- Konu Sahibi flowersgarden
Merhabalar, geçen pazar eşimle annemlere gitmiştik. bebeği onlara bırakıp öğşeden sonra dolaşacaktık. aniden eşimin babasının rahatsızlandığını bayıldığını düştüğünü ve ambulans ile hastaneye kaldırıldığı haberi geldi. eşim ben metrobüse gidiyorum dedi. bende gitmek istedim sen bebek ile kal. imdi ağlar filan dedi. bende dayanamadım aradım merak ettim bekle bende geliyorum dedim. taksi ile gideceğini söyledi . bende ben burdan çağırayım seni yoldan alalım öyle gidelim dedim. bebeğide anneme bıraktım. hastaneye vardık. bulduk onları ben çok üzüldüm duruma kayınvalidemle karşılaşınca birbirimiz sarılıp ağladık. görümcem nişanlısı filanda ordaydı. ben hemen kayınpederimle ilgilenmeye başladım. kan alınmış testler yapımış. beyin tomografisi çekilmiş hepsini koştura koştura doktorlara gösterdim. bu sırada kayınvalidemle kızı hastane dışında bekliyordu. ikisininde sinirleri bozulmuştu. bende doktorlar olayın nasıl olduğunu sorduklarında onları çağırdım. çünkü olayı ben görmemiştim. dahiliye kalp beyin cerrahisi baktı hiçbirrşey yok dediler. gizli şeker olabilir dediler. aç karnına kanına bakmak gerek dediler. en son nörolog görsün dediler. gittik nöroloğa emar istediç. benle eşim götürdük emara. acil diye randevulu hastalardan öne aldırdım. sonucu aldık nörologa götürdüm.birşey yok dedi. herkesin morali yerine geldi herkes şakalaşmaya başladı. eve dönecektik. görümcemin nişanlısı onları arabasıyla eve götürdü. ben eşim dayısı ve yengesi hastanede kadlık. bizde kayınvalıidemlere gidecektik. ben buradan otobüsler geçiyor onlara binebiliriz dedim. dayısıda otobüs taksi fark etmez gideriz dedi. eşimde taksiye binelim dedi. ben otobüse b,nelim dedim diye çok sinirlendi. neyse kayınvalidemlere gidince ben ona ben sana ne dedimki dedim sinirlendiğini anlayınca.ortamı yumusatmak istedim. bana sen git bir hafta annenlerde kal dedi. biraz kafanı dinle dedi. bende bu lafa çok sinirlendim .akaşm annemleere gittik bebeği alıp eve döndük. tabiki başladık tartışmaya. bana eğer arkamısda dayısı olmasaymış ağzımın üstüne patlatacakmıi bir tane. bende patlatsaydında görseydin ne oluyomuş dedim. neymiş efendim ben onun zor gününde onu anlamamsımda otobüse binelim demişim. ben ondan eğer yanlış anladıysa diye özür diledim. şimdi bana söylediklerinden dolayı çok kırgınım. ve benden özür dilemediği sürece konuşmayacağımı söyledim. üç gündür konuşmuyorum. şimdi ne yapacam inanın bilmiyorum. eşime çok kırgınım. fikir verin lütfen...