Konu sahibi lütfen bu şahsa para veya birikim vermeyin,kredi çekmeyin .kendinizi garanti altına alın .o borç kapanınca tekrar olacak hatta olacak olan şu :elinizdekiler borcun bir kısmını kapatacak ya ,açıkta kalan o eksi hesap sürekli büyüyecek o döngü hiç bitmeyecek o eksiği kapatmak için oynayıp yine büyük bir borç karşınıza çıkacak .yıllarca çalıştım iyi bir işim var tek başına bir yılda evliliğime ara verdiğim sürede ev aldım .hayatıma girince şu an tekrar borç bataklığına düştüm .bir yandan taksitler,kira evin giderleri derken maaşım yetmeyecek konuma geldi .o napıyor peki ? geçen ay sıfırladığım borcunu sözde bana çektirdiği kredinin yarısını ödeyecekken ilk ayda bile veremedi .yani son şans olduğunu bilerek evliliğimizin biteceğini bilerek bunu yapıp hala manipüle etmeye çalışıuor .bu tipler çok tehlikeli ne kadar çok severseniz sevin ,normalde ne kadar çok iyi bir eş baba olursa olsun bu kişilerin çoğu dürtülerine yenik düşemeyip yine başa sarıyorlar .benim bu insanı değiştirmeye ya da iyileştirmeye gücüm kalmadı artık kendi sağlığımdan oldum . Yaptığım fedakarlıklar bana hakaret olarak geri döndü bu insanların mayası bozuk genelde bu şahısların ailesi de gelinleri suçlarlar .muhatap olmaya mücadele etmeye gücünüz varsa devam edin .