Ne alakası var bunlar o kadar sinsi ki asla anlamıyorsun. Benim eskisi de böyleydi çok pasif sessiz sakin biriydi. Bebek doğdu 6 aylık oldu tesadüfen yakaladım. Maaşı bir gecede veriyormuş mailden yakaladım hepsini. Evden kovdum, dava açtım anlaşmalı, 3 ay kapılarda yattılar ailesiyle beraber. Davaya 1 hafta kala bir şans daha verdim. 1,5 ay sonra tekrar oynadığını yakaladım. Gözünün yaşına bakmadan 1 hafta içinde anlaşmalı boşadım. Konu sahibine sesleniyorum hayat her şeyi birebir tecrübe edecek kadar uzun değildir. Bu yardım ettiğin pasif karakterli adam ailesiyle birlikte tekrar yakalayıp boşanacağın zaman seni çocukla, paragöz olmakla, senin yüzünden kumar oynadımlarla manipüle edip daha da sinirlendirecek. Hatta bunu kabul ettirdikleri kadınları birde aldatarak ödüllendiriyorlar çevremde gördüklerim. Benim öğrenmemle boşanmam 5 ay içinde gerçekleşti ama devam etseydim bunu kabul eden her şeyi kabul eder mantığıyla aldatma, şiddet, manipülasyonlar başlayacaktı. İnsan bu kadar pişmanlığını görünce asla bir daha oynamaz bizim ilişkimiz başka bizi kaybetmeyi göze alamaz falan diyor ama sana şunu söyleyim %100 tekrar oynayacak.