Birincisi atanmamış elinde işi olmayan biriyle evlenilmez ne kadar severseniz sevin. İkincisi sizi aldatmaya yeltenmiş birini affetmeniz büyük hata. Babanıza ettiği laflardan sonra yapmanız gereken tek şey boşanmakEşim dersanede özelde çalışıyor. Eğer ben çalışmasam inanın hele de bu zamanda nasıl geçiniriz bilmiyorum. Bana çok söylediler atanmamışla evlenme. Ben böyle saçma bir şeye katılmadığım için eşimi sevdiğim için evlendim. Ne mücadele verdim evlendim. 1 hafta istanbula gitti abisi rahatsızdı diye eve geldiğinde instagramına girdim baktım gizliden hesap açmış kızlara bakmış yazmış buna rağmen 1 şans verdim. Her şeyi bırakın babama laf etmesini gerçekten kaldıramayacağım. Hepinize teşekkür ederim. İyi ki var kadınlar
Onu o söylediğine bin pişman ederdim. Eşim dahil kimse benim anama babama kardeşlerime bi şey diyemez.Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Bu durumun atanıp atanmamasiyla ilgisi yok. Kadinlara, kadinin sosyal hayatin içindeki yerine bakisiyla ilgisi var. Kötü yorum yapmak istemiyorum ama özetle zihniyeti korkunç.Eşim dersanede özelde çalışıyor. Eğer ben çalışmasam inanın hele de bu zamanda nasıl geçiniriz bilmiyorum. Bana çok söylediler atanmamışla evlenme. Ben böyle saçma bir şeye katılmadığım için eşimi sevdiğim için evlendim. Ne mücadele verdim evlendim. 1 hafta istanbula gitti abisi rahatsızdı diye eve geldiğinde instagramına girdim baktım gizliden hesap açmış kızlara bakmış yazmış buna rağmen 1 şans verdim. Her şeyi bırakın babama laf etmesini gerçekten kaldıramayacağım. Hepinize teşekkür ederim. İyi ki var kadınlar
Affetmek mi?Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
bu şerefsizi artık ''eski'' yapmazsanız sizede yazıklar olsun.senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi
Babalar okutmasa geri kafalı okutsa adam değil mi oluyormuş kendimi adammıs terbiyesiz. O adam seni neliklerle okuttu kim bilir.. neden bakıcı tutmuyosunuz ki bu adama rezil olmaktansa bakıcı en iyisi güvenilir birisi gerekirse eve kamera da koyarsınızMerhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Tam bir hadsiz tabiki sorumluluklar paylaşılacak ataerkil erkek zihniyeti ıyyy.Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Demekkı erkeklıgı mılletın karısının kızının peşinde gezmekte goruyor. Bıde atanmamısEşim dersanede özelde çalışıyor. Eğer ben çalışmasam inanın hele de bu zamanda nasıl geçiniriz bilmiyorum. Bana çok söylediler atanmamışla evlenme. Ben böyle saçma bir şeye katılmadığım için eşimi sevdiğim için evlendim. Ne mücadele verdim evlendim. 1 hafta istanbula gitti abisi rahatsızdı diye eve geldiğinde instagramına girdim baktım gizliden hesap açmış kızlara bakmış yazmış buna rağmen 1 şans verdim. Her şeyi bırakın babama laf etmesini gerçekten kaldıramayacağım. Hepinize teşekkür ederim. İyi ki var kadınlar
Babam kırmızı çizgim, rahmetli babamın arkasından tek kelime edeni anasından doğduğuna pişman ederim.Madem soruyorsunuz, boşanın!.Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Erkek olmayan kendisi ayol sizede çok kızdım okumuş etmişsiniz ne diye kahvede takılan bu kelimeleri kullanan bir hanzoyla evlendiniz hadi evlendiniz neden katlanıyorsunuzMerhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Tabiki laf olsun diye söylüyor. Ben de çalışmasam onun hiç durmadan çalışması lazım. Üstelik tatilde de para almıyor benim maaşımla geçiniyoruzpeki eşiniz siz calısmasanız geçindirebilcek seviyedemi evi böyle bol keseden atıyor? yoksa laf olsun torba dolsunmu.
eşine değer veren bireyler (ailesinin art niyetli bir yaklaşımı olmadığını varsayarak) yüzüne karşı veya arkasından saygıda kusur etmezler eğer kafasında bu tarz düşünceler oluştu ise artık o evlilikten hayır gelmez yüz göz olunmuş içinde birikenler ortaya dökülmeler başlamış oturup çok kapsamlı düşünüp bir karara bağlamanız gerekirMerhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?