu, maaşının yüksek olduğunu yazmış yalnız. Kadın patalojik yalancı resmen. 5 sayfada çalışmadığı için hor görülen kadından çok iyi mesleği olan ve çok para kazanan kadına evrilmiş.Adami kkda melek yaptilar, adam zaten bi tek guven meselesi demiyor ki , yok Konu sahibi calismiyormus, yok kocasinin ailesine Surat yapiyorum, yok surekli dir dir yapiyormus …. Oralari millet okumamis burda kadina yukleniyorlar
Bende yemedim.Kadin erkeğin bir tane yalanını yakalayınca hep tetikte geziyor supheneliyor hak veriyoruz ama iş kadının yalanına gelince bence adam seni sevmedi deniliyor.Adamin yalancı birini sevmiyor olmasını anlamiyorlarÜniversiteyi burslu kazandınız, muhteşem güzel bir işiniz var. Yani anlattığınıza göre zeki bir insansınız. Ama kimlik geç çıkınca yaşın büyümeyip küçüleceğini hesap edemiyorsunuz. İşin ilginç tarafı eşiniz de bunu yiyor. Ben yemedim.
Kendilerini koysalar yerine olay çözülecek aslında.Bende yemedim.Kadin erkeğin bir tane yalanını yakalayınca hep tetikte geziyor supheneliyor hak veriyoruz ama iş kadının yalanına gelince bence adam seni sevmedi deniliyor.Adamin yalancı birini sevmiyor olmasını anlamiyorlar
Ayrıca profilinde önlisans mezunu olduğunu belirtmiş. Yüzde yüz burslu genetik mühendisliğini kazandığından bahsediyordu oysaki.Aynı konu sahibi 5. sayfada çalıştığını, çok güzel bir işi olduğunu, maaşının yüksek olduğunu yazmış yalnız. Kadın patalojik yalancı resmen. 5 sayfada çalışmadığı için hor görülen kadından çok iyi mesleği olan ve çok para kazanan kadına evrilmiş.
Türkiyede genetik mühendisliği diye bir bölüm de yok zaten. Moleküler biyoloji ve genetik var. Onun mezunları da mühendis unvanını almıyorAyrıca profilinde önlisans mezunu olduğunu belirtmiş. Yüzde yüz burslu genetik mühendisliğini kazandığından bahsediyordu oysaki.
Tam bunu yazacaktımTürkiyede genetik mühendisliği diye bir bölüm de yok zaten. Moleküler biyoloji ve genetik var. Onun mezunları da mühendis unvanını almıyor
Koca önemli kocalar çokomelli lütfen ama..Kendilerini koysalar yerine olay çözülecek aslında.
Size sürekli yalan söyleyen, basit konularda bile yalanları arşa çıkmış ve bu yalanlara kendi de inanmış, üstelik ailenize kötü davranan ve sürekli şikayet edip huzursuzluk çıkaran bir adamla evli kalmak ister miydiniz? Ben istemezdim ama bazı kadınlar evli olalım da kocanın ne olduğu önemli değil diyor demek ki.
Kocaya sahip çıkalımKoca önemli kocalar çokomelli lütfen ama..
Tabi canım. Bi daha bulamayız kocasız da yaşanır mı maazallahKocaya sahip çıkalım
Biri size burnun estetik mi diye sorarsa ve değil derseniz yalan söylemiş olursunuz. Hele ki bu kişi kocanızsa. Kimse alnınıza burnum estetik yazıp gezin dememiş zaten.Ya estetik yaptırdığımı neden söyliyim ki?
Çok saçma değil mi?
Ben estetik yaptırdım bak bu eski burnum mu dicem adama?
Şu anki halim bu yani,napacak eski halimi görünce ay sen çirkinsin ya diyip beni boşayacak mı?
Yaş konusu çok saçma olmuş ama.
İnsan bu kadar önemli ve saklanmayacak bir şeyden neden yalan söyler ki?
Ama bu yalanlardan bencede evlilik bitirilmez ya.
Hiç mi yalan söylemiyoruz hayatımızda sanki?
Hayır ben yalan söylemem diyen yalan söyler asıl.