Eşim bana artik inanmıyor

Millet estetiğini gizliyor, ben evlenirken kocama epilasyon parama kadar başlık isterim heee diye espiri yapıyordum. Memem sarkarsa da estetik paramı sana verdiririm dedim. Gülüp geçtik. Niye saklıyorsunuz kız? Ne olmuş yani?
Sorun sadece estetiği saklaması değil ki? Yaşı da yakalamış kocası ve sırada mezun olduğu okul ve mesleği var anladığımız kadarıyla. Konu sahibinin bir sonraki konusu "Eşim beni Dr. sanıyordu , MYO lu olduğumu ögrendi. Ne yapayım yardım edin " olacak muhtemelen.

Ay magazinsel bişise hiç ilgim yok o şeylere o yüzden kaçırmışımdır. Az çok tahmin ettim mevzuyu da dur bakim.
Yok bacım, magazinciler değil belgesel düşkünleri arasında meşhur oldu bu adam :-) konu sahibi kadar uzman olmasın ama ilk grubu tokatlamakta yaptı uzmanlığını zaten pötikare ceketini sevdiğim. :rolleyes: Netflix de belgeseli, Interpol de bülteni, vikipedia da künyesi var üstadin :confused:izle bak belgeselini, sana da çok tanıdık gelecek :-)

Az önce 36 saat nöbet tutuyorum, yani tıp doktoruyum demiştiniz. Şimdi doktorum ama çalışmıyorum diyorsunuz. Ondan önce de genetik okudum yazmışsınız. Tıp diplomasıyla evde oturan kimseyi tanımıyorum kusura bakmayın😐 Feyk değilseniz hayallerde yaşıyorsunuz acilen bir doktora görünmelisiniz. @Mune
Arkadaşlarım uzmanlık alıp Almanyaya gitti dedi.Mühendislikte uzmanlık mı alınıyo,tıp gibi?
Bir de Almanya diyince benim aklıma tıp gelmişti,mühendislik nerden çıktı ya?

Arkadaşlarım uzmanlık alıp Almanyaya gitti dedi.Mühendislikte uzmanlık mı alınıyo,tıp gibi?
Bir de Almanya diyince benim aklıma tıp gelmişti,mühendislik nerden çıktı ya?
Biz fakirleri üzmemek için mesleğini açık açık yazmadığını söyledi.... Evet bunu gerçekten söyledi.... :işsiz: Hatta cotard sendromu cotard sendromu benim gelirim senin gelirini döver, denizde kum bende para, bari bana özelden yaz, fakirler duymasın dedi :-) ama yazdı mı bilmem :KK14: :KK12: Var mı cevap cotard sendromu cotard sendromu

Önceki mesaj ;
Dimi çok haklısın o dönem eksi sozluk diye platform vardı.21 yaşında uni okumak diye şimdi bende küçük bir şehirde okuyorum eziklik felan yazmışlar .
Sonraki mesaj ;
.İl içinde okumak istesem o yıl okurdum ben Istanbul'da okumak istedim .Para dökmeye değer görmediler değil %100 burslu kazandım 3 yıl sınava girdim üçüncü yılım 6.000 .Paralı okumadım tamamen burslu okudum ve hiç gocunmadim
İstanbul ne ara küçük şehir oldu ya...
Konu sahibi bence gerçek. Ben fake olduğuna inanmıyorum. Tek sıkıntısı Boleyn Kizi Boleyn Kizi 'nin dediği gibi kendi yalanına inanması. Yaşı için burada bile yalan söylemesi.
hadi ünide yalan söyledin, kocan senden 4 yaş büyük. Adamı da üni sıralarında tanımadın ya, adama ne yalan söylüyorsun??
bazı insanlar böyle. Benim yakın bir arkadaşım var. İki yıllık adalet okudu güzel bir şehirde. Ama bitiremedi, okuldan atıldı. Sonra açık öğretimden okudu, onu da bitiremedi. Arada hukuk bürosunda faaln çalıştı . Şu an 30 yaşında ve hala lise diploması var. Ama ailesine o sehirde kalmak için DGS ile hukuk okuyacağını falan söyledi yıllarca. En son memlekete döndü, yine içinde az buçuk hukuk barındıran bir işte calisiyor. Ama arkadaşımla konuşsaniz avukat sanarsiniz. Öyle bir söylediği yalana inanmislik hali mevcut.
başka bir konuda da yazmıştım, staj yaptığım yerdeki müdürümun eşi uzun yıllar Rusya'da yaşadığını, ticaret yaptığını falan söylemiş. Ama adam ömrü hayatında uçağa binmemis bir insan. 'beni boş adam sanma diye dedim' demiş , gerçek ortaya çıkınca ..
bazı insanlar söylediği yalana kendi bile inanıyorlar . Konu sahibi de durup durup yeni yalanlar üreten bir insan. Onun adına üzüldüm. Ama eşi adına da üzüldüm.
ne diyim, bence değil ama umarım fakedir

Biz fakirleri üzmemek için mesleğini açık açık yazmadığını söyledi. Evet bunu gerçekten söyledi :işsiz: Hatta cotard sendromu cotard sendromu benim gelirim senin gelirini döver, denizde kum bende para, bari bana özelden yaz, fakirler duymasın dedi ama yazdı mı bilmem :KK14: :KK12:
Evet gördüm o mesajlarıda.Ama alakayı kuramadım.Ben başta kocasının abarttığını düşündüm ama yok ya kadının 10 lafından 9'ü yalan,1'de şüpheli.
Sıkıntı.

Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
:KK48:
Yalan söyleyen insan cidden çok itici oluyor. Eşimle boşanma noktasına gelmiştik yakın zamanda. Boşanmayı isteme sebeplerimden biri olarak çok fazla yalan söylediğini söylemiştim
Benim için dayanılmaz bir şey ve gerçekten artık hangi sözü doğru hangisi yalan emin olamıyorum. Verdiği sözlere güvenemiyorum

Çalışmadığınız için boşanma talep edemez ama evi geçindirmek sizin değil eşinizin görevi. Sizi zorlayamaz

Önceki mesaj ;

Sonraki mesaj ;

Konu sahibi bence gerçek. Ben fake olduğuna inanmıyorum. Tek sıkıntısı Boleyn Kizi Boleyn Kizi 'nin dediği gibi kendi yalanına inanması. Yaşı için burada bile yalan söylemesi.
hadi ünide yalan söyledin, kocan senden 4 yaş büyük. Adamı da üni sıralarında tanımadın ya, adama ne yalan söylüyorsun??
bazı insanlar böyle. Benim yakın bir arkadaşım var. İki yıllık adalet okudu güzel bir şehirde. Ama bitiremedi, okuldan atıldı. Sonra açık öğretimden okudu, onu da bitiremedi. Arada hukuk bürosunda faaln çalıştı . Şu an 30 yaşında ve hala lise diploması var. Ama ailesine o sehirde kalmak için DGS ile hukuk okuyacağını falan söyledi yıllarca. En son memlekete döndü, yine içinde az buçuk hukuk barındıran bir işte calisiyor. Ama arkadaşımla konuşsaniz avukat sanarsiniz. Öyle bir söylediği yalana inanmislik hali mevcut.
başka bir konuda da yazmıştım, staj yaptığım yerdeki müdürümun eşi uzun yıllar Rusya'da yaşadığını, ticaret yaptığını falan söylemiş. Ama adam ömrü hayatında uçağa binmemis bir insan. 'beni boş adam sanma diye dedim' demiş , gerçek ortaya çıkınca ..
bazı insanlar söylediği yalana kendi bile inanıyorlar . Konu sahibi de durup durup yeni yalanlar üreten bir insan. Onun adına üzüldüm. Ama eşi adına da üzüldüm.
Hadi üniversitede yalan söyledin,kocana neden söylüyorsun abi?
O kısmı bende anlayamadım.
Sordum cevapta vermedi.
Daha doğrusu veremedi sanırım.
Çünkü verecek bir cevap yok.
Konu sahibi fazla kompleksleri olan biri bence ve bu yüzden sürekli yalan söyleyip duruyor.
Kocasına hak vermeye başladım.

Biz fakirleri üzmemek için mesleğini açık açık yazmadığını söyledi.... Evet bunu gerçekten söyledi.... :işsiz: Hatta cotard sendromu cotard sendromu benim gelirim senin gelirini döver, denizde kum bende para, bari bana özelden yaz, fakirler duymasın dedi :-) ama yazdı mı bilmem :KK14: :KK12: Var mı cevap cotard sendromu cotard sendromu
Yok beni de beğenmedi 😔

Önceki mesaj ;

Sonraki mesaj ;

Ayy benim yakın bşr arkadaşımda ben ünideyken yeni tanıştığımız herkese öğretmenlik okuyoruz birlikte diyordu, kendisi üni kazanamayınca vazgeçmişti oysaki..Bi de o ara kendi bile o kadar inanmıştı ki, benden duyduğu bazı derslerin zorluğundan falan bahsederdi😂 .Şimdi siz yazınca bu aklıma geldi, gerçekten bazı insanlar kendi yalanlarına inanıyor..

Hadi üniversitede yalan söyledin,kocana neden söylüyorsun abi?
O kısmı bende anlayamadım.
Sordum cevapta vermedi.
Daha doğrusu veremedi sanırım.
Çünkü verecek bir cevap yok.
Konu sahibi fazla kompleksleri olan biri bence ve bu yüzden sürekli yalan söyleyip duruyor.
Kocasına hak vermeye başladım.
Şu haberi hatırlıyor musun? Adam ailesinden hukuk okuyorum diye dünyanın parasını almış. Sonra da yalanlar büyümüş sahte savcı kartı bastırmış. Adam o kadar inanmış ki savcı olduğuna, kiz arkadaşının devlet dairesindeki sorununu çözmek için gittiğinde savcı kimliğini göstermiş 😂😂😂 aha orada enselenmiş

Önceki mesaj ;

Sonraki mesaj ;

