• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana annenin evine git dedi:( ne yapayım?

canım benim sen ne kadar iyi niyetlisin ama aldığın karşılığa bak bir de sen hiç hastaneye gitmeyip annenlerde bebeğinin yanında kalsaydın emin ol daha kıymetli olurdun..eşinize yazıklar olsun demekten başka bir laf bulamıyorum .sabırlı ol dua et inşallah yakında hatasını anlar da özürdiler .Allah yardımcın olsun

Canım sen esıne ''Bana sadece taxı ıle degıl otobusle gıdelım dedim dıyemı annenın evıne gıt dedin''diye bir sorsana bakalım ne diyecek?Neyi ne anlamışta ağzının üstüne bi tane patlatıcak kadar sınırlenmıs?

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. 4. gündeyiz. ben hala konuşmuyorum eşimle. yüzüne bile bakmıyorum. dün akşam eve gelince neden telefonları açmıyosun dedi. bende hiç sesimi çıkarmadım. ne bekliyosun bilmiyorumki dedi. özür dilemesini beklediğimin hala farkında değil. ya inadından yada anlamamazlıktan geliyor. ben hala konuşmuyorum. onun derdini ben biliyorum. bazen şu pahalı filan derim aldırmam hesap yaparım ama bizim iyiliğimiz için. oda hesabını hiç ama hiç bilmez. o anda ben hesap yapmışımda taksi parasını düşünmüşüm böyle zor bir zamanda. halbuki ben ordan otobüsle kayınvalidelere rahat gidilebildiğini biliyodum. o yol filanda bilmez. orda bıraksan kaybolur. derdi ben taksi parasını düşünmüşüm. onun zor günüde onu anlamamışım. anlamamış olsam taksi çağırıp yoldan onu alıp taaa nerelere götürmezdim. artı hastanede o kadar koşuşturmazdım. kızı var oğlu var derdim beklerdim. dün kayınvalideme telefon açıp anlattım durumu. aaa dedi. ben konusurum onunlla dedi. kayınvalidem konusupta özür dileyecekse hiç dilemesin daha iyi. ben sadece durumu bilsinler istedim. benim tersimi inadımı görmesin dedim.. hep yumusak tarafımı görüyorlar. valla ne olacak bilmiyorum.

ben gelme diye ısrarla söylese gitmezdim hastaneye.sen çok iyi niyetli davranmışsın ve erkekler bazen bundan anlamıyor malesef

hastaneye kaldırılan sizin ailenizden(anne/baba) biri olsaydı
sizce yine bu şekilde konuşurmuydu eşiniz?

Son düzenleme:
sorun başka gibi yok otobüs yok taksi falan bunlar bahane,ama eşiniz o gün siz gelmeyin diye niye bu kadar ısrar etti anlamadımCADIARZUtuhaf bi durum

sorun başka gibi yok otobüs yok taksi falan bunlar bahane,ama eşiniz o gün siz gelmeyin diye niye bu kadar ısrar etti anlamadımCADIARZUtuhaf bi durum

bencede.karıştırmak istememiş sanki.sizde ısrarla herşeyde yorum yapıp karışınca patlamış gibime geldi.sizin anlamadığınız ama eşinizin size sinir olmasına neden olan bir davranışınız var gibi sankibenneyaptımki

Bence yap birer kahve al karşına eşini anlat ben taksiyi para düşündüğümden değil otobüsle rahat gidileceğinden istemedim.Senin bunu anlamayıp bana bu şekilde konuşman beni yaraladı.Hislerini beklentilerini anlat ama öyle tartışma şeklinde değil kararlı ve nazik bir tonla konuş.İnan iletişim herşey erkek ve kadın farklı bakıyor olaya.Küsmek beklemek yanlış bence Bu yanlışları yapmış ve İletişimle ne sorunların halledilebileceğini görmüş biri olarak tavsiyemdir.Keskin sirke küpüne zarar tatlı ama kararlı bir dil yılan ne kelime dilsizi söyletir körü gördürür olmazları oldurur canlı ispatıyım şekerim öpüyorum.

eşinde pek alınganmış başka bişey yoksa bu kızgnlığın altında o zaman işin çok zor böyle her dediğine alınıp kızıyorsa.....bence konuşmamaya devam et anlar sonunda hatasını

bencede.karıştırmak istememiş sanki.sizde ısrarla herşeyde yorum yapıp karışınca patlamış gibime geldi.sizin anlamadığınız ama eşinizin size sinir olmasına neden olan bir davranışınız var gibi sankibenneyaptımki

