• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana annenin evine git dedi:( ne yapayım?

flowersgarden

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
130
1
296
İstanbul
Merhabalar, geçen pazar eşimle annemlere gitmiştik. bebeği onlara bırakıp öğşeden sonra dolaşacaktık. aniden eşimin babasının rahatsızlandığını bayıldığını düştüğünü ve ambulans ile hastaneye kaldırıldığı haberi geldi. eşim ben metrobüse gidiyorum dedi. bende gitmek istedim sen bebek ile kal. imdi ağlar filan dedi. bende dayanamadım aradım merak ettim bekle bende geliyorum dedim. taksi ile gideceğini söyledi . bende ben burdan çağırayım seni yoldan alalım öyle gidelim dedim. bebeğide anneme bıraktım. hastaneye vardık. bulduk onları ben çok üzüldüm duruma kayınvalidemle karşılaşınca birbirimiz sarılıp ağladık. görümcem nişanlısı filanda ordaydı. ben hemen kayınpederimle ilgilenmeye başladım. kan alınmış testler yapımış. beyin tomografisi çekilmiş hepsini koştura koştura doktorlara gösterdim. bu sırada kayınvalidemle kızı hastane dışında bekliyordu. ikisininde sinirleri bozulmuştu. bende doktorlar olayın nasıl olduğunu sorduklarında onları çağırdım. çünkü olayı ben görmemiştim. dahiliye kalp beyin cerrahisi baktı hiçbirrşey yok dediler. gizli şeker olabilir dediler. aç karnına kanına bakmak gerek dediler. en son nörolog görsün dediler. gittik nöroloğa emar istediç. benle eşim götürdük emara. acil diye randevulu hastalardan öne aldırdım. sonucu aldık nörologa götürdüm.birşey yok dedi. herkesin morali yerine geldi herkes şakalaşmaya başladı. eve dönecektik. görümcemin nişanlısı onları arabasıyla eve götürdü. ben eşim dayısı ve yengesi hastanede kadlık. bizde kayınvalıidemlere gidecektik. ben buradan otobüsler geçiyor onlara binebiliriz dedim. dayısıda otobüs taksi fark etmez gideriz dedi. eşimde taksiye binelim dedi. ben otobüse b,nelim dedim diye çok sinirlendi. neyse kayınvalidemlere gidince ben ona ben sana ne dedimki dedim sinirlendiğini anlayınca.ortamı yumusatmak istedim. bana sen git bir hafta annenlerde kal dedi. biraz kafanı dinle dedi. bende bu lafa çok sinirlendim .akaşm annemleere gittik bebeği alıp eve döndük. tabiki başladık tartışmaya. bana eğer arkamısda dayısı olmasaymış ağzımın üstüne patlatacakmıi bir tane. bende patlatsaydında görseydin ne oluyomuş dedim. neymiş efendim ben onun zor gününde onu anlamamsımda otobüse binelim demişim. ben ondan eğer yanlış anladıysa diye özür diledim. şimdi bana söylediklerinden dolayı çok kırgınım. ve benden özür dilemediği sürece konuşmayacağımı söyledim. üç gündür konuşmuyorum. şimdi ne yapacam inanın bilmiyorum. eşime çok kırgınım. fikir verin lütfen...

asla evinden çıkma
bu bana kayınvalidemin nasihatıdır.
olurda tartışmanız falan olur ne olursa olsun sen evini bırakıp çıkma o gitsin der
kesinlikle gitme derim bu konuyu açarsada ben gitmiorum hiçbi yere sen git deyin

iyilik yaramıyor ki arkadaşım o kadar koşturmuşsun etmişsin adamın dediğine bak..şahsen giderim annemin evine kapımda yalvarana kadar da dönmezdim ben olsam..

asıl derdinin ne olduğunu sor ona bence konuşmayı dene..mutlaka vardır başka bi derdi nereye kadar küseceksiniz..

