- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
İnşallah bu kadardir canım.dün uyurken e devlet şifresini degiştirdim söylediğiniz yerden de baktım. Toplam borc 515 bin görünüyor
onun ailesi yardımcı olmak zorundaOnun ailesi aman ha duymasin, ama senin annen adina kredi cek öyle mi. Ok
benım teyzem eskı esının borcunu odedı. kendısı ogretmen esı subaydı bosanmak ıstedı teyzemö, mahkemede esı bayıldı, cocuk var falan derken devam ettılerBorcunu ödersen 10 katı ile geri gelir..Kendısı nasıl oderse odesın bırak..Kumarda kım para kazanıp borç odemıskı , sana borcu kapatmak ıcın oynadım yalanıyla gelıyor..Ama sızde işe yaramış..
Eşiniz tam boşamalık ve dayaklık, en kibar dille bu kadarını diyebiliyorum, kendi yediği hurmaların suçunu size yıkacak kadar vicdan ve terbiye yoksunu, hem de hamile eşine diyor bunları ailesine söyleyin herkesin haberi olsun.uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Neyse ki annenize kredi çektirmekten zaten vazgeçmiştiniz. Gördünüz mü arsızlığı pişkinliği?uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Yalvarıp pişman olacagı yerde işi arsızlıga vurmuş iyiceuyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Kumarbazlar cok mınnetsız olurlar..Annene kredi çekıp kaıdnıda bu pıslıge bulastırma..Sen borç odetıkce o acılan kredı kadar yenı kredı ceker.Takip işe yaramaz.Aklına bile gelmeyen fılm cevırırıler.uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Yok asla yalvarmazlar, ilk yakalandıklarında bir ağlama sızlama oluyor sonra bir bakıyorsun zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar, daha şey dememiş kadın olsaydın da beni çekip çevirseydin, bunu da diyorlar ve eşleri borç kapadıkça yeni borç yapıyorlar, bizim akrabanın başında var bundan bir tane, akrabamın aklına şaşırayım ki boşanmıyor çocuk üzerine çocuk yapıyor o adama.Yalvarıp pişman olacagı yerde işi arsızlıga vurmuş iyice
Ya boşanacaksın bosanmayacaksın o belli zaten, o zaman asla bir kurus vermeyecekisin, tek kurus kredı cekmeyeceksın, asla kefıl olmayacaksın, kredı kartların varsa kullandırmayacaksın, çalar kartını bu arada. istediğin kadar sakla illaki bir şekilde punduna getırır, kartı dırekt banka ıptalı gerekıyor.TELF şifreni bilirse yine kredı ceker..off çok fenaKumarbazlar cok mınnetsız olurlar..Annene kredi çekıp kaıdnıda bu pıslıge bulastırma..Sen borç odetıkce o acılan kredı kadar yenı kredı ceker.Takip işe yaramaz.Aklına bile gelmeyen fılm cevırırıy
uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
çoktan yüzsüzlüğü ele almışuyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
yüzsüze bak sen..uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Arsızuyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Akıllı davran , avukat tut ve herifi hızlıca şutla. Arsızlığa hızlı başlamış bir sonraki lafı sen yetersiz hissettirdin ondan oynadım senin suçun der.uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Arsız rezil. Bi de annenizi ortak edecektiniz bu pislik herifin borcuna.uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
O bugün öderse biliyorsun değil mi ? Faizi ile birlikte yaklaşık 1.8 1.9 katını ödeyeceksiniz düz hesap 1 yılda 1 milyon gibi bir ödeme yapmanız gerekli . Yanlış mesajı cevaplamışım . kusura bakmayın lütfen size değil konu sahibine yazmıştım .İnşallah bu kadardir canım.
Başka kişilere kredi cektirmemistir