evet aynen öyle adamın bi karın ağrısı var bellia.svereliniortak

Merhabalar, geçen pazar eşimle annemlere gitmiştik. bebeği onlara bırakıp öğşeden sonra dolaşacaktık. aniden eşimin babasının rahatsızlandığını bayıldığını düştüğünü ve ambulans ile hastaneye kaldırıldığı haberi geldi. eşim ben metrobüse gidiyorum dedi. bende gitmek istedim sen bebek ile kal. imdi ağlar filan dedi. bende dayanamadım aradım merak ettim bekle bende geliyorum dedim. taksi ile gideceğini söyledi . bende ben burdan çağırayım seni yoldan alalım öyle gidelim dedim. bebeğide anneme bıraktım. hastaneye vardık. bulduk onları ben çok üzüldüm duruma kayınvalidemle karşılaşınca birbirimiz sarılıp ağladık. görümcem nişanlısı filanda ordaydı. ben hemen kayınpederimle ilgilenmeye başladım. kan alınmış testler yapımış. beyin tomografisi çekilmiş hepsini koştura koştura doktorlara gösterdim. bu sırada kayınvalidemle kızı hastane dışında bekliyordu. ikisininde sinirleri bozulmuştu. bende doktorlar olayın nasıl olduğunu sorduklarında onları çağırdım. çünkü olayı ben görmemiştim. dahiliye kalp beyin cerrahisi baktı hiçbirrşey yok dediler. gizli şeker olabilir dediler. aç karnına kanına bakmak gerek dediler. en son nörolog görsün dediler. gittik nöroloğa emar istediç. benle eşim götürdük emara. acil diye randevulu hastalardan öne aldırdım. sonucu aldık nörologa götürdüm.birşey yok dedi. herkesin morali yerine geldi herkes şakalaşmaya başladı. eve dönecektik. görümcemin nişanlısı onları arabasıyla eve götürdü. ben eşim dayısı ve yengesi hastanede kadlık. bizde kayınvalıidemlere gidecektik. ben buradan otobüsler geçiyor onlara binebiliriz dedim. dayısıda otobüs taksi fark etmez gideriz dedi. eşimde taksiye binelim dedi. ben otobüse b,nelim dedim diye çok sinirlendi. neyse kayınvalidemlere gidince ben ona ben sana ne dedimki dedim sinirlendiğini anlayınca.ortamı yumusatmak istedim. bana sen git bir hafta annenlerde kal dedi. biraz kafanı dinle dedi. bende bu lafa çok sinirlendim .akaşm annemleere gittik bebeği alıp eve döndük. tabiki başladık tartışmaya. bana eğer arkamısda dayısı olmasaymış ağzımın üstüne patlatacakmıi bir tane. bende patlatsaydında görseydin ne oluyomuş dedim. neymiş efendim ben onun zor gününde onu anlamamsımda otobüse binelim demişim. ben ondan eğer yanlış anladıysa diye özür diledim. şimdi bana söylediklerinden dolayı çok kırgınım. ve benden özür dilemediği sürece konuşmayacağımı söyledim. üç gündür konuşmuyorum. şimdi ne yapacam inanın bilmiyorum. eşime çok kırgınım. fikir verin lütfen...

stres anında fazla sinirlenmiş bence. otobüse binelim derken onun dayısının taksi parasını vermek istemedigin anlamına gelmiş gibi anlamış. yanlış anlamıştır.

acaba herşeye koşturan bilen bi yapınız varda eşiniz de bunda herşeyi ben bilirim havasımı gördü sizde?hani bazı tipler vardır iyi niyetiyle koşturur eder yorumlarda bulunur.bazı çekemeyenlerde bunu kıskanır.acaba eşiniz (belki de çevresi tarafından)dolup buna patlamış olmasın?

acaba herşeye koşturan bilen bi yapınız varda eşiniz de bunda herşeyi ben bilirim havasımı gördü sizde?hani bazı tipler vardır iyi niyetiyle koşturur eder yorumlarda bulunur.bazı çekemeyenlerde bunu kıskanır.acaba eşiniz (belki de çevresi tarafından)dolup buna patlamış olmasın?

yazınızı okuyunca bende böe düşündüm birde annesine anlatmasaydınız keşke bana göre kimsenin bilmesi gereken bir durum değil aranızda çözülebilecek bir mesele

Siz iyilik yapıyorsunuz esinizin davranısına bakın.Bazı arkadaslar demis herseye bir yorum da bulundugunuz icin kendince buna sinirlenmis olabilir diye.Dayısının taksi parasını da ödemek istemediginizi de düsünmüs olabilir.

Keske o sekilde bir tepki vermeseydi yumruk falan de neymis?Özür dilemissiniz kötü bir amacınız olmadıgını söylemissiniz daha ne?

Son düzenleme:
sebep ne olursa olsun eşinin yaptığı abartılı bi davranış her bi sorun olduğunda annemizin evine mi gönderileceğiz?benneyaptımki

ne kadar saçma sapan bişiye sinirlenmiş eşiniz ya bahane üretiyor yada psikolojik rahatsız sinirlencek hiç bir durum yokki ortada hayır otobüsle değil taksiyle gidicez diyip konuyu kapatabilirdi abartmış bence!!!!!!!!

Back