Gece uyurken telefonunu elinden alamaz mısınız yeni şifre isteyebilirsiniz SMS olarak gelirŞifresini bilmiyorum ki.
Uykusu o kadar hafif ki, gece lavaboya kalkmak için doğrulsam ne oldu iyi misin diye sorar.Gece uyurken telefonunu elinden alamaz mısınız yeni şifre isteyebilirsiniz SMS olarak gelir
Şimdi düşününce bazı şeyleri aslında taşlar yerine oturuyor ama insan konduramıyor. Kendi itiraf etmese yemin ederim ben hala anlamazdım.Gece uyurken telefonunu elinden alamaz mısınız yeni şifre isteyebilirsiniz SMS olarak gelir
Adam dusa girince al telefonu kimliği çık evden, git bi yerde rahat rahat bak. Hem suçlu hem güçlü adama bak ya. Siz neden bu kadar çekiniyorsunuz ki? Sanki suçlu olan o değilmiş gibi bu korku neden yaniUykusu o kadar hafif ki, gece lavaboya kalkmak için doğrulsam ne oldu iyi misin diye sorar.
hemşireyim. şuan istediğim zaman özel hastanede calısabilirim sadece bebegim var diye bir süre calısamam.Ben dışarıya kendini çok efendi ,masum diye pazarlayan heriflerin eşlerine karşı çok arsız olduğunu fark ediyorum ya. Annem destek olmaz demişsiniz mesleğiniz ne ayaklarınızın üzerinde durabilir misiniz?
gercekten eşim dışarıdan cok cok efendi. kim tanışsa cok efendi diyor cok seviyor.konussa sesini zor duyarsın. o kadar sessiz sakin görünümlü. asla beklemezdimBen dışarıya kendini çok efendi ,masum diye pazarlayan heriflerin eşlerine karşı çok arsız olduğunu fark ediyorum ya. Annem destek olmaz demişsiniz mesleğiniz ne ayaklarınızın üzerinde durabilir misiniz?
Arkadaş bir daha olursa boşanırım diyor, sanırım kabullenmek ve görmek istemediği için bakmıyor. Yoksa hiç mi fırsat olmaz, duş kabinine telefonu sokacak hali yok yaAdam dusa girince al telefonu kimliği çık evden, git bi yerde rahat rahat bak. Hem suçlu hem güçlü adama bak ya. Siz neden bu kadar çekiniyorsunuz ki? Sanki suçlu olan o değilmiş gibi bu korku neden yani
Borcun ekran görüntüsünü aldınız mı? Bakın şimdi ailesine ve ailenize söylemezseniz sonra madem biliyordun neden durdun diye daha çok üzerinize kalır bu iş. Ailesi de silerse silsin (kardeşini sildiler mi sanki) kendi problemi, sizin sorununuz çok daha büyükgercekten eşim dışarıdan cok cok efendi. kim tanışsa cok efendi diyor cok seviyor.konussa sesini zor duyarsın. o kadar sessiz sakin görünümlü. asla beklemezdim
Korkmuyorum, gerek duymuyorum artık. 1 kuruşluk bile oynasa boşanacağımızı biliyor.Adam dusa girince al telefonu kimliği çık evden, git bi yerde rahat rahat bak. Hem suçlu hem güçlü adama bak ya. Siz neden bu kadar çekiniyorsunuz ki? Sanki suçlu olan o değilmiş gibi bu korku neden yani
Benimki de öyle idi.O kadar beyefendi görünüyorki..Ben amcam eşim oturuyoruz hertaraf yangın yeri amcam bilmiyor.Amcam dedi ki tanıdığım adam gibi adam bir sen varsın..Helal olsun sana dedi.Tabii ben eşime baktım sonra amcama..Amcam gidince dedim ki , sen kimsin adamcağız seni ne sanıyor dedim..Ben insanları çok iyi ikna ederim dedi..Yani olmadığı biri gibi davranıp masum, yumuşak başlı olmak onların taktikleri..O şekilde ikna edip para koparıyorlar..A bu arada tv de duyarız çok sakindi çok şaşırdık eşine nasıl bunu yaptı..Asıl bu sakinlerden korkacaksın.Pek çok kadın gel konuşalım deyince bu sakinliğe aldanıp gidiyor ve hayatından oluyor..Asıl korkutucu olanlar bunlar..gercekten eşim dışarıdan cok cok efendi. kim tanışsa cok efendi diyor cok seviyor.konussa sesini zor duyarsın. o kadar sessiz sakin görünümlü. asla beklemezdim
haklısınız.ben bebegime beşik bile almadım ablam yegenimin beşiğini verecekti. ekstra masraf olmasın diye onun yerine başka eksiklerini alırım dedim. hiç mi vicdan yapmaz insan ben boylr hesap yaparken kendisi yanımda ne haltlar yiyormuş. ben kendim daha iyi bakabilirim bebeğime. annemle konuşacağım inşallah destek olur yanımda olurBakın, eğer bu adamla hayata devam ederseniz ileride sadece siz değil evladınızın da geleceği çalınmış olacak.