evden çıkmadan daha sen kal diye tutturmuş
başka bir derdi var bunun belli
bu kadar sinir oluncak bi lafmıki bu
bence konuşmamakta devam et ne kadar ciddi olduğunu anlasın
ve bundan sonra o ailesi için ne derse iki katını de
babamların hastane masrafını karşılayalım dese bunu elbette yapıcaz hatta sürekli kontorle götürelim falan de taksiye bindirelim derse olur mu uçak çağıralım de heralde ondan sonra ağzına patlatıcak bahanesi olmaz.. bu lafa çok gıcık oldm

Eşinizin yaptıkları hiçbir mantıkla uyuşmaz. Saçma sapan şeyler.
Bencede başka bir derdi var eşinizin. Böyle saçma sapan şeylerden sorun çıkmaz.
Sakın annenizin evine gitmeyin, gitmek istiyorsa beyefendi kendisi gitsin.
Bir müddet siz de üzerine gitmeyin eşinizin. Herkesin sinirleri bir sakinleşsin bakalım.

eften püften bi sebeb, acaba babası için tüm gün çok gerildi, kötü bişey olcağını düşündü de bi sinir boşalması mı yaşadı diyeceğim ama 3 gün sonra bile özür dilemiyor
ne kadar kırıcı bi laf ağzının üstüne patlatcakmış falan, nesin sen onun düşmanı falana mı
sempatiksalakcinni

ay acaba sen o halde taksi parasını düşünüyosun mu demek istedi, gerçi derdi neyse ne, bu sözlerini davranışını haklı çıkarmaz ama...

neye kizdigini anlamadim esinizin ...sacma sapan bir sebep ..ilk once bunu ogrenin bence ...neye kizdigini anlatsin anlattiginiz abartilacak bir sorun degil...oooffff anlamiyorum bu erkekleri...benimkide bazen sacma sapan sebeplerden sorun cikartirdi ..ama altindan baska bir sey cikardi..ya baska bir seye sinirlemis ya gunu gergin gecmis,iste canini sikan bir sey olmustur gelir bana patlardi...ben ogrendim simdi bakiyorumki ortada kizilacak bir sey yok sacmaliyo ...esas derdini soyleyeceksen konus yoksa beni yorma git aynada kendinle kavga et diyorum:)boyle boyle bitti sacma sapan kavgalar...

asla evinden çıkma
olurda tartışmanız falan olur ne olursa olsun sen evini bırakıp çıkma o gitsin der
kesinlikle gitme derim bu konuyu açarsada ben gitmiorum hiçbi yere sen git deyin

evin tapusu kimin üzerineyse o kalır evde.

aksi halde kocası kovmuş ama yüzsüz karısı kovulmasına rağmen evde oturmuş gibi iğrenç bi durum olur.

Bunu mu kafaniza taktiniz.Esiniz zaten sinir stress ve kimbilir farkli sizin anlamdiginiz gormediginiz neleri kafasina takti.Boyle ufak mevzulari takmayin kafaniza.Size tavriyla hatali mi evet hatali.Ancak durumun hassasligi nedeniyle ona siz direkt gidin soyleyin=cok kirdin beni ama durumun hassasiyetine veriyorum seni afediyorum=diyin olsun bitsin.Neden
uzatim uzulesiniz. amannnn

Son düzenleme:
gidecekse o gitsin ne demek annende kal. sakın evinden çıkma o gitsn annesinde kalsın. sen koşturmuşun yardımcı olmuşsun daha ne istiyorlarmış. cnm bende kaynanam neler neler yaptı ama düşüp belini kırınca herşeyine biz koşturmuştuk. hastaneden çıkar çıkmaz daha yüüzmüze bile bakmamıştı. bende gitmeyecem bundan sonra dedim ama aylardır yine gidiyoruz heryerini ben temizliyorum. yine dönüp dolaşıp sana muhtaç olacakalr ama sen üzüldüğünel kalacaksın.

son durum ne canım, özür diledi mi, bence bu anlık sinir ya da fevri bi hareket değil, öyle olsa sonrasında özür diler, eğer karakter olarak özür dilemeyen biriyse gönlünü yapmaya çalışır bi şekilde

asla evinden çıkma

kayınvalideniz ne güzelde söylemiş alkisalkisalkis

Back