Önceki mesaj ;
Sonraki mesaj ;
İstanbul ne ara küçük şehir oldu ya...
Konu sahibi bence gerçek. Ben fake olduğuna inanmıyorum. Tek sıkıntısı
Boleyn Kizi 'nin dediği gibi kendi yalanına inanması. Yaşı için burada bile yalan söylemesi.
hadi ünide yalan söyledin, kocan senden 4 yaş büyük. Adamı da üni sıralarında tanımadın ya, adama ne yalan söylüyorsun??
bazı insanlar böyle. Benim yakın bir arkadaşım var. İki yıllık adalet okudu güzel bir şehirde. Ama bitiremedi, okuldan atıldı. Sonra açık öğretimden okudu, onu da bitiremedi. Arada hukuk bürosunda faaln çalıştı . Şu an 30 yaşında ve hala lise diploması var. Ama ailesine o sehirde kalmak için DGS ile hukuk okuyacağını falan söyledi yıllarca. En son memlekete döndü, yine içinde az buçuk hukuk barındıran bir işte calisiyor. Ama arkadaşımla konuşsaniz avukat sanarsiniz. Öyle bir söylediği yalana inanmislik hali mevcut.
başka bir konuda da yazmıştım, staj yaptığım yerdeki müdürümun eşi uzun yıllar Rusya'da yaşadığını, ticaret yaptığını falan söylemiş. Ama adam ömrü hayatında uçağa binmemis bir insan. 'beni boş adam sanma diye dedim' demiş , gerçek ortaya çıkınca ..
bazı insanlar söylediği yalana kendi bile inanıyorlar . Konu sahibi de durup durup yeni yalanlar üreten bir insan. Onun adına üzüldüm. Ama eşi adına da üzüldüm.
ne diyim, bence değil ama umarım fakedir