Merhabalar. Bir derdim var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 yıldır evliyim eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü.ben şu an memurum çalışıyorum eşimle evlenmeden önce anlaşmıştık çalışacağımı. Fakat şimdi çalışmamı istemiyor. Nedeni de 1 buçuk yaşındaki kızımızı 3 gün anneme götürüp 2 gün de kendi bakması. Yanlış anlamayın kendisi ben 2 gün bakarım annen de yazık dedi. Fakat şimdi kızımıza bakmak istemiyor senin yüzünden kadın oldum diyor. Çalışma diyor. Sabah 5 buçukta çıkıyorum işe gidiyorum öğretmenim. Saat 4 te eve geliyorum eşime sen yoruldun kahveye git istersen diyorum yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum kızıma bakıyorum ama ona göre kadınlık görevlerimi yapmıyorum. Bugün de bu yüzden tartıştık. Çalışma dedi kadın oldum dedi kızma da bana da bakmıyorsun dedi. Halbuki ben ne zorluklarla atandım halbuki eve gelince yine yeneğini yapan temizliğini yapan bebeğime bakan bendim. Sonra babam laf söyledi senin baban erkek değil ki erkek olsaydı sana erkeklerin özelliğini anlatırdı dedi. Sen kadın değilsin baban da erkek değil dedi. Gerçekten 3 yıldır çok yoruldum ama babama laf atmasını nasıl affederim benim babam ne zorluklarla bizi okuttu kimseye zararı da olmadı. Siz olsanız bu laftan sonra ne yapardınız.