• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim babama hakaret etti

Kadınlara kurban olsun mal.Babanız adam gibi adammış ki sizi okutup meslek sahibi etmiş.Valla hiç alttan almayın.Babama laf söyleyecek adamı çıktığı deliğe geri sokarım ben.Belli aşağılık kompleksi var sizden cikarma derdinde.Hiç oralı olmayın ben bu meslegı evde oturmak icin seçmedim ben calışacagım sende gereken neyse yapacaksın deyin.He uymuyor mu by by.

Diyemedin mi senin gibi adamlara muhtaç kalmamayayım diye babam okuttu beni. Terbiyesize bak ben olsam sadece kızımla ilgilenirdim. Yemek temizlik yapmazdım anlasın bakalım evde kadınlık yapılıyor mu yapılmıyor mu.

Çocuğuma da bana da bakamıyorsun nasıl bir laf ya !
Kendisinde zeka geriliği mi var fiziksel engeli mi var da bir insandan bakım bekliyor ?
2 gün çocuk bakmak zor gelmiş errrrrkek pasamiza !!!
Tavsiyem işten gelince hiçbir şey yapmayın bu herife her şeyi çocuğunuz ve kendiniz için yapın böyleleri kıymet bilmez.
Mesele sadece babanıza laf etmesi değil ki bu zihniyette birini hiç baba yapmamaniz lazımdı üstelik sizi de aldatmış.

Önce ıslak tuvalet terliğiyle ağzının ortasına okkalı bir tane yapıştırırım, ardından da o terliği yediririm ona.

Hem babama, hem bana laf söyleyecek, kadınlığı aşağılayacak ve hala "koca" diye gezecek etrafta. Kendi çocuğuna bakmayı zul gören adamdan fayda gelmez, ne size, ne çocuğunuza.

Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Boşarım insan olamamış insan.

Vay be yorumlarınızı da okudum.

Bi adamı en geç bi kaç seneye boşarsın, 2. Çocuk yapma…

Adama tikel öyle bi adamı boşarım haberi bile olmaz.
Sizde hala oluruna gidip adama haddini bildirmez iseniz yakında sizi insanlıktan çıkarır…

Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Aninda haddini bildirseydiniz keṣke böylelerine direk yapiştiracaksin lafini yerini bilecek.

Son düzenleme:
Eşim dersanede özelde çalışıyor. Eğer ben çalışmasam inanın hele de bu zamanda nasıl geçiniriz bilmiyorum. Bana çok söylediler atanmamışla evlenme. Ben böyle saçma bir şeye katılmadığım için eşimi sevdiğim için evlendim. Ne mücadele verdim evlendim. 1 hafta istanbula gitti abisi rahatsızdı diye eve geldiğinde instagramına girdim baktım gizliden hesap açmış kızlara bakmış yazmış buna rağmen 1 şans verdim. Her şeyi bırakın babama laf etmesini gerçekten kaldıramayacağım. Hepinize teşekkür ederim. İyi ki var kadınlar
Hem suçlu hem guçlu derler buna zahmetiniz boşa gidiyor boyle kadını bulmuş yetmezmiş gibi ailesinede çamur atiyor acaba senin baban gibi aile babasi ola bilmişmi kendisi yani

Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.

O ağzını öyle bir yırtardım ki bırak hakaret etmeyi bir daha cümle kuramazdı.
Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi.

Şunu da iyice anlasın o taş devrinden kalma kocanız, koskaca adama bakmak sizin sorumluluğunuz değil.
Önüne yemeğini koymak, donunu yıkamak zorunda değilsiniz.
Kadınlık görevi erkeklik görevi neymiş önce o öğrensin bir zahmet.
Bence çok yüz veriyorsunuz, çocuğa bakıyor diye kendinizi borçlu mu hissediyorsunuz?
Unutmayın ki siz annesiyseniz o da babası.
Sadece sperm bağışlamakla (onu da kendi zevki için yaptığını hesaba katmak lazım) baba olunmuyor.
Önce siz bunu iyice idrak edin, sonra da o laflarını ona yedirin.
KK'da bazı üyelerin söylediği, çok da hoşuma giden bir söz var.
"Bir sinir krizine bakar."
Evi öyle bir inletin ki bir daha bu konularda ağzını açacağı zaman iki defa düşünsün.

Sen adam olda benim param olmadan evi geçindir diyemediniz mi?

Normal de hayat eşittir ama bu kadar terbiyesiz konuşan adama lafı yedirmek lazım.

çocuğuna bakıyorsa kadınlık değil babalık yapıyor.Ay çok sinirlendim baba olmak zor geliyorsa o yola hiç girmeseymiş . 2 gün baktı diye babanıza kadar laf söyleme hakkını nasıl bulabiliyor kendinde. Sakın garanti işinizi bırakmayın adamın eline bakmaya başlarsanız bu adam daha da ileri gidecek bu sefer bu şekilde daha çok ezecek sizi. ayaklarınızın üstünüzde durmanızı kaldıramıyor.

Kendisi ne işe yarıyormuş acaba?

Geri kafalı davranıp kadın-erkeğe rol paylaştıracaksak öncelikle bu adam tek rolünü zaten beceremiyor ki. Evi tek başına geçindirsin bakalım. Daha tek çocuğa bakamayacak sizin maaşınız olmasa.

Bu adamı EZ. Böyle baharatları havana koyarlar laps lups ezerler ya aynen öyle ez ez ez. Sen erkek olsaydın da evini geçindirebilseydin sen kendine erkek mi diyorsun? Tatil zamanlarında bi kuruş para kazanamıyorsun bari önündekini kesip yiyelim de bi işe yaramış olsun diye diye EZZZ.

Şimdi konu sahibinin hayatına bakıyorum sabah erkenden kalkıp işe gidiyor sonra dönüp çocukla ilgileniyor, evi temizliyor, yemek hazırlıyor… Peki bu adam ne işe yarar? Kirli sepetinde fazladan kirli don, yediği tabak sebebiyle çıkan fazladan bulaşık dışında eve ne katkısı var? Bu adama tekmeyi atsan hayatından ne eksilecek sayın sevgili konu sahibi. Bunun farkına varın siz zaten her şeyi başarmış kendi ayakları üstünde duran ve aynı zamanda evinin tüm işini yapıp evi çekip çeviren bi kadınsınız. Bunu önce siz fark edin sonra eşinize fark ettirin.

Yani bu kadını aşağılık gören yaratıklarla neden evleniyorsunuz çok merak ediyorum. Adam açık açık söylüyor hiç mi gururunuz incinmiyor? Adamın bir halta yaradığı yok. Çocuğa çoğunlukla anneniz bakıyor siz hem çalışıp hem de eve gelip tonla iş yapıyorsunuz. Bu herif ne işinize yarıyor? Neye yarıyor da kendini bir halt sanıyor? Madem erkek evi tek başına geçindirsin de görelim. Babanıza ve size bu ağır sözleri bu kadar rahat söylüyor çünkü kapının önüne koymayacağınızı biliyor. Adamdaki cürete bak.

Tüm bunların üstüne bir de hala kadın peşinde. Aynısını siz yapsaydınız ne olurdu biliyor musunuz? Bu yaptıklarının tek birini yapsaydınız sizi anında kapı önüne koyardı. Adamlar kendi kıymetini biliyor biraz siz de bilin lütfen. Bu forumda okuduğum en iğrenç insanlardan biri oldu bu herif. Zihniyeti berbat.

Back