En kötüsü de bu adam da bir öğretmen ve kız çocuklarını da okutuyor. Nefret ediyorum şu zihniyetten ve kızım için hep dua ediyorum bu zihniyetle karşılaşmasın diye. Böyle pislikler neden eğitimci oluyorlar neden???bu şerefsizi artık ''eski'' yapmazsanız sizede yazıklar olsun.
Evlada bakmak ne zamandan beri kadınlık oldu. Bu it, öküz erkekleri nerden bulup koca, baba yapıyorsunuz ya?
Haddini bildir hadsiz kocanın.Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Niye affedesiniz hocam Allah aşkına .babanıza dedikleri de size dedikleri deMerhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Boşardım net.Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Bu mantıkla sizin bir kocanız yok o zaman.senin yüzünden kadın oldum
mesleğimi çok seviyorum de.Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Eşinizin söylemleri sanki doldurulmuş gibi. Aile yada arkadaşlarından karın işte sen çocuk mu bakıyorsun tarzında konuşan birileri varmış gibi.Eşim dersanede özelde çalışıyor. Eğer ben çalışmasam inanın hele de bu zamanda nasıl geçiniriz bilmiyorum. Bana çok söylediler atanmamışla evlenme. Ben böyle saçma bir şeye katılmadığım için eşimi sevdiğim için evlendim. Ne mücadele verdim evlendim. 1 hafta istanbula gitti abisi rahatsızdı diye eve geldiğinde instagramına girdim baktım gizliden hesap açmış kızlara bakmış yazmış buna rağmen 1 şans verdim. Her şeyi bırakın babama laf etmesini gerçekten kaldıramayacağım. Hepinize teşekkür ederim. İyi ki var kadınlar
Eşinizin söylemleri sanki doldurulmuş gibi. Aile yada arkadaşlarından karın işte sen çocuk mu bakıyorsun tarzında konuşan birileri varmış gibi.
Çocuğa anneniz 2 gün fazla bakar gerekise bu sene,seneye de kreş ayarlarsınız ama bu kafada birine uyup sakın işinizi bırakmayın. Çok iyi bir geliri olur amenna ama 2 gün sonra işsiz bile kalabilir eşiniz neye güveniyor size evde otur derken?
Şimdi işten ayrılsanız bu kez geçinemiyoruz diye sizi darlayacak bu adam zira o potansiyel fazlasıyla var. Belki atanamadığı icin kendini sizden aşağıda görüp sizide aşağı çekmeye çalışıyor.
Asla asla uymayın eşinize.
Gerekiyorsa ayrılın.
Takdir göreceğinize birde beğenmemezlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?