Eşiniz sizi manipüle ediyor. olaylar su yüzüne çıkıp suç ona kalmasın diye sizi bastırıyor. İleride bu yediği haltlar ortaya çıkarsa ve siz boşanmaya karar verirseniz işte o zaman eşinizin ailesi “eee kızım sen herşeyi biliyordun şimdi mi bize geldin söylüyorsun” diyecekler. Hatta eşiniz de “benim bu huyumu yeni öğrenmedin şimdi mi boşanıyorsun benden” diyerek üste çıkmaya çalışacak. Lütfen 500 bin az bir para değil. Bunu normalleştirmesi izin vermeyin. Kendi annenizi ve onun ailesini çağırıp konuşun. Zira eşiniz sadece kendini düşünen bir varlık. Siz kendinizi düşünmüyorsanız şu doğacak evladınız adına bu kötülüklere ses çıkarın.
evet aldım. bu şekilde toplam borc olarak yazıyor aşagısında da detaylı olarak hangi banka ne kadar oldugu yazıyor. e devlet şifresi de aynı başka bakmam gereken bir yer var mıBorcun ekran görüntüsünü aldınız mı? Bakın şimdi ailesine ve ailenize söylemezseniz sonra madem biliyordun neden durdun diye daha çok üzerinize kalır bu iş. Ailesi de silerse silsin (kardeşini sildiler mi sanki) kendi problemi, sizin sorununuz çok daha büyük
İnşallah elden borçlandığı yerler yokturevet aldım. bu şekilde toplam borc olarak yazıyor aşagısında da detaylı olarak hangi banka ne kadar oldugu yazıyor. e devlet şifresi de aynı başka bakmam gereken bir yer var mı
olma ihtimali yüksekİnşallah elden borçlandığı yerler yoktur
Evet oyle bir borç yok uyduruyor diyecek...Borcun ekran görüntüsünü aldınız mı? Bakın şimdi ailesine ve ailenize söylemezseniz sonra madem biliyordun neden durdun diye daha çok üzerinize kalır bu iş. Ailesi de silerse silsin (kardeşini sildiler mi sanki) kendi problemi, sizin sorununuz çok daha büyük
uyap yaz.DOSYA SORGULAMA YA GİR. USTTE İCRA DOSYASINI SEC BAK.sONRA HUKUK SEC BAK..SONRA GİZLENMİŞ DOSYALARI AÇ..bAK BAKALIM GİZLEDIGI DOSYA VARMI..çOGU DOSYALARI GIZLIYOR O YUZDEN E-DEVLETTE CIKMIYOR..UYAP GIZLI DOSYALARDA GORURUSUNevet aldım. bu şekilde toplam borc olarak yazıyor aşagısında da detaylı olarak hangi banka ne kadar oldugu yazıyor. e devlet şifresi de aynı başka bakmam gereken bir yer var mı
Aha çok klasik manipülasyon tekniği çok tanıdık. Adam olmaz.uyanınca soyledim 515 bin miş diye. daha bana diyor ki “madem borcumu oğrenebiliyordun önce bakıp engel olsaydın”
Benim eski eş de onca kumardan sonra boşanmaya karar verdiğimde "yıkıyosun yani yuvamızı" demiştiYok asla yalvarmazlar, ilk yakalandıklarında bir ağlama sızlama oluyor sonra bir bakıyorsun zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar, daha şey dememiş kadın olsaydın da beni çekip çevirseydin, bunu da diyorlar ve eşleri borç kapadıkça yeni borç yapıyorlar, bizim akrabanın başında var bundan bir tane, akrabamın aklına şaşırayım ki boşanmıyor çocuk üzerine çocuk yapıyor o adama.
Hepsi aynı değil mi..?Aha çok klasik manipülasyon tekniği çok tanıdık. Adam olmaz.
Sen böyle yazdıkça benim de geçmişte yaşadığım olaylar aklıma geliyor. Şöyle yapmıştı böyle demişti derken beni sağlam uyutmuş.haklısınız.ben bebegime beşik bile almadım ablam yegenimin beşiğini verecekti. ekstra masraf olmasın diye onun yerine başka eksiklerini alırım dedim. hiç mi vicdan yapmaz insan ben boylr hesap yaparken kendisi yanımda ne haltlar yiyormuş. ben kendim daha iyi bakabilirim bebeğime. annemle konuşacağım inşallah destek olur yanımda oluranneme kredi cek desem sorun yapmaz ceker ama boşanacagım desem sorun eder oyle bir düşünce yapısı var.
seçilen yargı biriminde dosyanız bulunmamaktadır diyor. eger doğru şekilde yaptıysam yok galibaEvet oyle bir borç yok uyduruyor diyecek...
uyap yaz.DOSYA SORGULAMA YA GİR. USTTE İCRA DOSYASINI SEC BAK.sONRA HUKUK SEC BAK..SONRA GİZLENMİŞ DOSYALARI AÇ..bAK BAKALIM GİZLEDIGI DOSYA VARMI..çOGU DOSYALARI GIZLIYOR O YUZDEN E-DEVLETTE CIKMIYOR..UYAP GIZLI DOSYALARDA GORURUSUN