Ben de gerçek kişi olduğunu düşünüyorum. Hatta gerçek mesleğini de anladım ve son derece başarılı buldum kendisini ama kendi söylemeyi secmedigi sürece ben söyleyemem. Yalnız şu kadarını söyleyeyim özgüven konusunda anlattığı gibi zayıf , yaralı filan değil, seni beni cebinden çıkarır buna eminim

Şu haberi hatırlıyor musun? Adam ailesinden hukuk okuyorum diye dünyanın parasını almış. Sonra da yalanlar büyümüş sahte savcı kartı bastırmış. Adam o kadar inanmış ki savcı olduğuna, kiz arkadaşının devlet dairesindeki sorununu çözmek için gittiğinde savcı kimliğini göstermiş 😂😂😂 aha orada enselenmiş
Yok vallaha senden duydum :KK70:
Ama o neymiş öyle ya,hani yalanına inanırsında devlet dairesine savcı kimliği verecek kadar da inanmazsın be.
Normal değil ya cidden değil.

Beni soke eden sey yalan soylemenizden ziyade bir de bunun mahkemeye gidip kemik testine falan girmeniz. Bu sadece bir yalan degil ki bu saplanti. Ustelik hala burda da 26 demeye devam etmissiniz siz baya inandirmissiniz kendinizi buna. Ayrica esinizin disardan gozle bakip sizde gozlemledigi seyler de dogru. Mesele sadece burun estetigi degil demek ki sizin gunluk hayatta baska ozguven takintilariniz var hatta belki de sizin fark etmediginiz daha neleriniz vardir. Tedavi olun psikologa gidin. Kucuklukte yasanilan seyler tetikler ama siz de biraz caba sarf edin. Bir sure sonra yaptiginiz seyleri yalan olarak bile gormeyip kendi gerceklik alginizda yasamaya baslarsiniz. Esinizle bosanmak istemiyorsaniz ona biraz ayri kalmayi bu surecte de tedavi olmayi ayrica beraber terapiye gitmeyi onerebilirsiniz.
Aynı şeyleri bende yazdım o kadar saplantılı durumda ki herkesi söylediği ve yaptığı yerler normalmiş gibi hoş görülmesi gerektiğine inandırmaya calisiyor

Önceki mesaj ;

Sonraki mesaj ;

Adam ne kadar büyük şok yasadiysa yalanlarından hemen ayrılmak istemis

Geçtiğimiz yıllarda çok benzeri yaşandı bunun ve daha fecisi, direkt haberi atayım bak:

:)

Yanlış anlaşılmasın ama bu paylastiginiz örneklerle konu sahibinin pek alakası yok gibi. Bu haberlere konu olan insanlar burda olsaydı , hiç çekinmeden ben savciyim ben hakimim diyip ayrıntı vererek bizi de inandirmaya çalışacak profildeler . Tedaviye yanıt verebilirler çünkü asla kendilerini saklamiyorlar. Konu sahibi ise bu konuda inanılmaz planlı ve hesaplı. Hasta filan değil. Hedefe kitli yaşıyor.

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmasın ama bu paylastiginiz örneklerle konu sahibinin pek alakası yok gibi. Bu haberlere konu olan insanlar burda olsaydı , hiç çekinmeden ben savciyim ben hakimim der bizi de inandirirdi Mesela. Konu sahibi ise bu konuda inanılmaz planlı ve hesaplı

Yengenc'in anlattığı olayla çok benzer (Kayıp sahte kimliği için polise başvurmuş bu kadın da :KK70: ) ve daha derin bir olayı paylaştım o kadar.
Konu sahibi ile kıyaslayabileceğim bir şey yok çünkü konu, üyelik bence fake zaten.

Bence iyimsersiniz. Evliliğiniz içerisinde eşiniz sizden habersiz gidip dava açsa, üstelik bu dava size söylediği yalanı kapatmak içinse affeder miydiniz? Kemik yaşı tutsa, kimliğini evlilik cüzdanını bile değiştirecekmiş kocadan habersiz.

Kesin ve değişmez olan şu, bir yalan yakalandıysa hep insanın aklına acaba sorusu gelir. Evlilikte en kötü doğru en masum yalandan iyidir bana göre. Hadi bunu affetti, arkasından estetik ameliyatı hakkında da yalan söylemiş. Düşünsenize kaza ya da hastanelik bir durum olduğu zaman doldurulan formlarda bile daha önce ameliyat oldunuz mu diye soruluyor. Bunu eşi bilse ne zararı var? Eşiniz forma evet ameliyat oldum yazıyor ve siz bunu orada öğreniyorsunuz.

Eski ilişkiler sevgililer falan bunları kimse kimseye söylemek zorunda değil. Ama sağlık durumu kesinlikle eşten gizlenmemeli. Başımıza bir şey geldiği zaman kanunen ailemiz - anne babamız bile değil, yasal temsilcimiz eşimiz oluyor. Ben bile konu sahibinin başı sıkışınca yine yalana sarılacağını düşünüyorum eşi niye düşünmesin?
dava açıldığından eşin haberi var mı ki

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Okurken ben şok 😳 🤣🤣 yani güven ruh gibidir ayrıldığı bedene bir daha giremez. Keşke evlenmeden herşeyinizle dürüst olsaydınız

X