Hayır, eski eşiyle görüşmelerini saklamıyor, ben öyle olduğunu sanıyordum. Orada ironi yapmıştım, tabi ki korkmuyor korksa bu kadar borç yapar mıydı sizce..? Valla isterse 14 milyon olsun, ben 1 kuruş oynadığını öğreneyim boşanacağım.Kumar oynuyor ve eski eşiyle sizden sakladığı görüşmeleri var. Ve sizden hala sizden korktuğunu mu düşünüyorsunuz? İlk etapta vermediyseniz, olayın şokundan , şimdi verin tepkiyi. Siz bu sefer 4 milyon borcu mu bekliyorsunuz ?
Eşiniz tam bir nankör adamın teki. Hamilesiniz. Ve kendi anne babanıza bu durumları söylemenin tam vakti. Çünkü bu adamdan ne eş ne baba olur. Siz annenizin adına kredi çekmeyi düşünürken onun şu cümlelerine bak! Hainlik başka birsey değiluyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Seni hayvanoglu hayvanuyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
babam yok maalesef cok küçükken kaybettim. annem de bunu asla boşanma sebebi kabul etmez. bebegim de olacak hiç kabul etmez.Eşiniz tam bir nankör adamın teki. Hamilesiniz. Ve kendi anne babanıza bu durumları söylemenin tam vakti. Çünkü bu adamdan ne eş ne baba olur. Siz annenizin adına kredi çekmeyi düşünürken onun şu cümlelerine bak! Hainlik başka birsey değil
Aaa suçlu çıktınız bir de, küçük çocuk musun başında mı beklicez deseydiniz. Hiç olgun değil bu adamdan baba da olmaz yazık...uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Sefalet içinde yaşamana gönlü razı olacak mı gerçekten? Ben şuan anneme babama söylesem 1 dk bile durmamı istemezler.babam yok maalesef cok küçükken kaybettim. annem de bunu asla boşanma sebebi kabul etmez. bebegim de olacak hiç kabul etmez.
evet bana diyor hiç anlamadın mı bakıyordun telefonuma. sen salak mısın dedim artık bu haltları yerken sorun yok masumsun hata yapmıssın ben anlamadım diye mi sucluyum. gercekten kendimi parçalayasım geliyor oyle ki kendimi anlatamıyorum artıkSeni hayvanoglu hayvan
Bi de üste çıkıyor kadını suçluyor. Ağzımı bozacağım şimdi.
Boşayın bunu hemen. Herkese de duyurun borç batağında bi kumarbaz olduğu için boşandığınızı. Hem kel hem fodul . Adama bak. Pişmanlıktan intihar edeyim demiyor da kadini suçluyor.
benim annem için boşanmak dünyanın en kötü şeyi.eşimden once biriyle nişandan dondum 2 hafta bile sürmedi bana yapmadıgı kalmadı etmedigi beddua kalmadı. normalde oyle biri degil sever düşkündür. ama elalem ne der diye hayatı yaşayanlardanSefalet içinde yaşamana gönlü razı olacak mı gerçekten? Ben şuan anneme babama söylesem 1 dk bile durmamı istemezler.
Siz de edevletten risk raporu alın bakın. Telefonu saklıyorsa oynuyordur kendinizi kandırıyorsunuzHiç bilemiyorum kuzum.. Ama o telefonu sır gibi saklıyor benden.. Oynuyorsa da kendi bileceği bir şey seçim onun..
Bu hayat senin hayatın kuzum, annen de kararlarına saygı duymak zorunda. Doğumu yap hayırlısıyla sonrasında kendine bir düzen oluştur ve def et başından. Hem suçlu, hem güçlü adamdaki çiğliğe bak.evet bana diyor hiç anlamadın mı bakıyordun telefonuma. sen salak mısın dedim artık bu haltları yerken sorun yok masumsun hata yapmıssın ben anlamadım diye mi sucluyum. gercekten kendimi parçalayasım geliyor oyle ki kendimi anlatamıyorum artık
Şifresini bilmiyorum ki.Siz de edevletten risk raporu alın bakın. Telefonu saklıyorsa oynuyordur kendinizi kandırıyorsunuz
Gerçek yüzü bu işte, ağlaması yakalandığı için. Annem kabul etmez deme kararlı ol bu adam başına iş açacakilk diye affedecektim affetmemem için elinden geleni yapıyor sanki. kaç gündür uyuyamıyorum bile ilk gün agladı sızladı üzüldüm dayanamadım şimdi pişkinliğe bakın gercekten kaldıramıyorum
Bakın, eğer bu adamla hayata devam ederseniz ileride sadece siz değil evladınızın da geleceği çalınmış olacak.babam yok maalesef cok küçükken kaybettim. annem de bunu asla boşanma sebebi kabul etmez. bebegim de olacak hiç kabul etmez.
ben de bilmiyordum. o uyurken şifremi unuttum yaptım kimliği ile şifreyi yeniledim. uyuduguna emin oldugunuzda yapabilirsniz. bu fikri veren arkadaslarıma da teşekkür ediyorumŞifresini bilmiyorum ki.
Benim bu 2. evliliğim kuzum büyük ihtimalle boşanacağım, el alem ne derse desin ayıbım yok, günahım yok.benim annem için boşanmak dünyanın en kötü şeyi.eşimden once biriyle nişandan dondum 2 hafta bile sürmedi bana yapmadıgı kalmadı etmedigi beddua kalmadı. normalde oyle biri degil sever düşkündür. ama elalem ne der diye hayatı yaşayanlardan
Ben artık saldım kuzum, borç kendi borcu. Oynarsa gideceğimi biliyor. Büyük ihtimalle de oynuyor, telefonu bu kadar kaçırdığına göre..ben de bilmiyordum. o uyurken şifremi unuttum yaptım kimliği ile şifreyi yeniledim. uyuduguna emin oldugunuzda yapabilirsniz. bu fikri veren arkadaslarıma da teşekkür ediyorum
Ben dışarıya kendini çok efendi ,masum diye pazarlayan heriflerin eşlerine karşı çok arsız olduğunu fark ediyorum ya. Annem destek olmaz demişsiniz mesleğiniz ne ayaklarınızın üzerinde durabilir misiniz?evet bana diyor hiç anlamadın mı bakıyordun telefonuma. sen salak mısın dedim artık bu haltları yerken sorun yok masumsun hata yapmıssın ben anlamadım diye mi sucluyum. gercekten kendimi parçalayasım geliyor oyle ki kendimi anlatamıyorum artık
Anneniz adına kredi çekmeyin sonraki süreçte ne yaşayacaksıniz bilmiyorsunuz.Ben olsam annem adına kredi cekmem. ödemezse iki gün sonra tekrar oynarsa aileniz zor durumda kalır.
Allah kolaylık versin. Borçlar şahıslardan mı alınmış yavaş yavaş ödeyecektir gerekirse ikinci bir işe girsin.