Eşim babama hakaret etti

Valla dersanede haftada üç gün gitmeyle SGK tamamlanması zor bunun emekliliği bile şüpheli ya sussun adam gibi otursun oturduğu yerde kadir kıymet saygı bilsin yada yallah. Memur hanımı bulmuş kan emici gibi sömürüp durur konu sahibini hayatı boyunca beslemek zorunda kalır çenesi durmaz birde rahatlık ve boşlukta aldatır . Oh ne güzel hayat

Eşinizin tek derdi sizin ekonomik gücünüzün oluşu. Kızlara yazmış hesap açıp ne demek? Basbayağı aldatmış sizi, affetmişsiniz. Çalışmanızı istemiyor, ekonomik özgürlüğün olsun istemiyor, çünkü yine aldatacak, belki de aldatıyor. Boşanama diye istemiyor çalışmanızı, çünkü eninde sonunda boşanacaksınız.

bu şerefsizi artık ''eski'' yapmazsanız sizede yazıklar olsun.
Evlada bakmak ne zamandan beri kadınlık oldu. Bu it, öküz erkekleri nerden bulup koca, baba yapıyorsunuz ya?
En kötüsü de bu adam da bir öğretmen ve kız çocuklarını da okutuyor. Nefret ediyorum şu zihniyetten ve kızım için hep dua ediyorum bu zihniyetle karşılaşmasın diye. Böyle pislikler neden eğitimci oluyorlar neden???

Psikolojisi bile bozuk olabilir. Evladınızı bile emanet etmeyin gözünüz çocuğunuzda olsun.

Haddini bildir hadsiz kocanın.

terbiyesiz adam , o 2 gün için birini bulun bebeğe bakıcak kendisini de en kısa zamanda geldiği yere postalayın terbiyesiz. Çalışsanızda çalışmasanız da onun kölesi değilsiniz.

Neyyy, babama haaa.
Sizi yatağa atarken kadındınız da, hevesş geçmiş olsa gerek ki şimdi kadın olmayıvermişsiniz.
Terbiyesiz hadsiz herif.
Buna asla göz yummayın.
Ne babanıza ne kadınlığınıza ne analıpınıza.
Madem öyle diyecektiniz ki, asıl sen erkek olsan ek iş uapar, benim kazandığım kadar kazanır beni de evde oturturdun.

Bu saatten sonra aranızda saygı olamaz. Çok çirkef bir eşiniz var burnundan getirin bence.

Niye affedesiniz hocam Allah aşkına .babanıza dedikleri de size dedikleri de

Boşardım net.
Bana kadın değilsin diyecek ben de bunu sineye çekecem yok öyle bir dünya, hadsiz, çocuğa bakmakla erkeklikten mi çıkmış beyefendi???
Bu lafı demesi bile sizin ondan boşanmanıza yeter, hakim onu kusurlu bulur yani.

Simdide cocuguna dogum vakit annen bakiyor, bu Adama katlanmak neden

Siz didinip durun , ev iş çocuk bakımı vs, adamın yaptığına bak.nankör pislikleri hiç sevmem.hele babama laf edecek eşim varyaaaaaaa, ciğerini söker yediririm.öyle bir ders veririm kiii, anasının evinde bulur kendini donuna kadar alır boşarım.
Kendinize güvenin, lütfen, ezdirmeyin,siz değerlisiniz,baş tacı edilmelisiniz,emeklerinizi görmeyip sizi ezen , ruhunuzu okşayıp enerji vermeyen birde üstüne hakaretler yağdıran insana zaman harcamayın...

mesleğimi çok seviyorum de.
öğretmen keşke ben de olsaydım.
şöyle birşey yapılmaz mı.
1 yıl ücretsiz izin falan alabilir misiniz?
hani kızınız küçük ya o bakımdan.
3 yaşına gelince de yuvaya gider eve gelince de çocuğunuz evde olmuş olursunuz.
beraberce ilgilenirsiniz.
pardon ben hakaret kısmını görmemiştim

Eşinizin söylemleri sanki doldurulmuş gibi. Aile yada arkadaşlarından karın işte sen çocuk mu bakıyorsun tarzında konuşan birileri varmış gibi.
Çocuğa anneniz 2 gün fazla bakar gerekise bu sene,seneye de kreş ayarlarsınız ama bu kafada birine uyup sakın işinizi bırakmayın. Çok iyi bir geliri olur amenna ama 2 gün sonra işsiz bile kalabilir eşiniz neye güveniyor size evde otur derken?
Şimdi işten ayrılsanız bu kez geçinemiyoruz diye sizi darlayacak bu adam zira o potansiyel fazlasıyla var. Belki atanamadığı icin kendini sizden aşağıda görüp sizide aşağı çekmeye çalışıyor.
Asla asla uymayın eşinize.
Gerekiyorsa ayrılın.
Takdir göreceğinize birde beğenmemezlik ediyor beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…